182274
  • lac coo
    Ez nem is rossz ötlet !!! Csak akkor mindenkinek kéne egy lámpás rendszer (is) .
  • tomi555
    Hát ez elég kaotikus futam volt:) Massanak jól elszúrták a versenyét:( Szerintem annyit kéne hogy egy érzékelőt betesznek a tankolóba aztán addig nem vált zöldre amíg tényleg le nem szették, csak ha jól tudom FIA szállítja mindenkinek a tankolót azt gondolom nem lehet belepiszkálni...
  • Christian88
    hát pénzért akárhova vehetsz reklámot :S
  • cocobanana
    tiszta szánalmas ez a sportklub... sajna délután nem láttam,erre nézném az ismétlést a sportklubon és azt látom kivágtak egyes jeleneteket... és ez az rtl klun alcsatornája... grat az egész kibaszott magyar tvnek... még az ember normális sportot sem tud nézni.
  • lac coo
    No de ezt ki vállalná be ilyen hülye szabályok mellett, lehet nem volt nyál a kocsiba, muszály volt bemenni ...
    Másfelől meg kimondják a szabályok milyen kihágásért milyen büntetés jár ....Amúgy meg Rosberg simán megérdemel már egy dobogót, ezt senki nem vitathatja ... :)
  • Christian88
    Jah :S és most már rég meg kelett volna büntetni rosberget hogy visszaessen a forgalomba.Erre elhúz annyira hogy egy stop and go is belefér lassan
  • desigo
    SportKlubon nem mutatták pont a legérdekesebb részt
    lol inkább reklámot raktak alá :/

egyszer akarom ott újranézni de többet se fogom...
  • Djemba
    raikkonenek pályafutása során mennyi leggyorsabb köre van? (ha jól tudom 32 vagy 33)
  • Kit--Kat
    Punker, szóljál már a Phd-s barátunkra, hogy állítson magán és ne flémeljen.
  • lac coo
    Van orvosod? :DDDD
  • Kit--Kat
    Én veled nem állok szóba nem süllyedek le a szánalmas intrikáidhoz, de a hülye mellett még értetlen is vagy.

Pár embert már eléggé irritálsz, rám ne reagálj hozzám ne szólj, értetlenke, próbáld ehhez tartani magad.
  • lac coo
    78-al indult .
  • DlESEL
    60%...
  • lac coo
    Van ez így...
    Heidfeld egyszer telehányta a sisakot úgy ment körbe :))))
    80 %-os páratartalomnál előfordul rosszúllét!
  • lac coo
    Egyről beszélünk ,
    Trully talicskázott be a boxba mikor ez történt !
    Teszem hozzá: neki sem sok helye van hogy utat adjon a többieknek ...
  • DlESEL
    Rosszul lesz versenyzés közbe? akkor nem neki való az f1...
  • Christian88
    végén ihozod belőle hogy massát el kellett volna engednie
  • DlESEL
    talán akkor nem tartják fel?
  • lac coo
    Massa falra csúszásáról.
    Szűk kanyar , és Trully épp a csúcsponton autózgatott !
    Bár szerintem is rosszul lett szegény, szal nem haragszom rá ...
  • bardocz
    Miről beszélsz most?
  • lac coo
    Az az F1 pilóta aki képtelen egy gyors kört menni mikor kell ( időmérőn) az menjen kapálni ! :))))Tudom meglep ,de az időmérő époly fontos mint a verseny ...
    továbbra sem értem mit kell sztárolni Kimi-t , valamikor régen jó volt, volt néhány nagyszerű versenye ( kinek nem...? ), aztán annyi ....

Versenyeken meg általában még időmérőnél is gyengébb, legalábbis a verseny első két-harmadában ... Utána elkezd menni csak nem értem minek ???
  • lac coo
    Massa fala Trully miatt volt, csúnyán az íven autózgatott !!!!!
  • WNW
    Pont most cafolod magad..:) Onnet az operencias tengeren tulron probalta meg a falon atkuszkodve magat megelozni akit sikerult igy is utolernie...:)
  • Christian88
    ismétlésen megnézem első SC-nél hányan mennek ki tankolni. Rosberget meg még mindig hátrébb raknám mert mire kiosztották a büntit már otthagyta a mezőnyt.forgalomban nem tehette volna meg
  • Kit--Kat
    Azokat soroltam fel ahol a sors vagy a csapat vagy a technika elvette a versenyét és nyerhetett volna. Csak add hozzá a pontokat az idei évéhez.
    Nem Kimi éve az idei ő is maga alatt teljesít, szerintem 1 Kimi durkker sincs elájulva tőle, de koránt sem olyan rossz mint ahogy sokan feltüntetik. Ez pont válasz erre: "Az semmit se er, hogy az idomeroket folyamatosan bebukja, aztan meg azutan hogy a versenytavok ketharmadat vegigalussza, megy 4-5 gyors kort egy-egy versenyen, akkor is nagy esellyel arra, hogy falnak megy... Illetve arra pont eleg ahol van, sehol..."

Kimi versenyben erős nem időmérőn ezt mindenki tudja.

A másik teóriádra meg azt kérdezném, miért csak a Ferrari hívta ki 1xre a pilótáját? Ha kihívják Kimit 1 körrel később akkor besorolt volna a boxkijárat végén ahova tud, így meg várt és mehetett a 16. helyre.
  • G_ArchAngel #72319
    igen, es az operencias tenger mogott sodrodott a falnak?
  • WNW
    Aztan Massat kikuldtek a boxba buntire, addigra meg a mezony az operencias tengeren tulra kerult, Kimistol mindenestol....:(
  • G_ArchAngel #72317
    amit Kimi, verezzen el kuzdelemben - Massa elcsaszett tankolasa utan ott volt Massa elott 2mp-re ujrainditaskor, megis nekiallt elozgetni...
  • WNW
    Felsoroltal 4 versenyt a 1X-bol.. A tobbin hol volt...?? Ez itt a problema.....
  • bardocz
    Szerinted utolsó helyről mi a faszt csináljon?!
  • WNW
    >Az első kérdésem az volna, hogy massa miért száguldott át a töltővel
    >a boxutcán? nincs pisalntó, vagy azt hitte menetközbe kapott a kocsi
    >egy uj upgradet?

Szerinted hol allt volna meg...???? Az egy kocsi szeles boxutca kozepen, hogy leblokkolja a forgalmat....?????? Ott allt meg, ahol meg lehetett, a boxutca vegen a semleges teruleten...

>Másokban is felmerült, de oda teszem, HA volt elég benya miért kelett
    >behozni kimit...

Jezusom.. Ennyire nem tudtok kalkulalni.??? Ha kint hagyjak, hogy meg egy kort a menjen az SC mogott, akkor nagy valoszinuseggel tok utolsonak all vissza.. Nagyobb veszteseg meg egy kort kint menni, mint 2 kocsit tankolni egymas utan.. Az volt a pech, hogy a nyalokas lampakapcsolgato elnezte a dolgot.............
  • Csabesz6
    SZerinted a "beszerezni" szó mit jelent?:DDDDD
  • lac coo
    Az élmenők között az utolsó helyen van, mit kell ezen variálni ? :D
  • lac coo
    Kocsin mi a szar ??? Massa agyonverte időmérőn ....
    Elmúlt az az idő, mikor halálba lehet tekern ia motort, Kimi azóta csak fele annyit képes elérni... Ez van .
  • Kit--Kat
    Jahh igen ez sokszor volt így, Franciában is, Angliában is, Spában is Kanadában is, most is a verseny legvégén volt 4 körben csak gyorsXDDDD
    Ez hogy is van?!
  • WNW
    Szedj nyugtatot, nincs egy epkezlab hozzaszolasod...... Kimi.. Az semmit se er, hogy az idomeroket folyamatosan bebukja, aztan meg azutan hogy a versenytavok ketharmadat vegigalussza, megy 4-5 gyors kort egy-egy versenyen, akkor is nagy esellyel arra, hogy falnak megy... Illetve arra pont eleg ahol van, sehol... Agyban nincs ott, betett neki a tavalyi VB gyozelem... Van ilyen...
  • Punker
    a varázs szó torrent :D
  • Christian88
    Én jó versenynek azt tartom ahol sok előzés van, és tt nem volt, de izgalomban biztos nem volt hiány =) lehet érdemes megszerezned
  • cargame
    Sztem emlekezetes futam volt!!!
  • Csabesz6
    Sziasztok!
    Jó verseny volt, érdemes "beszerezni"?
    Vagy csak keressek egy összefoglalót?SK-m nincs, ismétlés kilőve.
    Köszi.