FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mindig ezek a hasonlítgatások, tök mindegy aki nyer akárhol, az egy sikeres versenyzõ és kész. De most tényleg, nekünk nem rohadt mindegy hol hogy lehet nyerni, meg mi a nehezebb?? Bármelyik vesenysorozatban szereplõ pilóta olyanokra képes az autójával, amire mi ,,földi halandók" sose leszünk képesek. Ez alap, innentõl kezdve a 10-ed másodperces különbségeknél nüansznyi vezetési tudáskülönbség van...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
John Andretti 340 versenyen két gyõzelmet szerzett a Cup-ban.
Mario Andretti 14 versenybõl egyszer vitte a kockás zászlót.
Christian Fittipaldi 16 versenyt teljesített gyõzelem nélkül.
Mika Hakkinen személyes kedvencem, de el kell tudni fogadni hogy az F1 nem minden autósport csúcsa.
...Az F1 egy prototipus osztály, ennél fogva teljesen más mint egy homologizációs szabályok közé szorított sorozat.
Az egyiknél mindent lehet állítani, a másiknál nem mindent...sok mindent de nem mindent.
Egy prototipus osztályban nevelkedet, illetve eredményessé lett versenyzõ hozzá van szokva hogy milyen információkat közvetít...hiszen nem õ tekeri helyesre az autót.
Egyzerûen át kell állnia hogy nem lehet akárhol állítani, több a kompromissszum, és vannak dolgok amikkel meg kell békélnie.
Egyáltalán nem törvényszerû hogy egy F1 pilóta bárkit is tönkre verne a Cart-ban....és lehet hogy a pályák háromnegyedén el sem indulna biztonsági okok miatt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mert ez azt jelentené!
Van aki levezet a DTMben, Cartban, más autóversenyeken, valaki meg komolyan veszi, mert csak itt tud elérni sikereket, a sok bukás után sikerre vágyik. Aláqurnak egy jónak mondható autót, nekifekszik az összes német szponzor, és ugymond "egyforma" körülmények között futamokat nyer. Mert a Cartnál, Nascarban is "kb" egyformák az autók (elvileg), de aki mögött erõs szponzorok állnak, profibb a csapat, stb, ott van siker. Akármekkora láma is egy versenyzõ.
Azért ha vki a Minardiban alázta a társát és sikereket ért el, az ki tud törni, míg pl. a sok pilóta között Cartban vagy Nascarban is max. annyit mondanak, hogy "elég gyors", de azért nem árt ott sem, ha valakit Andrettinek, Villeneuvnek, Piquetnek, Hillnek vagy Fittipaldinak hívnak ...
A medve nem játék.
Különben is, ha olyan kutyaütõ volt Montoya, akkor akik legyõzték õt, szintén azok voltak. Van mit tanulni a tengerentúliaktól: tiszteld az ellenfeled és a ha legyõzöd, az dicsõség lesz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/
Mondtad volna azt inkább, hogy ott gyengébb a többi pilóta 😄
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De lényegtelen, F1 csak a technikai sport egy szelete, Monty ismét bizonyított, remek és gyõztes pilóta, még a mekinek sem sikerült õt kicsinálnia, ujra a régi, grat neki<#worship>#worship>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kíváncsi leszek mire lesznek képesek!
az eredményeit talán nem kell (bár én tenném), de amit a csapat összhang, a versenyzõk biztonsága, és jótékonysági focimeccsek..stb, illetve szurkolói kapcsolatépítés terén tett MS az tiszteletre méltó.
Persze nem kötelezõ, és valszeg nem is volt ez kihegyezve ideológiára, csak így esett hogy pont elkakkantotta magát mikor a téma volt....van hogy menni kell 😄DD
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Downhill!!
Aguri Suzuki istállója eredetileg a jövõ hónap elejére tervezett bahreini teszten szerette volna leleplezni a gépet, ám a felmerülõ probléma miatt a Hondának át kell azt dolgoznia.
Downhill!!
Ugyanilyen arrogáns, és szintén nem tisztelte versenyzõtársait tulságosan.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Downhill!!
Downhill!!
Ha visszanézed ezt a 15-évet hallottál tõle olyat hogy valakire azt mondta hogy uy vezet mint egy Taxis? )Villeneuv)
Szerintem ha keresel se találsz ilyeneket!
Downhill!!
Nem hagyják nyugton egy percre se a versenyzõket.
Érthetõ,hogy másképp reagálnak és nyilvánulnak meg a pilóták.
Downhill!!
Hát már nem is azért de szerintem pont, hogy volt. Nem hiszem, hogy az F1 történetében lett volna még egy annyira vitatott pilota mint Sumi. Legalább annyi utálója volt mint azok akik szerették. Még sok olyan embert is imertem/ismerek akik annak ellenére, hogy nem követték szororsan az eseményeket és nem volt kedvenc pilótájuk, Sumit viszont ki nem állhatták.(tipikus ellendrukkerek, szánalmasak) Még szerintem Alonso nem érte el azt a szintet, hogy annyian utálják. Bár mindenféleképpen jó uton halad afelé. <#eplus2>#eplus2>
Viszont sztem ha Ron továbbra is szekálni fogja látványosan akkor néhány emberben szimpátia fog kialakulni Alonso iránt.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Most mi bajod? Büdös szóval nem mondtam hogy nem jó pilóta, meg mázlista. Tõlem ilyet nem láthattál, ne azonosíts azokkal. Egyszerûen én nem szeretem ezt a faszit. Te se szereted Sumit mégse mondogatom hogy biztos azért mert gyõz... Úgyhogy állj le az örökös védelemrõl, amióta kiderült hogy Mekihez megy, azóta ezt csinálod...