FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is így vagyok 😄
antijuve
felesleges.úgyis a BMW nyer hehehe😊

ups and downs

Freedom88
és most pofára esek ha most szeretném hogy a Ferrari közül vki vagy netalántán Button nyerné a VB cimet és nem sikerülne?

T.T.

Istencsászár
Dehogy, tippelni lehet, csak az kijelentés volt😄

Hiába remélem hogy Alonso vagy Hamilton lesz a bajnok, Mika óta nemjött be😄 szal feleslegesen nem ejtem magam pofára, legyenek izgi versenyek, az még talán reális cél.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hogy melyik csapat lesz a VB - lesz*rom, csak egyéniben legyen bajnok Kimi, a többi nem érdekel...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Freedom88
és akkor más nem teheti meg h megtippeli vagy az teljesen tilos?

T.T.

Istencsászár
Én nem jósolom meg, sõt ki sem ejtek ilyet a számon, mer lehet nem az sem az hanem a 3. csapat lesz a Vb...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
<#idiota><#idiota><#idiota><#nyes>
Freedom88
amennyiért Te megjósoltad a Te kedvenc csapatod gyõzelmét

T.T.

gordon 24
Nem vagyok jós.. Reménykedem.. Nagyon szeretném ha ferka lenne a világbajnok.
Tudod hogy te nagy Mekis vagy de szerintem idén még nem lesz esélyük. Elfog jönni az az idõ. Alonsot nem szeretem de elég jó pilóta és ért az autókhoz. Szerintem 2008-tól lesz esélyük de addig nem. Idén Ferrari Renault csata lesz megint szerintem. Vagy KIMI lesz a Világbajnok Vagy Fisichella. Persze ez csak tipp. Lehet hogy megint Alonso vagy Button. Na mind1. Én szerintem a Vörösök örülnek 2007 októberében.

Downhill!!

Istencsászár
Ezt mennyiért jósoltad meg?<#idiota>

gordon 24
2007- világ bajnoka!!! Go ferka go!!!!

Downhill!!

Freedom88
Gyönyörû az autó! Pályán újra az élen lesz!!

T.T.

Kit--Kat
Olvatsam a cikket és én kérek elnézést. Tényleg gáz, hogy csak így muatták be...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
az-az Alice felirat nagyon gáz:S:S:S

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

félkész autót nem mutatnak be, mint a McLaren évek óta...
kívül csillog a meki, belül meg egy raklap ganyé...

poor Hamilton😞

Istencsászár
Csak megjegyzés, nemkell pörögni. Veled amugysem kötöszködök, sõt egyik ferkással sem, mer nincs mirõl... a bemutató meg tény.
De ha olvalsol is médiát, akkor te is tudhatod... "nem készült el a bamutatóra a ferrai" akkor ez itt alant mi a franc?

Kit--Kat
most kötözködsz vagy próbálsz poénos lenni(az nem megy)?!
1értelmûen mobilos kép

Istencsászár

Istencsászár
A nyílásokat betömik szállításkor s tároláskor, hogy ne kerüljön bele semmi...

Count Adyn
durca de miaza sárga izé a légbeömlõn?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Azért a Ferka ért a bemutatók csinálásához😊, nesze itt a kép ahogy áll a garázsba ez az uj kocsi, ugye szép? Ha itt az autó akkor ezen mi nincs kész, hogy nem tudták leleplezni "normálisan", nemvolt elég törlõ rongy hogy fényes legyen?😄

tûzóttó-ótó😄

Istencsászár

Freedom88
ok, látok én😊

T.T.

Istencsászár
LOL, csak egy kép a visszapillantóról, hogy lásd. Érdemes nézni hogy ki mit mire válaszol, ha nem megy akkor pihend ki magad😊

Freedom88
Ferrariról volt szó, anem azért tettél be Ferrari képet, vagy ez Renault?

T.T.

Istencsászár
Milyen Ferrari? Rönóról van szó.

Freedom88
vagyisezzel azt akarod mondani, h a Ferrari mindent csak lenyúlt, semmit nem Õ talált ki?

T.T.

Istencsászár
Vagy nem. Az oldal dobozok tiszta McLaren formák. Az oldal légterelõ Honda. Az orrkúp kicsit Williams. Az egész hátsó rész is változott, de ilyen gyenge képeken annyira nem lehet látni, majd a rendes bemutatón...

Istencsászár
ennyire...

Freedom88
mint mindent😄

T.T.

Freedom88
azért mert jóvan😊

T.T.

Count Adyn
Tükröt ferkáról nyúlták igen😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Freedom88
Ennyire kivül? Hát nem tudom...megvannak a tervrajzok?😊

T.T.

Istencsászár
Úgy mondod mintha a Ferrarin nem így lett volna...

Freedom88
utolsó helyen tényleg csak a kékzászlót kell figyelni😛

T.T.

bardocz
persze hátranézésnek ott lesz a kék zászló<#banplz>
desigo
Nem akarnak ezek hátrafelé nézelõdni csak elõre😊
Freedom88
majd Sumi egyszer csak feltünik benne és csodálkozni fognak😄

T.T.

bardocz
há' ritkásan<#idiota><#nevetes1>
Freedom88
kiváncsi leszek h lát a tükörben

T.T.

lehetnnének a sötét színben is fehér csíkok, mint a világoskékben tavaly, úgy már jó lenne, így még csupasz 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Egész szép.
Istencsászár

Bandee1987
Ideje lenne már, hogy a sok pénz mellett vmiféle teljesítményt is felmutassanak a Toyotások...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Istencsászár

desigo
<#taps>
A videó 20. másodpercénél még Team McLaren Mercedes sapkája van 😄

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Daewoo Matiz is teljesen új volt anno 😄DDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack