182279
  • G_ArchAngel #72349
    En meg a vilag legjobb fotosa lehetnek, ha osszejott volna az Elet, de nem lettem az, mert a felteteles modban irt mondatokat lesz*rom....
  • Peppus
    A Ferrari két lúzer pilótával bemutatta, hogyan lehet elveszíteni egy VB címet. Ilyen autóval már régesrégen bajnok lehetne egy összeszedett pilóta. Schumi bánhatja hogy visszavonult..
  • G_ArchAngel #72347
    1, igaz
    2, Utobbi futamokon mintha osszeszedte volna magat
    3, Gumimelegitesi problema, a csapattal kellene megoldani, ma is begyorsult, meg az elso etapban
    4, igaz
    5, igaz
  • Attila889
    bocsika hogy beleszólok de amit leírtál tavalyi állás az Fuji Utáni...eggyelőre még sztem korai lene azt számolni,bár én tökre nem értem hogy idén miért van kevesebb pontjuk,mondjuk Hamiltonnak már rég 100 fölött kéne lennie...de csak kéne :)
  • Istencsászár
    Kiminél több baj is van mostanság.

1, időmérőn nem teljesít jól, pont azokat nem tudja megelőzni akiket kellene ( ellenben Massába lehet bízni, a 2. gyorskörbe tud javítani Polera is!! )
    2, rajtnál vagy veszít 1 pozíciót vagy beragad ( ellenben Massa ugyan azzal az autóval kiválóan tud rajtolni, ma is bizonyítatta )
    3, verseny elején nem tud mit kezdeni, lemarad, összeszed több mpt is
    4, miután felébred elkezdi nyomni ami kifér, és akkor tényleg nagyon gyors
    5, jönnek az események, beszívja a dolgokat, kiesik...

• lac coo
    Ez nem is rossz ötlet !!! Csak akkor mindenkinek kéne egy lámpás rendszer (is) .
  • tomi555
    Hát ez elég kaotikus futam volt:) Massanak jól elszúrták a versenyét:( Szerintem annyit kéne hogy egy érzékelőt betesznek a tankolóba aztán addig nem vált zöldre amíg tényleg le nem szették, csak ha jól tudom FIA szállítja mindenkinek a tankolót azt gondolom nem lehet belepiszkálni...
  • Christian88
    hát pénzért akárhova vehetsz reklámot :S
  • cocobanana
    tiszta szánalmas ez a sportklub... sajna délután nem láttam,erre nézném az ismétlést a sportklubon és azt látom kivágtak egyes jeleneteket... és ez az rtl klun alcsatornája... grat az egész kibaszott magyar tvnek... még az ember normális sportot sem tud nézni.
  • lac coo
    No de ezt ki vállalná be ilyen hülye szabályok mellett, lehet nem volt nyál a kocsiba, muszály volt bemenni ...
    Másfelől meg kimondják a szabályok milyen kihágásért milyen büntetés jár ....Amúgy meg Rosberg simán megérdemel már egy dobogót, ezt senki nem vitathatja ... :)
  • Christian88
    Jah :S és most már rég meg kelett volna büntetni rosberget hogy visszaessen a forgalomba.Erre elhúz annyira hogy egy stop and go is belefér lassan
  • desigo
    SportKlubon nem mutatták pont a legérdekesebb részt
    lol inkább reklámot raktak alá :/

egyszer akarom ott újranézni de többet se fogom...
  • Djemba
    raikkonenek pályafutása során mennyi leggyorsabb köre van? (ha jól tudom 32 vagy 33)
  • Kit--Kat
    Punker, szóljál már a Phd-s barátunkra, hogy állítson magán és ne flémeljen.
  • lac coo
    Van orvosod? :DDDD
  • Kit--Kat
    Én veled nem állok szóba nem süllyedek le a szánalmas intrikáidhoz, de a hülye mellett még értetlen is vagy.

Pár embert már eléggé irritálsz, rám ne reagálj hozzám ne szólj, értetlenke, próbáld ehhez tartani magad.
  • lac coo
    78-al indult .
  • DlESEL
    60%...
  • lac coo
    Van ez így...
    Heidfeld egyszer telehányta a sisakot úgy ment körbe :))))
    80 %-os páratartalomnál előfordul rosszúllét!
  • lac coo
    Egyről beszélünk ,
    Trully talicskázott be a boxba mikor ez történt !
    Teszem hozzá: neki sem sok helye van hogy utat adjon a többieknek ...
  • DlESEL
    Rosszul lesz versenyzés közbe? akkor nem neki való az f1...
  • Christian88
    végén ihozod belőle hogy massát el kellett volna engednie
  • DlESEL
    talán akkor nem tartják fel?
  • lac coo
    Massa falra csúszásáról.
    Szűk kanyar , és Trully épp a csúcsponton autózgatott !
    Bár szerintem is rosszul lett szegény, szal nem haragszom rá ...
  • bardocz
    Miről beszélsz most?
  • lac coo
    Az az F1 pilóta aki képtelen egy gyors kört menni mikor kell ( időmérőn) az menjen kapálni ! :))))Tudom meglep ,de az időmérő époly fontos mint a verseny ...
    továbbra sem értem mit kell sztárolni Kimi-t , valamikor régen jó volt, volt néhány nagyszerű versenye ( kinek nem...? ), aztán annyi ....

Versenyeken meg általában még időmérőnél is gyengébb, legalábbis a verseny első két-harmadában ... Utána elkezd menni csak nem értem minek ???
  • lac coo
    Massa fala Trully miatt volt, csúnyán az íven autózgatott !!!!!
  • WNW
    Pont most cafolod magad..:) Onnet az operencias tengeren tulron probalta meg a falon atkuszkodve magat megelozni akit sikerult igy is utolernie...:)
  • Christian88
    ismétlésen megnézem első SC-nél hányan mennek ki tankolni. Rosberget meg még mindig hátrébb raknám mert mire kiosztották a büntit már otthagyta a mezőnyt.forgalomban nem tehette volna meg
  • Kit--Kat
    Azokat soroltam fel ahol a sors vagy a csapat vagy a technika elvette a versenyét és nyerhetett volna. Csak add hozzá a pontokat az idei évéhez.
    Nem Kimi éve az idei ő is maga alatt teljesít, szerintem 1 Kimi durkker sincs elájulva tőle, de koránt sem olyan rossz mint ahogy sokan feltüntetik. Ez pont válasz erre: "Az semmit se er, hogy az idomeroket folyamatosan bebukja, aztan meg azutan hogy a versenytavok ketharmadat vegigalussza, megy 4-5 gyors kort egy-egy versenyen, akkor is nagy esellyel arra, hogy falnak megy... Illetve arra pont eleg ahol van, sehol..."

Kimi versenyben erős nem időmérőn ezt mindenki tudja.

A másik teóriádra meg azt kérdezném, miért csak a Ferrari hívta ki 1xre a pilótáját? Ha kihívják Kimit 1 körrel később akkor besorolt volna a boxkijárat végén ahova tud, így meg várt és mehetett a 16. helyre.
  • G_ArchAngel #72319
    igen, es az operencias tenger mogott sodrodott a falnak?
  • WNW
    Aztan Massat kikuldtek a boxba buntire, addigra meg a mezony az operencias tengeren tulra kerult, Kimistol mindenestol....:(
  • G_ArchAngel #72317
    amit Kimi, verezzen el kuzdelemben - Massa elcsaszett tankolasa utan ott volt Massa elott 2mp-re ujrainditaskor, megis nekiallt elozgetni...
  • WNW
    Felsoroltal 4 versenyt a 1X-bol.. A tobbin hol volt...?? Ez itt a problema.....
  • bardocz
    Szerinted utolsó helyről mi a faszt csináljon?!
  • WNW
    >Az első kérdésem az volna, hogy massa miért száguldott át a töltővel
    >a boxutcán? nincs pisalntó, vagy azt hitte menetközbe kapott a kocsi
    >egy uj upgradet?

Szerinted hol allt volna meg...???? Az egy kocsi szeles boxutca kozepen, hogy leblokkolja a forgalmat....?????? Ott allt meg, ahol meg lehetett, a boxutca vegen a semleges teruleten...

>Másokban is felmerült, de oda teszem, HA volt elég benya miért kelett
    >behozni kimit...

Jezusom.. Ennyire nem tudtok kalkulalni.??? Ha kint hagyjak, hogy meg egy kort a menjen az SC mogott, akkor nagy valoszinuseggel tok utolsonak all vissza.. Nagyobb veszteseg meg egy kort kint menni, mint 2 kocsit tankolni egymas utan.. Az volt a pech, hogy a nyalokas lampakapcsolgato elnezte a dolgot.............
  • Csabesz6
    SZerinted a "beszerezni" szó mit jelent?:DDDDD
  • lac coo
    Az élmenők között az utolsó helyen van, mit kell ezen variálni ? :D
  • lac coo
    Kocsin mi a szar ??? Massa agyonverte időmérőn ....
    Elmúlt az az idő, mikor halálba lehet tekern ia motort, Kimi azóta csak fele annyit képes elérni... Ez van .
  • Kit--Kat
    Jahh igen ez sokszor volt így, Franciában is, Angliában is, Spában is Kanadában is, most is a verseny legvégén volt 4 körben csak gyorsXDDDD
    Ez hogy is van?!