182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
?
Dehogy nem akart, ...itt egyenlőre arról van szó, hogy Kimi nem előzés közben ment falba...még csak nem is előzési kisérlet közben, csak támadási közelségbe szeretett volna kerülni.
..hogy őt idézzem:
"Meg akartam támadni (Timo) Glockot, hátha hibázik, de a sikánban kissé lesodródtam az ívről, átpattogtam a rázókövön, és amikor az autóm újra földet ért, elvesztettem az irányítást, aztán a falban kötöttem ki.
"
Kimi meg akarta támadni Glock-t hogy az hibázzon, de Kimi hibázott.
-
Ez igaz, de az nem kockáztatás hogy belemegyek egy dupla sikánba ugy hogy annak a végeredménye nem lesz jó... ha nem megy falnak akkor is elrontja... -
Kimi előzési pozícióban sem volt, csak sietett. Akik Trullit kergették azok nem akartak előzni? -
vagy a többi versenyző nem merte annyival nyomni ott olyan gumikkal, ha pontokat akar kockáztatnia kell... -
G_ArchAngel #72419 tegnap 50 koron keresztul a tobbi versenyzo nem akart elozni, csak Kimi...
szar erzes, hogy van akinek nem vonatozas az F1? -
tudod ez olyan dolog hogy a többi versenyző 70 körön keresztül nem hibázott ott, Dc meg Kimi igen... tegnap a többi versenyző nem hibázott ott 50 körön keresztül csak Kimi... -
dehogy nyírják, ezek visznek színt a végjátékba. -
Ezek a nyomorék városi pályák kinyírják a sportot. -
azért persze az F1 a kiskapuk kihasználásáról (is) szól, de hogy ezt így le lehet nyilatkozni a tévének, újságnak :DD
...hát igen kicsit jobban is taktikázhattunk volna a szabályszegéssel....legalább mondta volna azt hogy mittomén akkor még elég volt az üzanyag a francba, de később már muszáj volt bejönni
Ezzel gyakorlatilag kiemelte, mennyire hülyén néz ki a büntetést kiszabó testület amikor büntetést hoznak....látod-látod nézd mi port vertetek fel..1 milla perköltéség legutóbb is,..hát öreg én direkt szegtem szabályt...ja és várj:
Legközelebb még okosabban próbálom meg direkt megszegni a hülye szabályotokat.
:DD -
G_ArchAngel #72414 es a kocsog meg le is fekezett Hamilton elott piros lampanal, sot, kitepte a kifugojat!
rohadt szemet Raikkonen!
De a másik autóba verseny közben belemenés, - errol meg lelehet ugrani, mert akik ertenek az autoversenyzeshez (az itt az SG-n a NULLA-t alulrol nyaldossa), ezerszer megmondtak, hogy csoda volt, hogy megfogta az autot, ami a rutinos DC-nek sem sikerult ugyanabban a helyzetben. Arrol meg mar ne a finn tehessen, hogy Sutil sargazaszlo alatti elozes miatt elekerult...
-
madmanic #72413 sztem meg nem.
a McLarennél peches volt, gondoljunk az elfüstölő motorokra, a leszakadó felfüggesztésre, stb.
De a másik autóba verseny közben belemenés, falnak ütközések, gyenge időmérő eredmények, ez nem pech.. -
Ahány versenyt elbukott már önhibáján kívül, az alapján szerintem igenis Peches versenyző. -
Kubica nyilatkozata elég érdekes, szal már ezzel is számolnak?
...és ha igen, ezen a pályán milyen jól teszik. Rosberg helyezése annak köszönhető, hogy a legjobbkor hágta át a szabályokat.
Robert Kubica: (11) "A futam nagyon megterhelt fizikálisan, olyan sok a bukkanó. Remélem, a rendezők dolgozni fognak az aszfalton jövőre. Mindennek a tetejébe a látásom egyre romlott, ahogy fáradni kezdtem, az utolsó 15 körben hihetetlenül fájt a fejem. Szerencsétlen döntést hoztunk, amikor nem álltam ki a boxba az első olyan körben, amikor zárva volt a boxutca, ami egy jó eredményembe került, így a mögöttem lévők megközelítettek (a pontversenyben). A csapat úgy gondolta, hamarosan ismét megnyitják a boxutcát, ám nem így történt, de ilyen a versenyzés." -
madmanic #72410 amióta bevezették azt a biztonsági bizbaszt, azóta kevés az esély rá.
talán Alonso volt az uccsó.. -
Schumi is ott volt
de minek xD
csak tiszteletüket teszik
Kerékrögzítő csavar már régen esett le.Ideje lenne már valakinek :) -
Nem..Kimi nem szerencsétlen, talán Webber-re rá lehet mondani, de Kimi-re én nem mondanám.
Kimi esete nem az égiek dolga, olyan helyen van ahol a versenyzők 99% szeretne lenni, már csak a VB esélyes autó miatt is.
Kimi már nagyon régóta VB esélyes autóban ül, még amikor megbízhatatlan volt a McLaren, akkor is benne volt a sansz.
Más versenyzőkkel összehasonlítva, én nem tudom Kimi-t szerencsétlennek látni.
Én megértem a gumimelegítési problémáját is, de ez nem egyedüli eset a mezőnyben...kell változtatni..neki is, ezt nem feltétlen a csapatnak kell megoldania, mert pl. ha Massa megoldja, akkor csak átnéznek Kimi-re és kész.
Ahogy Kubica vs, Heidfeld-nél is....öreg ha Kubica fel tudja melegíteni a gumikat, akkor te is fel tudod, csak rá kell jöjj hogyan. -
Az egész katyvaszban számomra a legröhelyesebb az volt mikor visszaváltott a lámpa pirosra...pff
Mikor néz már fel a versenyző ha elrajtoltaták?..lehet már át is halad a lámpa alatt,..de mindegy is, mert ha beleültetik a fejébe, hogy a zöld nem biztos hogy zöld, akkor a reakcióidején már bukták is azt amit az egész hi-tech cuccnak hoznia kellett volna.
A VB-ért harcban ilyet...sssz -
G_ArchAngel #72406 talan mert az is csak filmekben van, hogy egy vizben sodrodo ember lattara beugranak a hidrol...
99,9%-ban az ember varatlan helyzetekben kepes lefagyni... -
Hát ezen én is csodálkoztam, hogy ugyan miért nem akadt egy ember se, aki azonnal utána futhatott volna, hogy segítsen. -
G_ArchAngel #72404 azert a csapattarsahoz kepest meg Fortuna kegyeltje...
az biztos, hogy Kimitol soha, senki nem fogja elvenni a "legszerencsetlenebb cimet:-) -
Nem csak a lámpás embernek kellene bőgnie...bőgjön csak, az év ezen szakaszában már ne hibázzon senki.
Másfelöl azokat a szerelőket is lehordanám, akik ott álltak bambán miközben Massa félreállt.
Massa elmegy, Kimi beáll..Massa félreáll, elmegy mellette Kimi..Kamera vissza Massa-ra, majd Ferrari csapat..lézengő-bambuló szerelők, kamera vissza Massa-ra áll-álldogál, kamera vissza a szaladó szerelőkre.
???
Zsigerből szaladni kellett volna, mit gondoltak kiesik a beszorult töltőcsonk??! ..vagy majd kiszedi valaki?
Kimi elment már futni kell, de akinek Kimi tankolása alatt nincs dolga az már akkor futhatott volna.
Rettenetesen sajnáltam Massa-t ahogy ott ült. Mindent tökéletesen csinált, kiváló pole, kiváló rajt, nagyon jó versenytempó...és ki tudja milyen versenytaktika.
Aztán a töltőcsonk, az időtlen várakozás, a full szétesett koncentráció+ utolsó hely és végül az áthajtásos büntetés.
szörnyű.
-
Ezt egyszer használta csak, az 1998as évadzáró Japán nagydíjon. -
Dehogynem, 2000 második feléig ilyen sisakja volt. -
Szerintem nincs. :(
-
el van írva MS-nek sose volt kék sipkája. -
De vannak még ... :D -
Azért még mindig ez a legbénább és egyben a legmókásabb Ferraris pitstop. :) -
"A jövőben is ő fogja ..." :) Azt hittem egyértelmű, hogy ez nem működik. Erre ők folyatják, ha bele is döglik miatta a Ferrari. :D -
És pont te nem vagy anti-Kimi drukker .......................... :D Ejjj! -
G_ArchAngel #72394 autoversenyzo, nem matekzseni:-)
ha Kimi/Alonso-fele emberek kiszallnak, akkor majd tapsolhatunk a vonatozo, szamolgato csodapilotaknak...
amugy miert ne hajtana, ha megy az auto, ha atmegy Glock-on, akkor Hamilton van elotte...
Glockban csalodtam, mert megigerte, hogyha legkozelebb Lewis kozelebe kerul, akkor visszaadja neki azt a szep unfair elozest..., nem ferfiak ezek mar, MS, Montoya, Senna visszaadta volna:-) -
Hány ponttal vezet Hamilton? -
"valamikor régen jó volt, volt néhány nagyszerű versenye ( kinek nem...? ), aztán annyi ...."
Meg egy vébécím 17 pontos hátrányból Hamiltont, Alonsot és Massát megverve. Tényleg annyi. De majd ezt is megmagyarázod, ahogy szoktad. -
Ez oké, el is mondta Rosberg: be kellett jönnie. Nevetséges volt, különösen annak fényében, hogy egy stop and goval a nyakukban is jobb pozícióba jöttek be. :( -
Kimi hülye volt, mint már sokszor idén. Az ilyen hülyeségek miatti kiesésekből már minimum 20 "pluszpontja" lenne, ha neki elég mondjuk a 4 pont, nem zsákol az 5re. De nem, ő balfaszkodik és kockáztat feleslegesen. Mondja már meg nekem valaki, hogy jelen helyzetében reálisan nézve vajon mifaszért kellett neki ezen a futamon azért a kurva plusz 1 pontért odabasznia a falhoz az autót? Idén ugyanezt kb. még 3x megcsinálta. Ha ez a győzelemért ment volna vagy a 2. helyért, kurvára megértem, de a 4 helyért???? Semmire nem volt jó, csak arra, hogy most már tényleg beálljon Massa mögé a sorba idén, bár látva a balfasz Ferrari csapatot és Hamilton gyorsaságát, erre a csapat és egyéni vébére már gombot varrhatnak. Ezt Hamilton be fogja húzni izomból. Jele nincs annak, amit tavaly összebénázott a végén. Nincs egy Alonso típusú emberke akivel csapaton belül küzdenie kell és pontot vehet el tőle, szóval ezt be fogja húzni ebből az előnyből. De persze még van Massanak sansza, de ezzel a csapateljesítménnyel ...
Alonso győzelmének meg örülök, mert kurvára megérdemelte. -
G_ArchAngel #72389 arra nem gondolsz, hogy porzott a tankjuk? -
Mondjuk Todt még nem teljesen volt csapat, de amolyan nem is tudom mi. Racing főnök, de minden esetre ott volt ... -
Todt ott volt tegnap ... Ha a volt csapatból valaki ott van, akkor kész a káosz? :D -
Azt, hogy miért hozták be amikor pont akkor gyorsult be, na azt én sem értettem, mert benya volt, látva, hogy a Ferrari megvárta a zöldlámpát, nem úgy mint Rosbergék. De ezek után kutyafasz sem fogja megvárni, ha így ezzel pozíciókat szerválhat, legalábbis itt biztosan nem. -
Én. :) -