182274
  • Istencsászár
    McLaren-tárgyalás: keddig is elhúzódhat az ítélethozatal

A McLaren-Mercedes a Belga Nagydíjon elvesztett pontokért harcol Párizsban, az FIA Fellebbviteli Bírósága előtt. Lewis Hamilton Phil Prew (versenymérnök), Martin Whitmarsh (üzletvezető) és Tim Murnane (jogi képviselő) társaságában érkezett a tárgyalásra.

Az ülés délelőtt tíz órakor vette kezdetét, és nem kizárt, hogy az ítélethirdetésre csak kedden kerül sor.

A csapat új információkat tárt a bíróság elé, akik a későbbiekben hoznak döntést. "Nem számítunk arra, hogy visszakapjuk a pontokat. A tények ismertetése után a bírók kezében a döntés." – jelentette ki Whitmarsh.

Stirling Moss az egész ügyet botrányosnak ítéli. "A szabály pontosításra került, ami azt bizonyítja, hogy korábban tévedtek. Nagy károkat okozna a sportnak, ha sikerülne fenntartaniuk az igazukat."

Damon Hill is Hamilton oldalára állt. "Tragédia lenne ha Lewis bajnoki címe ezen a néhány ponton múlna. Nem hiszem, hogy a kemény küzdelmet büntetni kell a Formula-1-ben."
  • Istencsászár
    Mindig az a pár pilóta van a középpontban akik a Vb címért harcolnak. Alonso most nem harcol semmiért, max a 4. helyért a versenyeken, mert ez a maximum és ha az megvan akkor neki és a csapatnak fél dobogóval is felér... egy dobogó pedig már győzelem lenne, de totál esélytelenek rá. Ha a rönó dobogóra esélyes lenne és szorongatná a mekit vagy ferkát akkor Alo is beindulna és ő is a középpontban lenne.
  • b-type
    Akkor érvelj Alonso mellett, az lenne a logikus.
    meg a #71853-s hozszólásod előtt nem bántotta senki Alonso-t..mégis muszáj volt beszúrnod.
  • Firerock
    csak már meginn Alonsó szidása van
    pedig most nem csinált semmit
  • b-type
    Ne majmozzál már légyszives...vitázzál arról akiről szó van
  • kirol
    Mikor lesz eredmény a Hamilton ügyben?
  • Firerock
    ja méghogy neki van nagy arca
    volt valami olyan botrány ebben az évben ami róla szólt?nem
    ha ha kis majom barátod nem nyer egy futamot véletlen akkor botrányt csinál
  • G_ArchAngel #71857
    Fernando Alonso
  • lac coo
    Kiről ...?
  • Peppus
    Róla is írni kell néha, hamár semmi eredményt sem tud felmutatni. Ráfért már ez a megalázó év, talán visszavesz az arcából ezekután.
  • Istencsászár
    Egy hete arról volt szó h szerinte Kubica a leggyorsabb, az más kérdés hogy ezzel a "lassú" BMWel ő nem fog Vbt nyerni idén, most csak a két éllovasról beszélt...
  • Firerock
    énse maradtam volna mekiben
    2 majom is van ott(a feka meg dennis)
  • b-type
    Valami ilyesmit olvastam én is, de más környezetben.....ha jól tudom arról kérdezték, hogy nem zavarja-e hogy Vettel elvette töle a legfiatalabb futamgyőztes címet. Erre válaszolt valmi ilyesmit, hogy nem, de reméli hogy a legfiatalabb világbajnok címét nem szerzi meg, mert az sokat számít neki...
    De aztán azt se tudom mit fordítottak persze, valmelyik honi F1-s oldalon olvasgattam.
  • gercse
    akkor marad a legfiatalabb 2x-es világbajnoki cím, mindent ne akarjon, ha már nem tudott a mekiben maradni
  • G_ArchAngel #71850
    korabban nyilatkozta, hogy nem szeretne elveszteni a "legfiatalabb VB" cimet, azert drukkol Lewis ellen (meghat a tavalyi ev is tuske lehet)
  • DlESEL
    vagy annak aki "fordította".
  • madmanic
    ördögi logikája van a srácnak..
  • bardocz
    "Remélem, hogy Massa nyer, mert különben Hamilton nyerne. "

• gercse
    Ezek után remélem Kimi nyer :DDD (csak egy "kis" csoda kéne hozzá)
  • MaSzKa
    1 hete még Kubicát istenítette
  • MaSzKa
    lol
  • Firerock
    joak
  • a.carkey
    Szeretnéd.
  • mflex #71841

• WNW
    Szolnek, hogy mivel Kimi lett a vilagbajnok, ra szabtak a kocsit a fejlesztesi idoszakban, ahogy lehetoseg volt ra, es kivanta... Ettol kezdve Kimin mult, mi az irany, persze a technikai korlatok figyelembevetelevel...
  • desigo
    nagyon jók a képek !
  • Solten
    A csodagyerek felnőtt

• bardocz
    Akkor a kocsijába nem valami külön motort raktak?Ami bírta a magas fordulatot,és lehetett hajtani,mint az őrült.Nem akarom mondani melyik csapat nem fog ilyet csinálni soha:D
  • MaSzKa
    http://www.formula.hu/f1/mateschitz-sebastian-vettel-nem-elado-c22870.html
  • DJ BP
    mondjuk itt Kimi ,,csomagja" annyira gyors volt, mint Sumi utolsó futamán, tőle is megkérdezhettük volna, máskor miért nem ment ilyen eszementen :)
  • G_ArchAngel #71834
    ...amig nem lesz...
  • Kit--Kat
    Spaban volt belőle egy kis ízelítő.
  • G_ArchAngel #71832
    a McLarent raszabtak, a Ferrarit Massara, mar mindenki megmondta, hogy amig lesz alulkormanyozott a Ferrari, Kimi nem fogja jolerezni benne magat, ettol fuggetlenul a Scuderia losz*rt nem csinal az erdekeben...

• skanky
    én sem értem pedig sokkal jobb volt régen mint most hamilton.
  • bardocz
    És most miért nem csinálja ezt?
  • skanky
    a mclarenes kimi tudott rajtolni

és tudott agresszívan előzni :)
  • JGTC
    vicc
  • MaSzKa
    amúgy engem nem zavar

jöhetnek a hyrek ha BMW-ről szól :D
  • Minstrel
    lehet, hogy csak egy spamrobot, Ti meg vitáztok vele
  • MaSzKa
    van pár eladó adagolóm meg öníndítom meg generátorom :D persze nem f1es autóba :D de nem szeretjük a reklámot errefele ?D