182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
pr3cious #171172 Ezt most nem a visszatérésére írtam, hanem hogy mindenki utálja ami nem igaz. Amúgy is elég szemétség leírni ilyet amikor 1 az eset még viszonylag friss, 2 jelenleg még mindkét fél más irányban tart. Az egész akkor lenne nagyon cringe ha Alonso vissza akarna kerülni, de nem az a helyzet. És arra azért ne igyál mérget hogy nem látjuk viszont, kicsi az esély de simán előfordulhat, érted? simán.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.07.25. 12:54:59 -
#171171 Kihagytad a 2021 utáni lehetőségeit. Íme: -
#171170 Mindenki kapkod utána. Linkelem a csapatvezetőket, akik tárgyalnak róla:
Itt pedig Alonso az idei csapatánál:
Itt pedig a jövő évi: -
pr3cious #171169 "Nem úgy volt, hogy a Red Bull soha nem akarta leszerződtetni Alonsot? Newey, Newey, nem egyeztettél a vezetőséggel! :D"
"Ugyanmár! Még hogy készséges! Aljas hazugság! Mindenki gyűlölt vele dolgozni és összeférhetetlen volt - már vagy ezerszer megírta mindenki, aki nem dolgozott vele soha!. Punktum."
Newey szerint Alonso és Vettel olyanok lehettek volna, mint Senna és Prost
Pár kedvenc hozzászólást is kiemeltem zárójelben, nem célom újra generálni a vitát csak szembe jött a cikk :) -
Lebowski #171168 Akit érdekel a tegnapi Szujó beszélgetés:
-
#171167 Massa -
pr3cious #171166 Ha mindenki nem is a Mercedes elég biztosan Fehér lesz a hétvégén.
A Mercedes különleges, fehér festéssel készül a Német Nagydíjra
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.07.25. 10:12:10 -
#171165 Ja, mindenki fehér. :) -
ToxiMaxi #171164 Pálya miből lesz, hogy így lebegnek rajta a kocsik? Meg az emberek?
Reméljük a pályát nem ugyanaz a cég készíti, mint a látványterveket, mert akkor lesznek bajok. -
#171163 Egész jó ez a stadion feeling. -
#171162 https://soundcloud.com/balazsek/4-vendeguenk-szujo-zoli?in=balazsek/sets/2019-07-24-adas
A mail a felmondás után volt, elméletileg. -
#171161 Egy email miatt kapott pirosat, amit rossz helyre IS elküldött ... -
Stockbauer33 #171160 -
#171159 Mindket oldal mashogy meselne, az igazsagot pont sose tudjuk meg:)
Mivel a kozteve allami cucc es divatosan utalni kell es valszeg gonosz; igy a ket oldal elmondasaibol 60:40 aranyban talan Szujo jon ki jobban:) Vagy nem:D Mivel a TV-nel is mindenki maganceg(ekk)el es szamlakkal tolja, vagyis minden kozvetlenul zsebre megy, barmilyen valtozasra erzekenyebben (meggondolatlanul) reagalhatnak, benne van a balhe.
De igazabol mar tokmindegy. Valszeg mar sose kerul vissza, mindegy miert "ment" el, es szerencsere nem lett rossz a kozvetites, sot, talanh mag jobb is lett, mert bar a "kozvetitos, meselos" resze kevesebb, de a szakmai resze tobb lett. -
#171158 Mi a gond Vettellel? -
#171157 Tényleg, szálljatok már le erről a szegény, ártatlan kis Szujóról, meg a híres igazmondásáról! Tök mindegy mit mond. Ő qurta el. -
pr3cious #171156 Mi volt? -
Stockbauer33 #171155 Most reggel bent volt(van) Szujó a Radio1-nél(Balázséknál)Elmesélte hogy is történtek vele az események.Hááát így mindjárt más a sztori :D -
#171154 Hogy mi van, kérem ...?? :DD -
#171153 De ennek a cikknek az a lényege, hogy időmérőn feltekerik, de versenyen nem használják és ezt nem érti a Mercis mérnök csapat, nem? Tehát azt, hogy miért ennyire bugyuták mán megint. -
ShaiHulud #171152 https://www.gphirek.hu/f1/20190722-f1-tanacstalanul-allnak-a-mercedesmernokok-a-ferrari-motorja-elott.html
GECI NAGY LOL! meg akkor is a ferrari trukkozik biztosan, amikor egy okadek fos a kocsijuk...okkkkkeee...bezzeg a merci mi?:D -
#171151 -
#171150 -
#171149 https://clips.twitch.tv/AmusedPrettyMacaroniStoneLightning -
#171148 épp benéztem lando streamjére, 13 perc volt hátra az iracinges spa 24h versenyből, verstappen a kocsiban... és leesett a fékpedálja :DDD
talán még megnyerhetik így is, számolgatják a másodperceket. -
#171147 A ket Norbibol kellene egyet gyurni/csiszolni. M. Norbi jo, de nagyon szakmai akar lenni, mindent szep kormondatokban szeretne elmondani, jo hosszan. Amig elmondja mi tortent egy kanyarban, ket masik kor telik el;) Nem rossz, de kozvetitesben, foleg ha esemenyek is vannak, kicsit tomorebben kellene (vagy gyorsabban, nem annyira valasztekosan stb). Persze, kinek mi.
Ha maradnak ezek a felallasok, akkor szerintem mindket Norbi belejon, es megtalaljak az egyensulyt. -
ToxiMaxi #171146 Vicces meg minden, csak éppen az elmúlt 2 verseny pont olyan volt amilyet ő is szeretne. Nem nézte a sok éve legizgalmasabb angol nagydíjat. -
#171145 Csak Michelisz, másik Norbi unalmas. :D -
BladeW #171144
-
#171143 Melyikkel? :))
Sztem a legjobb Michelisz Norbival, mert jól kiegészítik egymást, Kiss Noirbi is jó lenne (talán mert mindenben nem lehet jó), de két hadaró figura sok egy közvetítésbe :)) -
pr3cious #171142 Most már teljesen mindegy nem kell támogatniuk senkit, nem lesznek bajnokok.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.07.20. 16:52:26 -
Stockbauer33 #171141 -
ToxiMaxi #171140 -
ToxiMaxi #171139 Ettől még lehet igaz az, amit mondott? Palik, hogy jön ide? Ki beszélt rajtad kívül Palikról? -
#171138 +1 nekem total nem hiányzik, Weber is jobb azóta, főleg Norbival. -
pr3cious #171137 Sunyi, nem hozza be a kávét a reggeli mellé, és még autosport.com-ot is olvas... nahát ilyet
(csak azért mert épkézláb indokot még mindig nem hallottunk) -
ShaiHulud #171136 https://www.gphirek.hu/f1/20190719-f1-alonso-nem-fogok-arra-varni-hogy-ajanlatot-kapjak-a-forma1bol.html
ha mar Alonso votl a tema :D -
#171135 Szujó egy idióta, ráadásul nem véletlenül repült. Zárjuk már le ezt, meg a Palik témát. Köszi. -
ToxiMaxi #171134 Ahhoz a műsorba bele kellene tolni még pénzt, amire az MTVA nem nagyon hajlandó. Legalábbis ha van igazság abban, amit Szujó mondott, hogy évről-évre építik lefelé a műsort. Ha Wéber sem lenne ott, akkor már én is Sky-ra váltottam volna.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.07.19. 19:27:31 -
#171133 Én is szívesen néznék még olyan dolgokról információkat amiket egyszer elkezdtek a Hanula Barna-val, de az is hamar abbamaradt.Csak úgy mint az amit egy magyar srác modellezett 3d F1es autókat és , hogy azokon keresztül magyarázták volna el a különböző fejlesztéseket vagy változásokat az autón, mi miért jó stb..
DE állandóan csak a süket duma megy meg 80%-ban csak a gumikezelés.
Pedig ha a többi részre is ennyi energiát fordítanának, talán a nézők is jobban tisztába lennének a hybridekkel kapcsolatban vagy, hogy miért akarnak változtatni a karosszérián mi a probléma a mostanival miért nehéz előzni stb...