182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ez az ember olyan mint Steven Segal :))))
Mindig ugyan az a kifejezés ül az arcán :DDD -
Ez azért van mert Schumi elbújik valahova, és direkt nézi :D
Szóval ne bántsd Kimit :D -
-
Miért időmérön mikor van valahol ? :DDD
Amúgy ez mekkora egy hülyeség ... -
Pedig kurvára így van. :D
Nem azt mondom, hogy keresztbe tesz, de hogy ilyenkor Kimi sehol sincs, az tény. -
Biztosan örült... -
nincs most Hamilton faterjáról videó amikor kisesett a Q3-ból a fia?? -
Hagyjátok már ezt a "ha Schumi ott van akkor Kiminek nem megy" dolgot mert egyrészt rettenetesen szánalmas, másrészről kezd unalmas is lenni. Biztosak lehettek benne, hogyha Schumi keresztbe akarna tenni Raikönennek, akkor nem hosszabbítottak volna vele szerződést.
Vettelnek hatalmas grat. Mondogatom már egy ideje, hogy ő az egyik legjobb pilóta az F1-ben. Végre összejött neki.
Massat sztem rendesen megtankolták. Valszeg safty car-os versenyben gondolkodnak. Jah meg jut eszembe... üzenem a "makker Massa-soknak", hogy ugyanazon a körön Hamiltonnál ~1,5 mp-el volt gyorsabb. Ez nem mák!!!
Érdekes rajt lesz holnap. Márcsak a Kimi-Hamilton duo miatt is. :))) -
ShaiHulud #71137 remelem nem lesz sohat tobbet kovetkezo schumi :P vegre megint jo az f1, nem kene elbaszni:D -
A q2ben elszálltak tudtommal tankolhatnak és beállításokkal is szórakozhatnak. -
Szép volt Vettel!
Vajon ő lesz a következő Schumi?:D -
Vegre megint izgi idomero volt, es ismet meglepetes elso sorokkal!:) -
arra számítottam Kubica ebből előnyt csinált
de elcseste a lehetőséget amit Massa használt ki -
Vettel nagyon szépet ment. Nagyon-nagy grat neki. 
Ettől függetlenül nem biztos hogy szerencsés jónak lenni a Q3-ben ilyen körülmények között, mivel holnap-ra nem feltétlen lesz ekkora eső, és az autóhoz már nem lehet nyúlni a Q3 után.
Persze ez nem feltétlen érinti Kimi-t vagy Hamilton-t, mivel a Q2-ben ők is esőre állítottak.
De egyébként ez az a Qual ahol nem biztos hogy megéri elől lenni, ha holnapra jobb idő várható. -
Hagyjuk most. Sehol sincsenek a VB esélyesek, és ez a lényeg :)
-
De komoly ahogy mennek gratulálni...
Alesi
-
Most Mario Theisen fogja a fejét, miért engedte el Vettelt -
Senkit nem érdekel, lehet magadból indulsz ki. -
madmanic #71127
Vettel
-
Ez az ovis lenne Vettel? :D -
Nyugi, kizárják. -
asszem muszáj :) -
Hirk #71123 majd a rajtnál egymásba csúsznak, akkor hogy fognak örülni :) öröm lesz nézni -
Érdekes start lesz ha esik. :D -
szép volt vettel. királyságos, egy új arc elől. -
remélem holnap is eső lesz :D -
Vettttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllll -
kikacaglak k?:)
Vettel meg állat:D Ferrari van a poleban ám:D -
Hirk #71117 mit örül ez a sok csicska, versenyen nem lesznek elsők az biztos :) -
jeeeeeeeeeeeeeeeeee :D Vettel :)
Végre történt valamiii :D
Marhajó verseny lesz holnaaap -
Vettel szép volt! -
Végül is az egyik "Ferrari" első :D -
Na ha vettel megnyeri, akkor átfestik a kocsit pirosra és beleültetik Massát. :D -
Monzában vannak ember.. Itt a Ferrariknak 1-2 kell hogy legyenek különben botrány van. Persze hogy egyből megy a magyarázkodás.. -
Hirk #71111 ezeknek esőre van beállítva a kocsi, massának meg eső száraz mix van szerintem. holnap meglátjuk. -
Mindesetre így hogy Hami is hátul van, tud hozni rajta Kimi, mezőnyből rajtolva kicsit ő a legjobb. Volt ideje művészi szintre fejleszteni, köszönhetően a McLaren megbízhatóságának:D -
Nem tudom mit lepődünk meg, mert így nézett ki a free3 vége: 18 Raikkonen, 19 Kovalainen, 20 Hamilton. :D -
hahahahahahahahaha Hamika beszívta, megérdemelte a beképzelt nagy arc. -
Most mondták te flótás, hogy műszaki hibája van.
Ha néznéd a Forma1et, nem csak a Kimi kiesett c. cikkekre cuppannál rá, akkor tudnád mi a dörgés. -
Az a szerencse, hogy egy gyors autóval viszonylag sokat lehet elérni Monzában a végéről is. Ennek ellenére mezőnyből Hamilton szokott inkább szenvedni. Majd meglátjuk.
A Q3ban akár Lonsi is lehet első. :D
Szóval Schumacher itt van, Kimi a hírek szerint technikai probléma és szopás. Nem tudom, talán nem kéne eröltetni Schumachert, különösen, hogy ha megjelenik, azonnal gondok vannak. Én nem tudom mit csinál, műszakilag hozzáért vagy egyebek, de ez most már sokadjára durva ...
Ennek ellenére Kimi szárazon elég gyors volt tegnap.
PS: Ennél a tengeralattjárósnál szarabb reklámot még nem láttam.