182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
de, mondjuk annal azert jobb ez...:) -
Én arra emlékeztem,meg olyan képek rémlenek,hogy két szárny van hátul kihagyással.Régen még nem az volt a terv? -
naná ;) -
de azért nézni fogod-.- -
Hát szerintem nem 16-ot mondtak... -
úgy látom ideje másik széria után néznem, ez már nevetséges...
GP2 jut róla esembe, nem az F1 -
az utolsó mondat szerint, előírás lesz -
akkora ez tényleg előírás lesz?, mert szerintem baromi viccesen nézne ki ;) -
holt baromsag ez az egesz. miert kell ilyen idiota valtoztatasokat csinalni, miert nem lehet megszabni, hogy pl. a szarnyakban csak 1 vizszintes elem lehet minden extra nelkul, kasznin semmi szarny. igy elcsufitva sem lennenek, es a legorvenyt is kordaban lehetne tartani... -
Én remélem hogy változni fog, mert szvsz ultraronda otromba a jelnelegi állapotában, nulla kecsesség.
Még hátulról nem akkora ronda..
Méretben stimmel...nem lehet nagyobb mint a motorvédő borítás, és a szélessége is stimmel. De a jelenlegi formája suta. -
én is csak annyit tudok, ami a vége felé levan írva -
mármint ekkorát lehet használni, vagy ők tervezik ekkorára? -
Williams test 2009 aero Package
Csak képek. Riportot nyilatkozatot még nem találtam
-
az nem fake hanem a 2009-re tervezett hátsó szárnyat tesztelték a Williamsnél -
nem cinikus hanem poén akart lenni, na ;)
amúgy szerintem fake, szárnyat kisebbre venni? -leszorító erő... -
Köszi akkor most kicsit jobban nézd meg az első és hátsó szárnyat utána legyél cinikus -
ez egy Forma1-es autó, van belőlük többféle is, négy kereke van, meg a bukósisakja is szériatartozék. -
kép2,kép3
Erről tud valaki bővebbet? -
WNW #71766 16..??? Az keves lesz.. Katarban a motorversenyen ugy alltak a palya mellett a lampaoszlopok, mint a kinaiak a rizsbolt elott.... -
a pályabemutató láttad már?, abban elmondják, hogy 16 lampion fog virítani... -
ezen jót röhögtem :)) -
Mi lesz még? Korom sötétség, és aki vezet, azt egy reflektorral követik fentről, mint a korcsolyagálákon? :D
Vagy az indonézok felszíni kisérleti atomrobbantást csinálnak pont akkor, és akkor lőttek Bernie tervének az éjszakai futammal. :D -
coulthard007 #71762 nah azért:D A MClaren nem mindig csinál ilyen kis "home-videot"! A konzervatív istálló:) -
madmanic #71761 mondom hogy elmebeteg..
-
Szerinted?
A kézenfekvőn túltekintve, bazi refloktorokkal óriási költséggel be lesz világítva a pálya. :) -
coulthard007 #71759 Most ez vicc? -
Mclaren's New Aero Update For Singapore GP
-
coulthard007 #71757 Mosley továbbra is kitart az egyenmotork mellett :D jöhet a balhé:D -
coulthard007 #71756 Attól a pályától is többet vártam... -
...és ennek jelképe a valenciai aszfaltcsík... 
bárhol teszik el, tuti betonfal ;) -
coulthard007 #71754 Fő a biztonság címszóval... -
Én örülnék neki, de a többség át van építve és nagyon nem jó irányba haladtak. :( -
coulthard007 #71752 De látod, hány fölösleges széles fo..s pálya van a naptárban!Kína, Bahrain, Sepang... Ezeket nyugodtan ki lehetne hagyni, és helyére egy "valódi" F1-es pályát hozni! Lásd Imola! Mondjuk megkapta a versenyengedélyt, de az sincs még sehol! Pedig sokáig ott volt! -
Ha átépítik őket, tök mindegy mit hoznak vissza, mert csoda kell ahhoz, hogy az jó pálya legyen. -
coulthard007 #71750 A1 Ringet kéne visszahozni! nem párzs meg nem tudom! -
coulthard007 #71749 Bernie folyamatosan a pályák változtatásaival foglalkozik, -
coulthard007 #71748 Lassan... Slicket írtam, hogy az ok! De a pontrendszer sajnos egy ruppót nem ér -
Régen volt, ahogy régen vot slick gumi is. Most lesz slick és visszahoznak lassan mindent, vagyis minek kellett a sok hülyeség? :D -
coulthard007 #71746 Szabályok... Bernie sajnos rossz irányba viszi az F1-et! Nézzük meg a GP2-et, Slick gumik (jövőre úgy is lesz F1-be is), de miért nem lehet a leggyorsabb körért pontot adni, meg szabadedzés elsőséghez. Lehet nem állnának a bokszban fél órát, amíg meg a nép százezreket fizet a jegyért!
ez kéne ide, nem más! -
Na ez tetszik!
Nézegettem tegnap a monzai képeket is. Tök poén hogy itt megy minden futam után a flame, ők meg jóízűen nevetnek, elvannak. Más más istállók pilótái? Mennyire látszik hogy nem érdekli őket ki milyen logókkal van kiaggatva...
Sétálgatnak, bandáznak és jól elvannak. Ezt tetszik, de nagyon!