182274
  • b-type
    :))
    emelted a színvonalat és ezt most komolyan mondom, ezzel legalább lehet valamit kezdeni.
    Szal Massa egészen biztosan visszavett, a mondat második felében nem vagyíok biztos hogy hogyan kapcsolódik.
    De a lényeg, hogy ez már nem derül ki.
  • DlESEL
    Vagy massának volt esze, és visszaengedett, vagy kimi nem akarta kitolni a fűre.
  • ÁjjLe BoBBi
    felejtsd már el te agyatlan.
  • Istencsászár
    Nézegesd
  • ÁjjLe BoBBi
    Az kit érdekel. Én sem abból a célból írtam neked hogy cseverészés legyen a vége.
    Olyan durva elfogultsággal vagy képes írni a nagyobbnál nagyobb baromságokat hogy már nevetni sem tudok rajta.
    Egy bizonyos idő után már irritáló.
  • ÁjjLe BoBBi
    Ugyan már...ezt most tök komolyan írtad, vagy vicces kedvedben vagy?
  • DlESEL
    Hát igen, gondolhatta volna hogy hamilton gyökér... köcsög glock.
  • b-type
    Levágtad miről beszélek..eddig.
    Mert veled én nem beszélgetek.
  • Istencsászár
    Jött a kanyar... ha egyenes lett volna akkor sokkal gázabb ( Kimi-Massa Spa, de ott Massa inkább visszavett )
  • b-type
    hát sztem teljesen oké volt, Sztem maga a visszatámadás is naív dolog volt (de ez ne változzon, soha ne adjon fel valki pozíciót ha versenyben van),..viszont arra gondolni, hogy majd külső íven körbeautózza Hamilton-t mert az helyet hagy neki az pláne az volt.
  • ÁjjLe BoBBi
    Már ne haragudj meg, de mégis miről beszélsz?!
    Sikán után Glock rögtön vissza rakta a toyota elejét negró gépe mellé! A leszorítás pillanatában pedig már csak kb fél kocsi hosszal volt lemaradva Glock.
  • ladarevolution
    Ha hami 1 méterrel előrébb van és azt az ívet használja mint Heidfeld akkor azt mondanám h Hami egy fasza gyerek, és tud versenyezni, becsukta az ajtót Glock elött keményen ahogy kell.
    De hátrébb volt és Glock nem mögötte hanem mellette volt így még mindíg azt mondom h nem volt szép húzás.

Ha szerinted ez így volt jó akkor ok. Én nem akarlak meggyőzni, csak elmondtam h én mit gondolok :)
  • Istencsászár
    Nem, én azt gondolom hogy Kimi kisodródott, ezért kellett Haminak onnan "menekülnie".
  • b-type
    Pontosan erről van szó..Heidfeld ott ment ahol akart, és mellette sem, vagy igen szükösen fért volna el valki balról, csak ha helyet hagy neki...
  • a.carkey
    Kapott helyette duplannyit az év során ...
  • Count Adyn
    Nos, szoros lesz a vége, és Massának nagyon fog hiányozni az a 10 hungaroringi pont:S
  • ladarevolution
    Attól h támad nem arra kell számítani h leszorítják.

Mit nézzek Heidfelden? Heidfeld mellett nem ment senki, Ő ott ment ahol akart :)
  • a.carkey
    Nem tök mindegy? Az a szar, hogy bármilyen tapló is, még így is le fogja nyomni Massát, oszt lehet örülni. Kubica hátránya nem is olyan sok. Hátha! :D
  • b-type
    nézd meg hol megy előtt Heidfeld...milyen íven.
  • b-type
    Most nézd meg ezt a videót.. Glock támadott külső ívről...mégis mire számított?
  • gordon 24
    Itt Szimpátia dönt!

Mindenki mondja a saját kedvencének kedvező itéltet. Függetlenül attól hogy szabályos nem szabályos bla bla..

Ez van.
  • ladarevolution
    Nehogy már Glock reagálta le rosszul az esetet. Elkezdenek kigyorsítani egy sikán után egymás mellett mennek két kilóval és Glocknak ilyenkor arra kell számítani h a mellette haladó autó egyszerűen leszorítja a fűre? xD nevetséges.

Ha Hami jobban gyorsít ki és kb 1 méterrel előrrébb lett volna mint volt és bevág Glock elé akkor egész más a helyzet akkor még lezárásnak lehetett volna mondani de így egyszerű leszorítás volt.

Szerintem.

A webberes eset ennél sokkal lájtosabb volt. Azért webbernek volt helye és választása is h fékezzen vagy és elengedje Hamit. Ő inkább kicsi kormánymozdulattal nekikoccantotta az aotót Haminak.
    Webber akár fékezhetett is volna eléggé vert helyzetben volt, ezzel ellentétben Glock nem volt vert helyzetben elég jól gyorsított ki, és fékezési lehetősége se nagyon volt mert Hami balra húzása váratlanul érte (jogosan mert ki számít ilyenre h kilökik) és már csak a fűre húzódással tudta elkerülni az ütközést.

Szal szerintem a Webberes előzés még belefért a Glockos már nagyon nem.
  • bardocz
    Picit erőszakosabb Glock,és máris nem fog ott keménykedni Hamilton,vagy ha összeérnek,úgyis őt büntetik meg,nem Glockot.
  • b-type
    ja hát ha ennyivel el van intézve, akkor itt semmi értelme vitázni.
    ..hagyjuk is, teljesen rugalmasan látjátok.
  • DlESEL
    Nekem nem is Hamilton versenyzésével van bajom, egyszerűen nem szimpatikus a gyerek. Az idegesített fel nagyon, hogy lecserélte a barátnőjét(aki persze jó volt addig, amíg nem ért el eredményeket...) egy modellre... Gondolom a csajnak nem a majom feje tetszik, hanem a zsíros bankszámlája.
  • JGTC
    Nem akarok nagyokat mondani, de nem gondolkodtatok még el azon, hogy miért a legtöbb pilótának vele van ügye, vagy valami kis affairja?

Na meg az a nyilatkozata amit még a futam előtt lenyilatkozott (retek klubb adta), hogy "Szerintem én vagyok a legösszeszedettebb az egész mezőnyben!" könyörgöm mi ez??? Ki ez a gyerek, többszörös világbajnokok nem nyilatkoznak ilyeneket magukról, főleg olyat ami az egész mezőnyre nézve degradáló lehet!!
  • JGTC
    Rossi előzéséről is megírtam a véleményem már annó, és az is ugyanúgy nem tetszett mint ez!! Tegyük hozzá h azóta Rossinak már fele annyi ilyen manővere sincs.

Kubica Massa párharcnál kölcsönös volt az adok kapok, így nem is volt gáz.
  • gordon 24
    Figyi szerintem Rossi egyértelmüen hibázott itt! De ugyanakkor ez sem volt Fair!
    Én imádom Rossit de amikor ez a fuatm volt örjöngtünk hogy megfogja nyerni, de amikor kitolta Gibernaut kicsit csönd lett! Nem volt szép tőle!

A MAssa Vs Kubica csata, elég szép volt meg minden (igaz nem láttam még) De mivel mind 2-en kb 4x vágtak sikánt, én küldetm volna mind2 stopCgo ra.

Szeretem a Tura autó bajnokságokat BTCC, STCC, WTCC. Ott ripityára törik egymást! De azért a sikánok megvannak, leszorítások nincsenek, vagy ha vannak büntetik!

Szóval mind2 kicsit rossz példa..
    Lehet hogy bele kapszkodom meg nem tudom, De az hogy kivezeti szakadó esőbe kb 230km/h körül a pályáról, vagy az hogy ráhuzza a kormányt Webbere ugy hogy neki is megy. Ezt ha jobbról ha balról, ha Tura autós szemmel, ha Motogp-s szemmel nézem mindenképpen unfair!
  • Gabor_(HSF)
    Na akkor tegyünk végre egy kis rendet,mert már túl sok a "latyak"
    Nemtudom ki milyen memoriával bír,de én pontosan emléxem miket is írogattatok amikor Sumi "necces" manövereit elemezgettük néhány éve.
    Hogy ez mennyire érzelmi alapon megy,ez tisztán látszik,mert egyesek ezeket a Hami manővereket most izgisnek és versenynek találják és akkor ugyan ilyeneket anno Shumi oldaláról meg szabálytalannak és gusztustalannak..
    Itt gyorsan hozzá is tenném,az ilyen szituk miatt Sumitól elvettek egy egész évi pontozást,ami egyben egy vb is lett volna..
    Talán megint én vagyok az egyetlen akinél egy erőszakos manőver az versenyszitu marad,függetlenül attól ki vezet?LEHETSÉGES..
    Természetesen én továbbra is utálom Hami-t, a leg ellenszenvesebb pilóta akit valaha is láttam megfordulni az F1-ben.
    És ennek az oka nem a vezetésében rejlik,ez már tavaly kezdődött..
    Én több évtizede vagyok közvetlen kapcsolatban az auto-motor sportal és van egy nagyon fontos alapszabály,ez pedig a kellő és illő alázat,mind a kanyarnak a pályának,az autónak és természetesen a sportársaimnak is..
    És itt jön képbe Hami..
    Én továbbra is fentartom azon vleményem,hogy a meki Alonsonak kösznheti a sikerei egy részét..
    És ez mennyire flusztráló,képzeljétek el egy 2x-s vb lezerződik,kap magamellé egy ujjoncot aki szerezhet f1 es tapasztalatokat és a tehetségének köszönhetően nagy bajnokká válhat..
    Ehelyett mi volt!? Kikiáltatta magát kiskirálynak és alatvalókat követelt,NA EZ amiért még itthon is bármelyik sportágban vizbe folytják..
    Itt kezdődött a hatalmas ellenszenv és azóta is fokozódik..
    Hát bocs ez kicsit hosszú lett,de még igy is csak a töredéke a véleményemnek az elmúlt 2 évről..
  • b-type
    én nem tudom milyen szabályrendszer hol van, velem szemben már csinálták..több éve egy ETCC bajnokságban (kapásból ez jut eszembe), hogy előztem NorisRing-n, és ki lettem vezetve..nem is kivezetve, hanem a pálya azon szakaszán van egy szűkítés gumival.
    Én vigyorogtam az eset után..hozzáteszem olyan profin védekezett az ellenfelem, hogy nem is tudtam megelőzni (12körös sprint, 2. futam fordított rajtrács).

Én azt látom, hogy most ebbe kell belekapaszkodni...de pl. mikor megemlítettem Alonso hogy előzte meg Heidfeld-t Magny Cours-ban..ahol Heidfeld le kellett meneküljön a pályáról (az valóban necces volt), akkor semmi visszhangja nem volt.
    ...sőt mást mondok..tudom kedveled Rossi-t, akkor ezek után hogyan?..ha már szóba került az elfogultság.

Én egész egyszerűen nem is vágom mi az ekkora probléma...hozzáteszem én is voltam már úgy, hogy engem előztek volna (Renault Megane Trophy Mike-l), és enyhe kanyarban külsőről jött volna, majd elfogyott a helye, mert nem hagytam.
    ..hát persze, nem kell lelökni senkit a pályáról, de nem muszáj előzni sem, pláne külső ívről.
    Robert Kubica és Felipe Massa ezt csinálták 4 kanyaron keresztül mint amiről most beszéltek..belinkelem, mert ezek szerint az felejtős. Mindenki szerint mekkora volt..

Komolyan nem vágom le hogy mi a probléma,..szvsz egyszerűen bele van kapaszkodva a dologba.
  • Bercy #71515
    Hamiltonnak elszállt az agya. Nagyon oda van magától és azt hiszi, hogy neki előjogai vannak.
    Ezek a leszorítósdi mutatványai nagyon unfair-ek. Remélem egyszer erre rá fog szívni...
  • gordon 24
    Hát jah!! Ez meg a másik! Simán elfétek volna de ugye az neki nem jó mert lehet megelőzi Weber..

Hát ez van.. De ezek szerint ez is teljesen korrekt! És fair..

Nevetséges!
  • JGTC
    Nem maradsz ezzel egyedül mert én is így gondolom!!! Itt a másik eset. Lett volna Hamiltonnak helye itt is simán bekanyarodni, de itt is ráhúzott a másikra. Mikor Webber elkezdi előzni még simán elférnek, mikor odaérnek a kanyarhoz már a RB lent van a zöld részen. (Amúgy ez is pont ugyanúgy zajlott volna le mint ahogy hamilton megelőzte Glockot!)
  • Kit--Kat
    Nem mellesleg, nem te panaszkodtál Kimire hogy Hamiltont leszorította a pályáról, jogosan vágott sikánt??!!
  • gordon 24
    Hiába mondjátok! Ugyis egyedül maradtok ezzel a véleménnyel! Hamilton nem játszik tiszteségesen! Remélem be szívja emiatt!
    Én elismerem a tehetségét! De ez nem Fair!

Azért is nem értem fölleg töletek ezt (Istencsászár, BType) mert mind2-en szimeztek!
    Akármelyik bajnokság kiirást vagy szabály rendszerét elolvasod mindenhol tisztán le van irva hogy nem védhestz ugy pozíciot hogy a másikat leszorítod!
    Ha ezt veletek megcsinálnák mind 2-en vernétek a tam-tam-ot..

Kivéve ha Hamilton csinálja meg egy f1. versenyen.. Mi a különbség??

Egyik esetben szabálytalan a másik esetben szabályos??

Ugyan már.. Mind2-en szimpátiából beszéltek! Ha Hamiltonnal csinálná meg valaki menne a felháborodás rögtön!

Sajnos be kell nyelni a békát. Hamilton ilyen ennyi. Sajnálom, mert különben kurva jól vezet!
  • M@TriX
    az mondat első 4/5-ödével tökéletesen egyet értek.
  • Istencsászár
    Nekem nem kedvencem, csak tetszik a stílusa, tetszik a verseny és az agresszivitás, persze hogyha kilökte volna akkor más a helyzet, de nem törént semmi, és csak Glocknak nem tetszett.
  • b-type
    Igen óriási sajtóviszhangja van az esetnek...lentebb linkelt Német oldalak pl, mivel Glock német.
  • Firerock
    már megint a kedvenckédet véded
    tök szabályos és Fair volt amit csinált igaz!?
    mennyé vissza játszani a szimulátorral
  • Istencsászár
    Ha Glock gyorsan le reagálja hogy ott nem fog tudni elmenni akkor átmegy jobb oldalra és megpróbálja onnan. Amugy ezekkel a balesetekkel felesleges riogatni... amig pl Talma törött kézzel, feláll egy motorral szélben, esőben ( Hurrikán közeledett ) a rajtrácsra ezzel kockáztatva testi épségét egy motoron ahol nem véd meg semmi, addig ezzel a nagyon biztonságos F1el kár pedálozni...