182274
  • laca133
    itt teljes képernyőn nézhetitek.
  • coulthard007
    megy az élő! szabadedzés
  • DJ BP
    épp ez a lényege, hogy itt legyen nappal :D
  • coulthard007
    átépítették a 10 es kanyart
  • kirol
    De kár, hogy nálunk nem este lesz a futam idején. Lehet nem leszek otthon, pedig király lesz tuti már csak a környezet miatt is.

Ha meg igen, be kell majd sötétíteni. :D
  • M@TriX

• Minstrel
    majd itt a banner jobb felén ha működni fog az a link
  • norbi56
    szabadedzést hol lehet majd nézni?
  • norbi56
    az jóó:D
  • rasty18
    Hi! olyan kérdésem lenne hogy hol lehetne nézni a szabadedzéseket mert amin eddig néztem már nem közvetít sajnos :( plz help!
  • MaSzKa
    http://www.formula.hu/rovidhirek/eso-igen-felhoszakadas-nem-lesz-szingapurban-c22966.html
  • norbi56
    Az lenne jó ha még esne is na akk káosz lenne a pályán...:D
  • desigo
    "35 millió eurót fizetnek Bernie Ecclestone-nak, hogy a futam megrendezésre kerülhessen"

durva...
  • Firerock
    ezt te nem tartod be az a baj
    soha nincs értelmes hozzászólásod
    csak a seggnyaláshoz értesz
  • Istencsászár
    "Ha a szabálykönyvben benne van világosan"

Ha benne van ami elvileg az FIA és az F1 alapköve akkor miért fogadták el s vitték bíróságra? miért miért és miért? ( ha te banyujtasz egy kérvényt amit nem lehet akkor páros lábbal rudosnak ki, nemhogy még foglalkozzanak is veled... ) vicc.
  • passatgt
    egy akkora területen, mint amekkorán a verseny lesz csak házak lennének, 1 nap alapp kb anynit fogyasztanának sztem:)
  • bardocz
    Ha a szabálykönyvben benne van világosan,akkor miért nem veszik a fáradságot,és olvassák el?Pár óra olvasással spóroltak volna pár gumiszettet...
  • a.carkey
    85ben Stefan Johansson a Tyrrellben kezdte és a Ferrarinál fejezte be. VB esélyes nem volt, de esélyes csapatban volt.
  • a.carkey
    Itt az egyéni pontjaira gondolsz?

VB esélyes max. a hőskorban. Arra emlékszem, hogy a londoni incidens kapcsán Gachot az év végén már más csapatban versenyzett. (91ben a Jordan, majd Larrousse)
  • MaSzKa
    olyan volt már az F1-be, hogy valaki (vb esélyes) évközben átment 1 másik konkurens csapathoz és vitte a saját pontjait?
    és netalántán még vb is lett?
  • MaSzKa
    :D az tutti :D

én még a villanykörtéket is kilopom :P
  • DJ BP
    te nyerted meg a hatoslottót? :D
  • poppe
    én állom a villanyszámlát, és akkor tuti izgalmas lesz a futam :DDD
  • MaSzKa
    Egyes Formula-1-es újságírók még Frank Williams szavának sem hisznek. A csapatfőnök számtalanszor kijelentette, hogy Nico Rosberg nem eladó, és a német versenyző is megerősítette, hogy az elkövetkezendő esztendőben is marad.

Néhány lap mégis arról számolt be, hogy Rosberg helyet cserél Nick Heidfelddel, aki nem tudott megfelelni a csapat elvárásainak.
  • Minstrel
    fizesse a villanyszámlát is a McLaren
  • MaSzKa
    http://www.formula.hu/f1/ki-fizeti-a-villanyszamlat-a-szingapur-nagydijon-c22960.html

Áramra kétmilliót költenek. Ezzel százötven ezer mosógépet lehetne éjjel-nappal üzemeltetni, egy éven keresztül."
  • M@TriX
    reagálás 1: hehe
    reagálás 2: ennyi pénzt elkúrni a presztizsük miatt. hajh.
  • MaSzKa
    http://www.f1hirek.hu/hir/Akar_160_millio_forintra_is_rughat_a_McLaren_perkoltsege_200809251114
  • M@TriX
    azért kifékezési pontok azért vannak, elég széles a pályacsík ha jól láttam, de majd a közvetítéseken majd kiderül, mint írtam.
  • poppe
    unalmas lesz sztem is, de látványos a környezet
    remélem nem csak a pályát mutatják majd :D
  • Dark Angel 666
    gondolj bele , milyen látványos balesetek lehetnek ha esik
  • Mersant
    szerintem epp elenkezoleg, egyaltalan nem tunik izgalmasnak. 1000 kanyar, nagyon rovid egyenes szakaszok, jo ha 1 elozesi pont van a palyan. meglatjuk, de ha nem esik szerintem dog unalom lesz...
  • M@TriX
    ja-ja, ránézére izgalmas pályának ígérkezik, aztán majd meglátjuk élesben mit mutat...

Reméljük nem olyan lesz mint a valenciai.
  • MaSzKa
    :DDD
  • madmanic
    izginek tűnik
  • Punker
  • Peppus
    Bírjál magaddal.. Te sem tudsz mást, csak ugatni a másikra. Ilyen kis pöcsfejként húzd meg magad inkább és ha van valami értelmes mondanivalód akkor szólalj csak meg :)
  • Firerock
    ő nem jogász
    ő az atyaisten,vagy inkább egy hülyegyerek
  • chalezlopez
    Na igen, ez a "akkor miért" érdekes egy kifejezés ugye?! Ha mindenki tudná rögtön a megoldást, akkor nem lenne soha "akkor miért"...
  • Count Adyn
    Mondjuk Lauda bácsinál kevesen utálják jobban a ferrarit, hiába ynert velük 2x:D