FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magnum PI
A nagy arcról meg annyit, hogy nyílván tehetne olyan semmitmondó nyilatkozatokat mint Hamilton vagy nyomhatná a VEttel féle "Nem akarok beszélni róla" meg "Nem emlékszem mi történt". Helyette mondja amit gondol 21 évesen!! Persze ti azt várjátok hogy a 100 éves bölcsesség jöjjön a szájából. Jó hogy nagy az arca, majd kinövi. Majdnem hogy gyerek még öcsém.

Magnum PI
Senki nem hibáztatta Ocont mikor Perez ellen ment a harc és ütötték egymást feszt. Sőt nagyon is szerette mindenki Ocont mert tolta neki. De ezt most elrontotta. Ettől nem lett szar pilóta de ne akard már megmagyarázni hogy ez rendben volt.

Magnum PI
De hogy a pékben nem érted meg hogy O nem "próbálkozhat" mikor vissza akarja venni a kört??? Tisztán kell előznie, feltartás nélkül. Ez nem pozíciórét ment. Csak úgy veheti vissza a körét ha azzal nem korlátozza a másikat. Hogy lehet ezt párhuzamba hozni egy pontokért menő csatával?

molnibalage83
Ja értem. A V. próbálkozik és elcseszi, akkor ő a hős. Ha O. próbálkozik és elcseszi, akkor O. a hülye.
Zseniális...
A probléma V kurva nagy arca. Akkor valahogy nem volt ilyen problémázós, amikor ő kúrta szét más versenyét.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Magnum PI
Hm....Raikkönen meg Bottasnak is voltak problémái?

Meg az hogy van, hogy valami oknál fogva Verstappen figyelmen kívül hagyja a fizika törvényeit miszerint ezekkel a kocsikkal lehetetlen közelről követni a másikat és előzni. Ő feszt ott lohol a seggükbe és 2 körön belül előz.

Nem lehet, hogy ez a gyerek esetleg tényleg k* jó?

Szerintem ha az előzések számára levetíted akkor arányosan nagyon sok pilóta rongyol bele a másikba mint ő. Csak éppen Max sokkal többet előz meg meg próbálkozik meg középpontban van.

Vettel szerintem többször hajt végre olyan előzést aminek ütközés a vége mint Max. Igazából minden komolyabb előzős amit nem F1.5 ös kocsi ellen kell megtennie gyakran összeéréssel ér véget.

Ment a sírás nincs előzés csak körözgetés az F1ben. Most van valaki aki próbálkozik meg tolja egy fos Renault motorral és megy a basztatás. Azért az év második fele óta korrekt ami csinál a srác és ezt az utóbbit meg egyértelműen Ocon cseszte el. Csak úgy veheted vissza a köröd ha ezzel nem befolyásolod az élen haladók versenyét. Ennyi, ebbe egy küzdelem az elől haladóval nem fér bele. Nincs min vitatkozni akkor sem ha utálod Maxot vagy imádod Ocont.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2018.11.13. 10:43:28

"Kéne még 19 Verstappen a mezőnybe, sokkal érdekesebb lenne az F1." Igen, főleg a box és botránykedvelők részére <#eplus2>
Megnéztem a SkySports verseny utáni összefoglalóját, elemzését. A legérdekesebb a Christian Horner-rel való interjú volt. Olyanokat mondott hogy az a lökdösés nem volt semmi, megérdemelte hogy Max behúzzon neki - elképesztő, hogy egy ilyen sikeres csapat vezetője ezen a szinten van - mondjuk, láthattuk már hogy a szabályokat nemigen ismeri (pályaelhagyás és visszatérés pár versennyel előbb). Ha Max megütötte volna Ocont, szinte biztos eltiltás lett volna az eredmény. Ezt maga is tudta, és csak azért nem tette <#taps> - vagyis talán okosabb mint a csapatfőnöke <#guluszem1> .
Aztán, Horner igencsak túlbecsülte a RB versenyképességét a Ferrari és Mercedeshez képest. Nyilván nem tudhatta, ami a verseny után derült ki - hogy Vettel és Hamiltonnak is voltak műszaki problémái, de azért a kvali eredmények alapján tudhatta volna hogy valami nincs rendben velük. Ahelyett inkább arről beszélt hogy a köv. szezonban minden pályán megfogják szorongatni a Mercedest. Erősen kétlem hogy a Honda motor annyit fejlődik. Valahogy még mindig benne van az a 4 sorban nyert VB cím, vagy ahogy az angol mondja - fenn van még mindig a magas lón. Nem vagyok valami Ferrari vagy Mercedes fan, de inkább egy autógyártó mint cukros maszlag gyártó.
Verstappen meg még mindig éretlen, neki fontosabb a pillanatnyi gyorsabbság, előzés, mint a pontgyűjtés. Vagyis ... Legjobban szeretném ha Gasly legyőzné, bár nem néz ki jobbnak Ricciardo-nál.

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Módosítok azon, amit korábban írtam. Ocon nem retardált. Egészen biztosan szándékosan csinálta. Viszont az is sokat elmond egyesekről, hogy ezért is Verstappent hibáztatják, és közben Verstappen intelligenciáját minősítik. Ironikus. <#hehe>
Kéne még 19 Verstappen a mezőnybe, sokkal érdekesebb lenne az F1. <#mf1>
Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.11.12. 23:20:31

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

AnuluWork
Spanyolul? 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Capaton belüli összeesküvés ? Kissé bizarr lenne. Nem, itt csak az van, hogy oda vannak Verstappenért, és akarva, akaratlanul favorizálják. Ami az autó előkészítésében is jelentkezik. A kedvenc sose volt negatívan értékelve Helmut Marko és Ch. Horner által. Még a bakui ütközés is mindkettő hibája volt. Ami tiszta baromság. A romboló szezonkezdet idejében Max le volt jócskán maradva pontokban, most meg jóval előbb van. Ezt azért valahogy nehéz csak a szerencsére ráfogni.
A RB-nak lehet jövőre legjobb autója, de a pilóta páros nem lesz a Ferrari és Merci szintjén, ezt mondom.

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

mcmoha
<#banplz>

Ja,nekem is,mekkora jelenet volt! Hányszor kikockáztam,hogy vajon tényleg lekapcsolta e a hátsó fényt egy pillanatra.Persze ezt akkoriban VHS-en elég nehéz volt megállapítani,főleg azok a látáskörülmények mellett...
desigo
Durca,hogy 20 éve volt és nekem is megvan az egész.
Simán behozta 3 keréken a boxba 😊
ez nem is Schumi hibaja volt, mert DC maga vallotta be, hogy direkt vette el a gazt hatha ki tud szurni Schumival, mert a Mclarennek egeto szuksege volt a pontokra es ez volt az a verseny ahol 3 ponttal az egyeni vb-ben megelozte volna Hakkinent...koze nem volt a skotnak a futamhoz mar lekorozott volt...egyebkent ossze se hasonlithato a 2 eset

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Magnum PI
Ez jó 😊

Bottas : Im the best wingman for Hamilton
Ocon : Hold my beer

maffioso
Azért ez elég összeesküvés elmélet.

\"If in doubt, flat out!\"

molnibalage83
A meghibásodások arányát nem értem. Vagy csak ennyivel szarabb sofőr R. Régen is volt olyan, hogy egy pilóta tökmindegy melyik csapathoz került széthajtotta állandóan a kocsiját. Az is tudomány, hogy úgy mész gyorsan, hogy a kocsi is egyben marad alattad és nem amortizálod le a gumikat 10 kör alatt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Igen, csak Schumacher akkor már 2x V.B. volt, na és persze azért jóval ritkábban csinált hülyeségeket.
Verstappennél az a baj, hogy van neki valami 5 győzelme, abból az első kb. ugyanilyen ajándék volt (a 2 Merci kiütötte egymást) , szóval kb. kiegyenlítődött. Itt azért a csapatot hibáztatom nagy mértékben, támogatják akkor is amikor idióta dolgokat művel. Ricciardő biztos hogy leginkább azért lépett le mert Verstappen van favorizálva a csapattól. Amit a meghibásodások aránya is bizonyít.

molnibalage83
Senki nem mondta, hogy kezdő vagy nem annyira kezdő korában nem csinált néma MSch is ökörségeket.

Mai napig emlékszem, amikor Belgiumban hátulról belemet D.C-be, mert nagyon meg akarta mutatni. Lekörözte volna D.C-t, csak benézte és hátulról belement. MSch azzal vádolta, hogy szándékos volt, azt kiderült a telemetria alapján, hogy D.C enyhén gyorsított...

És tényleg ott. 20 év után is emlékszem rá.

RatBaG
A legjobb fanoknak kijár a köszönet... spanyolul. <#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
Lehet csemegézni akár itt is...

molnibalage83
Ez is igaz.

Count Adyn
Csapat mondjuk szolhatott volna neki hogy hagyja menni hamár magátol nem megy a gondolkodás😊
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2018.11.12. 11:52:56

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

molnibalage83
Teljesen feleslegesen powerkodott Maxika. Leelőzi O. Ok. És akkor mi van...? Ha meg O belassul, akkor visszelőzte volna.
Egyszerűen a balfasz 21 éves egójával képtelen minimális mértékben is gondolkodni. Autót vezetni tud, de hogy gondolkodni nem, az egészen biztos. Ettől még nem érte volna utol Hamilton, ha elmegy mellett egy autó, ami akkor éppen 1sec-cel volt gyorsabb nála...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.12. 11:44:53

Na igen, 'szegény' Maxot kevesen sajnálják e elkaszált győzelem lehetőség miatt. Amit magának köszönhet főleg. Mi még emlékezünk az idei szezon első részére és a pusztító tevékenységére. De mintha sose támadott volna rá senki (az előző években sem). Kapott 2 nap közmunkát, amit gondolom szintén gyalázatos ítéletnek gondol. Na igen, a többséggel ezzel egyezik (47% "Eltiltottam volna egy versenyre" ) - persze ellenkező okból <#eplus2>
Magát győztes alkatnak mondja, de ebben az ütközésben ő is benne volt, legalább 20%-ot. Az pedig azt jelenti, hogy a győztes alkat eldobott egy szinte biztos győzelmet. Gondolom kb. 10 év múlva maga is ezt fogja mondani - remélem bár ...

Count Adyn
krumplipucolás😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

molnibalage83
Nem tudom, én nem nézem az F1-et 2014 óta, csak összefoglalókból jutott el hozzám az egész. Az, hogy kis Maxika mekkora ökörségeket csinált és az, hogy mennyire rövid a memóriája. Most a fasz másik végén áll már. Ennyi.

mcmoha
Gulág. <#vigyor>

Count Adyn
Jah kb énis igy érzem hogy eddig betette az autot majd lesz valami alapon, most már érezheti hogy első helyen milyen szar ha valaki igy érkezik meg😄

AnuluWork
Hogyne lett volna ilyen. 😊

AnuluWork
Eddig neki sem volt semmi drága. Ahogy jobb az autója és ő is jobb, majd megérti, hogy vele kapcsolatban milyen problémák voltak, amikor más versenyét tette tönkre. Ricciardo pedig csak mosolyog ...

AnuluWork
Sőt, le is ...

AnuluWork
A srác jó. Most jut el oda, hogy megkapja a sorstól azt, hogy ő is képes vezető helyről más hibájából szopni, ahogy más is képes volt miatta korábban Max hibájából szopni. Ha túl lesz ezen, 6 VB címig meg se áll ...

b-type
Érdekes meglátás, mivel Ocon nem kapott kék zászlót, az van amit nyilatkozott, a kiállása után körhátrányt kapott, Verstappen mögé jött vissza, és mivel verstappen ezen időszakban tartalékolt így Ocon fél másodperccel gyorsabb volt (1:13.340 vs 1:12.876), a második körben megpróbálta visszavenni a körét, és az első kanyarban mellément Verstappen-nek.
Eltekintve attól hogy a helyzet balul sült el, és Verstappen elbukott miatta egy győzelmet, és ez menthetetlen...Ocon azt csinálta amit jónak gondolt, mert attól még hogy megkapta a körét ő még versenyben van, neki a friss gumikon tempót kell mennie a közvetlen vetélytársaival szemben...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Magnum PI
Nem tudom Ocon miért érzi úgy hogy neki joga volt küzdeni miközben kapta a kék zászlót. Az általában nem azt jelzi, hogy "jönnek mögötted a lekörözők, ideje nyomni neki!"

Alexease
"... Verstappent meg is büntették, ahogy várni lehetett: 2 nap közmunkát kell végeznie az FIA-nál, a Nemzetközi Autós Szövetségnél." <#idiota>
molnibalage83
Azért Verstappen arca picit nagy, mert amikor ő törte sorra más kocsiját is, akkor valahogy nem rohant azért, hogy pofán csapják őt saját hülyeségéért...

Lehet csemegézni...

desigo
Ocon helyében kiálltam volna és egyenesen Christian Hornerhez mentem volna elnézést kérni.
Korrekt lett volna.
b-type
😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nearo
akármennyire is nem csípem Verstappent, azért most sajnáltam, és szurkoltam neki, hogy érje utol Hamit... de sajna sérült a kocsi, meg a gumik is kaptak ott rendesen, kb lehetetlen volt

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sky-nal pont ezt kerdeztek, mire azt valaszolta hogy eleget harcolt vele a korabbi szeriakban, es mar tudja, hogy nincs ertelme bocsanatot kerni tole :-D

mcmoha
<#eplus2>

Persze Verstappennek kijárt már, hogy valaki őt is kiüsse, de azt nem értem, hogy Ocon mit vigyorog meg miért nyilatkozza azt, hogy neki joga volt visszavenni a körét, ahelyett, hogy bocsánatot kérne.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2018.11.11. 20:57:11

adam46
Hát ja, megtudta most, hogy milyen a fasz másik végén lenni.
https://www.youtube.com/watch?v=5iTUa0J8Kzw
Fostappen csak azt kapta, ami már járt neki.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

lac coo
😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Oconnnál legalább 3-szor láttam ugyanezt a hibát, pld. idén Bakuban. Most csak annyi különbség volt hogy le volt körözve. Valahogy túl optimistán megy a belső ívre, elvárva hogy a másik majd szélesebben kanyarodik. Csakhogy az általában nem lehetséges, még ha az ellenfél akarná is - mert nem tudja akkor bevenni a kanyart a rosszabb ív miatt. És fékezni sincs már idő és hely. Valaki elmagyarázhatná neki, pld. valamelyik mérnök a Force India-ból, akinek tudni kellene némi fizikát.

Magnum PI
Vettel súlymérés incidensről meg annyit, hogy a gyökér ellenőr kb 2 méterre állt mikor megjött Vettel. Ekkor nagynehez felemelte a bóját és vissza akarta rakni a kocsi elé!!!. Csoda, hogy Vettel nem volt mérgesebb és hajtott át rajta. Ami a lehajtáskor történt már nyilván gáz, nem véletlen találták ki hogy le kell tolni róla a kocsit.