182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
DanielGray #72269 Háááát gyerekek...ez nagyon "komoly" verseny volt.:)
A Ferrári most aztán bakizott(és akkor nagyon finom voltam),mert ebből a "bakiból" aztán óriási baleset lehetett volna.Massa pedig teljesen szétesett "agyilag".
Ugyan én évek óta McLaren szurkoló vagyok(ezáltal elfogult is,persze csak egy picit),de most tényleg rá férne a Fercsire egy utánképző.:) Emlékszem még Sennára,vagy Mansell úrra....és Schumi is
agyban ott volt.Kimit akkor sem szerettem sőt...,mikor még a mekinél nyomta,mert hiányoltam az agresszivitást(pöcsörészés fél versenyen keresztül valaki mögött) és a profizmust belőle.A profizmus alatt azt értem,hogy a pályán kívül is profi sportember,nem pedig egy részeges tinédzser.Massa szerintem jó lesz,de azt hiszem még fejben fejlődnie kell,mert az nem ok,hogy a csapat hibái után,teljesen összeomlik valaki ennyire(profi sportoló).Csodálkoztam,hogy egyáltalán befejezte a versenyt,mert többet volt a füvön és a falon mint az aszfalton.Most aztán meg fogtok kövezni(főleg Kimi és Massa rajongók),de Nekem ez a meggyőződésem és a véleményem.Más..... A szervezés valami csodálatos volt...:) A "pöszörészés" iskolapéldája volt.:) Az a sebesség,ahogy kitolták az autókat,meg a partvissal való zsonglőrködés egyenesen könnyfakasztó volt.:)Ezt az idióta box-szabályt meg egyszer és mindenkorra törölni kellene...
-
Azért hívták ki őket ilyen közel egymáshoz, mert még safety car volt. Ha egy körrel később hívják ki Kimit, akkor már csak a sor végére tudott volna visszaállni, mert addigra már mindenki túl lett volna a boxkiállásán.
Én pártoltam a nyalók helyetti lámpát, és most is pártolom, de nem ilyen megoldásként.Annó volt itt róla szó, és leírtam szerintem hogy lenne korrekt, és hibamentes a dolog.(nem kell megint vitázni rajta)
A ferrari nem úgy oldotta meg, hanem még mindig ott van az ember a rendszerben(a pilótán kívül) aki hibázhat(aki most zöldet nyomott), tovább én a lámpák rendszerét is másképp képzelném. Szóval továbbra is a lámpa mellett vagyok, de nem úgy ahogy azt a ferrari megvalósította.
Palik ömlengése a sorompórol meg hát... A fénysorompó vs. "fizikai" sorompó dolog is nagyrészt a vezetői fegyelmen múlik, aki fegyelmezett(épeszű) az megáll a lámpára is, aki meg nem az kikerüli a fizikai akadályt is.Sajna gyakran látni ilyet. :-( -
Hát ahogy alakultak a dolgok, én ki is szálltam volna a francba ...:DDD Sokmindent nem tudott volna csinálni mégha toppon van akkor sem ....
Amúgy szerintem most már bírja a nehéz helyzeteket év elején még durci volt ha baj történt .... Most nem is csodálom hogy elment a kedve ... -
Te elmebeteg vagy , komolyan ! :))))
Mi a fenéért pátyolgatod ennyire Kimi-t?!
Időmérőn csúnyán kikap általában, versenyen lassú, sokat hibázik stb ....
Ez van .....foghatod csapatra , massára a Joli nénire akkor is magának köszönheti !
No flame .... -
S8DJ #72265 Raikkönen elcseszte :/ -
G_ArchAngel #72264 Massan ma kijott, hogy nem birja a nyomast...
Elso helyen jol ment, amint problema adodott, teljesen elveszett...
Lewis iden a legosszeszedettebb, 95%, hogy a vegen 10+ ponttal fog nyerni... -
SzocsA #72263 még nincs vége a versenynek annyi óvés lesz a futam után hogy akkora kavart csinálnak -
De ezt a győzelmet nagyon kár volt eldobni ilyen bagatel dolog miatt, mikor zseniálisan ment Massa... A közelébe nem ért volna senki .... -
Figyelj te szánalmas kis senki, ignorálj engem és Kimit is a száni böfögéseiddel és a családod büntesd azzal, hogy megszólalsz.
Köszönöm és add át a bocsánat kérésem a családodnak, hogy rájuk uszítalak^^ -
hát, sanszos :) -
most legalább Hamiltonnak nem kell a csaspattársától tartania -
Kimi versenyben volt, a gumival semmi baj, ugyanolyan mint Massáé, hogy szari krá milyen és nem hajlandó semmit lépn ia probléma megoldására az az ő baja ...Gumimelegítést pilótának kell megoldani (lásd Alonso ...), bezzeg mikor 10 körrel tovább bírják a gumik mint más autókon az azért jó a méltóságos Kimi-nek !?
A kocc meg nevetségesen láma volt, ha nincs kerékvető akkor sem fordul be olyan gyorsan ment ... -
Massának mostantól a kígyó lesz a kabalaállata
-
Ez a videó megvan valakinek XVID formátumban?^^^^ -
Gyerekek, tavaly 3 futammal a vége előtt a következőképp álltunk:
- Hamilton: 97 pont
- Alonso: 95 pont
- Räikönnen: 84 pont
- Massa: 77 pont
Tavaly ilyenkor ki merte volna megtippelni, hogy Kimi lesz a győztes?
(Nem azt mondom, hogy most ő lehet, hanem azt, hogy bármi megtörténhet még) -
legalább konstruktőribe is meglett előzve az a piros valami, ami most nem szerzett 1 pontot sem... most nem jut eszembe hogy mi a neve mert nemsok vizet zavartak :D:D:D -
Kiminek is elbaszták a versenyét, ha nem ugyanabban a körben hívják be a Boxban, hanem hagynak 1 kört még tankolásra, ne keljen várnia Massa mögött akkor legalább az 1ik Ferrari versenyben maradhatott volna.
Ezzel a szánalmasan görcsös Massa mögött tartással tökön rúgta magát a csapat, annyi eszük nem volt, hogy akkor 1 körrel később hívják ki és annyival lassabban dolgoznak vele, hogy Massa elé véltelenül se jöhessen ki.
Másik nagy kérdésem, hogy a mi a szent szarért nem tudnak megoldani 1 gumimelegítési problémát, ha ennek a csórónak egyszer bemelegedik a kereke belegyalulja a mezőnyt a földbe, de nem erre 1 év nem volt elég ismét bravó.
Ha már semmit nem nyer meg a Ferrari idén, legalább arra jó lesz az év, hogy 1 kis tisztogatást csináljanak, mert az idei év a sötét középkoros 80-90es évek teljesítményére hajaz már. Nem hittem volna, hogy a 10 év után megint az embernek a szívéhez kell kapnia, ha 1 Ferrari a boxba megy és stb, ultra szánalom az év, szerencséje a Ferrarinak, hogy Kimi hosszabbított, ezután a futam után nem biztos, hogy megint megtenné.
Nem érdekel, hogy 4 körrel a vége előtt lepacsizott a fallal, legalább szívbaj nélkül versenyzett egyet, a fő sár a Ferrarit terheli megint csak. -
Miért belehalsz? -
igazából mindegy, h ki, csak ne Hamilton.... -
nem fog semmit nyerni Massa -
HUmanHunter #72249 Alonso 

-
remélem most Massa nyeri -
mindenki aztmondja hogy ő a világbajnok
ez akkora ökörség
tavaly ki beszélt Kimiről?senki
mégis ő nyert -
2. kiállásnál már előkerült a nyalóka
-
DlESEL #72245 te is mehetnél... nem kell a flém. -
te vagy egy gyalázat
akkora hülyeségeket írsz
menny a meccsboksz topicba... -
DlESEL #72243 szerintem már ki is rúgták :) -
azt a barmot meg egyből kirúgnám aki zöldre válltotta azt a lámpát :S -
DlESEL #72241 lehetek a barátod? olyan fasza tv-d van
-
am még nem jelenteném ki 100%osan h hami világbajnok, de innen már csak elveszteni tudja a mclaren sajnos :( -
no, jó pálya ez szerintem. alonso megérdemelte ezt a győzelmet. mindig kihozza a maxot a kocsiból amit lehet egész évben.
ferrárinál meg már kezd kritikán aluli lenni a csapat munka. -
ÚÚÚristen Ferrari mit művelt m,ez valami borzasztó.Kimi 2. kiállására be is hozták a nyalókásembert,és remélem ez így is marad.Kiváncsi vagyok azoknak a véleményére,akik itt istenítették,hogy milyen jó,meg kilőve a hibalehetőség.Megint azt tudom mondani,hogy én megmondtam...
Alonso meg,hatalmas gratula neki,nagyon jól csinálta,nem hibázott,tökéletesen ment,ugyan így Rosberg is.Hamilton meg megnyerte a vb-t,hacsak nem töri össze, a kocsit,vagy esik szét alatta. -
hány verseny van még? -
HAMILTON A VILÁGBAJNOK!
[a jövőbe látok:D] -
madmanic #72235 vagy inkább tölthetne fel valahova..
idegbajt kapok mikor elkezdem olvasni a fórumot, és másodpercenként elugrál mikor tölti a nyüves képeket..
-
SzocsA #72234 az lesz a ferrari elkurja az utolsó három futamot is simán! -
DlESEL #72233 Még 3 futam lesz. Japán, Kína, Brazil. -
SzocsA #72232 képeket valaki rakhatna be jók voltak a tegnapik háttérnek faszák!
és tökmindegy milyen kocsi jöhet az összes! -
Hamilton lesz a világbajnok, konstruktőribe meg természetesen a McLaren... gyalázat most ez a ferrari -
Úgy legyen...