FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen ezeknek a teszteknek az egyik fontos tulajdonsága,hogy ugy történjenek meg,hogy a többiek ne nagyon sejtsenek meg semmit.

Két csapat van akik nagyon szeretnek PR. köröket futni:McLaren,Ferrari
Count Adyn
Nemtudom, Ralf a Toyotával 01:11.297 et ment,
ehhez képest most Hamilton 01:11.119 et,
ebbõl nekem az jön le hogy a nagy csapatok mindegyike nagyon vigyáz rá hogy semmit se lehessen tudni😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a.carkey
Versenyen lehet, hogy 2-3 motor, de egy hétvégén nem csak 1x szopott? Ráadásul nem csak Kimi alatt szállt el párszor ... Montyval volt olyan, hogy pont úgy szállt el, hogy még nem kapott büntit. Kiminél is volt ilyen vagy 2x.

A medve nem játék.

a.carkey
Ugyan már! Amikor Enzo volt a góré, az öreg elnyomta az egész csapatot. Mégis nyertek X címet és egy rakat futamot. Ami most van, az demokrácia, mégha csak kb. olyan, mint amilyen itthon is van.

A medve nem játék.

Kit--Kat
A Ferrarit kettõ r-el kell írni😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Néhány gondolat a motorok rol,by F1Rancig.
Szoval,elviekben ezek a tavalyi kiprobált agregátok,de mégsem,némi modositást eszközölhettek a csapatok rajta,valamint már csak max. 19 000 foroghatnak.
Ugy látszik ez okoz fejtörést néhány csapatnak.
A PR szerint a Cossi,ami ugye most nincs és a Merci forogta a legtöbbet,ráadásul a Merci magas fordulaton adta le az igazi teljesitményt.
Bár keveset szóltak róla,valójában a Ferrari motort használták stabilan a legmagasabb fordulattartományban,amit még néhány kör,(idõmérõ,elözés) idejére meg is spékeltek,néhány extra 1/min-el,igy ök is tervezhették aát az egész motorvezérlést.
A Renaultnál is böven 19 felett volt a vége,viszont az ö motorjuknak a leg egyenesebb a nyomaték görbéje,nekik talán nem okoz gondot annyira ez a kérdés.Ahol viszont egyáltallán nem okoz gondot,az a Toyota,az ö eröforrásuk tavaly se pörgött 19000-töl többet.
A Honda elméletileg az utolso versenyekre már a mostani motor béta változatát vitte.
A többiröl nem irtak.
Istencsászár
A Ferarinál minden szép és jóvolt 2004 végéig, 2005öt átvészelték, 2006ban ismét felkapaszkodtak. Persze most az egész átszervezés alatt van mivel egy korszak véget ért, frissítés történt, jöttek mentek emberek, ez lehet valakinek nem tetszik. A tesztekbõl annyi leszürhetõ hogy nem õk a legerõsebbek. Van lemaradás, ami vagy javítható vagy nem, de biztos javulnak még. Hiába teszt a gyorsköröket is próbálgatják ilyenkor, mivel azokkal az idõkkel kerülnek fel a tabellára. A következõ tesztsorozat után okosabbak leszünk, hisz még csak most ismerkedtek a kocsikkal a pilóták.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nem tudom olvastatok a mai hirekben, de a Ferrari nal tobb gondok vannak. Nigel Stepney allitolat le akar lepni, mert nem ert eggyett a Ferrari valasztasaval az igazgatosagi szinten.

A masik pedig hogy sok mas csapat kerdojellel figyeli a Ferrari F2007 es karosszeria tervet, ahol a hosszu tengely tavu tervezest valasztottak, hiaba a Bridgestone a Rovid tavu tervu kasznival megy jol. A F2007 tobb sulyt visz magaval a hatso tengelyen, ami a gumi kopast okozhat. Allitolag nagy rizikos dontes ez, ha nem jon be akkor nagy szarban lesznek.

\"If your not first, then your last..boy\" - Ricky Bobby

Istencsászár
ÕÕÕ nem, tavaly max 2-3 szor szállt el Kimi alatt és ugye nem kell mondani az ellenfeli alatt is kb ennyiszer, tehát igen megbízható volt a motor, a többi dolog pilóta hibából vagy csak simán a Kimi vonza a bajt-ból fakadt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
A Mercinél évek óta elszáll egy motor: hol hétvégenként 1, hogy versenyzõnként 1 versenyenként, hol a legfontosabb pillanatban, hol a legkevésbé fontosabb pillanatban. A lényeg, hogy alapból szar a konstrukció már a Sauber óta. Nem hinném, hogy idén változna meg ez a tendencia, bár reménykedni lehet.

A medve nem játék.

Count Adyn
Szerintem se kell szörnyülködni ha elszáll egy egy motor, legalább kiderül mit bír😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
"Pedro de la Rosa motorja 64 kör után felmondta a szolgálatot. Ekkor már több mint 1.300 kilométer volt a Mercedes V8-as erõforrásában. A spanyol a negyedik helyen zárta a napot."

Istencsászár
Jó az autó jók a pilóták, jó a motor is amikor megy, bár a Hondánál több gond volt mint a Mekinél, a Ferka sem panaszkodhat, s a többiek sem, inkább teszten mint élesben és ne akkor veszítsen valaki a gépe sutasága miatt.

RB3 elsõ tesztje a 7ten történt, mig a többiek elõtte már privátba mentek igy õk egybõl a mélyvízbe kerültek. Elsõ 2 nap nem is mentek túl jól, de a mai idõ adhatok okot a bizakodásra, tegnap s azelõtt ott lettek volna az elsõ 4ben vele, lassan kezdik kiismerni a kocsit, a következõ azthiszem jerezi teszten már jobban fognak teljesíteni.

Hamilton veri Kimit,Alonsot meg a mezönyt?
Lesz még az inasbol uthenger soför!!

Ugy látszik valamit elnéztek az RB3-al,illetve eltervezték a dolgokat,nem a Ferrarival akarnak versenyezni,hanem a Spykerrel.
miért nem rúgják seggbe már a mercedest...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Update, lüke magyar média ( méghogy megállt ) elszállt mint a fehér galamb.

Istencsászár
Durranást nem írtak, csak h megállt, de sok kört ment, valszeg tudta folytatni némi javítás után.

/ a McLaren átalakult, de a merci még nem egészen, marad a régi, de remélem csak ezekben a hetekben /

Pedro alatt megint eldurrant egy merdzsó motor...

http://gaborszantai.co.uk/

Gyors a Meki, azt sztem teszt ide-teszt oda ez kijelenthetõ

Ferrari most lassabb, de fejleszteni van mit bõven még

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

desigo
Na még Kubicára leszek kíváncsi...
Istencsászár
Teszteredmények - Valencia - Péntek:

1 L. Hamilton McLaren 01:11.119 112
2 K. Räikkönen Ferrari 01:11.855 112
3 R. Kubica BMW 01:12.242 57
4 P. de la Rosa McLaren 01:12.455 64
5 G. Fisichella Renault 01:12.572 96
6 S. Vettel BMW 01:12.675 73
7 H. Kovalainen Renault 01:12.679 98
8 M. Webber Red Bull 01:12.776 23
9 J. Button Honda 01:12.995 89

Isten hozta Örnagy úr!!

Remélem a jövö világosabb lesz mint ez a kép.
Istencsászár

a.carkey
"However, Kimi Raikkonen, who was working on development of the F2007, had to end his day halfway through the afternoon because of a technical hitch."

E.A.
Source Ferrari

A medve nem játék.

a.carkey
Tehát mivel Ralf van az élen, a Toyota lesz idén a legjobb.
😊

A medve nem játék.

Count Adyn
😄D csak ott ne hagyja egyszer a tökeit valahol 😄

Jo az F1Hirek föcime:Schumacher diktálta a tempót Valenciában

Ez az Alonso gyerek,tökös gyerek,tetszik nekem!!!
nem arról van szó... mondtad ,,senki se beszélt semmirõl" a ,,senki se" az nem csak te vagy

Istencsászár
Az alsó nem tõlem van ne keverd, a felsõ meg válasz valamire, szal azt se keverd, amugy rendben😄

Istencsászár
"Az elõzõ két napon leggyorsabb Alonso ma csak 4. lett a McLaren MP4-22-vel, de állítólag õ volt az egyetlen a mezõnyben, aki délután sem használta a Bridgestone új, leglágyabb keverékû gumiját."

,,senki sem beszél semmirõl, erre mindeki csak "fossa" ezt a dumát, tán zavar hogy az élen van? "

Mi az hogy semmirõl, ez mi volt? :

,,A sok Alonso fikázó ilyenkor hol van?"

Ennyi, ki lett provokálva. Az iis baj, ha nem mondanak semmit...

gordon 24
Reméljük megfordul az átok!! És idén lemossuk az F1-et! Go Ferka!.

Downhill!!

Kit--Kat
Azért írtam nagy betûvel, hogy SZOKTAK!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gordon 24
Utobbi idõkben sajnos ez nem igaz.. Sumi is kifingatta 2x tavaly.

Downhill!!

Kit--Kat
Pedig a Ferrari motorok nem SZOKTAK tönkremenni:SSSS

Istencsászár
1. R.Schumacher Toyota (😎 1:11.297 60
2. Fisichella Renault (😎 1:11.621 121
3. Kovalainen Renault (😎 1:11.643 108
4. Alonso McLaren-Mercedes (😎 1:11.710 95
5. Heidfeld BMW-Sauber (😎 1:11.989 99
6. Raikkonen Ferrari (😎 1:12.360 66
7. de la Rosa McLaren-Mercedes (😎 1:12.361 69
8. Massa Ferrari (😎 1:12.418 98
9. Kubica BMW-Sauber (😎 1:12.857 20
10. Button Honda (😎 1:12.976 77
11. Davidson Super Aguri-Honda (😎 1:13.143 133
12. Coulthard Red Bull-Renault (😎 1:13.450 59
13. Rossiter Honda (😎 1:13.728 03
14. Webber Red Bull-Renault (😎 1:13.796 23
15. Nakajima Williams-Toyota (😎 1:13.945 82

/ elvileg Kimi alatt elszállt a ferka motor, de majd ezt késõbb ha kint lesz /

Istencsászár
Monacoban nem az volt a baj hogy levágta, hanem hogy nem büntették szarrá utána...

Kit--Kat
figy mit kell azt megntegetned akit 1-2 éve ugyanígy szidtál, Alonso köcsög, rosszindulatu, ezt mindenki tudja, ettõl még lehet jó pilóta. Vagy tán azt is magyarázd meg pl. hogy miért elõzte vissza 2éve Monacoban levágva a kanyarokat a többiket...

gordon 24
Na ez az!! Ne mentegesd!! Ettõl még szeretheted. De ha Sumi csinált ilyet vagy Jeff Gordon a NASCARban volt rá példa én mindig azt mondtam hogy ezt nem kellett volna. Nem azt hogy jaj szegény megcsúszott.

Downhill!!

Istencsászár
😊))))))) csak én? hát akkor tudod mit? kilökte kész akarva s jól tette pont.! xD

Count Adyn
Én nem mondtam semmit, te mondtad😄
Meg se vádolom és elkezded védeni, gyanús vagy te nekem😄DDD

gordon 24
Ezt csak te látod igy.. Ez igy kis... De utálom..

Downhill!!

Istencsászár
Ja, most ebbe bele kell magyarázni hogy direkt csinálta, vagy elhisszük ami a felvételen látható, hogy belecsúszott a vizes kerékvetõn?

Count Adyn
Hameg anyázni akrnaánk akkor ezért inkább😄

a.carkey
Szerintem senkit nem zavar, hogy valaki "EGY TESZTEN" az élen van.

Pár napja még másodpercnyi volt a különbség egyes autók között, most meg 2 tized. Ennyi.

A medve nem játék.

Count Adyn
Ti hiányoltátok ezt a dumát, megkaptátok😄D

Istencsászár
megj: tegnap Fisco alatt szállt el a kocsi, Alonsonak nemvolt technikai hibája.

Istencsászár
Most mit akartok bizonyítani?😄 senki sem beszél semmirõl, erre mindeki csak "fossa" ezt a dumát, tán zavar hogy az élen van? persze Kimi sem ment teljes bevetéssel, ahogy senki sem, azt majd a szombati idõmérõn fogják.

a.carkey
Tessék. Kimi is gyors volt a Mekivel, Mika is, csak állandóan szoptak a megbízhatóság miatt. Ugyanez lesz a sorsa Alonsonak is. A legváratlanabb pillanatban fogja cserbenhagyni a motor.

A medve nem játék.

megj.: tegnap is elfüstölt Alonso a teszt végén...

http://gaborszantai.co.uk/