FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Persze egy köridõ az autó, a pilóta és a gumi összeségébõl áll össze, de nem lehet ezzel magyarázni MS teljesítményét.
Fõleg azért nem mert mivel az utána következõ tervezett kiállás a 21körben jött, tehát nagyjából az az ideális 2kiállásos taktika, illetve valahol ott van. MS-nél is vhogy úgy tervezhették, erre a 9 körben ki kellett jönnie és hogy tartsák a 2kiállást jól megdöntötték az autót még üzanyaggal....és még így is nagyon-nagyon gyors volt, mikor kijött közel körhátrányba került, és onnan jött fel a többieknél jóval nehezebb autóval(!).
Majd a 2. tankolás után mindenkinél sokkal gyorsabb volt, és aztán végig gyorsabb volt, az utolsó körökig, és hibázott is itt-ott a nagy tempóban.
Fergeteges volt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A Ferrari utóbbi idõben nagyon jó lett, valszeg a gumi javulása miatt is.
A Toyota is sokkal jobb az utóbbi idõben fõleg idõmérõn valszeg a gumi jobb teljesítménye miatt, de versenyen még vannak gondajik.
A Williams marad ott ahol van a kudracban és a szétesésben.
A Spyker vagyis ex Midland sosem ment jól õk az utolsók.
És az Aguti igen látványos javulása az utóbbi idõben valszeg a gumik miatt.
Leggyorsabb köröket megnézve is lehet látni Ferrari és Aguri remekül ment.
"Mivel MS mögött a legjobb Bridge'-s pilóta a futamon Takuma Sato lett" igen, mivel a többi B-s kiesett ^^ ( TOY, WIL )
Nade én semmit sem akartam levonni Sumi teljesítményébõl, csak megjegyeztem hogy a kocsi plusz az õ teljesítményéhez kellettek a kivláló gumik. ( miért is vonnák le, tavaly Kimi japán versenyére gondolva ott is e három komponens, tehát Kocsi+Pilóta+Gumi hármas segítségével nyert az utolsó helyrõl )
Massánál jó hogy gyorsabb volt, mivel jobb pilóta... és hát a többiek sem mentek olyan tempót, hogy a brazilnak nyomnia kellett volna még jobban, igyis macska egér harcot vívtak vele a többiek ( Kimi, Button stb ).
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pedig el kell tudni ismerni a teljesítményt, sõt hát Istencsászár el is ismeri, de mindig faragja azért kicsit 😊)))))
Húzza a MS drukkereket 😊), de ez spec engem nem õszít. 😊
Az hogy MS a 9 körben kényszerült kijönni és 11másodpercig tankolták, azaz kapott lét bõven és így is milyen gyors volt, az nem számít.
hogy tankolás után közel körrekordott futott detto, de még csak nem is a Bridge' varázsos tapadófelületében kell keresni a megoldást, mivel a leggyorsabbat meg az utolsó körökben futotta..
Egyszerûen odarakta magát a pali, na de bitangúl...sokszor néztem a célrafordító ívtöréseit..hogy mennyire kirakta a fû mellé a minnél jobb ív miatt, centire..és ez bitang király volt, annál a sebességnél ez brutál.
vagy ahogy jött ki a tankolás után, már ott mit össze korrigált 😊)
elküldte az öreg példamutatóan.
és akkor még nem volt szó az elõzésekrõl...😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mivel MS mögött a legjobb Bridge'-s pilóta a futamon Takuma Sato lett.
Qual-n az elsõ tízbõl 6 autó Michelin-s.
Megnézhetem hogy míg ki nem estek milyen idõket mentek a Bridge'-s csapatok, pl. Trulli, de sztem nem fog változtatni semmin.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Azér idézném: "ugye fõleg a gumi kellett ( Sumi mellett )" de lehet ígyis Sumi mellett a gumi, vagy Sumi és a gumi.
BILD: "Gratulálunk, Alonso úr! Gratulálunk Schumi! Ez volt pályafutásod egyik legjobb versenye. Köszönjük Neked Schumi, szép volt Veled!"
Frankfurter Allgemeine Zeitung: "Michael Schumacher nem lett bajnok, de búcsúfutamán megmutatta, miért kilencvenegyszeres gyõztes és hétszeres bajnok. Alonsonak elegendõ volt a második hely is Felipe Massa mögött."
Süddeutsche Zeitung: "Habár Michael Schumacher nem tudott bajnoki címet szerezni, jó évet zárt."
Münchner Tageszeitung: "Schumacher a hatalmas hajrá ellenére sem tudott fordítani a kockán. Fernando Alonso a régi és az új bajnok."
AUSZTRIA
Kronen Zeitung: "A Schumacher éra a világ nyolcadik csodája nélkül ér véget. Massa nyert, Fernando Alonso a bajnok."
Kurier: "Alonso megvédte bajnoki címét. Schumacher a defekt ellenére is negyedik lett. Elmaradt a Sấo Paulo-i csoda."
SVÁJC
NZZ: "Massa brazil színeikben nyerte meg a futamot. Michael Schumacher bajnoki esélyei hamar szertefoszlottak. Alonsonak elegendõ lett volna a nyolcadik hely, de másodikként végzett."
SPANYOLORSZÁG:
Telecinco: "Aki látta a versenyt, az felteheti a kérdést, hogy valóban elérkezett-e a visszavonulás idõpontja, vagy így kellett tennie."
Marca: "Alonso minden idõk legnagyobb versenyzõjét küldtenyugdíjba.".
OLASZORSZÁG:
Gazzetta dello Sport: "Alonso a bajnok, Schumi a legenda."
La Repubblica: "Schumacher királyként búcsúzott."
Correre della Sera: "A vörös császár legszebb veresége."
ANGLIA:
Il Giornale: "Schumi emelt fõvel vonul vissza, Alonso a bajnok."
Az autosport.com információi szerint tegnap este, a Brazil Nagydíj utáni megbeszélésen Ross Brawn technikai igazgató bejelentette a Ferrari csapat tagjainak visszavonulását. A technikai igazgató 1991 óta kísérte végig Michael Schumachert szinte teljes pályafutásán (az 1996-os szezont kivéve) a Benettontól kezdve a Ferrariig.
A szezon során korábban már voltak pletykák arról, hogy Brawn visszavonul, illetve „szabadságot vesz ki”, ám a hivatalos megerõsítésre egyelõre várni kell.
A Ferrari erre a hétre ígérte, hogy felfedi milyen személyi változások várhatóak a csapatnál 2007-tõl. Brawn mellett feltételezhetõ Nigel Stepney technikai menedzser visszavonulása, nagy kérdés azonban, hogy Jean Todt csapatfõnök miként döntött.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ez valahogy sokkal emberibb volt!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mekkora buli lesz a MotoGP után, azt már nagyon várom - minden futam után percekig vigyorgok, mint egy tök😄
http://gaborszantai.co.uk/
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az utolsó brazil versenyzõ, aki gyõzni tudott Sao Pauloban Ayrton Senna volt, 13 esztendõvel ezelõtt. Felipe Massa tegnap rajt-cél gyõzelmet aratott Interlagosban, majd az öröm mámorában vétett a szabályok ellen.
Az FIA szabályzata nem engedélyezi, hogy a futam leintését követõen egy versenyzõ ok nélkül megálljon a pályán, vagy tárgyat vigyen magával. A Ferrari versenyzõje az elsõ kanyarban egy brazil zászlót kapott az egyik pályaõrtõl, majd kicsatolta biztonsági övét, és úgy hajtott a parc fermébe.
A versenybíróság úgy határozott, hogy ezúttal eltekintenek a büntetéstõl.
Kérem szépen ez F1 és nem Motogp itt nem lehet megállni, nem lehet ünnepelni... szégyen akik ezeket az idétlen szabályokat egyátalán kitalálták...
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

az egyik visszavonul, a másik visszaesik...

szerintem Kimi megvadul majd a Ferrarinál, mint DC a RedBull-nál...
Ron Dennis elég komoly mentális teher lehet a pilótáknak, hogy szellemileg az összes leépült...
Mika is olyan, mint egy Mercedes-reklámrobot...
Néhány körrel a Brazil Nagydíj leintését megelõzõen Kimi Räikkönen és Michael Schumacher csatázott a negyedik helyért. A futam után a finn pilóta a generációk harcáról mesélt.
"Nem túl könnyû vezetni az autómat. Élveztem a csatát Michaellel. Az egyenesekben sokkal gyorsabb volt, nehéz volt magam mögött tartani õt. Nekem pedig teljesen mindegy, hogy negyedik vagy ötödik leszek."
Räikkönen jövõre a hétszeres bajnok helyét foglalja el a Ferrarinál. "Bízom benne, hogy erõs csapat lesz. Az idei év végén õk voltak a meghatározóak."
A finn pilóta Michael Schumachernek is üzent: "Boldog életet kívánok neki."
Lenne tippetek,hogyan lehet ezt eltenni,(leszedni),nem csak meghalgatni?