FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hát ezaz, ha viszont erre azt mondják, hogy bizonyíthatóan üres tanknál lehet tankolni, akkor itt az újabb kiskapu, kifolyatni a benzint, és hopp, mehet tankolni 😄DDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Olyan nagy változás nincs rajta ( külsõleg ), inkább csak finomított modellnek látszik. Gászkonyé mégis egy jó alapot csinált, ha nem dobták ki a kukába ezt az irányt...

Punker
szép mint mindig csak menjen is 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár

Istencsászár

Kit--Kat
Nekem is ez ugrott be...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Érdekes szitu😊

Count Adyn
Igen az a fura, mivan ha épp jönne a boxkiállás, van a kocsiban 1-2 körre elég benzin és hopp nagy baleset, SC 5-6 körig. Akkor lehet parkolni a fûre és heló?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gordon 24
Mondhtnám azt is hogy kezdik el lesni az autóversenyzést titkait. NASCARBAN ugyan ez a szitu annyi kivételel hogy ott lehet tankolni. Pedig a NASCARban már egy pár éve erre rá jöttek hogy a lekörözötek feltartják a gyorsakat.

Downhill!!

Count Adyn
És ehhez mit szóltok?

"Ha a biztonsági autó a pályára jön nem lehet kimenni tankolni. Cserélhetünk kereket, de nem tankolhatunk és a boxutcában alacsonyabb lett a sebességkorlát, hogy egyszerre sok autó bejöhessen. És amikor ismét csatlakoznak a versenyhez, akkor az eredeti sorrendben állhatnak vissza, tehát lekörözött autók nem lesznek azok között, akiket nem köröztek le.”

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bardocz
átalakíttyák meg megmagasíttyák és visza kettõ padlógáz brummbrumm kigyorsít<#idiota> viszont egy alfa 156-osal tudna ott mit kezdeni <#idiota>
Bandee1987
kicsit szokatlan még számomra, de nem rossz, meg tudom szokni 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ott, a havas utakon mit kezdene vele?😊

http://gaborszantai.co.uk/

bardocz
fiattal nincsen bajom hanem azzal hogy egy ferraris pilóta nem ferrarit kap a segge alá még egy videóba se pedig aztán mindketten megérdemelnék
Kit--Kat
Mi bajod a Fiattal?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CHEAPBOY
Nem olyan biztos az,..... de messze meg a nyitány😞

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Amennyit ezek a srácok keresnek, vehetnek is maguknak gépet, barmikor😊

jah minimum egy Enzo Ferrari

bardocz
szegény massát beleültették egy fiatba :S azért ez nem volt szép dolog😄
szegény Massat sajnálom mert Coulthard,Heidfel,Montoya,De la Rosa sorsára fog jtni Raikkonen elkeni a száját naon hiába vn ott már egy éve.

CHEAPBOY

CHEAPBOY

Kit--Kat
Miért ne jönnének?! A Ferrarihoz igazolt!!!<#hehe>

Istencsászár
<#idiota> <#eljen>

desigo
Eléggé felszabadult még.
Majd ha nem jönnek az eredmények nem fog így mosolyogni...

tévedés, itt most azon mosolyog, hogy Massa megkapja az elsõ adagot: snowboardoztak és síeltek😊

Istencsászár
Pedig nem... a piár rendezvényeken, fotózásokon eddig is vigyorgott, csak a verseny elõtt s után szokott zombi lenni.

bardocz
biztos hogy van mert eléggé ritkán mosolyog^^ amúgy még nekem is szokni kell😄
Amse
beszrás ez a megvilágítás 😄

CHEAPBOY
rohadt meglepo ebben viritani latni.

Remelem van oka a mosolyra....

CHEAPBOY
aztan, 4 futam utan lemorzsolodik a legjava.....

kulabácsi
hát nekem még barátkoznom kell kimivel, de a piros az szép😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kit--Kat
Jól áll Kiminek a Ferrari piros😊

Na akkor elkezdtük ezt a szezont is,innéttöl kezd izgalmássá válni.
Istencsászár
Pályán a TF107

A Toyota idei bemutatójára január 12-én, Kölnben kerül sor, a TF107-es kódjelû versenygép azonban már a mai napon kigördül a Le Castellet-i aszfaltcsíkra. A Pascal Vasselon tervezte autó volánja mögött Ralf Schumacher foglal helyet, hogy egy rendszerellenõrzõ tesztet hajtson végre.

formula.hu

Aki talál képet, az ne tétovázzon😊

gordon 24
Hát akkor sry!! Nem tudtam hogy látatok már. De azért ezen a videon is látszik hogy abszolút semmi köze nincs a számítógépekenek az f1-hez.<#hehe>

Downhill!!

CHEAPBOY
Világbajnok Renault, szépen Énekel😊 Bár tényleg régi.

CHEAPBOY
s mi a baj vele?

ZolEE F1
Régi..de jó 😊)

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Ez penge volt<#eljen>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

gordon 24
Ez kész!! Halgassátok végig!!!!Rezsö

Downhill!!

Istencsászár
Jah, a fociban jönnek mennek, akik mennek jól megszedik magukat, az egészbe megy a pénz, a nagyfejesek elvannak a football meg áll egyhellyben ott lent valahol... ja és mindenki ígérget, valamint sír.

b-type
Pedig ebben a formában a foci csak egy büdös nagy pénznyelõ (elnézést aki kedveli).
Hányok az egésztõl 😞(( (erõs off, a honi focitól meg a politikától jobban hányok mint a lityi tequila+8tejfölös koviubi komótól..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BaliBoy
1et értek. De egyébként látszik is a résztvevõk "pártatlansága" a focival kapcsolataban. Egyetlen szót sem ejtettek róla. Pedig biztos vagyok benne, hogy viszi a pénzt... De hát amíg a háttérben folyik a biznisz... néhány embernek nem érdeke, hogy megszüntessék a focit, mint sportágat mo-n.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Istencsászár
Erre nem mondok semmit, mer sajnos politika és nem a két szép szemünkért kerûltünk ide, hogy ilyeneken kelljen spekulálni.

desigo
Pedig van pár ország jelentkezõnek új belépõnek😞