FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Ja ez amúgy se számít, ez teszt csak, itt mindenki másra megy rá.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Mit fikázzunk?:D Nem számít semmi, csak az hogy ki áll majd ausztráliában a dobogó tetején:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
:) szóhoz se jutnak.

Massa védelmére annyit, hogy tavalyi hibrid autóval ment.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kulabácsi
itt vagyok, szia:)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

desigo
A sok Alonso fikázó ilyenkor hol van?
a.carkey
Azért ne írjuk le Massát. Bár tény, hogy Kimiért kiba sokat fizetett a Ferrari, gondolom nem véletlenül ...

Amúgy pár tized van az autók között. Bármi lehet.

A medve nem játék.

Kit--Kat
kúl:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Massa viszont R.I.P. :DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Megint esett idõket elnézve...
javítottak a többiek, nem keveset :) (Kimi 0,7-et, de Renault-sok még többet)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Teszteredmények - Valencia - Szerda:

Poz. Pilóta Csapat Idõ Kör

1. Alonso McLaren-Mercedes (B) 1:12.682 84
2. Fisichella Renault (B) 1:12.737 37
3. Kovalainen Renault (B) 1:12.770 43
4. Raikkonen Ferrari (B) 1:12.869 51
5. Heidfeld BMW-Sauber (B) 1:13.012 48
6. Trulli Toyota (B) 1:13.297 46
7. Kubica BMW-Sauber (B) 1:13.310 42
8. Massa Ferrari (B) 1:13.574 78 *
9. Barrichello Honda (B) 1:13.690 72
10. Rossiter Honda (B) 1:13.732 28 *
11. R.Schumacher Toyota (B) 1:13.839 31
12. de la Rosa McLaren-Mercedes (B) 1:14.286 46
13. Nakajima Williams-Toyota (B) 1:14.401 116
14. Sato Super Aguri-Honda (B) 1:14.812 36 *
15. Coulthard Red Bull-Renault (B) 1:15.939 26
16. van de Garde Super Aguri-Honda (B) 1:26.348 4

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
spanyol pálya megvágva......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Istencsászár
McLarennél is 2. Kimi, igaz még McLarennel megy:D LOAL

ez a Renault és a Ferrari mérése alapján készült lista, és ha a Renault-nál elismerik, hogy egy Ferrari van elõttük, akkor nem értem a másik listát...

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Végils max 1 tized ami a különbség... szal annyit nem számít a 2.tól lefelé az a pár ember...

A Formula.hu szerint:
1,Alonso
2,Piquet
3,Montagny
4,Vettel
5,Kimi
Istencsászár
Teszteredmények - Valencia - Kedd:

Poz. Pilóta Csapat Idõ Kör

1. Alonso McLaren-Mercedes (B) 1:12.563 65
2. Raikkonen Ferrari (B) 1:13.529 47
3. Piquet Renault (B) 1:13.549 27
4. Montagny Toyota (B) 1:13.672 33
5. Vettel BMW-Sauber (B) 1:13.683 75
6. Trulli Toyota (B) 1:13.735 60
7. Heidfeld BMW-Sauber (B) 1:13.848 49
8. Fisichella Renault (B) 1:13.867 34
9. Barrichello Honda (B) 1:14.026 29
10. Nakajima Williams-Toyota (B) 1:14.520 51 *
11. Rossiter Honda (B) 1:14.643 37 *
12. Sato Super Aguri-Honda (B) 1:15.674 27 *
13. Webber Red Bull-Renault (B) 1:15.726 27
14. Badoer Ferrari (B) 1:16.334 35 *

Esõben mit mûvel ez az ember 1 mp... persze teszt, de már láttuk tavaly is

Istencsászár
Valencia

teszt?
Kimi helyes toljad :)

Istencsászár
Kimi
Alonso
Heifeld
Vettel
Trulli
Badoer
Nakano
Montagny
Barichello
Webber
Piquet
Fisco

Szerintem õk lesznek.

Amse
fú milyen 3 betûs nevek :D
felét nem tudom azonosítani :)

Délelõtt:
1 RAI 1'22 229 8
2 ALO 1'22 481 40
3 HEI 1'23 278 37
4 VET 1'23 742 28
5 TRU 1'23 907 25
6 BAD 1'24 948 13
7 NAK 1'25 173 28
8 MOA 1'25 403 7
9 BAR 1'26 048 6
10 WEB 1'29 056 8
11 ROI 1'29 292 11
12 PIQ - 2
13 FIS - 1

Kit--Kat
Ez így teljesen jogos!

a.carkey
Ha én leigazolnék egy fiatal, tehetséges pilótát, akkor a sajtónak kb. ugyanezt nyilatkoznám. Persze Fiscoval megbeszélném, hogy ez csak a finnek fontos, miatta, neked Fisco továbbra is az a dolgod ami eddig volt: nyerj, dolgozz, nehogy a fiatalság lealázzon. Ezt persze nem osztanám meg a finnel, így kettõjükbõl simán ki tudnám hozni a legjobbat. Szóval Briós jó menedzser, bár nekünk ált. az jön le, hogy egy fasz. Ennek ellenére felfedezett egy Schumachert, egy Alonsot, és ahogy átvette a Benettont, sikerre vitte, majd hosszú szünet után a Renault csapatot is átvette és ismét sikerre vitte, nos ez alapján a F1 jelenlegi legjobb menedzsere. Max. Todt veszi fel vele a versenyt.

A medve nem játék.

Kit--Kat
Na ezen ordibáltál volna még 1 éve, szóval ezt most hagyjuk abba.

Istencsászár
Ha õ azt mondja akkor lehet benne valami. Biztos benne van h Alonso elment, de nem véletlen erõlteti Kovát, de én Fiscot sem írnám le.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Istencsászár
Igy van, azér aki nézi a DTMet, az sem gyerekjáték, Mika is erõsen benne van a csatákban és ha kell odateszi a kocsiját a másik mellé(ba), a többiekrõl neis beszéljünk, vannak elvetemültek akiknak semmi sem szent, és persze pokoli erõs autók azok... A kasznis kocsikban nem feltételnül kell huszon, harminc évesnek lenni, azt lehet addig csinálni ameddig az ember bírja és élvezi, Mika talán ezért hagyata abba az F1et, de ettõl õ ott ugyan ugy nyomja neki, és nyerni akar, mivel gyári csapatnál megy, nem is lazsáhat, hisz ott kemény harcok vannak a márkák közt is...

a.carkey
2005-ben szerintem is benne volt a bizonyítás, de tavaly nagyon nem volt az igazi. :(

Idén végre tényleg jó autója lesz. Kiváncsian várom mire lesz ez elég ...

A medve nem játék.

b-type
Értem mire gondolsz :)
De sztem egy versenyzõ a pályán versenyzõ marad.

Amikor dumáltunk a RoC-ról akkor is úgy gondoltam hogy a pályán a pilóta legalább 90%-ban odateszi magát (csak hát más egy leszorított középüléses/középmotoros rwd formula, mint egy bármilyen kasztnis..pláne Citro' WRC)
Szal sztem csak Mika tudja hogy mennyire teszi oda magát,..én sztem nagyon.
Lehet hogy kevesebb erõnléti edzést csinál (bár ebben sem vagyok biztos), de aki versenyzõbõl van gyúrva az általában nyerni megy a pályára...ha már nem akkor veszélyes.

...motoros versenyzõ mondta hogy lassan menni veszélyesebb, mint feszített tempóban.
Szüksége van a kihasználtságra, mint egy jó motornak..nincs sebesség akkor csak melegszik :))

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
1991. március 9. óta Hakkinen drukker vagyok magam is.

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem meg ha Mika egy Bernd Schneider lenne, vagyis egy totál F1-es looser, a Zakspeed-Yamaha korábbi "királya", akkor megérteném, ha minden vágya az lenne, hogy DTM-et nyerjen, de két F1 vébé címmel a háta mögött nem feltétlenül kell számára annyira komolyan venni egy DTM-et, mint egy Schneidernek. Ha Mika Hakkinen komolyan venné a versenyzést, akkor a F1-ben versenyezne. (A Toyotánál így is évente felmerül a neve, max. egyszer igaz lenne.) Biztos neki is hiányzik a versenyhétvégék hangulata, de komolyan szerintem nem veszi az egészet. Ráadásul õ pl. nem a Vodafone AMG-Mercedes csapatban versenyez, mint pl. egy Schneider. A DTM-be egy Schumacher is max. levezetni jönne.

Ha pl. Mika indulna a Le Mans 24-en, akkor azt mondanám, hogy nem levezet, de - bár jó a DTM, én is szeretem - egy DTM nem feltétlenül a legtoppabb versenyzõk gyülekezete. Õ pl. jó volt, de itt már nincs miért ölnie magát: kutya nem nézné, hogy õ pl. nyert-e a DTM-ben, vagy csak 10. volt. Ugyanis 2xes F1-es bajnok. Ha Schumacher nem nyer Cartot, Nascart, DTM-et, max. indul bennük levezetni, akkor sem fogja senki keresztrefeszíteni mert nyert jópár vbcímet a F1-ben.

A medve nem játék.

Istencsászár
Sokan elfelejtik hogy a technikai sportokban is van sok kategória.
Ott a formula osztály, annak is van millo változata, ahol nagyon jó versenyzõk mennek, ismertebbek pl: F3, GP2, ChampCar, A1GP stb... estig sorolhatnám, ezek közül Európában a legismertebb az F1, Amerikában meg a ChampCar. A kettõt nehéz összehasonlítani mivel teljesen más világ, de mind2õben kiváló pilóták mennek, egy Cart bajnok semmivel sem rosszabb mint egy F1 bajnok, fõleg hogy ott a kocsival joval többet kell gépészkedni, nehezebb vezetni.
Aztán vannak a kasznis pályautók, GT, Porsche, DTM, WTCC és a sok-sok széria autó bajnokságok.
Oválok világa pl Nascar
A rally is egy másik mûfaj pl: WRC, DAKAR stb..
A motorok világa is megér egy misét, Cross, Freestyle, Superbike, Motogp stb...
És lehetne sorolni még hosszan...

Istencsászár
"Ilyen alapon Bernd Schneider jobb autoversenyzõ mint Mika Hakkinen, csak mert a DTMben jó?!"

Ezt erõsen félreértetted! Mika DTM-ben jó, de nem a legjobb, több jobb pilóta van ott nála, akik mondjuk F1ben alulmaradnának ( talán ), de mivel ezt a helyzetet nem láttuk nem tudhatjuk.

b-type
Vitázni nem egy rossz dolog.
Az ember saját álláspontja is világosabb lesz általa...én spec bírom.
Egy jó vitából tanulni lehet.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BaliBoy
Õszintén. Mit vitatkoztok? Felõlem Montoya azt nyer mag amit akar. Nem érdekel. Én emberileg, a mentalitását és a dolgokhoz/emberekhez való hozzáállása miatt nem szeretem. Alonsonál szintén. Azzal a különbséggel, hogy neki azért mégis van 2 VB címe, míg Montoyának 1 sincs az F1-ben.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

én meg nem értem mit kell ezen agonizálni?
Mindig ezek a hasonlítgatások, tök mindegy aki nyer akárhol, az egy sikeres versenyzõ és kész. De most tényleg, nekünk nem rohadt mindegy hol hogy lehet nyerni, meg mi a nehezebb?? Bármelyik vesenysorozatban szereplõ pilóta olyanokra képes az autójával, amire mi ,,földi halandók" sose leszünk képesek. Ez alap, innentõl kezdve a 10-ed másodperces különbségeknél nüansznyi vezetési tudáskülönbség van...

A Villieneuve név pl. annyit jelentett a NASCAR-ban, hogy megkérték, hozzon magával 18 milliót, ha autót szeretne ott.

John Andretti 340 versenyen két gyõzelmet szerzett a Cup-ban.
Mario Andretti 14 versenybõl egyszer vitte a kockás zászlót.
Christian Fittipaldi 16 versenyt teljesített gyõzelem nélkül.

b-type
Honnan tudod hogy Mika nem ad bele 100%-t a DTM-be?
Mika Hakkinen személyes kedvencem, de el kell tudni fogadni hogy az F1 nem minden autósport csúcsa.
...Az F1 egy prototipus osztály, ennél fogva teljesen más mint egy homologizációs szabályok közé szorított sorozat.
Az egyiknél mindent lehet állítani, a másiknál nem mindent...sok mindent de nem mindent.
Egy prototipus osztályban nevelkedet, illetve eredményessé lett versenyzõ hozzá van szokva hogy milyen információkat közvetít...hiszen nem õ tekeri helyesre az autót.
Egyzerûen át kell állnia hogy nem lehet akárhol állítani, több a kompromissszum, és vannak dolgok amikkel meg kell békélnie.
Egyáltalán nem törvényszerû hogy egy F1 pilóta bárkit is tönkre verne a Cart-ban....és lehet hogy a pályák háromnegyedén el sem indulna biztonsági okok miatt.

a.carkey
Mellesleg Mika is ott nyert, ahol már ment: Spa-Francorchamps ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ilyen alapon Bernd Schneider jobb autoversenyzõ mint Mika Hakkinen, csak mert a DTMben jó?!

Mert ez azt jelentené!

Van aki levezet a DTMben, Cartban, más autóversenyeken, valaki meg komolyan veszi, mert csak itt tud elérni sikereket, a sok bukás után sikerre vágyik. Aláqurnak egy jónak mondható autót, nekifekszik az összes német szponzor, és ugymond "egyforma" körülmények között futamokat nyer. Mert a Cartnál, Nascarban is "kb" egyformák az autók (elvileg), de aki mögött erõs szponzorok állnak, profibb a csapat, stb, ott van siker. Akármekkora láma is egy versenyzõ.

Azért ha vki a Minardiban alázta a társát és sikereket ért el, az ki tud törni, míg pl. a sok pilóta között Cartban vagy Nascarban is max. annyit mondanak, hogy "elég gyors", de azért nem árt ott sem, ha valakit Andrettinek, Villeneuvnek, Piquetnek, Hillnek vagy Fittipaldinak hívnak ...

A medve nem játék.

A különbözõ szériákhoz különbözõ képességekre van szükség. Felõlem lehet a NASCAR a legtehetségtelenebb, fakezû versenyzõk gyülekezete is, ha egyszer jól szórakozom rajta, sok csatát, szoros befutót és izgalmat ad nekem.

Különben is, ha olyan kutyaütõ volt Montoya, akkor akik legyõzték õt, szintén azok voltak. Van mit tanulni a tengerentúliaktól: tiszteld az ellenfeled és a ha legyõzöd, az dicsõség lesz.

Istencsászár
Ott az élõ példa a DTM, sok F1es pilóta megfordult ott, mondjuk Mika, aki F1ben "ász" volt, de ott nem tud az lenni, mer vannak nála jobbak, akik gyorsabbak, ügyesebbek... pedig ott a kocsik közt nincs akkora különbség, és kijön a versenyzõ igazi tudása, de attol még Mika nem rossz, hanem az nem F1.

2003 !!!!!?????
Istencsászár
F1ben a technika a fõ szempont, utána jön a pilóta, ha nincs technika nincs gyõzelem, nincs vb cím, nincs siker.

a pályaautósok és a rallysok meg szétszopatják az F1-eseket, mikor ügyesen kell alkalmazkodni és kreatívan vezetni:)

Villeneuve?

azért ez már túlzás :DD
Mondtad volna azt inkább, hogy ott gyengébb a többi pilóta :D

Kit--Kat
Daytona?! Akkor levezették az ívrõl a belsejébe a pályát?! Mind1. Az F1 a toppos szelete az autóssportnak, mondhatni a krémje. Vagy hogy magyaráznátok meg azt, hogy miért nem sikerült annyi Indy gyõztes pilótának itt gyõzni? 1-2-nek sikerült a többi vergõdött, viszont fordtíva ez nem igaz, aki innen ment át, az leiskolázta az ottani mezõnyt.

Istencsászár
Mind1, neki Monty egy senki, de mindenki senki Sumin, Alonson kívül mer kudarcot vallottak... csak tudnám minek vannak olyan sokan az f1be...

De lényegtelen, F1 csak a technikai sport egy szelete, Monty ismét bizonyított, remek és gyõztes pilóta, még a mekinek sem sikerült õt kicsinálnia, ujra a régi, grat neki<#worship>

Ez sem ovál volt.