182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #72389 arra nem gondolsz, hogy porzott a tankjuk? -
Mondjuk Todt még nem teljesen volt csapat, de amolyan nem is tudom mi. Racing főnök, de minden esetre ott volt ... -
Todt ott volt tegnap ... Ha a volt csapatból valaki ott van, akkor kész a káosz? :D -
Azt, hogy miért hozták be amikor pont akkor gyorsult be, na azt én sem értettem, mert benya volt, látva, hogy a Ferrari megvárta a zöldlámpát, nem úgy mint Rosbergék. De ezek után kutyafasz sem fogja megvárni, ha így ezzel pozíciókat szerválhat, legalábbis itt biztosan nem. -
Én. :) -
-
Nekem nem úgy tűnik mindemellett úgy tudom kap az irányítóhíd 1 visszajelzést amikor lecsatlakozik a cső a tankról. Asszem ezt kapcsolták ki amikor manuálisra váltottak. -
ShaiHulud #72382 jo sok hiba lehetoseg:] tobb gond lenne vele, mint amennyire hasznos lenne. -
ShaiHulud #72381 o az ellen ervelt, hogy erzekelos elektromos rendszer legyen a nyalokas/lampas helyett. :) nyalokas most is ott van szal nincs mit rajta visszahozni (csak eppen a nyaloka most lampa:) ) -
madmanic #72380 meg lehetne oldani érzékelőkkel, de egységesen.
minden kerékbe egy, + a tankoló berendezésbe egy, és minden autóba egy jeladó, hogy hol tart a boxutcában. Ha minden a helyén, nincs forgalom, akokr ad zöldet.
Ezeket ha figyeli egy számítógép, akkor talán működhetne.
De így, hogy ember kezeli, baromság... -
Igazat beszélsz.
Én is visszahoznám a nyalókást.
-
Ez annál összetetebb dolog.
A nyalókás ember az egész brigád munkáját és a forgalmat is figyeli... csak és csak is akkor emelheti fel a nyalókát hogy ha
- az autót fel kell emelni
- a kerékcsere sikeresen megtörtént ( itt bármi közbejöhet mint pl: nem tudják leszedni, felrakni, rácsavarni, lecsavarni stb... )
- a tanker befejezi a tankolást és lehúzza a csövet ( itt is bármi lehet pl: nincs üzemanyag áramlás, beszorul stb... )
- az autót le kell engedni 4 kerékre
- az összes szerelő olyan távolságra kerül a kerekektől hogy az ne menjen át rajta, ezt álltalában egy kézfeltartással szokták jelezni, amikor készek
és akkor a forgalomról nem is beszélve ami a boxutcában van
ezt egy kompjúter nem tudja eldönteni, hiszen ennek több féle kombinációja is létrejöhet, ezt csak egy ember tudja figyelni, mérlegelni, dönteni, cselekdeni... ő a nyalókás aki egy karmester, aki az egész folyamatot elindítja s lezárja. -
De még mindig nagyobb az esély rá,hogy megállnak,mint a lámpánál.Nyalókával rácsaphatsz a fejére,és fékezni fog,mert tudja,hogy baj van.Lámpával mit csinálsz?Semmit,elmegy alatta már nem is látja. -
most nem tudom kivel, de nyalókával is volt már olyan, hogy ütögette vele a pilóta fejét, de az továbbment simán, talán Montoya, de nem biztos -
Igen,de ha visszaengedi van rá esély,hogy a versenyző megáll.Mint ahogy történt ma is talán Trullival,vagy kivel,nem emlékszem pontosan,de szerintem Toyota volt. -
SzocsA #72374 hiába van nyalókás ember!
ha nézitek akkor amint felemeli a nyalókát a versenyző elindul !
na most ezt a rendszert nem lehetett volna úgy belőni hogy rákötnek valami érzékelőt a kocsira vagy rácsatlakoztatják a benzintöltő nyílásához hogy amikor a szerelők lekapták a tankolóberendezést zöldet adjon! -
Szerintem meg nem lesz munkája,Kimi 2. kiállásánál is már nyalókás embert használtak,és szerintem mostantól azt fognak. -
A hibákból tanul az ember, ezek után a munkáját 3szor figyelmesebben fogja csinálna, ebben biztos vagyok. -
jó,látoma szmájlit:) -
Amúgy fel is fogod mit nézel? -
Mé, ki az olasz ?
-
Hmmm, ugye csak az hibázik, aki "dolgozik" csinál is valamit. Ebben az ún. profi, élhajhász világban Domenicali, és a Massa család minden tagja - élen a rendkívül szimpatikus édesapa - példát mutat emberségből, és az őszinte érzelmekből. -
ShaiHulud #72367 nekem viszotn nem szimpatikus, hogy ennyivel meg lehet uszni egy ilyen hibat. -
DlESEL #72366 Olasz névbe mióta látsz y-t? -
Szimpatikus.
-
Trulli nevét nem tudni leírni szimpla vadparasztság,miután ezer+egyszer elolvashattad a nevét pár év alatt.Muszáj meg még az FF szerint is pontos jé. -
"a hibázó munkatárs nagyon letört és sírva fakadt a verseny után - Massa vigasztalta meg"
Azért látszik,hogy ez az életük :-) -
A muszály jogos, Trully-t meg bevallom fogalmam sincs hogy írják, nem is érdekel :))))
De ez messze van a hemzsegéstől ! :DDDD
Kb mint Kimi a rossz autótól ,amin nem lehet 20 kör alatt felmelegíteni a gumit ! ;) -
madmanic #72361 [URL=http://www.formula.hu/f1/emberi-hiba-okozta-massa-vesztet-c23074.html]Nem rúgják ki a Ferraritól a "lámpás embert"[/URL]
-
G_ArchAngel #72360 Szerintem szorakoztato, olyan aranyos, mint egy kis majom:-)
Bar azok hamar megtanulnak bizonyos dolgokat - peldaul gondolkodni:-) -
G_ArchAngel #72359 muszaly, Trully es a tarsaik... -
Azért most már szerintem is keress fel egy orvost:D -
G_ArchAngel #72357 a szineket sem ismeri, raadasul vissza sem toljak, ha kicsuszik...:-( -
Rájöttem, miért használják a lámpás dolgot a boxban. Szegény Kimi amíg elolvassa hogy GOOOOOOOOOO addig percek telnek el :D:D
Lekellett egyszerűsíteni a dolgokat :) -
??? -
G_ArchAngel #72354 Lehet olvassa az SG-t es kiakadt a kommentjeidben hemzsego helyesirasi hibaktol...? -
De Kiminek hány kör kell hogy felmelegítse a gumit ???? 10 ? 20 ?
Ilyen nincs ....Neki más baja van, ha egyáltalán az autóval van baja . -
ShaiHulud #72352 szerintem pont forditva, ferrari volt a ket pilotajahoz kepest egy nulla, rengeteg futam ment el a FERRARI csapat hibajabol, pl a mai is. -
upsz -
Köszönjük
Szia