FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Remélem kap szerzõdést jövõre a STR-nél, ezt a Speed gyereket nem kell erõltetni, Liuzzinak meg helye van az F1ben.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bourdais teljesítménye felett kicsit elsíklottunk😊

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Ja tényleg szegény CLAY😞((( Nagyon megköszönhetõ amit a Ferrariban és Ferrariért tett, meg úgy amúgy is tiszteletreméltó volt. Szegény az F1ben bénult le aztán kommentátorkodott.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
1. Újabb Andretti a F1-ben. Marco a 14. lett Jerezben a teszteken.

2. Hamilton egyelõre gyorsabb a teszteken, mint Alonso.

3. Clay életrajza 😞 (R.I.P.)

A medve nem játék.

Kit--Kat
Az hihetõ... És 99ben mi volt? Senki sem sírt, mindenki átállt a Bridgestonera, a Ferrari a Goodyearról és láss csodát semmi hátránya nem volt, olyannyira, hogy megnyerték az évet. Pedig McLaren asszem 97 vagy 98 óta használta...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nagyon sajnálom,ha valaki unja az egyenlösdi dumat,de én viszont azt unom mondani,hogy megmondtam.
Mikor ezt irtam nyáron,mindenki a nevetett,most igy van,noha nem tudjuk ki milyen feltételekkel kötötte a szerzödést,ki a kedvezményezett.
Két dolog.
Egyrészt az elmult években megszokott gumiteszt nem létezik már,ugyanis a csapatoknak nem az az érdekük,hogy a Bridgestone gumit fejlesszék,hanem,a Bridgestone által gyártott gumihoz fejlesszék a saját futomüvüket.Tehát,ha egy csapat sokat tesztel,az nem a Bridgestonnenak jo,hanem sját magának.
Másodszor,mivel mindenki ugyan azt a gumit használja,elvárás lenne,hogy mindenki ugyan annyit fizessen érte,még ha ez a kis csapatokra nézve hátrányos is,és elvárhato lenne a Bridgestone részéröl is,hogy az évközi fejlesztésekben egyik csapat külön véleményét se vegye figyelembe.

Elözetes tervek szerint,jövöre mindenki ingyenesen kapná a versenyre a gumikat,mig a tesztekre fizetni kellene,igy a sokat tesztelö csapatoknak drágább lenne,igaz ez ismét a kiscsapatoknak lenne hátrányos.

Szerintem,hosszutávon nem Olasz-Japán tengejtöl kell tartani,hanem szerintem a Japán nemzeti érzelmektöl.
Count Adyn
Szerintem vicc az egész😄 Ugye minden szerzõdés titkos tehát nem tudhatja senki a másikét, másrészt aki már régebben kapcsolatban áll egy szállítóval naná hogy elõnyösebb szerzõdést tud kötni anyagi szempontból.
Mindenki ugyanazt kapja. Ha most azt mondják hogy k fizessen mindenki ugyanannyit mer nahát, akkor mivel lesz jobb egy kis csapatnak? Pl a ferrari röhögve kifizeti és kész. Vihar egy pohár vízben.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

b-type
Itthon 😊)
Az ugye akkor volt, és akkor még nem egyedüli beszállító volt a Bridge'.
Nincs részlehajlás. gondold másképpen, de akkor sincs.
Nyomokban sem.
Vannak az emberi kapcsolatoknál olyan kapcsolatok amiket nem lehet figyelmen kivûl hagyni. De nincs olyan hogy egyenlõbb, nem lehet nyoma, nem veszélyeztetheti egy gyár érdekeit.
Nerm lehet bizonyítható, nem lehet nyoma, pláne hogy légvédemi refivel fogja mindenki nézni a Ferkát és a Bridge'-t, sztem többször is felröppenek majd ilyen médiacikkek, pláne ha Kimi jól szerepel a Ferkával.
De ez teljesen érthetõ, szinte csodálkoznék ha nem így lenne.
De semmi több.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

minden csapat egyenlõ lesz,csak van aki kicsit egyenlöbb mint a többi.

Nem unod még? Ezt szóról szóra 3x már elsütötted... Miért nem tudtok már végre nem a ki mit csal dologról beszélni, tiszta Briattore

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Mi ugyan már? ... 2003,2004ben hol éltél? ezerszer leirták a médiában a Ferrari és a Bridge is lenyilatkozta.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
ugyan már Totti bázz 😊))
Külön laborral.. 😄
Ez egy m@rhaság, fõleg onnan kezdve hogy a szerzõdés nem nyilvános.
Egyeseknek több pénzbe kerül, másoknak nem annyira.
Egyesek tapasztalatait tudja hasznosítani a gyár, másokét nem..sõt továbbmegyek, egyes csapatok költségébe nem fér bele a gumitesztelés, mások tudnak közremûködni.
Új összetételû gumi lesz jövõre...ha azt nézzük mennyire megkavarta a Ferkát az egy versenyes gumi, akkor ennyit az évek tapasztalatáról.
Nem tudunk semmit, csak szivárgott vmi...és ez nulla.
Ha konkrétum szivárgott volna ki az igen gáz lenne a szerzõdõ csapatra nézve.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
😞(
Ez nagyon-nagyon sajnálatos, a franc 😞

b-type
Az bizony, és a javából! 😊
Évekre visszamenõleg nem tudok olyan érzést amint ami akkor fogott el mikor a Brazil futást néztem.
Egész egyszerûen brutális volt.
Nekem akkor nagyon 'utolsó mohikán' érzésem volt MS-l, és ezt azóta is helyesnek érzem, a maiak is nagy és jó izgalmakat fogank lerakni valszeg, de MS a Brazil futásán vmi sokkal összetettebb érzést adott.
Vitatott figura, ez sztem semleges megjegyzés, de óriási pali, és a legnagyobb versenyzõk egyike, az aki nem bejegyzést kap, hanem minimum fejezetet az F1 könyvében.
Én továbbra is drukkolok a Bímernek, mert csípem Heidfeld-t, de MS példája nagyon jól mutatja, a lovat csak egész segg'el érdemes megülni 😊)

Istencsászár
Tök mind1, mer minden képp elõnyben vannek a bridgestonos csapatok, köztük leginkább a Ferrari és tudjuk milyen szoros a kapcsolat, külön laborral mentek a futamokra a Ferrarit segítve.

Részrehajlással vádolják a Bridgestone-t.
Na errõl még nem beszéltünk.
Illetve csak most,mert vagyunk egypáran akik már elõre mondtuk,hogy minden csapat egyenlõ lesz,csak van aki kicsit egyenlöbb mint a többi.
Teljesen igazad van.
Normál esetben szót sem érdemelne a Ferrari motorhibája,viszont ez után a teszt után lesz be fagyasztva a motor,és kell azt a listát le adni az FIA-nak,jövõben min szeretnének módosítani rajta.
Igy viszont már érdekes.
Ebbõl a szempontból a Brazil futam már történelem.
Baszki!! Meghalt Regazzoni: http://www.nol.hu/cikk/428394/

desigo
De furcsa az autó és a ruha meg a bukó reklámok nélkül😊
Kit--Kat
Az utolsó valósgábeli tények, hogy a Ferrari körbeautózta a mezõnyt brazíliában motorhiba nélkül<#hehe>
A tesztek sosem voltak mérvadóak, mint a szabadeddzéesk sem...

Istencsászár
Max. haza, Január 1tõl a Ferrariba csücsülhet.

a.carkey
Kimit elengedték már?

A medve nem játék.

Count Adyn
jah 3.ik idõt mente😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BaliBoy
Nem csak állítólag. Alonso tesztelt!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Istencsászár
Majd kiderül, ezek a mai tények<#ravasz1>

Kit--Kat
A megbízhatót és a mercedes motort még 1 szövegben sem lehet leírni, nem hogy 1 mondtaba, pláne 1más után<#hehe>

Istencsászár
Merci motor elég megbízhatónak tünik, a Ferka viszont lerohadt ma. Ez volt az utolsó teszt idén, a motrok befagyasztása megtörtént, most már mindenek le kell adnia a jövõ évi specifikációt.

Istencsászár
Teszteredmények - Jerez - Péntek:

Poz. Pilóta Csapat Idõ Kör

1. Hamilton McLaren-Mercedes (😎 1:19.493 100
2. Kovalainenn Renault (😎 1:19.586 92
3. Alonso McLaren-Mercedes (😎 1:19.750 95
4. Fisichella Renault (😎 1:19.798 100
5. Klien Honda (😎 1:19.835 121
6. Kubica BMW-Sauber (😎 1:19.894 125
7. Badoer Ferrari (😎 1:19.899 38
8. Vettel BMW-Sauber (😎 1:20.069 117
9. Liuzzi Red Bull-Ferrari (😎 1:20.191 72
10. Sato Super Aguri-Honda (😎 1:20.854 104
11. Gene Ferrari (😎 1:21.015 98
12. Bourdais Toro Rosso-Cosworth (😎 1:21.277 100
13. Wurz Williams-Toyota (😎 1:21.368 64
14. Andretti Honda (😎 1:21.888 67
15. Speed Toro Ross-Cosworth (😎 1:23.315 14

Gondolom ez az állitás akkor is igaz,ha el sem indul a versenyen.
A futam végén,majd kalapból kihuzzák,hogy hova álljon a dobogon,esetleg elé,mögé,felé,no nem -alá!<#vigyor2>
Kit--Kat
pedig sanszos....

a.carkey
Ez de nagy igazság:

"... a Ferrarinál a finn még a rosszabb napjain is minimum dobogós lesz ..." 😊

A medve nem játék.

Count Adyn

Istencsászár
Szombat este 19:00 Race of Champions az Eurosporton élõben!

Kategóriák:
ROC Car
Aston Martin Rally GT
Citroen WRC
Porsche 911 GT3 Road Challenge
Renault Mégane Trophy

Bemutatók:
Renault R26
Citroën C4 WRC
Mitsubishi Pajero MPR12
BMW 320si WTCC

Kit--Kat
Nagyon nagy😄DD

Hi
Akit erdekel Forma1 vagy ehhez hasonlo termekek, az nezze meg a sportcollection.hu weboldalt.
Count Adyn
F1-hirek forumáról: xDD

azért mondom, ha stabilan gyors tud lenni, esélye megvan. A tavalyi Mercedest, BMW-t elnézve, több esélyt adok neki 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Szerintem le fogja nyomni Fisicot.
Hogy bajnok esélyes lenne?
Csak annyira mint Hamilton,vagy Kubica.
Kovalainen jól küldi, ha nem a hibázós fajta (nem ismerem jól), akkor bajnokesélyes

hogy modellezzen valami elméleti kérdést.

épp azt tettem te, hogy érzékeltessem, hogyha Sumi számomra paraszt, idegesítõ dolgokat mûvelne, õt is szidnám. Nem azt mondtam mit tesz Briós, hanem a lényeg, ha Sumi is idegesítõ lenne folyamatosan, azt is unnám

Istencsászár
Teszteredmények - Jerez - Szerda:

Poz. Pilóta Csapat Idõ Kör

1. Kovalainen Renault (😎 1:19.467 112
2. Badoer Ferrari (😎 1:19.901 78
3. Klien Honda (😎 1:20.005 122
4. Rossiter Honda (😎 1:20.016 97
5. Fisichella Renault (😎 1:20.104 100
6. de la Rosa McLaren-Mercedes (😎 1:20.125 110
7. Massa Ferrari (😎 1:20.160 74
8. Heidfeld BMW-Sauber (😎 1:20.209 83
9. Trulli Toyota (😎 1:20.244 93
10. Montagny Toyota (😎 1:20.493 54
11. Paffett McLaren-Mercedes (😎 1:20.541 88
12. Vettel BMW-Sauber (😎 1:20.575 94
13. Nakajima Williams-Toyota (😎 1:20.859 95
14. Sato Super Aguri-Honda (😎 1:20.977 121
15. Ammermuller Red Bull-Ferrari (😎 1:21.371 91
16. Liuzzi Toro Rosso-Cosworth (😎 1:21.843 65
17. Bourdais Toro Rosso-Cosworth (😎 1:22.521 80

Istencsászár
A példák arra vannak, hogy modellezzen valami elméleti kérdést. Legközelebb olyan példát irj ami fedi a valóságot.

Kit--Kat
Jogos! Engem is...

Count Adyn
torrent oldalakról😊

Csak példát hoztam fel kötözködõ Jónás. Mindent szó szerint veszel? 😊

De a folyamatos rinyálás idegesít, bárki teszi is azt.

bardocz
egész versenyt tudja valaki hogy honnan lehet letölteni?
desigo
versenyben vagy😊))))))
Count Adyn

A pilotákkal nem foglalkozom,öket lehet szeretni,vagy utálni,de megfelelö jellem nélkül,még egy Minardiban(bocs Spayker,STR)sem lehet több szezont lehuzni.
Flavio modszerei eléggé vitatottak,de azt hiszem 12 év,és 4 VB cim mindenröl árulkodik,csak nem jellemtelenségröl.Ö egész életében paradicsommadár volt,soha nem hazudtolta meg önmagát.
Ronra is lehet köveket hányni,ezt most a Kimi rajongok meg is teszik,(szerintem is jot tett D.C.-nek a csapatváltás,mintahogy jot fog tenni Kiminek is)de jelenleg ö a FORMULA1,igy csupa nagybetüvel.
Ha azt nézzük miota csinálja,és mit ért el,akkor azt hiszem,hogy rajta kivül csak Frank tett annyit a sportért,mint az összes többi bagázs aki jelenleg az F1-böl él.
-(az elmult 20 évböl 11 VB cim az övék,de ha 25-öt nézem akkor 15,Mármint ugy,hogy csapatveztöként,vagy tag ként részük volt a sikerben)

Szal',lehet jellemtelennek nevezni öket,de akkor ebbe a jelzöbe igen sokan beleférnek.
kifejtenéd, érdeklõdve várom...

http://gaborszantai.co.uk/