FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Nem kétszeres világbajnokként ülök az autóba, hanem mitha még egy versenyt sem nyertem volna."
Ehhez jobb lesz hozzászoknia. <#hehe>#hehe>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Egyrészt én is ugy érzem,hogy több csapatnak is van sansza,ha nem is a VB cimre,de a futamgyözelemre.Igazábol azt nem tudom,hogy ki is lesz a sereghajto:Spyker,Aguri,STR,Willimas(sajna)?
Kimire én is kiváncsi leszek,mindenféle statisztikákat hoztak már,hogy hogyan is állt a csapattársaival edzésen,futamon,pontokban,gyözelmekben,viszont az is tény,hogy mind D.C.-nél,mind Monty.nál több motorhibája volt,majd meglátjuk,itt a lehetöség bizonyithat.
Nem lesznek szines gumik
Ami ebböl az érdekes a számomra:
Az idei évtõl a csapatoknak a rendelkezésükre álló mindkét gumikeveréket fel kell használniuk a versenyeken, és csak arról dönthetnek, milyen sorrendben teszik fel autóikra a különbözõ keverékeket. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) célja ezzel az, hogy izgalmasabbá tegye a versenyeket.
"Míg az esõs, vagy extrém esõs gumik használata nem indokolt a futam alatt, mindegyik versenyzõnek kötelessége legalább egy garnitúra abroncsot felhasználni az egyes száraz gumikeverékekbõl a verseny alatt" - áll a FIA 2007-es Sportszabályzatában.
Erröl idáig nem sok szo esett,ez sok mindent eldönthet,a hiányzo gumimelegitökkel együtt.
Erre mi van most? A F1 egyik legjobbja - Kimi - egy olyan autóba ült be, ami megbízható, erõs, gyors, és évek óta BS gumikon megy.
Alonso meg a mezõny, megbízhatóság alapján az egyik leggázabb autójába került, volt csapatában meg nem igazán azok a VB címet megnyerni tudók ülnek.
A többi csapatban sem, ráadásul ott még a technika sem az igazi.
Ezért adott szerintem az, hogy idén a Ferrari fog nyerni, és adott az is, hogy vagy Kimi vagy Felipe.
Ez van. Legalábbis ha a jelenlegi viszonyokat nézzük. Ez persze csak személyes vélemény.
A medve nem játék.
http://gaborszantai.co.uk/
A Renaultnál ugye váltottak. Nem hinném, hogy bárki is pár verseny alatt hozzászokna az autóhoz úgy, hogy futamokat tudjon vele nyerni. Itt sok lesz az egyéni hiba is.
A Mekinél ugye Alonsonak hozzá kell szoknia az elfüstöléshez és az állandó mûszaki problémákhoz. Ha nem fog füstölni, nem lesz gond, akkor viszont lassú lesz az autó. Ez sajnos tipikusan Mekis probléma. Meglepõdnék, ha idén tudnák ezt kezelni ...
A Hondát nem érzem VB esélyesnek. Oda is kéne még pár fejlesztés, hogy egész évben jók legyenek. Dobogó simán, de gyõzni? Meglepõdnék ha versenyben lennének a VB címért.
A Toyotánál miért pont idén váltanák meg a világot a fiúk? Ráadásul ez a társaság?!
A Williams sem hinném, hogy beleszólhatna egy VB címbe, de ugyanez áll a BMW-re is. Egyenletes teljesítmény, vagy nagy korai meglepetés/elõny kell egy VB címhez.
A Redbullnál ugyan ott van kocka aki mindig megmutatja minden év elõtt, aztán év közben meg ... Mindegy, nem alkalmas VB cím gyõzelemre az autó.
A Toro Rosso sem az a gyõztes fajta. Szerintem a kicsik (kis csapatok) örülhetnek, ha egyáltalán nyerni tudnak majd ...
A Spyker bár jól néz ki, de örülhet, ha pontokat szerez idén, mégha Ferrarival is megy majd.
A Super-Aguri eredményei kb. arra jók, mint anno az év eleji Arrows teszteredmények: semmire, csak a szponzorok miatt látványos.
És akkor itt van a Ferrari. Ugyanaz a gumiszállítója volt tavaly is, gyõzelemre esélyes csapat idén is, bár sokan "pihennek". (Mondjuk szerintem ha gond lenne, mozgósíthatóak.) Az év elején biztos Massa lesz a gyorsabb, "pontszerzõbb", de Kimi is fog pár pontot elcsípni. Amint Európába érnek szerintem Kimi lesz a meggyõzõbb, és a végére végre összejön neki a VB cím. Massa sem rossz, de szerintem még távol van egy VB gyõzelmtõl. Ha a Ferrari hozza a megbízható formáját, akkor a többieknek nem lesz esélyük. Nem lepõdnék meg egy 1988-as Meki csúcsbeállítástól sem. Szerintem most a legjobb csapat. De, hogy szûkítsünk: vagy Massa vagy Kimi lesz a bajnok 2007-ben! A csapat VB gyõztese pedig egyértelmûen a Ferrari lesz.
A medve nem játék.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az Aguri veri teszten a Renaultot,meg a Williamst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
most meg széthajtja...
ja, elsõkörben szétesõ felfüggesztés, lerepülõ hátsószárny, egy futamon háromyszor lecserélt kormány, boxban elfüstölõ motor - kegyetlen állat ez a Kimi😊
nem baj, Mario, kanadai törésteszt után mentegesd a spanyolt...
arra kívácsi leszek, hogy a látványosan durván vezetõ Hamilton kap-e harckocsit😊
mert a kis Lewis nem ismert se istent, se embert GP2-ben, ledarált ott mindenkit fûvön, kavicson keresztül😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Poz. Pilóta Csapat Idõ Kör
1. Davidson Super Aguri-Honda (😎 1:19.628 145
2. Fisichella Renault (😎 1:19.766 61
3. Rosberg Williams-Toyota (😎 1:20.059 75
4. Kovalainen Renault (😎 1:21.029 52
Sok volt a mûszaki gond ezen a szinten, akárcsak a Toyotánál vagy a Hondánál, épp ezért egyik sem vb még.
Azért a mekinél mindig elég sok gond volt a motorokkal. Ha csak Kimi lett volna a gond, bármelyik csapitárs nyert volna vébét.
A medve nem játék.
Viszont a Ferrari jol nez ki, es van egy erzesem kemenyek lesznek. a vegen meg Kimmi't is megkedvelem.. <#vigyor3>#vigyor3>
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Teszteredmények - Valencia - Szerda:
Poz. Pilóta Csapat Idõ Kör
1. Alonso McLaren-Mercedes (😎 1:12.053 57
2. Kubica BMW-Sauber (😎 1:12.169 52
3. Heidfeld BMW-Sauber (😎 1:12.571 123
Ja azon a videon, a Volvo SUV vezetoje valoszinuleg egy no volt..... es valoszinuleg "haja--csing-cseng-ding-dong...." Vagy pedig Sato, es gondolom orditotta hogy: " Harakiri....Bonzai" vagy valami ilyesmi. En mar csak tapasztalatbol beszlek mert latom ezt minden nap az utakon. hah