182279
  • DanielGray
    Háááát gyerekek...ez nagyon "komoly" verseny volt.:)
    A Ferrári most aztán bakizott(és akkor nagyon finom voltam),mert ebből a "bakiból" aztán óriási baleset lehetett volna.Massa pedig teljesen szétesett "agyilag".
    Ugyan én évek óta McLaren szurkoló vagyok(ezáltal elfogult is,persze csak egy picit),de most tényleg rá férne a Fercsire egy utánképző.:) Emlékszem még Sennára,vagy Mansell úrra....és Schumi is
    agyban ott volt.Kimit akkor sem szerettem sőt...,mikor még a mekinél nyomta,mert hiányoltam az agresszivitást(pöcsörészés fél versenyen keresztül valaki mögött) és a profizmust belőle.A profizmus alatt azt értem,hogy a pályán kívül is profi sportember,nem pedig egy részeges tinédzser.Massa szerintem jó lesz,de azt hiszem még fejben fejlődnie kell,mert az nem ok,hogy a csapat hibái után,teljesen összeomlik valaki ennyire(profi sportoló).Csodálkoztam,hogy egyáltalán befejezte a versenyt,mert többet volt a füvön és a falon mint az aszfalton.Most aztán meg fogtok kövezni(főleg Kimi és Massa rajongók),de Nekem ez a meggyőződésem és a véleményem.Más..... A szervezés valami csodálatos volt...:) A "pöszörészés" iskolapéldája volt.:) Az a sebesség,ahogy kitolták az autókat,meg a partvissal való zsonglőrködés egyenesen könnyfakasztó volt.:)Ezt az idióta box-szabályt meg egyszer és mindenkorra törölni kellene...
  • Papirzacsi
    Azért hívták ki őket ilyen közel egymáshoz, mert még safety car volt. Ha egy körrel később hívják ki Kimit, akkor már csak a sor végére tudott volna visszaállni, mert addigra már mindenki túl lett volna a boxkiállásán.

Én pártoltam a nyalók helyetti lámpát, és most is pártolom, de nem ilyen megoldásként.Annó volt itt róla szó, és leírtam szerintem hogy lenne korrekt, és hibamentes a dolog.(nem kell megint vitázni rajta)
    A ferrari nem úgy oldotta meg, hanem még mindig ott van az ember a rendszerben(a pilótán kívül) aki hibázhat(aki most zöldet nyomott), tovább én a lámpák rendszerét is másképp képzelném. Szóval továbbra is a lámpa mellett vagyok, de nem úgy ahogy azt a ferrari megvalósította.

Palik ömlengése a sorompórol meg hát... A fénysorompó vs. "fizikai" sorompó dolog is nagyrészt a vezetői fegyelmen múlik, aki fegyelmezett(épeszű) az megáll a lámpára is, aki meg nem az kikerüli a fizikai akadályt is.Sajna gyakran látni ilyet. :-(
  • lac coo
    Hát ahogy alakultak a dolgok, én ki is szálltam volna a francba ...:DDD Sokmindent nem tudott volna csinálni mégha toppon van akkor sem ....
    Amúgy szerintem most már bírja a nehéz helyzeteket év elején még durci volt ha baj történt .... Most nem is csodálom hogy elment a kedve ...
  • lac coo
    Te elmebeteg vagy , komolyan ! :))))
    Mi a fenéért pátyolgatod ennyire Kimi-t?!
    Időmérőn csúnyán kikap általában, versenyen lassú, sokat hibázik stb ....
    Ez van .....foghatod csapatra , massára a Joli nénire akkor is magának köszönheti !

No flame ....
  • S8DJ
    Raikkönen elcseszte :/
  • G_ArchAngel #72264
    Massan ma kijott, hogy nem birja a nyomast...
    Elso helyen jol ment, amint problema adodott, teljesen elveszett...

Lewis iden a legosszeszedettebb, 95%, hogy a vegen 10+ ponttal fog nyerni...
  • SzocsA
    még nincs vége a versenynek annyi óvés lesz a futam után hogy akkora kavart csinálnak
  • lac coo
    De ezt a győzelmet nagyon kár volt eldobni ilyen bagatel dolog miatt, mikor zseniálisan ment Massa... A közelébe nem ért volna senki ....
  • Kit--Kat
    Figyelj te szánalmas kis senki, ignorálj engem és Kimit is a száni böfögéseiddel és a családod büntesd azzal, hogy megszólalsz.

Köszönöm és add át a bocsánat kérésem a családodnak, hogy rájuk uszítalak^^
  • zsutyesz
    hát, sanszos :)
  • Christian88
    most legalább Hamiltonnak nem kell a csaspattársától tartania
  • lac coo
    Kimi versenyben volt, a gumival semmi baj, ugyanolyan mint Massáé, hogy szari krá milyen és nem hajlandó semmit lépn ia probléma megoldására az az ő baja ...Gumimelegítést pilótának kell megoldani (lásd Alonso ...), bezzeg mikor 10 körrel tovább bírják a gumik mint más autókon az azért jó a méltóságos Kimi-nek !?
    A kocc meg nevetségesen láma volt, ha nincs kerékvető akkor sem fordul be olyan gyorsan ment ...
  • Dark Angel 666
    Massának mostantól a kígyó lesz a kabalaállata
  • kabel15
    Ez a videó megvan valakinek XVID formátumban?^^^^
  • Bandee1987
    Gyerekek, tavaly 3 futammal a vége előtt a következőképp álltunk:
    - Hamilton: 97 pont
    - Alonso: 95 pont
    - Räikönnen: 84 pont
    - Massa: 77 pont

Tavaly ilyenkor ki merte volna megtippelni, hogy Kimi lesz a győztes?

(Nem azt mondom, hogy most ő lehet, hanem azt, hogy bármi megtörténhet még)
  • GhostRider1 #72254
    legalább konstruktőribe is meglett előzve az a piros valami, ami most nem szerzett 1 pontot sem... most nem jut eszembe hogy mi a neve mert nemsok vizet zavartak :D:D:D
  • Kit--Kat
    Kiminek is elbaszták a versenyét, ha nem ugyanabban a körben hívják be a Boxban, hanem hagynak 1 kört még tankolásra, ne keljen várnia Massa mögött akkor legalább az 1ik Ferrari versenyben maradhatott volna.
    Ezzel a szánalmasan görcsös Massa mögött tartással tökön rúgta magát a csapat, annyi eszük nem volt, hogy akkor 1 körrel később hívják ki és annyival lassabban dolgoznak vele, hogy Massa elé véltelenül se jöhessen ki.

Másik nagy kérdésem, hogy a mi a szent szarért nem tudnak megoldani 1 gumimelegítési problémát, ha ennek a csórónak egyszer bemelegedik a kereke belegyalulja a mezőnyt a földbe, de nem erre 1 év nem volt elég ismét bravó.

Ha már semmit nem nyer meg a Ferrari idén, legalább arra jó lesz az év, hogy 1 kis tisztogatást csináljanak, mert az idei év a sötét középkoros 80-90es évek teljesítményére hajaz már. Nem hittem volna, hogy a 10 év után megint az embernek a szívéhez kell kapnia, ha 1 Ferrari a boxba megy és stb, ultra szánalom az év, szerencséje a Ferrarinak, hogy Kimi hosszabbított, ezután a futam után nem biztos, hogy megint megtenné.

Nem érdekel, hogy 4 körrel a vége előtt lepacsizott a fallal, legalább szívbaj nélkül versenyzett egyet, a fő sár a Ferrarit terheli megint csak.
  • Máté94
    Miért belehalsz?
  • zsutyesz
    igazából mindegy, h ki, csak ne Hamilton....
  • GhostRider1 #72250
    nem fog semmit nyerni Massa
  • HUmanHunter
    Alonso
  • zsutyesz
    remélem most Massa nyeri
  • Firerock
    mindenki aztmondja hogy ő a világbajnok
    ez akkora ökörség
    tavaly ki beszélt Kimiről?senki
    mégis ő nyert
  • GhostRider1 #72246
    2. kiállásnál már előkerült a nyalóka
  • DlESEL
    te is mehetnél... nem kell a flém.
  • Firerock
    te vagy egy gyalázat
    akkora hülyeségeket írsz
    menny a meccsboksz topicba...
  • DlESEL
    szerintem már ki is rúgták :)
  • kulabácsi
    azt a barmot meg egyből kirúgnám aki zöldre válltotta azt a lámpát :S
  • DlESEL
    lehetek a barátod? olyan fasza tv-d van
  • kulabácsi
    am még nem jelenteném ki 100%osan h hami világbajnok, de innen már csak elveszteni tudja a mclaren sajnos :(
  • bordy
    no, jó pálya ez szerintem. alonso megérdemelte ezt a győzelmet. mindig kihozza a maxot a kocsiból amit lehet egész évben.
    ferrárinál meg már kezd kritikán aluli lenni a csapat munka.
  • bardocz
    ÚÚÚristen Ferrari mit művelt m,ez valami borzasztó.Kimi 2. kiállására be is hozták a nyalókásembert,és remélem ez így is marad.Kiváncsi vagyok azoknak a véleményére,akik itt istenítették,hogy milyen jó,meg kilőve a hibalehetőség.Megint azt tudom mondani,hogy én megmondtam...

Alonso meg,hatalmas gratula neki,nagyon jól csinálta,nem hibázott,tökéletesen ment,ugyan így Rosberg is.Hamilton meg megnyerte a vb-t,hacsak nem töri össze, a kocsit,vagy esik szét alatta.
  • kulabácsi
    hány verseny van még?
  • Máté94
    HAMILTON A VILÁGBAJNOK!
    [a jövőbe látok:D]
  • madmanic
    vagy inkább tölthetne fel valahova..

idegbajt kapok mikor elkezdem olvasni a fórumot, és másodpercenként elugrál mikor tölti a nyüves képeket..
  • SzocsA
    az lesz a ferrari elkurja az utolsó három futamot is simán!
  • DlESEL
    Még 3 futam lesz. Japán, Kína, Brazil.
  • SzocsA
    képeket valaki rakhatna be jók voltak a tegnapik háttérnek faszák!
    és tökmindegy milyen kocsi jöhet az összes!
  • Ghosty
    Hamilton lesz a világbajnok, konstruktőribe meg természetesen a McLaren... gyalázat most ez a ferrari
  • REALista
    Úgy legyen...