FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
az-az Alice felirat nagyon gáz:S:S:S

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

félkész autót nem mutatnak be, mint a McLaren évek óta...
kívül csillog a meki, belül meg egy raklap ganyé...

poor Hamilton:(

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Csak megjegyzés, nemkell pörögni. Veled amugysem kötöszködök, sõt egyik ferkással sem, mer nincs mirõl... a bemutató meg tény.
De ha olvalsol is médiát, akkor te is tudhatod... "nem készült el a bamutatóra a ferrai" akkor ez itt alant mi a franc?

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
most kötözködsz vagy próbálsz poénos lenni(az nem megy)?!
1értelmûen mobilos kép

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
A nyílásokat betömik szállításkor s tároláskor, hogy ne kerüljön bele semmi...

Count Adyn
durca de miaza sárga izé a légbeömlõn?:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Azért a Ferka ért a bemutatók csinálásához:), nesze itt a kép ahogy áll a garázsba ez az uj kocsi, ugye szép? Ha itt az autó akkor ezen mi nincs kész, hogy nem tudták leleplezni "normálisan", nemvolt elég törlõ rongy hogy fényes legyen?:D

tûzóttó-ótó:D

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár

Freedom88
ok, látok én:)

T.T.

Istencsászár
LOL, csak egy kép a visszapillantóról, hogy lásd. Érdemes nézni hogy ki mit mire válaszol, ha nem megy akkor pihend ki magad:)

Freedom88
Ferrariról volt szó, anem azért tettél be Ferrari képet, vagy ez Renault?

T.T.

Istencsászár
Milyen Ferrari? Rönóról van szó.

Freedom88
vagyisezzel azt akarod mondani, h a Ferrari mindent csak lenyúlt, semmit nem Õ talált ki?

T.T.

Istencsászár
Vagy nem. Az oldal dobozok tiszta McLaren formák. Az oldal légterelõ Honda. Az orrkúp kicsit Williams. Az egész hátsó rész is változott, de ilyen gyenge képeken annyira nem lehet látni, majd a rendes bemutatón...

Istencsászár
ennyire...

Freedom88
mint mindent:D

T.T.

Freedom88
azért mert jóvan:)

T.T.

Count Adyn
Tükröt ferkáról nyúlták igen:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Freedom88
Ennyire kivül? Hát nem tudom...megvannak a tervrajzok?:)

T.T.

Istencsászár
Úgy mondod mintha a Ferrarin nem így lett volna...

Freedom88
utolsó helyen tényleg csak a kékzászlót kell figyelni:P

T.T.

bardocz
persze hátranézésnek ott lesz a kék zászló<#banplz>
desigo
Nem akarnak ezek hátrafelé nézelõdni csak elõre:)
Freedom88
majd Sumi egyszer csak feltünik benne és csodálkozni fognak:D

T.T.

bardocz
há' ritkásan<#idiota><#nevetes1>
Freedom88
kiváncsi leszek h lát a tükörben

T.T.

lehetnnének a sötét színben is fehér csíkok, mint a világoskékben tavaly, úgy már jó lenne, így még csupasz :D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Egész szép.
Istencsászár

Bandee1987
Ideje lenne már, hogy a sok pénz mellett vmiféle teljesítményt is felmutassanak a Toyotások...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Istencsászár

desigo
<#taps>
A videó 20. másodpercénél még Team McLaren Mercedes sapkája van :D

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Daewoo Matiz is teljesen új volt anno :DDDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár

Istencsászár

hát ezaz, ha viszont erre azt mondják, hogy bizonyíthatóan üres tanknál lehet tankolni, akkor itt az újabb kiskapu, kifolyatni a benzint, és hopp, mehet tankolni :DDDD

Istencsászár
Olyan nagy változás nincs rajta ( külsõleg ), inkább csak finomított modellnek látszik. Gászkonyé mégis egy jó alapot csinált, ha nem dobták ki a kukába ezt az irányt...

Punker
szép mint mindig csak menjen is :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Istencsászár

Istencsászár

Kit--Kat
Nekem is ez ugrott be...

Istencsászár
Érdekes szitu:)

Count Adyn
Igen az a fura, mivan ha épp jönne a boxkiállás, van a kocsiban 1-2 körre elég benzin és hopp nagy baleset, SC 5-6 körig. Akkor lehet parkolni a fûre és heló?:D

gordon 24
Mondhtnám azt is hogy kezdik el lesni az autóversenyzést titkait. NASCARBAN ugyan ez a szitu annyi kivételel hogy ott lehet tankolni. Pedig a NASCARban már egy pár éve erre rá jöttek hogy a lekörözötek feltartják a gyorsakat.

Downhill!!

Count Adyn
És ehhez mit szóltok?

"Ha a biztonsági autó a pályára jön nem lehet kimenni tankolni. Cserélhetünk kereket, de nem tankolhatunk és a boxutcában alacsonyabb lett a sebességkorlát, hogy egyszerre sok autó bejöhessen. És amikor ismét csatlakoznak a versenyhez, akkor az eredeti sorrendben állhatnak vissza, tehát lekörözött autók nem lesznek azok között, akiket nem köröztek le.”

bardocz
átalakíttyák meg megmagasíttyák és visza kettõ padlógáz brummbrumm kigyorsít<#idiota> viszont egy alfa 156-osal tudna ott mit kezdeni <#idiota>
Bandee1987
kicsit szokatlan még számomra, de nem rossz, meg tudom szokni :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!