182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
McLaren-tárgyalás: keddig is elhúzódhat az ítélethozatal
A McLaren-Mercedes a Belga Nagydíjon elvesztett pontokért harcol Párizsban, az FIA Fellebbviteli Bírósága előtt. Lewis Hamilton Phil Prew (versenymérnök), Martin Whitmarsh (üzletvezető) és Tim Murnane (jogi képviselő) társaságában érkezett a tárgyalásra.
Az ülés délelőtt tíz órakor vette kezdetét, és nem kizárt, hogy az ítélethirdetésre csak kedden kerül sor.
A csapat új információkat tárt a bíróság elé, akik a későbbiekben hoznak döntést. "Nem számítunk arra, hogy visszakapjuk a pontokat. A tények ismertetése után a bírók kezében a döntés." – jelentette ki Whitmarsh.
Stirling Moss az egész ügyet botrányosnak ítéli. "A szabály pontosításra került, ami azt bizonyítja, hogy korábban tévedtek. Nagy károkat okozna a sportnak, ha sikerülne fenntartaniuk az igazukat."
Damon Hill is Hamilton oldalára állt. "Tragédia lenne ha Lewis bajnoki címe ezen a néhány ponton múlna. Nem hiszem, hogy a kemény küzdelmet büntetni kell a Formula-1-ben." -
Mindig az a pár pilóta van a középpontban akik a Vb címért harcolnak. Alonso most nem harcol semmiért, max a 4. helyért a versenyeken, mert ez a maximum és ha az megvan akkor neki és a csapatnak fél dobogóval is felér... egy dobogó pedig már győzelem lenne, de totál esélytelenek rá. Ha a rönó dobogóra esélyes lenne és szorongatná a mekit vagy ferkát akkor Alo is beindulna és ő is a középpontban lenne. -
Akkor érvelj Alonso mellett, az lenne a logikus.
meg a #71853-s hozszólásod előtt nem bántotta senki Alonso-t..mégis muszáj volt beszúrnod.
-
csak már meginn Alonsó szidása van
pedig most nem csinált semmit -
Ne majmozzál már légyszives...vitázzál arról akiről szó van -
Mikor lesz eredmény a Hamilton ügyben? -
ja méghogy neki van nagy arca
volt valami olyan botrány ebben az évben ami róla szólt?nem
ha ha kis majom barátod nem nyer egy futamot véletlen akkor botrányt csinál -
G_ArchAngel #71857 Fernando Alonso -
Kiről ...? -
Róla is írni kell néha, hamár semmi eredményt sem tud felmutatni. Ráfért már ez a megalázó év, talán visszavesz az arcából ezekután.
-
Egy hete arról volt szó h szerinte Kubica a leggyorsabb, az más kérdés hogy ezzel a "lassú" BMWel ő nem fog Vbt nyerni idén, most csak a két éllovasról beszélt... -
énse maradtam volna mekiben
2 majom is van ott(a feka meg dennis) -
Valami ilyesmit olvastam én is, de más környezetben.....ha jól tudom arról kérdezték, hogy nem zavarja-e hogy Vettel elvette töle a legfiatalabb futamgyőztes címet. Erre válaszolt valmi ilyesmit, hogy nem, de reméli hogy a legfiatalabb világbajnok címét nem szerzi meg, mert az sokat számít neki...
De aztán azt se tudom mit fordítottak persze, valmelyik honi F1-s oldalon olvasgattam. -
akkor marad a legfiatalabb 2x-es világbajnoki cím, mindent ne akarjon, ha már nem tudott a mekiben maradni -
G_ArchAngel #71850 korabban nyilatkozta, hogy nem szeretne elveszteni a "legfiatalabb VB" cimet, azert drukkol Lewis ellen (meghat a tavalyi ev is tuske lehet) -
DlESEL #71849 vagy annak aki "fordította". -
madmanic #71848 ördögi logikája van a srácnak.. -
"Remélem, hogy Massa nyer, mert különben Hamilton nyerne. "
-
Ezek után remélem Kimi nyer :DDD (csak egy "kis" csoda kéne hozzá) -
1 hete még Kubicát istenítette -
lol -
joak -
Szeretnéd. -
-
WNW #71840 Szolnek, hogy mivel Kimi lett a vilagbajnok, ra szabtak a kocsit a fejlesztesi idoszakban, ahogy lehetoseg volt ra, es kivanta... Ettol kezdve Kimin mult, mi az irany, persze a technikai korlatok figyelembevetelevel... -
nagyon jók a képek ! -
A csodagyerek felnőtt
-
Akkor a kocsijába nem valami külön motort raktak?Ami bírta a magas fordulatot,és lehetett hajtani,mint az őrült.Nem akarom mondani melyik csapat nem fog ilyet csinálni soha:D -
http://www.formula.hu/f1/mateschitz-sebastian-vettel-nem-elado-c22870.html -
DJ BP #71835 mondjuk itt Kimi ,,csomagja" annyira gyors volt, mint Sumi utolsó futamán, tőle is megkérdezhettük volna, máskor miért nem ment ilyen eszementen :) -
G_ArchAngel #71834 ...amig nem lesz... -
Spaban volt belőle egy kis ízelítő. -
G_ArchAngel #71832 a McLarent raszabtak, a Ferrarit Massara, mar mindenki megmondta, hogy amig lesz alulkormanyozott a Ferrari, Kimi nem fogja jolerezni benne magat, ettol fuggetlenul a Scuderia losz*rt nem csinal az erdekeben...
-
skanky #71831 én sem értem
pedig sokkal jobb volt régen mint most hamilton.
-
És most miért nem csinálja ezt? -
skanky #71829 a mclarenes kimi tudott rajtolni
és tudott agresszívan előzni :) -
vicc -
amúgy engem nem zavar
jöhetnek a hyrek ha BMW-ről szól :D -
lehet, hogy csak egy spamrobot, Ti meg vitáztok vele
-
van pár eladó adagolóm meg öníndítom meg generátorom :D persze nem f1es autóba :D de nem szeretjük a reklámot errefele ?D