182274
  • bordy
    wuu, kimi lenyomta 1x 2x a pálya szélére a másikat. hami folyamatosan azt csinálja kb, de a pályáról kifelé.

és ahogy alonso mondta. nem lehet mit tenni ellene. ő így versenyzik.
    ja, ennyi erővel hogy glock ráléphetett volna a fékre hogy ne mennyen ki a fűre, akkor hami is bele léphetet volna annál a síkánnál hogy ne vágja át.
    amúgy nekem semmi bajom ezzel. csak azért esőben még sem kellene ilyeneket.
  • bardocz
    Itt megy az igazi verseny:D
  • gordon 24
    Wazz komolyan jobb mint maga a verseny:D
  • gordon 24
    Egy élmény ez a topik!:D
  • bardocz
    Jah hogy nem csúszik,és tévhit,már értem.
  • bardocz
    Mindketten csak égetitek magatokat,megmég itt jópár ember.
  • lac coo
    Ugyanmár.. Ne röhögtess ...
  • bardocz
    Hamilton

Csak Kimi pályán hagyta Massát,Hamilton meg Glockot lenyomta a vizes fűre,ami mint tudjuk:Csúszik.Ha még PAlikék nem mondták volna el ikszazennedikenszer.
  • Kit--Kat
    Szerintem te nem tudsz semmi érdemlegeset felmutatni, csak égeted magadat korodhoz nem illően.

Őszintén sajnállak:(
  • G_ArchAngel #71576
    Allj a tukor ele, aztan beszelgessetek, nem kell a mi szintunkre leereszkedned..., Massa-s pizsibol kijott a folt?
  • Kit--Kat
    Mi?
  • lac coo
    Mutass nekem idénről egy olyan dúrván szabálytalan, veszélyes és patkány leszorítást mint amit Kimi csinált !!!!!
  • a.carkey
    Fordítva is volt így idén 2x is. De volt, hogy Hamilton is letolta Massát, sőt, idén volt egy verseny, ahol Hamilton 4-5 alkalommal IS rálegyezett másokra amikor elment mellettük. Akkor senki sem szólt egy szót sem.
  • lac coo
    Ötös , leülhetsz ! :DDD

Már magamat sem értem, miért állok szóba ennyi debillel, aki semmi érdemlegeset nem képes kinyögni magából :)))))
  • lac coo
    Lusta vagyok kivágni az onboard felvételből azt a kis részt, de elég megdöbbentő amit ott Kimi művel !!!! Mégha ívről szorítja ok, az simán belefér, de szabályosan átkocsikázott a másik oldalra és szemre nem igen volt gyorsabb Massánál, azzal együtt, hogy kanyarkiegyenesítéssel jó adag plussz lendületet szerzett !!!

Nálam itt vágta el magát mint sportember !
  • Kit--Kat
    Nagyon szánalmasan vergődsz, de már egyre nevetségesebb leszel.

Gondolom a vonatozással meg vagy elégedve.

És fájt amikor Kimi letolta a pályáról Massát, de ez van.
    ÉS gonolom fájt hogy az általad lesajnált címvédő letolta a pályáról Massát, de ez van.
    Gondolom az mégjobban fáj, hogy fordítva még nem volt.

Van aki tud előzni, van aki nem.
  • Kit--Kat
    Angliából ír....
  • lac coo
    Neked fogalmad sincs róla, mi az a fairplay autó versenyzés... Illetve van de csak ha egy bizonyos emberről van szó :DDDDD
  • lac coo
    Miért is ?
  • lac coo
    Nem ment le mert beleállt a fékbe :))))

"...bizonyara az eletet kockaztatta Kimi, szegeny Massanak...."

Ez magyarul van ...? :DDD Mert semmi értelme :DDDD
  • a.carkey
    Ne keverd a Gizikét a Gőzekével!
  • Kit--Kat
    Hát engem Hamilton lenyűgözött a hétvégén már mondtam sokszor egy iszonyat utolsó vad paraszt, de zseniális versenyző, attól, hogy tahó nem lehet elvitatni ezt tőle. Max gyűjtögeti a "pajtikat" versenyről versenyre, az ő baja lesz csak.

Az a baj, hogy néhány retardált ilyenre nem képes, hogy a gyűlöletén túl valamelyest objektív legyen, így születnek a lassú kimi, a nem előző kimi, kimi akit aláz a csapattársa mákos vb-s kimi. kimi akit massa tette világbajnokká.

Nézzenek már kicsit magukba az ilyen meberek,a gyengébb éve ellenére idén Hamilton után Kimi tette a legtöbbet azért, hogy az F1 kopottas csillaga valamelyet fényes maradjon.

Gyengébb agy kapacitásuk ellenére kicsit tudjanak elvonatkoztatni olyanoktól, hogy pl. SPA-ban kicsúszik 2 körrel a vége előtt.
    CSalódottan, de azért valamelyest jó szájízzel kapcsoltam ki, mert nem poleból kocsikázva ment az első helyebn, hanem pályán verte meg a 2 előtte lévőt, gyönyörű versenyt futott a végén jót csatázot Hamiltonnal, mind2en eldobhatták volna bármikor, most Kimi járt így.
    Mind1 egy élmény volt az a futam nekem még így a szomorú végével is.

Ezt az ilyen kárörvendő roncsoknak írtam, talán elgondolkodnak magukban.
  • G_ArchAngel #71563
    most azon gondolkodom, hogy Massa mennyire ment le a vizes fure, de semmi nem jut eszembe...

bizonyara az eletet kockaztatta Kimi, szegeny Massanak, aki azon az aszfaltcsikon mehetett tovabb, amelyen a versenyt rendeztek...

persze az utolso verseny funyiro verseny volt, igy Glock minek panaszkodik, nincs a szabalykonyvben, hogy a fuvon nem elozhet
  • lac coo
    Na szép ...!

Hamillton leszórította Glock-ot, Kimi viszont semmi rosszat nem csinált Massával ???? LOOOOL Csúnya Hamillton !
  • Freedom88
    de alapból vezeti a VB-t nem kellesz Te:)
  • passatgt
    nem ment azért gyorsan, középmezőnyben volt leggyorsabb köre, simán nyert:)
  • bardocz
    És még akkor is gyorsan ment,amikor már nem kellett volna.De tényleg,végre egy jó verseny,nem várt eredménnyel,pár izgalmas résszel,és mindenki veri a nyálát,hogy ez,meg az,meg amaz.
  • passatgt
    miért, vettel mit csinált?:)
    ment egy sima rajtcélt:)
  • Peppus
    De most nem az a lényeg, hogy egy izgalmas futamot lássunk??
    Hamilton szerintem mindenkinek felejthetetlen pillanatokat szerzett a hétvégén.. A többiek mit csináltak? Vettel-en kívül semmit. Elautózgattak nyugodtan, semmi kockázat. Dögunalom lett volna megint a verseny, pedig esett, és mindenki sokkal eseménydúsabb pillanatokra számított nem??
    Hamilton miatt volt megint érdekes a futam. Ja és igen csinált pár érdekes dolgot, de ha a többiek is megpróbáltak volna előzni ami igencsak ritka mostanában ebben a sportban, akkor lehet róluk is írnánk most :)
  • madmanic
    A száradó félben lévő ívet követte..

De Glock nem tudom mit keménykedett, sztem ő sem gondolta komolyan h visszaelőzi azzal a dodzsemmel..
  • Istencsászár
    Az itteni terndek megfelelően. Természtesen idéző jelben.
  • Istencsászár
    Akkor direkt nem hagyott neki helyet. Nyugodtan viccesnek találhatod, akkor is írtam hogy vagy direkt vagy nyomta neki és kifele ment... ha az előző akkor görény mint Hamilton, ha nem akkor ez van.
  • Kit--Kat
    Nagyon vicces vagy, hogy hetente változtatod a nézeted XDDD

"kisodródott" nevetséges....
  • Count Adyn
    A lényeg az lenne, ha-k nélkül hogy többet bukott massa a motorhibáján mint amennyit nyert lajos büntetésével.

Webber-es ütközés az nem volt annyira gázos, de Glock al egymás melett voltak, amikor lazán ráhúzta, lezavarva a vizes fűre, ami nem olyan vicces dolog ám, akkorát lehet pörögni rólla, hogy csak na.
  • Christian88
    Csak hogy valakit szídjatok ittvagyok én : Nem értem hogy mi a baj a leszorítással pl Glock-al vagy amit Webberrel csinált. (mellesleg a videón látszik hogy csak tereli le, nem rárántja hogy takarodjál tovább egyenesen. szerintem webber akart túl korán kanyarodni jobbra és közel sem volt Hamilton előtt.Spaban elmondhatjuk hogy azért ott az elején még tényleg Hamilton volt előrébb...)Ha úgy nézzük ők is fékezhettek volna ahogy ugye Hamiltonnak kellett volna a sikánnál (kézeljünk oda falat? a monacoba lett volna inkűbb felkeni magát vajon glock?)itt még lehet az is elég ha hagyja elmenni és leveszi a gázról a pedált.
  • nearo
    ha énlennék hamilton, most vezetném a vb-t -.-
  • Count Adyn
    Rákényszerítettek:D
  • Christian88
    ezek a ha -s mondatok fölöslegesek mert mindenki tudna sorolni akárkihez =) haa hamilton .... ha az időjárás.... ha kimi monacoban nem megy sutilba... ha stb stb =)
  • Count Adyn
    Persze csak ha nem durran el a motor a ringen, és Hamilton nem büntetik meg spában, most nem lajos vezetné a vb t ám:)
  • madmanic
    kapott helyette spa ban..