182274
  • cargame
    Sztem Jean Todt kitepte az osszes hajszalat :D
  • Csuhai G
    Ha meg nem, akkor szopnak.. Ferrarit nem tartom egy erkölcsös csapatnak.
  • desigo
    Szépen oda adja ajándékba a Ferrari csapat a VB győzelmet Hamiltonnak.

Jean Todt és Ross Braun idejében mintha nagyobb lett volna a fegyelem és kevesebbet hibáztak volna.

Respect Alonso & Nico !
  • DanielGray
    Egyébként én azon csodálkozom,hogy ez a "cső" probléma már évek óta gondokat okoz.Nem értem,hogy miért nem lehet egy valóban normálisan működő technikát kifejleszteni!?Már annyi baleset volt,hogy az ihaj.. Pedig volna rá pénz,az tuti..
  • passatgt
    max megbüntetik fi-t x eurora, amit a ferrari szépen kifizet nekik
  • DanielGray
    Én is így tudom... Még kukkolni is csak fél szemmel,nemhogy nyúlkálni..:)
  • zsutyesz
    jajj, ezt te se gondolhatod komolyan....
  • G_ArchAngel #72297
    akkor Oscar-dijas rendezo dolgozik a Renault-nal, mert egy kicsit finomabb esessel is meglehetett volna alapozni az osszeeskuves elmeletedet:-)
  • Csuhai G
    Emberek, tudtommal szigorúan tilos más csapatnak ilyenkor közbeavatkozniuk. Massa nem állította le a motort (magyarul még versenyezni akart), tehát csakis a Ferrari emberei érhetnek a kocsihoz.
  • cargame
    Igen pont Piqe direkt csapta oda a falhoz az autot mert o annyira huje....
  • cargame
    Ok de azert 1-2 randitas belefert volna toluk is...:)
  • passatgt
    meg force indiában amúgy is ferrari motor van, tényleg segíthettek volna:)
  • mflex #72292
    Érdekes volt "piké" falhoz csapódása,mintha nem véletlen lett volna , mert ugye itt mindjárt jön az SC.

Alonso jól ment (üres pályán, nem vitatom), de Renault-nak csak ez az esélye volt, hogy nyerjen.

Furcsa, hogy előtte Alonso pont kiment tankolni, (más meg beszopta) furcsa, hogy szinte mintha minden "ki lett volna számolva".

Bár nem akarok "rémtörténeteket" gyártani, de elég sokszor megnézem még azt a falhoz csapódást.

Én már mindent el tudok képzelni. Kezd nekem ez a F1 afféle "gyártott néző vonzó" kitalált baromságnak tünni.

Persze a Ferrari balfaszkodása még erre rá is tesz :D gratulálok

• G_ArchAngel #72291
    ertem, akkor szerinted az indianok uber brutal sracok, akik azonnal leteptek volna a csovet es nem szarakodnak annyit, mint a makaronizabalok...

a sajat autojukkal meg minek foglalkoznanak...
  • cargame
    84-Tudod a porolto semmit sem er mikor belobban egy auto full benzinnel....
  • DanielGray
    Hát igen... De az F1 nem az illemről szól,sőt.Ferraris srácoktól viszont elvárható lett volna,hogy .urva gyorsan reagáljanak,hiszen a pilótájuk esetleg bele is halhatott volna a pöcsörészésbe.Szétestek teljesen...
  • G_ArchAngel #72288
    azert egy durvabb gorcsnel vagy serulesnel beszoktak segiteni, mig odaer a sajat szemelyzet...
  • cargame
    Haat ha eszrevetted volna eleg sokat idozott Massa egy helyben...
  • Christian88
    bazz fociban se rohan oda az ellenfél gyúrója mert közelebb áll =D
  • Kit--Kat
    Hahóóó nem nézted az idei évet ??? Évad felétől 1-2 esettől eltekintve mindig nehezebb kocsit kapta időmérőre.
  • madmanic
    nem illemből, hanem nem nyúlhatnak hozzá..

de a csávók ott áltak készenlétben a poroltókkal
  • G_ArchAngel #72283
    es?

SC a palyan volt, visszaert a sor vegere, ha azonnal leveszik a Force Indiasok, akkor sem lett volna elorebb, raadasul pont F.India auto volt kozte es Kimi kozott...
  • madmanic
    szerintem meg csinálhattak volna az időmérőn egy Ferrari első sort, aztán a rajtnál -ha igaz h Massa első számú- akkor tud neki segíteni ( elengedi pl a rajtnál )

Nehogy már direkt teletankolták, hogy szenvedjen a 4. 5. helyen...
  • Skynet85
    igen pont erre van a 72270-es hszem...
  • G_ArchAngel #72280
    Kimi Räikkönen (Ferrari) - 10 pont
    Heikki Kovalainen (McLaren-Mercedes) - 2 pont
    Nick Heidfeld (BMW-Sauber) - 2 pont
    Felipe Massa (Ferrari) – 1 pont

legalabb gyors, ha iden mas nem is megy neki:-)))
  • cargame
    Az az erdekes h mikor Massa megalt a Force India box elott senki se ment oda h levegye a csovet....:(illembol) ....es amig a Ferrari boxosuk odatoltak a valagukat eltelt 2 perc is....
  • Punker
    aha biztos ő kérte hogy massa mögött állhasson.
  • G_ArchAngel #72277
    szerintem jelenleg semmi, ma mar tisztan latszott, hogy Massa az elsoszamu pilota...
  • cargame
    Ennyit a Ferrarirol.....szepen segit Massat....sok amator....
  • madmanic
    taktikába van némi beleszólása sztem
  • Punker
    ha sz@r a kocsi és a taktika azt miért is magának köszönheti?
  • Kit--Kat
    Látom klinikai eset vagy. Még 1x, ne szólj hozzám, tartogasd a kínszenvedésed és a fóbiád a családodnak.
    De azért a hülyeség mellett nem tudok elmenni a versenyben lassú Raikkonenek nézd meg hány leggyorsabb köre volt a versenyeken idén. Egész véletlenül a lassú Raikkonen aki a sc előtt adta a fél mp-ket Massanak és Hamiltonnak miután bemelegedett a gumija, megint a leggyorsabb kört futotta a versenyen. Ezt dolgozd fel és NE reagálj, ignorálj!!!
    (!)Még 1x:(!)Kérlek NE válaszolj, ha látod, hogy írok, köpj egyet vagy verd szét a monitort, de NE válaszolj!!! Köszönöm PHD-s barátom.
  • G_ArchAngel #72272
    Kimi kettovel volt elotte, mikor visszaertek, Piquet esese elott is rendesen tiporta a FIAT-ot, tudom, hogy utalod a finnt, de azt elismerheted, hogy O legalabb autoversenyzett ma, megha a vegen besokalt is...
  • DanielGray
    Ja igen.... Alonso előtt pedig fejet hajtok,mert nagyon profi volt.. Gratula!
  • Skynet85
    Nyah azé én is csak beleböfögök a tényfolyásba...

Az első kérdésem az volna, hogy massa miért száguldott át a töltővel a boxutcán? nincs pisalntó, vagy azt hitte menetközbe kapott a kocsi egy uj upgradet?(anno ha kimi így csinál körbe viszsi boxutca látogatáson szerencsétlen munkást :), TÉNY ott kimi hibázott itt a csapat)

Másokban is felmerült, de oda teszem, HA volt elég benya miért kelett behozni kimit anynira esélytlen egy tiszta versenyben már a vb-re, hogy ihaj(nem béna csak pontok alapján midíg hami és massa előt végezni ugy hogy ők 2 futmon nem kapnak pontot hááát), de nem baj így legalább csapatban is ott lesznek ahova valok (modjuk nem igaz mert a 2. még midíg sokkal jobb mint az ucsó)
  • DanielGray
    Háááát gyerekek...ez nagyon "komoly" verseny volt.:)
    A Ferrári most aztán bakizott(és akkor nagyon finom voltam),mert ebből a "bakiból" aztán óriási baleset lehetett volna.Massa pedig teljesen szétesett "agyilag".
    Ugyan én évek óta McLaren szurkoló vagyok(ezáltal elfogult is,persze csak egy picit),de most tényleg rá férne a Fercsire egy utánképző.:) Emlékszem még Sennára,vagy Mansell úrra....és Schumi is
    agyban ott volt.Kimit akkor sem szerettem sőt...,mikor még a mekinél nyomta,mert hiányoltam az agresszivitást(pöcsörészés fél versenyen keresztül valaki mögött) és a profizmust belőle.A profizmus alatt azt értem,hogy a pályán kívül is profi sportember,nem pedig egy részeges tinédzser.Massa szerintem jó lesz,de azt hiszem még fejben fejlődnie kell,mert az nem ok,hogy a csapat hibái után,teljesen összeomlik valaki ennyire(profi sportoló).Csodálkoztam,hogy egyáltalán befejezte a versenyt,mert többet volt a füvön és a falon mint az aszfalton.Most aztán meg fogtok kövezni(főleg Kimi és Massa rajongók),de Nekem ez a meggyőződésem és a véleményem.Más..... A szervezés valami csodálatos volt...:) A "pöszörészés" iskolapéldája volt.:) Az a sebesség,ahogy kitolták az autókat,meg a partvissal való zsonglőrködés egyenesen könnyfakasztó volt.:)Ezt az idióta box-szabályt meg egyszer és mindenkorra törölni kellene...
  • Papirzacsi
    Azért hívták ki őket ilyen közel egymáshoz, mert még safety car volt. Ha egy körrel később hívják ki Kimit, akkor már csak a sor végére tudott volna visszaállni, mert addigra már mindenki túl lett volna a boxkiállásán.

Én pártoltam a nyalók helyetti lámpát, és most is pártolom, de nem ilyen megoldásként.Annó volt itt róla szó, és leírtam szerintem hogy lenne korrekt, és hibamentes a dolog.(nem kell megint vitázni rajta)
    A ferrari nem úgy oldotta meg, hanem még mindig ott van az ember a rendszerben(a pilótán kívül) aki hibázhat(aki most zöldet nyomott), tovább én a lámpák rendszerét is másképp képzelném. Szóval továbbra is a lámpa mellett vagyok, de nem úgy ahogy azt a ferrari megvalósította.

Palik ömlengése a sorompórol meg hát... A fénysorompó vs. "fizikai" sorompó dolog is nagyrészt a vezetői fegyelmen múlik, aki fegyelmezett(épeszű) az megáll a lámpára is, aki meg nem az kikerüli a fizikai akadályt is.Sajna gyakran látni ilyet. :-(
  • lac coo
    Hát ahogy alakultak a dolgok, én ki is szálltam volna a francba ...:DDD Sokmindent nem tudott volna csinálni mégha toppon van akkor sem ....
    Amúgy szerintem most már bírja a nehéz helyzeteket év elején még durci volt ha baj történt .... Most nem is csodálom hogy elment a kedve ...
  • lac coo
    Te elmebeteg vagy , komolyan ! :))))
    Mi a fenéért pátyolgatod ennyire Kimi-t?!
    Időmérőn csúnyán kikap általában, versenyen lassú, sokat hibázik stb ....
    Ez van .....foghatod csapatra , massára a Joli nénire akkor is magának köszönheti !

No flame ....
  • S8DJ
    Raikkönen elcseszte :/