182279
  • Gabor_(HSF)
    Mér veszed ennyire személyes sértésnek?
    Ezek tények,amivel nemigen lehet vitatkozni...
    Persze jól tudom,hogy tudod én is mennyire kiálltam Shumi mellet,(keményen akár egyedül is ban reményében) de ha végig gondolod az egészen más szitú,ott az ember ellen voltak a nagy háburúk,nem pedig a teljesitmény miatt..
  • G_ArchAngel #71469
    mi lenne, ha paran, akinek nem tetszik Kimi, ignoralnatok, nem foglalkoznatok a Kimi-rajongokkal, Kimi-hirekkel, Kimi-kommentekkel...

konnyebbe tennetek par ember eletet, engem sem erdekel Alonso, nem is foglalkozom vele...

vagy anyu elvett a LEGO-t es nincs ennel jobb jatek?
  • Gabor_(HSF)
    Lehetséges hogy tévednék!? Nos szerénységem nem engedi ,de kizárt!
    Semmi probléma nincs Kimivel,csak elmúlt..
    Isten a tanum még szurkoltam is volna neki,mert csiptem és ezzel nagyon nem vagyok egyedűl..
    De nálam azzal vágta el magát előszőr,mikor 2 kézzel ellenkezett Shumi tanácsaitól..cinikusan megjegyzem,látszik az eredménye..
    Arra viszont komoly pénzbeli fogadásokat mernék kötni,akár Alonso,de főként Vettel(ezzel a tűzzel) keresztbe-hosszába enné meg Massat is meg Kimit is...
  • G_ArchAngel #71467
    "keszulj" jelzesnel...

ha akar, az a baj
    ha nem akar, az a baj
    ha kockaztat, az a baj
    ha nem kozkaztat az a baj
    ha nyomja neki, az a baj
    ha nem nyomja, az a baj
    ha sapka van rajta, az a baj...
  • b-type
    Na látod a kerékcsere is...nem a Massa, nem a csapat, és nem is MS rajtolt be piroson.
  • G_ArchAngel #71465
    nezd meg a futamot, sem a boxba hajtasnal, sem a kijovetelnel, de a kerekcserenel sem vesztett idot Massa, egy pillanatra nem fogta vissza magat, ellenben Kimi ekkor ment a leggyorsabban...

gondolom rohadtul faj, hogy ez a szemet alkesz valamit jol csinalt...
  • a.carkey
    Valahogy mindig elbasznak valamit. Hol a taktikát, hol nem elég tökösek. Hamilton nyeri a vébét. Kiváncsi leszek, hogy mi volt idén Kimivel, mert az, hogy valakinek az elején megy, aztán törés, és ekkora pechszéria, hát nem tudom, de ezek nélkül nem lenne lemaradva.
  • bardocz
    Jaja,azzal a szar Ferrarival majdnem minden versenyen megfutja a leggyorsabb kört.Na most akkor a kocsi a szar,vagy Ő szarik bele az egészbe?Én szeretem Kimit,imádom a Ferrarit,de amit most Ő csinál,az nem az,amit mindenki elvárt tőle a meklárenes versenyzése után.
  • b-type
    hát ha itt valaki rugdosva van az általában Hamilton..:)

Egyébként MS sztem simán tartaná a tempót, átvészelt ő már nagyobb szabályváltozásokat is a pályafutása során.
    A Ferrari meg annyira nem lehet rossz, ha egyfelöl Massa alatt megy, másfelöl leggyorsabb köröket képes vele futni. Kimi-nek rossz szériája van, vagy kijön belöle vagy nem. De a VB egy olyan dolog hogy tudni kell segíteni a másikat, ha annak szüksége van rá..ez nem egy lealacsonyító dolog vagy ilyesmi..ez a csapat.
    ...talán pont ezért nem klappolnak össze a dolgok nála,..mert miért olyan nagy dolog odaállni Massa mellé? Jövőre meg majd másképpen lesz.
  • bardocz
    Ha annyira szar lenne a kocsi,akkor nem az 1/2 legjobb kocsi lenne a mezőnyben.Semmi agreszivitás nincsen a vezetésében,érdekes,Spa-ra megjavult a kocsi,igaz?Az,hogy meddig tartott a Force-Indiát megelőzni neki,és Hamiltonnak,szerintem egy dolgot mutat...
  • ladarevolution
    "Massa sem segített Kiminek, Brazíliában is erőből verte meg Kimi Massát."

LOL, XD
  • G_ArchAngel #71459
    azert remelem mindenki tud enni, lesz kaja az asztalon, asszony az agyban es nem az a legnagyobb gondotok, hogy belerugjatok orankent ketszer legalabb Raikkonen-be...

erdekes, hogy mig a McLaren-nel volt, addig (majdnem) mindenki istenitette, most meg tobben kopkodik, mint egy haborus bunost - elarulom (tudom, fajni fog egyeseknek): nem felejtett el vezetni, egyszeruen szar a Ferrari (csapat, taktika, auto, gumihasznalat), a McLarent O is ugy vezette, mint Hamilton, de a FIAT-talicska nem engedelmeskedik neki...

Massa lehet megpusztulna a McLaren-ben, Alonso meg a BMW-ben - tavaly tudta a finn vezetni az ismeretlen Ferrarit, iden meg elfelejtette, holott "kozosen fejlesztettek"?
    Rohadtul nem a pilota fejleszt 2008-ban, hanem a mernokok es a szamitogepek. Hamilton fiatal, tudott alkalmazkodni az uj vilaghoz, MS belepusztulna, teszteken nem is villogott ugy, ahogy sokan elkepzeltek...
    Mas idok jarnak, Kimi, Button Rubinho, Heidfeld, Trulli es talan Alonso is masik technikai korban erezte magat jol, most johet Vettel, Glock, Rosberg, Kubica, Lewis, azaz a szimulator-nemzedek...
  • b-type
    Nincs senki Kimi ellen, pláne nem a csapata (akkor minek kinálták volna meg egy szerződéssel?). Kimi maga intézi úgy a dolgait ahogy.
    ...és nagyon jól tennék ha beállítanák Massa mellé.
  • Istencsászár
    A taktikát Kimi és a teamje választja...
  • bardocz
    " Brazíliában is erőből verte meg Kimi Massát."

Ez azért eléggé erős kijelentés :-)
  • Kit--Kat
    Valószínűleg a címvédő majd beáll csicskázni.. Nem lehettek ennyire naivak, ha jó ha nem, nem hiszem, hogy beáll támogatni.

Massa sem segített Kiminek, Brazíliában is erőből verte meg Kimi Massát.

Mindemellett a csapat úgy is elintézi Kimit, már hónapok óta "segítik" a "jobbnál jobb" taktikákkal.
  • passatgt
    5-10. helyekkel sokat nem segít neki:)
  • bardocz
    Kova folyton elbassza az elejét:D Amúgy én is gondoltam erre.
  • BaliBoy
    Ahhoz nemcsak az kell, hogy lentebb hordja az orrát, hanem az is, hogy végre teljesítsen megfelelően a pályán és ne csak az utolsó 10 körben.
  • Gabor_(HSF)
    Egyébbként meg Kimin múlik lehet e vb Hami..
    Mert ha lejebb ereszti az orrát és beáll csapatjátékosnak,könnyedén betolhatja Massat...
  • Gabor_(HSF)
    Ezt én kérem ki magamnak,még "SUMI" nevében is..
    Szóval se mondom,jól megy Hami,DE! nem az volt nagy dolog,hogy körbe autózta a bicikliseket egy robogóval,egyszerüen ennyit tudnak többiek vagy az autóik..
    Ismered a mondást.."a vakok országában a félszemű a király"
  • SzocsA
    nos hami schumi nyomdokaiba léphet megközelítheti őt! idén nagy valószínűséggel ő lesz a bajnok ha el nem ku....
    amit ma ment nem lacafacázott! és ráadásul 1 tankolásra volt belőve!
    és ha nem csalnak akkor igen fasza csávó jó pilóta!
  • Istencsászár
    Ilyeneket én nem merek ide írni, inkább legyen kétesélyes:)
  • b-type
    A Gp2-ben sem játszott a 'fekete-ezüst'...ez amugy is akkora fall duma hogy reng. Heidfeld detto McLaren nevelés.
  • passatgt
    ki is lett a 2.?:D
  • passatgt
    másoknál is van
  • lac coo
    Ugyanmár .... Nincs itt semmi ilyesmi ...
    Olyan veszett jól dobálja az autó hátulját kanyarról-kanyarra hogy élvezet nézni ..... Ezt jelenleg senki nem csinálja utána a mezőnyben az tuti !
  • b-type
    FElölem így is gondolhatod, ha ez jól esik...ez egyfelől nem kipörgésgátló, másfelöl ez nem új dolog.
  • Istencsászár
    Ez csak feltételezés és ezen az egy cikken kívül semmi más nem volt. Szvsz más is használja ha létezik, vagy egyszerűen nem létezik ebben a formában leglábbis. De akkor Kova miért lassú?
  • lac coo
    Akkor még sem olyan jók :)))) Rossz iskulájuk volt ... :D
  • Istencsászár
    Meg még páran, de hát ehhez a pilóta nem elég, kell egy csomag is.
  • Encore
    Igen, viszont ha a cikk igaz, akkor azért ennyire jó, mert van ott olyan segítség, ami a többieknek nincs. Mivel év közben derült erre fény a többi csapat nem építette bele a mostani kocsijába, de fix, hogy jövőre mindenki alkalmazni fogja ezt a dolgot és akkor változni fognak az erőviszonyok. A többiek is jobban mennek majd esőben.

Vettelnek gratula a győzelemért, de azért bennem ott motoszkál, hogy ha nem repülő rajt lett volna, akkor Hekki lerajtolja. De volt, ami volt.
  • lac coo
    Mintha Vettel is azt mondta volna , hogy szárazra lőtték be a kocsit, azért volt gyors az egyenesekben, kis leszorítóerővel...
    Ehez képest Kimi egy láma ,akárhogy is nézem :)))
  • G_ArchAngel #71437
    Glock is van olyan jo, es sokan masok is, de nem ezust-fekete babahazban nevelkedtek...
  • Istencsászár
    Hamilton ennyire jó... amugy azt az atutót be kell tenni, meg kell fékezni, a csúszásokat meg kell fogni és ezeket mind vizen ilyen agresszivitással nem egyszerű feladat, de ez a pilóta tudása... persze kell hozzá egy jól belőtt autó.
  • Bandee1987
    gondolom nem látod a mondatom végén a smile-t :)
  • b-type

megnézték..nincs semmi gubanc.
    ...meg máskülönben akkér nem Vettel a futamgyőztes hanem Kovalainen.
    Amit ma Hamilton csinált, azt zsigerből csinálta.
  • Encore
    Lehet hogy régebben volt már róla szó itt, de ehhez mit szóltok? Lehet, hogy ezért megy ilyen jól Hamilton esőben? Mert, amit ma művelt az már embefeletti ilyen időben.
    Manuális kipörgésgátló
  • MaSzKa
    Körrekord: J-P. Montoya (WilliamsBMW), 2004. 1:19.525

montam én Tájszennek hogy kár volt Vettelt elengednie
  • passatgt
    gondolom képtelen vagy elviselni a viccet