182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
huhh egy nagy kő esett le a szivemről:D Remélm rá pottyan:DDD -
szabadedzést hol lehet nézni? -
madmanic #71023
-
G_ArchAngel #71022 színt...
-
Kérdezd meg Barana bácsit, szerinte mit hozott Hamillton az F1-be ! .... -
dav1d #71020 remélem szintén az utolsó versenyre marad a vb és idén is megnyomja a "varázsgombot"
-
nem is lenne gond ez ha a Renault összetákolna egy versenyképes autót -
coulthard007 #71018 érdekes lehet... -
BIZ0906 #71017 Ahogy ugye tették Alonsoval pedig ő aztán édes kevés Sumihoz :)
De Hami most nemrég jött be az F1-be és már mit ért el függetlenűl a hátterétől?
Ennyi még viszi valamire és én drukkolok neki! -
igen majd ha nyert 4-5 vb akkor igen , de addig ne nagyon vegyük már egy szintre őket. -
Kikérem magamnak hogy Hamiltont egy szinten emlegessük MSC-vel köszi
-
na hogy csinálja?mint hogyha szimulátort játszana -
Olyan mintha versenyt akartál volna írni...de ez csak egy elborult össze-vissza kifogásolható hsz.:) -
Apját imsered? -.- én csak egy fiatal őstehetésget látok, aki tele van tűzzel, vággyal és határozott célokkal... nekem az számít hogy csinálja az akciót a pályán, a többi nem érdekel. -
Schumi azért elég durva dolgokat csinált fiatalabb korában. Persze miután volt már jópár VB címe lehiggadt, és igazi sportemberként viselkedett.
Hamilton kb ugyan az a szint, de azért valószínű hogy ezeket a nyilatkozatokat "picit" kiszínezik a kedves újságírók mert így sokkal jobban eladható az anyag. Hamiltonra meg amúgy is harapnak az emberek, hát még így.. -
csak egy kicsit kurvanagy pofája van
Ez még MS-től is nagyképű lenne
pedig ő már letett valamit az asztalra
de ő?felnyomja a saját csapatát,megbüntetteti a csapatársát,megnyugodhatsz ő emberileg egy senki,biztos az apjától tanulta
a képességeit nem kérdőjelezem meg
csak visszafoghatná magát,az f1-be mindenki beképzeld
de ő messze a legnagyobbpofájú a mezőnyben -
Jajj hagyják már ezt az egészet. A Végén megint kiderülnek a mocskos dolgok, és még undorítóbb lesz az egész F1. Megbűntették szerencsétlen Hamiltont és kész. Mehet tovább az élet. Ennyire kell a szarkeverés ennek a sportnak? Én a versenyekre vagyok kíváncsi. -
madmanic #71008 Bár ha EZ igaz akkor nem kétséges a végeredmény... -
madmanic #71007 ideje volt... -
Az FIA egyértelművé tette a kanyarlevágási szabályt
vagyis eddig nem volt egyértelmű, nincs rá szabály... ehhez Hamilton esete kellett, még mindig felvetődik a kérdés hogy jogos e a büntetés? hamaorsan kiderül... -
"Őszintén szólva" elmondhatja azt is hogy tiszeli csodálja Kimit, de ezek a srácok ellenfelek. Mindenkinek megvan a véleménye a másikról, és fontos hogy az a saját gondolatai legyenek, ne pedig a piár maszlag. Hamilton is csak azt mondta el ami a saját verziója... Kimi korán fékezett, ő pedig jóval később ergó sokkal jobb és bevállalósabb volt, vagyis tökösebb ahogy ő mondta... stb stb... te lehet azt gondolod hogy alattomos módon direkt vágta le, előre kitervelte hiszen egy senki... gondolni lehet, az más kérdés hogy leírni ezeket felesleges. -
Lehet a vb pontjaira van ekkora pofája .... ;) -
Egyerértek vele, Kimi alszik a legtöbb versenyen, normális rajtot alig látni tőle, az nem előzi meg ott aki nem arra jár . -
már megint az a szemétláda van a Tv-ben -
ennek mire van ekkora pofája?ez emberileg egy senki -
mégis 5 helyen végzett Nico ami sztem jó hely -
azért szépet ment rosberg is azzal a williamsel. a bmw meg talán most nem a közép mezőnyben fog szenvedni végre. -
bszki, a kis Piqi felakadt a fekvő rendőrön ;) -
alonso a ferrárihoz már biztos nem megy a köv. 2 évben. 2010-ig hosszabbított kimi. és massának is addig van. -
Vettel nem kímélte a verdát... -
williemsek úgy mennek mint öreganyám trabival -
coulthard007 #70994 Volt, de köszi:) Miné több, annál jobb:) -
Nem tudom volt e már de itt lehet nézni a szabedzést
F1 Live -
coulthard007 #70992 Mennyi most a végsebesség? 354 km/h? -
coulthard007 #70991 bár csak az lennék:) -
ne aggódj, nem mondjuk el senkinek, hogy az adminja vagy oldalnak
-
coulthard007 #70989 kár, hogy most nem szakad:( -
coulthard007 #70988 BOCSI, ITT A JÓ LINK:) -
coulthard007 #70987 második szabadedzés már megy is, eső még mindig van:)
-
te szúrtad be a hírt... ph.