FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De az nem biztos hogy f1 es autót is igy vezetett volna 😊

b-type
😊))
Jól nyomták <#eljen>.
semmi szívbaj 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Lehet,hogy tul buta vagyok,de érdekelne,ki vezette a másik autot,na én azt igazolnám le!
Gyocsika
a 2 perc 30 másodpercnél mi az a szám?

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Én meg már azt hittem,titkos foto a jövö évi Ferrarirol. DDD
desigo
akkor ez😊

Istencsászár
Ez a Török nagydíj kép hogyjön ide?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Azért mondja nehogy a csapat elkérje tõle a stexet😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Briatore cáfolta, hogy kétmillió eurót kért volna Alonso elõrehozott McLaren tesztjéért. "Fernando öt évet töltött nálunk és kétszer bajnok lett. Megkért, hogy hagyjam tesztelni az új csapatánál, és boldoggá tesz, hogy én is adhattam neki valamit. Semmi más nem áll a dolog hátterében."

A kemény Briós, végülis ezek észérvek...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Köszönöm😊

http://gaborszantai.co.uk/

b-type
A Mergának valszeg megérte ezt a rengeteg pénzt kifizetni, egyfelõl azért mert az õ autójuk (az idei év alapján) gyengébb szerkezet mint akár a Renault, akár a Ferrari, ezért nekik muszáj jól fejleszteni. Másfelõl sztem alonso és Kimi vezetési technikája jobban különbözik mint MS és Kimi vezetési technikája.

Istencsászár

Istencsászár
Nem engedés kérdése, hanem a pénzé... attól nem lesz jobb, de a Ferrariba 1 picit belerúgtak, már megérte nekik.

Attól, hogy nem engedték el tesztelni, az õ autójuk még nem lesz jobb.<#ejnye1>

köszönöm<#wave>

Csabesz6
boldog szülinapot<#vigyor2><#smile>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rossz helyre fordultak,én a feléért is el engedtem volna.
<#vigyor4>
Istencsászár
A kérés egy két millába került a McLarennek😊

Tudom.
Nem volt jo példa Gomb János,de adva volt.
BaliBoy
Ráadásul nem világ legjobbját, hanem amerika legjobbját választottak. <#zavart1>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

passatgt
button nem amerikai<#vigyor3>

Ezt én is igy gondolom,azért mert valaki nyert egy két versenyt,még nem a világ legjobbja.
Ilyen alapon a Button is kaphatott voléna cimet.
Istencsászár
A Toyota versenyzõje, Jarno Trulli cáfolta a feltételezéseket. "Ezek az abroncsok keményebbek, mint amit eddig használtunk, tehát mindenki a nulláról indul. Kevesebb a hólyagosodás, mint az idei lágyabb keverékeknél. Az új gumik hosszabbá teszik a fékutakat, ami több elõzési manõverhez vezet, ha pontos következtetéseket egyelõre nem is lehet levonni."

Jarno Trulli abban bízik, hogy az elkövetkezendõ esztendõben felállhat a pódiumra is. "Remélem, hogy jövõre egy megbízható autó áll a rendelkezésemre."

én is ezt gondolom, hülye média...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bardocz
<#eljen>
Istencsászár
Már megint az idióta szenzáció hajhász cím. Méghogy nem ismerik el? azér azt senki sem hiszi hogy mondjuk egy Bourdais-t megelõzzön... õ sokkal nagyobb versenyzõ mint a még, csak most kibontakozó Massa, aki nyert két versenyt az egyik legjobb autóval idén. Majd ha bajnok lesz akkor nagy eséllyel pályázhat a címre, ha pedig nem akkor marad a valamelyik hely... az F1 nem a világ közepe, azér mer ott valaki alkot attól még nem a legjobb. Bourdais keményen megküzdött a sikerért, nagyobb csatákban mint az F1ben... Rodolfo Gonzalez-t direkt nem említem mer nem ismerem, és nem is láttam versenyezni.

F1: Massát nem ismerik el Amerikában

Nagy meglepetésre nem Felipe Massa nyerte az Amerika legjobb autóversenyzõje 2007 szavazást. Forrás: Mobilpress

Annak ellenére, hogy a Ferrari pilótája idén megszerezte pályafutása elsõ két futamgyõzelmét a Forma-1-ben, és Ayrton Senna sikere óta elõször nyert brazilként hazai pályán, fejet kellett hajtania egyik riválisa, Rodolfo Gonzalez elõtt.

A 18 észak-, közép- és dél-amerikai ország újságíróinak voksai alapján ugyanis a brit F3-as sorozatban szereplõ venezuelai versenyzõ lett a befutó. A második helyen - egy szavazattal lemaradva – az Egyesült Államokban nagy hírnévnek örvendõ Sebastian Bourdais végzett, Massa lett a harmadik, Bruno Senna a negyedik.

Forrás: Mobilpress

F1: milliókba került Alonso kivásárlása

A McLaren 2,6 millió dollárt fizetett azért, hogy a Renault elengedje egy tesztelére a Formula 1 világbajnokát.

Flavio Briatore a néhány napja még hallani sem akart arról, hogy elengedje tesztelni Alonsót a McLarenhez, a spanyol pénteken mégis kipróbálhatta jövõ évi autóját. A Renault-nak természetesen busásan megtérült ez a kis szívesség, Briatora ugyanis leszögezte: akármilyen jó viszonyban is van Alonsóval, ingyen nem tudja elengedne érvényes szerzõdés mellett.

A két istállónak végül sikerült dûlõre jutnia egymással, a hírek szerint azonban ez igen sokba került a wokingiaknak: 2,6 millió dollárt kellett letenniük ahhoz, hogy Alonso még 2007 eleje elõtt beülhessen néhány órára a McLarenbe.

otrosinka
Én iss és nekem is bejött, nameg sztem meg is szerzemm...
De az igaz h lega az f1-bõl is kellett volna vmi bajnok 😞
Ha nem is Sumi v. Alonzo, legalább a korábbi bajnokok közül Hakki v. Villeneuve....

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

bardocz
Ezért néztem élõben a jurósporton 😄
Count Adyn
most adják rtl klubbon GYULA-val^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Race of Champion igalmas volt, csak az F1es Világbajnokok nem nagyon akaródzank résztvenni a rendezvényen... szívesen láttam volna Sumit vagy Alonsot, ha már a többi sportágból min. 1-2 bajnok el tudott, akart jönni akkor õk miért nem...

Istencsászár
Olyat nemfog találni😊

A Bridgestone elégedett.
Csak a vita lezárásaként.
Laud:három csapat lesz versenyben
Csak hogy ne unatkozzunk
Race of Champion
Szeretném ha megmondanád melyik hsz.-ben mocskoltam a Ferrarit.
Már épp azt akartam irni,hogy csak a Ferrari Fan-ok veszik magukra,hogy velük kivételez a Bridgestone,pedig ez sehol sem volt leirva,gondolva.
Én továbbra is ugy gondolom,hogy ha mindenki ugyan azt a gumit kapja,akkor ugyan annyit kellene érte fizetni,mert hogy csakis erröl van volt szo.
Ezt a csapatvezetök vetették fel,miután megtartották szokásos év végi megbeszélésüket.
b-type
Megmondtad tudjuk, jegyeztük 😊

Vagy 20 ilyesmi hír röppen fel, ami alapján az ember óriási botrányokra számítana, de persze nem történik semmi, valójában soha nem történik semmi (az ember szinte nem is érti, pedig olyan nyílvánvaló csalások és öszefogások vannak ott).
Pl. Briattore lenyilatkozza hogy a Ferka és az FIA susmususmus, mi történik valójában?
Az egyetlen változás (a médiaoldalak kattintását most leszámolva) hogy a viták kapcsán beszélnek a témában,..és páran frankón összecsengõnek találják a saját elképzeléseikkel, így ezek megerõsödnek, és õk vakként tekintenek a többi emberre. Az igazság szószólójaként pedig Briattore-ra, és gonoszként a Ferrari-ra.
..Mert Briattore-nak ilyen nehéz szituban, ebben a számára ennyire hátrányos helyzetben kell kormányoznia a csapatát, és megnyerni a VB-t.
A többi csapatvezetõvel együtt akik csöndesen szenvednek, talán ha felsorakoznának Briattore mögé egységesen, azzal lekûzdhetnék az FIA-t.

Nem tudom most ki keveri éppen a szrt a Bridge' gumiknál, de ilyen 'inkfók' alapján én nem hajígálom még magasabbra az ziher.
Az hogy összegben hogyan szerzõdnek, az a két szerzõdõ félre tartozik, Ha van erre megszorítás az FIA részérõl akkor az nyílván közbeszól, de semmiképpen sem természetes hogy kikerûl a nyílvánosság elé.
Az nem csak egy fél oldal lenne az autosport.com oldalán.

Egy gumigyár pedig mindig tesztel, versenytárs nélkül más felfogásban, és valszeg költséghatékonyabban, de ez szvsz hozzátartozik.

Kit--Kat
Ennyi erre milért nem jönnek a válaszok istencsászár, vagy edelenyi?! csak a Ferrarit tudjátok 1folytában mocskolni, és ráadásul eközbe emlegetitek, hogy ti soha...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Remélem kap szerzõdést jövõre a STR-nél, ezt a Speed gyereket nem kell erõltetni, Liuzzinak meg helye van az F1ben.

Bourdais teljesítménye felett kicsit elsíklottunk😊

Kit--Kat
Ja tényleg szegény CLAY😞((( Nagyon megköszönhetõ amit a Ferrariban és Ferrariért tett, meg úgy amúgy is tiszteletreméltó volt. Szegény az F1ben bénult le aztán kommentátorkodott.

a.carkey
1. Újabb Andretti a F1-ben. Marco a 14. lett Jerezben a teszteken.

2. Hamilton egyelõre gyorsabb a teszteken, mint Alonso.

3. Clay életrajza 😞 (R.I.P.)

A medve nem játék.

Kit--Kat
Az hihetõ... És 99ben mi volt? Senki sem sírt, mindenki átállt a Bridgestonera, a Ferrari a Goodyearról és láss csodát semmi hátránya nem volt, olyannyira, hogy megnyerték az évet. Pedig McLaren asszem 97 vagy 98 óta használta...

Nagyon sajnálom,ha valaki unja az egyenlösdi dumat,de én viszont azt unom mondani,hogy megmondtam.
Mikor ezt irtam nyáron,mindenki a nevetett,most igy van,noha nem tudjuk ki milyen feltételekkel kötötte a szerzödést,ki a kedvezményezett.
Két dolog.
Egyrészt az elmult években megszokott gumiteszt nem létezik már,ugyanis a csapatoknak nem az az érdekük,hogy a Bridgestone gumit fejlesszék,hanem,a Bridgestone által gyártott gumihoz fejlesszék a saját futomüvüket.Tehát,ha egy csapat sokat tesztel,az nem a Bridgestonnenak jo,hanem sját magának.
Másodszor,mivel mindenki ugyan azt a gumit használja,elvárás lenne,hogy mindenki ugyan annyit fizessen érte,még ha ez a kis csapatokra nézve hátrányos is,és elvárhato lenne a Bridgestone részéröl is,hogy az évközi fejlesztésekben egyik csapat külön véleményét se vegye figyelembe.

Elözetes tervek szerint,jövöre mindenki ingyenesen kapná a versenyre a gumikat,mig a tesztekre fizetni kellene,igy a sokat tesztelö csapatoknak drágább lenne,igaz ez ismét a kiscsapatoknak lenne hátrányos.

Szerintem,hosszutávon nem Olasz-Japán tengejtöl kell tartani,hanem szerintem a Japán nemzeti érzelmektöl.
Count Adyn
Szerintem vicc az egész😄 Ugye minden szerzõdés titkos tehát nem tudhatja senki a másikét, másrészt aki már régebben kapcsolatban áll egy szállítóval naná hogy elõnyösebb szerzõdést tud kötni anyagi szempontból.
Mindenki ugyanazt kapja. Ha most azt mondják hogy k fizessen mindenki ugyanannyit mer nahát, akkor mivel lesz jobb egy kis csapatnak? Pl a ferrari röhögve kifizeti és kész. Vihar egy pohár vízben.

b-type
Itthon 😊)
Az ugye akkor volt, és akkor még nem egyedüli beszállító volt a Bridge'.
Nincs részlehajlás. gondold másképpen, de akkor sincs.
Nyomokban sem.
Vannak az emberi kapcsolatoknál olyan kapcsolatok amiket nem lehet figyelmen kivûl hagyni. De nincs olyan hogy egyenlõbb, nem lehet nyoma, nem veszélyeztetheti egy gyár érdekeit.
Nerm lehet bizonyítható, nem lehet nyoma, pláne hogy légvédemi refivel fogja mindenki nézni a Ferkát és a Bridge'-t, sztem többször is felröppenek majd ilyen médiacikkek, pláne ha Kimi jól szerepel a Ferkával.
De ez teljesen érthetõ, szinte csodálkoznék ha nem így lenne.
De semmi több.

minden csapat egyenlõ lesz,csak van aki kicsit egyenlöbb mint a többi.

Nem unod még? Ezt szóról szóra 3x már elsütötted... Miért nem tudtok már végre nem a ki mit csal dologról beszélni, tiszta Briattore

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack