FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Féklámpák az F1-ben.
Az elözö Ungarisul.
Kicsit olyan érzésem van a cikk kapcsán,mint ha Magyarországon tesztelnék a balra hajtsot,de csak minden páros rendszámu piros Suzuki.
Na akkor mégis csak féklámpa lesz?
Istencsászár
Brake lights in Bahrain

Several Formula One teams tested the use of brake lights at the Bahrain test last week.

Sources report that runners for Super Aguri, Toyota, McLaren, Renault and Ferrari - and possibly others - trialled the system at the Sakhir circuit.

The news is sure to spark speculation that the governing body could implement brake lights on the grounds of safety.

Further information is not available at this time, but it is clear that the single rain light below the rear wing glowed red when the drivers braked into corners.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
STR nemhiszem h a végén lenne... vagy ha igen akkor a Red Bull is.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Ezzel egyetértek😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
Csak mert gyereknap vanXD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nos!
Most,hogy már csak két hét van addig,hogy izgalommal telve,felhuzzuk az óráinkat arra a bizonyos hajnali idöpontra,egy kis szubjektív értékel és,tölem,amolyan vitaindito gyanánt.
Szerintem a téli felkészülés a ferrarinak sikerült a legjobban,bár az elején lassuak voltak,aztán megbizhatosági gondjaik,de legutoljára Shakirban már csak szimplán gyorsak.
Utánuk a McLaren,BMW,Renault hármasa áll.A BMW hosszutávon nagyon gyors,de kicsit még sokat romlik el.Ellenben a Renault idáig a legstabilabb,de nem annyira gyors,a Meki meg a kettö keveréke.
Szerintem a sort a Williams,és a Honda folytatja (micsoda emlékek Williams-Honda).A Honda gyengén kezdett,de az "uj festés",no meg néhány változtatás már az élcsapatok közelébe tették.Williams jol indult,és ugyan nem nagyon van összehasonlito adat,igy hogy itt maradtak Europában,de mind Valenciában,mind Barcelonában a téli tesztek legjobbját futották.
Egyértelmü kudarc idáig a Toyota,és a sokak által várva várt RB3.
Az utolso helyért ugy látszik az Aguri,STR,és Midland lesz harcban.

Mi laikusok leginkább csak azt látjuk,hogy milyen gyors egy csapat egy körön,pedig ez a VB most lehet,hogy nem ezen fog múlni.
Mivel pénteken szinte korlátlan lehetöség lesz az autot beállitani,igy a kisseb csapatok,akik nem tökéletes beállitással érkeznek egy egy heléyszinre,jobban be tudják löni az autot,nem is beszélve arrol,hogy az ujjoncoknak,nem csak 20-25 körük lesz pályát tanulni.
Szerintem nagyban fog dönteni a taktika,ki mikor,mennyi ideig teszi majd fel a rosszabbik keveréket.És igazábol ez az amit nem láttunk a teszteken,a puhábbik keverékkel lehet jo idöt elérni egy kör alatt,de mennyi idö alatt eszi meg az auto?Szerintem az lesz a nyerö,aki mind a két keverékkel gyors lesz.
Elméletileg nem lesz gumimelegitö,ami szoros versenynél bizony döntö lehet,állitolag egy egy rosszabb pilota 3-5 mp-t is veszthet egy jóval szemben,mig felmelegszenek a gumik.Elékezzünk csak a Kinai GP-re Sumi -Fisico!

Igazábol Melburnban sem látjuk majd az igazi eröviszonyokat.
A második futam 3 hétre lesz,ami alatt lesz lehetöség fejleszteni,majd egy hétre a Bahraini GP,és 4 hét szünet mulva,05.13.-án lesz a Spanyol futam,ahol szerintem majd igazán kezdödik a balhé,addig nagyot fordulhat még a világ!
bardocz
én a ferrarit akkor is hiányolom 😄 mellé meg rakjanak egy subaru impreza wrx sti-t kéket mert az a kedvencem^^
Count Adyn
Nade kérlek<#hehe>
Az lehet hogy egymás ellen kell majd küzdeniük^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hoppá überkirály a banner!!!!!!!!!!!!
Végre két értelmes auto van rajta,ideje volt már cserélni.
Gratula,gratula!!!<#worship>
bardocz
és milyen volt a feelség?

szép

bõvebben?

nem szép 😄
b-type
nabazze <#zavart1><#idiota>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Uccso off.

Ha már itt tartunk,munkám során nagyon sok környezetre veszélyes anyaggal van dolgom,elsösorban a gyárak vezetöinek a nemtörödömsége a gond,és nem a technologia.
Van szerencsém egy égetöt vezérlni néha,ami talán az egyik legmodernebb az országban,(kicsi üzemi károsanyag megsemmisitö),és nyugodt szivvel modom,hogy veszélyes anyag nem kerül a levegöbe,(kb. 20 anyag folyamatos,online monitorozása van),minden maradék anyag,energia visszaforgatásra kerül a rendszerbe.
Szal,egy modern égetö még mindig jobb,mint a kilométernyi szemét kupacok.

Más:
"Kérdés: Mi a helyzet az autóval? Elégedett vagy?

Räikkönen: Az autó jó.

Kérdés:bövebben?

Räikkönen:Az auto nem jó."
b-type
Nem tom, nem tudok semmit.
Sajna a hazai dolgokról azonnal elkapcsolok, híreket nemigen nézek.
(ez az én keresztem, de muszáj, ha nézem szinte érzem ahogy szívják le az energiám)
Szal azt tudom hogy itt is lett szervezve felvonulás (mármint a dorogi hulladékégetõnél, gondolom Totti képbe van így-úgy), de mivel tudom milyen pénzeket nyúlnak azért hogy itt és ebben a formában égethetnek, így az ilyen felvonulás csak romantikus csapatás a szélmalmok ellen.
Amikor egy kéményt x évente ki kellene cserélni (szabály) és x×2 évente cserélik az igen probléma.

Én felnyomtam õket, de sok eredménye nincs (igaz munkával sem kerestek meg azóta 😄D )

de ez már tényleg nem a Honda és a környezetvédelem.
A Honda bizonyítottan tett vmit, egyébként más gyár is, de a Honda tényleg élmezõny ezen a fronton (a kocsikat meg mi vesszük).

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Ugyan az mint aki Sumit kérdzegette😊, mintha õ jobban válaszolt volna... nézd meg az interjúkat, 1 fontos kérdést feszegetnek ( Suminal h vissza vonul e, Kiminél h jobb vagy e mint Massa, milyen az autó ) 10 kérdésen keresztül és mind1ikben benne van, erre persze a válasz ugyan az mint amit az elsõ kérdésben adott, tehát az egész interjú egy nagy semmi és inkább már a pilóta számára kínos az olvasó számára pedig semmitmondó.

Istencsászár
#45157 errõl volt szó pontosan.

Istencsászár
Azért mer a teszt sorozat alatt Massa stabilan jobb volt, a szakértõk akik a helyszínen voltak is ezt mondták. Mindenki tujda h tehetséges😊)

nem arról van szó, de a múltkori Lánchidas baromkodás mire volt jó?

tudod én nem szeretem amikor kioktatni akarnak, miközben õk ugyanúgy élnek. Különben meg az igazi környezettudatos emberek nem beszélnek, hanem teszik.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kérdés: Gondolod, hogy a Ferrari nagyot lépett elõre az elmúlt két hét tesztjein?

Kimi Räikkönen: Igen, azt hiszem. Az új csomag nagyon jó, az autó nagyon gyors. De nem lehet tudni a többiek mit csinálnak. Majd meglátjuk mi történik Melbourne-ben.

Kérdés: Az F2007 a legjobb autó, amit valaha vezettél?

Räikkönen: Elégedettek vagyunk az autó mûködésével és remélhetõleg elég gyors. Meg kell várnunk az elsõ versenyt, ott majd látni fogjuk hogy állunk. De eddig elégedettek vagyunk.

Kérdés: Mi a helyzet az autóval? Elégedett vagy?

Kérdés: Mennyit fejlõdtetek az elmúlt hat napban?

Räikkönen: Az új csomag nagyon pozitív. Nem tudom mennyit fejlõdtünk, de elégedettek vagyunk azzal, ahogyan a dolgok alakulnak az új autóval és ez a legfontosabb.

Kérdés: Mitõl olyan gyors a Ferrari?

Räikkönen: Amint már mondtam jó a csomagunk. De Melbourne más pálya, mint Bahrain. Majd meglátjuk mi történik ott.

NO COMMENT, ki ez a fogyatékos kérdezõ?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

,,Akkorát fog koppanni mindenki aki azt hiszi hogy Kimit elveri Massa vagy Alonso. Tessék már megtanulni hogy egy nagyon,nagyon tehetséges embert szerzõdtetett le a Ferka!"

Te akkor miért veszed biztosra? Semmi sem biztos, hagyd már ezt a marhaságot... Majd meglátjuk, minek bizonygatod? Talán mert te sem vagy biztos benne 😄D

djfuge
Miért van az hogy sokan azt hiszik massa elver kimit? Komolyan mondom nem értem az embereket. Akkorát fog koppanni mindenki aki azt hiszi hogy Kimit elveri Massa vagy Alonso. Tessék már megtanulni hogy egy nagyon,nagyon tehetséges embert szerzõdtetett le a Ferka!

Istencsászár
Ezt mondtátok a tesztek elõtt is😊

DjDano
Kétség nem fér hozzá hogy Kimi elkeni masszát, mint süteményen a pudingot 😊

passatgt
Kérdés: Mi a helyzet az autóval? Elégedett vagy?

ezaz, csak tömören😊

b-type
Az ember már csak ilyen.
De ma már nem öntenek olajat (öntenek máshova).
Azt hiába akarjátok hogy ha vki zöld akkor éljen tanyán, mert ez nem így müködik, én is felemelem a szemetet és a szavam a környezetszennyezés ellen, de ha ezért ki kellene költöznöm a tanyára, hát vagy kussolnék, vagy kussolnék.
Mert ez túl nagy áldozat (fõleg míg a nagyhanguak továbbra is ülnének a jóban és röhögnének), és ez így nem müködik.
Button meg odarepült hogy beszédet tartson, valszeg azok akik kedvelik Buttont (mert vannak ilyenek bõven), azokra ez hatással volt.
Sztem nagyobb haszna volt mint kiszámolni hogy Button mennyi vegyi anyagon repült oda-vissza...
Az a zöld meg aki ezen ironizál, az nézzen körül a saját háza táján hogy a rokonai között hogyan lehetne faragni a pazarló életmódjukon.
Komolyan hogy nem tudnak örülni a luknak a s'eggükön sem páran, nekiállnak szakérteni a Honda környezetpolitikáján.
-pedig a gyár valóban feszülget azért.
Persze lehetne még feszülgetni, de nagy veszteségek mellett frankón bekebelezné vmelyik nagyokatvigyorgó mindenre sz'ró multi. 😞

Massa: Kimi nem Schumi

A Ferrari jól szerepelt a téli tesztek során, így Felipe Massa is esélyes arra, hogy bajnoki címet szerezzen. A brazil versenyzõ Michael Schumacher nyomdokaiba lépne. "Nagyon sokat tanultam tavaly Michaeltõl. Nélküle nem jutottam volna el ideáig. A brazil gyõzelem volt életem legfontosabb diadala. Michael gratulált nekem. Emlékszem, amikor kiszállt az autómból odajött és átölelt. Ezt én úgy értelmeztem: 'most Te következel.'"

Többé nem ad utat a csapattársnak sem: "Nem fogom visszafogni magam. Kimi nem Schumi."

http://gaborszantai.co.uk/

Count Adyn
Na de térjünk vissza a topichoz😊 :Kimi interju^^

Count Adyn
😄D<#idiota>

desigo
Button spórol a borotválkozássl 😊
nem használ borotvahabot,vizet,áramot

mert rendes

video
Erröl van szo!!!!

Átnevezzük a Topicot?
Ha megkérdezel egy környezetvédöt,hogy milyen erömüvet épitsünk,akkor semmi sem jo neki,de fogadok,hogy otthon ott figyel nála a 120 centis plazma!,és elektronikus garázskapuja van!

Ezaz akkor tartanám hitelesnek õket, ha tanyán élne, gáz villany nélkül, saját maga termelt kaját enné... Addig ne játssza itt az agyát, hogy hova mit ne építsenek..

Button mivel mehetett volna? Hajóval? persze...

Baszki nem ez a lényeg, hanem ez:
,,lemondanak a vasalásról, illetve a „szükségtelen repülõutakról”, addig Jenson Button ezen a héten Bahreinbõl Londonba repült, majd vissza Bahreinbe csak azért, hogy elmondja õ például azzal védi a környezetet, hogy a televízióját mindig kikapcsolja, ha nem nézi és nem hagyja „stand by” üzemmódban…"

Ez k*rva szükséges repülõút volt... Ez a röhej... Nektek ne mondjátok már, hogy nem az. Ilyen jellegû beszéd miatt repülni, ezzel a repülõúttal többet szennyezett, mintha TV-je 30 évig folyamatosan menne...

Nézd,Button úszhatott is volna,egészséges,környrnyezetbarát,és még a kondiját is javitja.
Vagy ha ez nem tetszik,akkor csinálhatott volna szárnyakat mint Ikaros.DDDDDDDDDDDDDDD.

Off:
Az tetszik a legjobban,mikor elrettentésül,erömüvek hütötornyaibol eltávozó vizpárát mutatják,hogy veszélyes gáz!
Ha megkérdezel egy környezetvédöt,hogy milyen erömüvet épitsünk,akkor semmi sem jo neki,de fogadok,hogy otthon ott figyel nála a 120 centis plazma!,és elektronikus garázskapuja van!
Ja le lõném mindet hagy usszanak szépen a Dunába...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Hán én meg azt tartom röhejesnek és nagyképüségnek,hogy mindenki most akarja megmenteteni a földet..
Bezzeg 30 évvel ezelõtt még fárad olajat permeteztek a földre és az volt az aszfaltos fõutca..
A sok idióta most vergõdik amikor már minden szétvan b@szva...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

b-type
Pedig hidd el a környezetszennyezés nem az 😞
inkább katasztrófális a jó sztem, ipari alpinistaként dolgoztam pár vegyi kéményen, pl. volt olyan ahol nem vállalhattam garanciát a munkámra, mert a kémény lukas volt 70méteren (szûrõ elõtt), és folyt az oldalán a lecsapódott sz@r..(veszélyes hulladék égetõ faxa..)
Meg van még ilyenek...ezt esszük-isszuk-lélegezzük.
Most nem lettem überzöld, meg én is kocsival járok, sõt szeretek is kocsizni.
De ha vki felvesz egy szemetet a földrõl már azt is becsülendõ dolognak tartom, ..nem filózok azon van-e értelme, mert a szeméttelepk a másik nagy gecóság.
Tett vmit, és ez oké...valszeg összeszedhetné az összes szemetet ha éppen nem csinál semmit délután, de nem megyek oda és mondom neki 😊
Tett vmit és ez jó, beesett egy szemét a kukába, valszeg a családja is ilyen szellemben van nevelve, és aki esetleg látja azok 10% is rájön hogy ez jó ötlet. 😊

Istencsászár
Tegnap volt a HírTv-n a green peace "mozgalom" egy megnyilvánulásáról beszélgetés. Hídról lógatták le magukat, kötözték ki magukat h tiltakozzanak, azt erre mondtak egy érdekes dolgot, h a miattuk kialakult nagy dugóban több káros anyag jutott a levegõbe az álló autók miatt mint amennyi mozgás közben lett volna.

Button mivel mehetett volna? Hajóval? persze...

akkor is röhejes számomra...

b-type
Legalább csinálnak valamit.
Nem tudom mennyivel lenne jobb ha nem lenne ez a festés, vmint a lehetõség hogy 1font-nak megfelelõ összegért(földvédelmi társaságnak elutalva) pixelt vehessek a kocsin.

Jó ezen cinkelni, de nem hiszem hogy jobb lenne ha nem lenne..
minden út egy lépéssel kezdõdik, az meg aki azon filózgat hogy mások miyleneket lépnek az általában ott öregszik meg..

djfuge
Azt hiszem sok ember fog itt koppanni,mikor elkezdõdik a verseny és Kimi alázni fogja Massat na és persze Alot!😊 Kimi rajongók ne izguljatok,a versenyen kell jol menni,nem a teszteken.Kimi meg jo versenyen is meg idõmérõn is!😊

a „szükségtelen repülõutakról”, addig Jenson Button ezen a héten Bahreinbõl Londonba repült, majd vissza Bahreinbe csak azért, hogy elmondja õ például azzal védi a környezetet, hogy a televízióját mindig kikapcsolja, ha nem nézi és nem hagyja „stand by” üzemmódban…

😄DDDDDD

Képmutató kampány?
A Friends of Earth nevû környezetvédelmi csoport „irónikusnak” tartja a Honda nemrégiben indított környezetvédelmi kampányát: „Van némi irónia abban a tényben, hogy a Honda a környezetvédelmet promótálja és másokat arra szólít fel, hogy védjék a környezetet, miközben nagyban hozzájárulnak a klímaváltozáshoz azáltal, hogy a világ talán legkörnyezetszennyezõbb sportjában vesznek részt.” – mondta Emily Armistead a szervezet szóvivõje a Guardiannak.

Környezetvédõk azt is furcsállják, hogy miközben a Honda arra szólítja fel az embereket, hogy olyan dolgokkal védjék a környezetet, hogy lemondanak a vasalásról, illetve a „szükségtelen repülõutakról”, addig Jenson Button ezen a héten Bahreinbõl Londonba repült, majd vissza Bahreinbe csak azért, hogy elmondja õ például azzal védi a környezetet, hogy a televízióját mindig kikapcsolja, ha nem nézi és nem hagyja „stand by” üzemmódban…

http://gaborszantai.co.uk/

ezek az egész spekulációk abból adódnak, hogy mindenki türelmetlenül várja a szezont 😄D Vrsenyen úgyis kiderül, kár itt a szócséplés 😊

a.carkey
Na bumm. Ezek átvett cikkek. A pedálkezelésüket miért nem hasonlítják össze? Érdekes, hogy a Ferrarisok közül senki sem kommentálja az eredményeket. Ezekrõl a Massás véleményekrõl meg mindig Kocka jut az eszembe: az idén megmutatom, meg hasonlók. Aztán ahol csak tudták, verték: hol Mika, hol Kimi ...

Amúgy ez az indexes szintû tényfeltárás kb. az elsõ versenyig fog kitartani. Utána nem lehet majd szidni Kimit, ennyire, és nyiltan ...

A medve nem játék.

Istencsászár
1szer, és 1szer nyert is😊)))))

Istencsászár

a.carkey
Csak pár tavalyi teszt eredmény (Kéretik összeszámolni, hogy Fisco hányszor alázta Alonsot, Kimi hányszor volt a leggyorsabb! Majd elgondolkodni, hogy Fisco hányszor gyõzött, Kimi hányszor gyõzött és ki lett a világbajnok ...):

01. - Raikkonen - McLaren-Mercedes (M) 1:15.223 - 96 kör
02. - Fisichella - Renault (M) 1:15.500 - 92 kör
03. - Alonso - Renault (M) 1:15.801 - 93 kör
04. - Button - Honda (M) 1:15.969 - 88 kör
05. - Trulli - Toyota (😎 1:16.193 - 93 kör
06. - R.Schumacher - Toyota (😎 1:16.381 - 47 kör
07. - Barrichello - Honda (M) 1:16.486 - 66 kör
08. - Montoya - McLaren-Mercedes (M) 1:16.538 - 87 kör
09. - Klien - Red Bull-Ferrari (M) 1:16.927 - 35 kör
10. - Coulthard - Red Bull-Ferrari (M) 1:18.212 - 12 kör
11. - Webber - Williams-Cosworth (😎 1:18.265 - 88 kör
12. - Albers - MF1-Toyota (😎 1:19.300 - 28 kör
13. - Monteiro - MF1-Toyota (😎 1:20.381 - 35 kör
14. - Ide - Super Aguri-Honda (😎 1:24.455 - 43 kör
15. - Rosberg - Williams-Cosworth (😎 idõ nélkül - 2 kör

Teszteredmények – Valencia – Péntek:

1. - Raikkonen - McLaren-Mercedes (M) 1:09.983 – 81 kör
2. - Fisichella - Renault (M) 1:10.912 - 83 kör
3. - Kovalainen - Renault (M) 1:11.071 - 161 kör
4. - Coulthard - Red Bull-Ferrari (M) 1:11.076 - 34 kör
5. - de la Rosa - McLaren-Mercedes (M) 1:11.245 - 113 kör
6. - Sutil - MF1-Toyota (😎 1:13.027 - 73 kör
7. - Monteiro - MF1-Toyota (😎 1:13.815 - 93 kör

Teszteredmények – Jerez – Péntek:

01. - Giancarlo Fisichella - Renault (M) 1:17.763 - 75 kör
02. - Heikki Kovalainen -Renault (M) 1:17.870 - 59 kör
03. - Kimi Räikkönen -McLaren-Mercedes (M) 1:18.207 - 28 kör
04. - Nick Heidfeld -BMW-Sauber (M) 1:19.445 - 80 kör
05. - Pedro de la Rosa -McLaren-Mercedes (M) 1:19.488 - 49 kör
06. - Gary Paffett -McLaren-Mercedes*(V10) (M) 1:19.912 - 91 kör
07. - Robert Kubica -BMW-Sauber (M) 1:19.994 - 82 kör
08. - Tiago Monteiro -MF1-Toyota (😎 1:20.112 - 78 kör
09. - Alex Wurz -Williams-Cosworth (😎 1:20.314 - 79 kör
10. - Scott Speed -Toro Rosso-Cosworth*(V10) (M) 1:20.500 - 79 kör
11. - Christijan Albers -MF1-Toyota (😎 1:21.854 - 63 kör
12. - Mark Webber -Williams-Cosworth (😎 1:23.494 - 15 kör

Teszteredmények – Jerez – Csütörtök:

01. - Pedro de la Rosa - McLaren-Mercedes*(V10) (M) 1:17.451 - 123 kör
02. - Giancarlo Fisichella -Renault (M) 1:17.479 - 76 kör
03. - Mark Webber -Williams-Cosworth (😎 1:17.767 - 104 kör
04. - Jenson Button -Honda (M) 1:17.990 - 118 kör
05. - Jacques Villeneuve -BMW-Sauber (M) 1:18.179 - 111 kör
06. - Nick Heidfeld -BMW-Sauber (M) 1:18.278 - 63 kör
07. - Heikki Kovalainen -Renault (M) 1:18.542 - 45 kör
08. - Nico Rosberg -Williams-Cosworth (😎 1:18.843 - 60 kör
09. - Kimi Räikkönen -McLaren-Mercedes (M) 1:18.929 - 40 kör
10. - Jarno Trulli -Toyota (😎 1:19.083 - 103 kör
11. - Ralf Schumacher -Toyota (😎 1:19.320 - 107 kör
12. - Vitantonio Liuzzi -Toro Rosso-Cosworth (M) 1:19.394 - 79 kör
13. - Christijan Albers -MF1-Toyota (😎 1:20.685 - 90 kör
14. - Tiago Monteiro -MF1-Toyota (😎 1:20.922 - 63 kör

A medve nem játék.

a.carkey
Hagyjuk már ezt a fél mpt. Különösen teszten. (Emlékszem én még arra az esetre, mikor az Arrowsé volt az év eleji teszeken a legjobb idõ ... Az sem volt rég, hogy Coulthard állandóan Mika elõtt volt, aztán mi lett ott is mindig a vége ...
Sõt, Schumachert is rendszeresen osztotta anno teszten néha még Larini is, erre ...

Az egész tesztsorozat kb. annyira értékes mint egy pénteki szabadedzés: beállítják az autókat, megmutatják a sajtónak a szponzorokat, mint "tesztpilóták" letesztelik a legújabb kütyüket, mi kitaláljuk, hogy ki mennyire jó, aztán szombaton borul az egész. Tavaly is mennyire jó volt a Meki a teszteken, aztán mi lett a vége ...

Ha idõmérõn is ennyi lesz, akkor tényleg gáz van, de szerintem Kimi van annyira jó, hogy elpakolja Massát edzésen is.

Mellesleg az mindig kimarad a cikkekbõl, hogy azért Kimi is el-el pakolta Massát a tesztek során.

A medve nem játék.

az se baj ha 2 hét hét alatt nincs meg, a lényeg hogy 2-3 verseny után legyen meg 😊

Istencsászár
Kimit kell, fél mp. Van két hete hogy megtalálja. Az meg hülyeség hogy Kimi nem megy maxon, muszály neki mer igy tudja az autót kiismerni és a határait megtudni, amit egyenlõre nem érez. Ott van pl Hamilton aki 1 tizedre van Alonsotol a tesztek alapján, nem olyan nagy a különbség.