FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Valahol érthetõ, de a "foci" nak nevezett valamibe miét ölnek sokszoros pénzeket a többi sportághoz képest akkor? Ha elszerencsétlenkedik a futamunkat hát nagyon pipa leszek<#levele>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Berger: Az STR használhatja az RB3-ast

Kiváncsi leszek meddig találja az FIA a szabályos, de kiskapus dolgot szabálytalannak... 4 db RB03 izgi versenyek, legalább közöttük!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kulabácsi
😄DD
hát igen egy ilyet énis bevállalnék😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Punker
rájöttem hogy ez a nekem való meló, mindenkit elküldeni a pics@ba egy rakás pénzért 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kulabácsi
álmodik a gyomor...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Punker

BOLDOG SZÜLINAPOT SCHUMI, ISTEN ÉLTESSE MINDEN IDÕK LEGSIKERESEBB FORMA-1-ES PILÓTÁJÁT!

Ez igy helyesebb!!!
De azért igaz.
BSZN<#bohoc>

http://gaborszantai.co.uk/

Bandee1987
számolj 😊
1969-ben született 😊

amugy 38

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
hány éves?
Bandee1987
sajnálom, ez van<#nyes>

Kit--Kat
10év múlva is itt lesz a levegõben, akár tetszik akár nem...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DjDano
De örülnék ha végetérne már a Schumachert istenként beállító személyi kultusz... õ már a múlt, koncentráljunk a jövõre !

Kit--Kat
<#hehe>NEm vagy egyszerû😄D
Boldog Szülinapot !!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bandee1987
jah, HBD neked is 😊

Kit--Kat
akkor kezdték😊

Istencsászár
Bár õ nem olvassa a fórumot, de te igen, szal BSZ!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
neki is ma van? nem is tudtam.

Bandee1987
BOLDOG SZÜLINAPOT SCHUMI, ISTEN ÉLTESSE MINDEN IDÕK LEGNAGYOBB FORMA-1-ES PILÓTÁJÁT!

<#worship><#worship><#worship>

Thx az ötleteket, a google-val nem nagy sikerrel jártam sajna.
Én is úgy gondoltam hogy a hatvanas évekkel kezdem a dolgot mert azt tom ott még nem reklámoztak.
Végülis nekem nem konkrét adat kell csak közelítõ értékek még ha nem is árakról hanem hogy hány cég érintett meg ilyesmi.
Azért még ha vkinek van ötlete szívesen várom, az eddigieket meg köszönöm! 😊
Ez igen kényes téma,Konkrét adatokat a csapatfönökökön kivül nem sokan tudnak.
Egy kutatás szerint az F1 fajlagosan a legolcsobb reklám.
Istencsászár
Használd a Googlét, esetleg írj F1-es hírmagazin szerkesztõknék, hátha...

Kit--Kat
szvsz kezd a 60as években a kezdetek-kezdetén

Sziasztok!!!

Nekem egy prezentációt kell csinálnom arról hogy a reklámozás milyen hatással van a forma 1-re. Örülnék ha tudnátok nekem segíteni honnan tudok adatokat szerezni ehhez. (hány cég reklámoz? mennyit költenek rá? meg ilyesmi)
Elõre is thx....
b-type
ááá..nekem sem tetszik ez az egész.
Egyfelõl nem tetszik hogy fiokcsapatok lesznek, pl. a két Honda, mert így még semmi gond hogy az egyik gyakorlatilag egy 'próbacsapat'.
Meghát ugye egy kasztnit elvileg össze kell fejleszteni a motorral, szal a nagy csapatokra nem hinném hogy hatással lenne, ez csak egy jó kis zavaros.

Meg az ilyenektõl mindig Stoddart nyilatkozatai jutnak eszembe, aki kiscsapatot igazgatva sok elõnyt élvezett, és felismervén hogy felfelé nem igen vezet költséghatékony út, így (sarkítva) reklámtáblaként ill. pilótáknak fizetõs formulaélményért szerepeltette az autóit.
De a médiában kifejtette hogy mekkora igazságtalanság hogy a nagycsapatok jobban részesednek a TVpénzekbõl.
(és egyébként ha kicsit megbízhatóbbak lettek volna az autói, akkor még igaza is van 😄DDD, mert csatázni azokkal az autókkal jobban lehetett volna, mint amit az élcsapatok 'csatázás' címén nekünk nyújtottak. <#idiota>)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Kis csapatok nemigen vannak már. Talán a Skyper és az Aguri amire rá lehet mondani, de pénz van ott amennyi kell. Ha ezt a tervet elfogadják akkor csak jobb lehet az F1, mivel jobb kaszni, de gyengébb technikai háttérrel is a középmezõnybe nagy lehet a harc. Persze ez nem mindenkinek érdeke, hogy a nyakukra nõjenek.

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ZolEE F1
Sziasztok!

valaki tud esetleg olyan oldalt ahol F1-es autokrol van elöl,oldal nézti kép (mind1 melyik szezon és melyik auto😊)?
akárhol kerestem nem találtam :'((<#zavart2>
elõre is kösz

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

BUÉK.
Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Jo szokásukhoz hiven,viszont Angol van.
+ ünnepek alatt spanyol foci sincs, hogy rohadna meg 😄DDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
3 hónap, hamar elszáll...

b-type
tényleg. ...már ideje volt.
(közben én is boldog ünnepeket kívánok minden topiklakónak)

pecs kivan ezzel a szünettel, Dakar-ral, és a rally-val át lehet vészelni, de piszok messze van még a az igazi..mikor minden hétvégére jut valmi tech.motorsport. 😞

Behavaztunk?
bardocz
nem is kicsit😄DD
Count Adyn
Szerintetek hasonlit?😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

és Merdzsót kapott is...😊
nem hülye, hogy világbékét kérjen, azzal nem lehet csajozni a svájci szerpentineken😊

Istencsászár
Tavaly mercit kért, vagyis azt kellett kérnie😊 ez volt a leg idiótább kívánság amit mondhatott volna😊

desigo
Miért nem veszel egyet?
Csak 80 milla😊
Istencsászár
Nem nehéz, mivel mondta már hogy felnéz rá, igy ez irónikusan hangzik, vagyis egy elismerés. Ne gyere vissza, mer nem akarjuk hogy többet nyerj😊

Count Adyn
Jaja, most találja ki az ember hogy mire is gondolt dc magában😄D

Istencsászár
Érdekes a formula hun teljesen mások a szövegek:😄😄😄

a5 verzió : "Tonio Liuzzi: "Hogy mit kérek a piros ruhás kövér pasastól? Hogy mielõbb lássam a kisbabámat - ami az STR2 lesz!"

formula verzió : "Tonio Liuzzi. "Szeretnék találkozni a 'drágaszágommal'. Az STR2-es géppel."

....

A legjobb : David Coulthard kívánsága is összefügg a sporttal. "Remélem Michael nem gondolja meg magát és nem tér vissza." 😄😄:

van aki õszintén válaszolt, volt aki ilyenkor is PR szöveget nyomott...

BaliBoy
Jenson Button: "Mindenem megvan, amit szeretnék. Az egész családom velem ünnepel karácsonykor, és nincs most másra szükségem, minthogy a családommal és a barátaimmal legyek. Nem kérhetek a Mikulástól egy dobogós helyet vagy egy gyõzelmet. Azt magamnak kell elérnem."

Ismét bebizonyította Button, hogy õ a mostani pilóták közül az egyik legértelmesebb. Nagyon sajnálom, hogy nem õ ment a Ferrarihoz.
A többiekrõl nem ejtenék szót.....

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kimi egy ferrarit kér karácsonyra.
Soha nem gondoltam volna,hogy ennyire egyezik az izlésünk,remélem engem is megtalál az a Mikulás,ha nem ide jöjjön:******** ******* *** ****** **
Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok nektek és családotoknak!

Bandee1987
Boldog Karácsonyt minden f1 szeretõ fórumozótársamnak 😊

Boldog Karácsonyt Mindenkinek