182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én megértelek..
De egyszerüen nem birom Hamiltont. Tavaly idejött. A másik leg ellenszevesebb pilótával ült egy autóban. Akkor azt mondtam, hogy nyerje meg ő.. Mert mégis egy nagyon jó pilóta, meg ujjonc , utálom Alonsot, jó lesz úgy.. Hála égnek Raikönnen megynerte igy még jobb volt..
Nekem semmi bajom nem volt addig Hamiltonnal amig nem kezdett el úgy viselkedni mint egy Gallkakas a szemétdombon.. Ebben a mezőnyben van legalább 5 olyan pilóta aki simán olyan tehetséges és jó versenyző mint ő..
És nem fogja elengedni azért hogy ő világbajnok legyen..
Tudod mi szomorít el benne? Az, hogy nincs benne tisztelet. Nem tiszteli a versenyző társait, a csapatát, a fönökét senkit. Talán az apját azt sluszz.
Szóval ezek miatt a dolgok miatt nekem a Hamilton bármit tehet lehet akár 70x-es vb is, soha nem fogom elismeri, de akár egy lapon is említeni egy Scumival, vagy egy Raikonnennel, vagy egy Vettelel.. -
érdekes elbénázott vb-je után nem hisztizett:) -
Luiz egy hisztis kis ribanc
gusztustalan amit művel,de ez ő,nem tud veszíteni, még nőnie kell... -
Lehet, hogy kifogásolható az érvelésem...sőt biztosan az. Akiket én kedveltem/kedvelek az F1-ben....elsőként volt Barrichello még a Ford-nál, aztán szimpatikus versenyző volt Hakkinen. Akit tényleg kedveltem az Montoya, az ő távozásával egészen Hamilton-ig nem volt senki,...Heidfeld-nek is szorítottam, de neki inkább azért mert érzésem szerint csúnyán bánt vele a Mercedes.
MS-re pedig mindig figyeltem, és mindig is tetszett amit lerakott a pályára, de rá nem nagyon kellett figyelni, hisz mindig is aduász volt.
...nem tudom mire gondolsz más pilotákkal kapcsolatban, nekem ők voltak.
Nagyon szeretném Rosberg-t vagy Vettel-t Hamilton csapattársának.
Még Glock-t tudnám mondani...de ő is a Amcsi sorozatban lett számomra érdekes..ahogy Montoya is anno.
Vettel-ben én nem nagyon hittem még tavaly...egészen a RoC-ig, ott lett érdekes ahogy MS-l együtt versenyeztek.
Én spec. Hamilton-t tartom a legjobb versenyzőnek, a legjobb tanulónak is, ...tehetségben is csak a holtversenyt tudom elképzelni.
Massa-t a legelhivatottabbnak egyértelműen.
Alonso remek versenyző, nagyon erőszakos, kőkemény....de számomra egyértelműen alulmaradt tavaly Hamilton-nal szemben, olyan formaingadózásokat láttam nála ami teljesen elbizonytalanított.
Kimi kapcsán már leírtam mindent, nála az a véleményem alakult ki, hogy most hiányzik neki az az előélet, ami egyébként elvárható egy Formula 1-s versenyzőtől.
Kimi a tehetsége miatt került ide...és a tehetsége miatt is vitte ilyen sokra, nem a pályán mutatkozik meg az hogy milyen kevés nemzetközi megmérettetése volt, hanem apróságokban, amik most nagyon fontosak lennének.
-
Ja te te aztán értelmesen érvelszXDD
Nézz már magadba, hogy felnőtt fejjel miket írkálsz... -
coulthard007 #72619 Ez mind lenne, és lenne! Feltételes mód! A motorsportban ez nincs! Most lehet ezen "vitatkozni", de minek (!). Hamilton a jó öreg DC miatt bukott súlyos másodperceket, addig Rosberget ha (!) egy körrel hamarabb hívják ki a büntetésre, az sem változtatott volna semmin. Nem másodperceket, hanem tizedeket nyer egy bizonyos kör alatt. Alonso jól ment, Rosberg jól ment, Hamilton jól ment! Ilyen a biztonsági autó! Esélyt ad! Aki megragadja az megragadja lehetőséget, aki nem, az nem!
Legalább egy jó versenyt láthattak az emberek. Lesz még itt parádé!
Gábor (HSF) szerintem meg: Vettel legjobb tanuló, legjobb versenyző Kimi, legnagyobb tehetség még várat magára! Az pedig Bruno lesz! Ez is csak egy szubjektív vélemény, ahogy a többi is -
G_ArchAngel #72618 Szerintem igen, az Nekem is feltunt, hogy neha gyanusan hasonlit az eszmefuttatas az itt leirtakra... -
Gabor_(HSF) #72617 Nos ezt már csak azért sem világos számomra,mert ha ez igy lenne,az elmúlt években bizonyos pilótákról más véleményednek kellett volna,hogy legyen. Mivel mind2en tudjuk miről beszélek,ezt nem is ragozom tovább..
És akkor ha félre tesszük az "árnyékolást a szinek játékát"akkor is azt kell mondanom,semmi extrémet nem látok abban,amit te leírtál..
At én véleményem az,akár hányan is vitatkoznak vele,ez egy kiegyenlített és egyformán gyengébb mezőny,mint a korábbi években,vagy autó,vagy csapat vagy pilóta okából..
Én a mostani versenyzők közűl,
Alfonzt tartom a legjobb versenyzőnek,
Vettel a legnagyobb tehetségnek,
Massat pedig a legjobb tanulónak..
Persze Hami is nemakár kicsoda,de látni kellene őt másik kocsiban is,igy azt mondom semmivel sem jobb Rosbergnél vagy Kiminél..
sztem a tavalyi évet hadjuk az nem érv,a GP2-ből jött át,ahól persze nagyon penge volt,de újjonc,nagypofával,tele megmutatni akarással és hát ugye neki volt a legkönnyebb dolga a TC miatt,mivel neki nem kellett átálnia... -
Gabor_(HSF) #72616 Ezek olvassák az sg-t?
Pontosan azt írja le mint én, csak hosszabban
-
Ezen most megint vitatkozhatunk tök fölöslegesen, én kedvelem Rosberget, de ez akkor is nem "tiszta" pozició volt. Ha egy körrel később megkapja hogy pattintsa ki magát akkor nem tud ekkora előnyt szerezni hogy ez beleférjen. Egyébként Hamilton szerintem nem tudta volna megelőzni Alonsot mert a játékautó most nagyon ment, de a második hely az övé lett volna. Ez megint csak szarakodás a szabályokkal. Ennyi pénz bele van ölve az egész F1be, és három ember gondolkodik hogy most akkor mi van. Fociban ez milyen vicces lenne :) A meccs után kiderülne hogy 3 gól nem érvényes mert vagy lesen voltak, vagy be sem gurult a labda... :) Legyen 100 ellenőr és mindent nézzenek. Aki meg elcseszi és a füvön autókázik meg keresztbe megy annak bünti. Ja és legyenek szabályok :) Olyan szabályok amik érvényesek, és nem csak bizonyos körülmények között. De ha már itt vagyunk megnézte valaki hogy a zárt boxutcába hányan mentek be végül? -
Nem hiszem hogy véresen komolyan mondta ( ha mondta ) mert más oldalakon ilyet nem olvastam, de ez teljesen lényegtelen ő sem gondolta komolyan, aki meg nem érti az nem érti...
"Utólag azt hiszem, Lewis-t behívhattuk volna a boxba benzinért és gumikért akkor, amikor a Williams megtette ezt Nicóval" - mondta. - "Ha így járunk el, Lewis valószínűleg megnyerte volna a versenyt."
Ha Rosberg nyilvánvaló zárt boxos behajtását azonnal érvényesítik akkor nem tudott volna előnyt kovácsolni, de ugytünik az FIAnak kell jópár perc mire egy ilyen esetet elbírálnak... -
Aaell #72613 Persze, meg coulthard is elengedhette volna mi? -
Teljesen igazuk van... -
Aaell #72611 Hamilton nem lett első, és már sír a szája
-
coulthard007 #72610 Rosbernek azért mákja vol! Kicsit feledtessük már a veszekedést... -
látszik,hogy Punker már nem modi :( -
Figyu, emeld. Engem nem érdekel Hamilton, és most nem arról van szó, hogy Hamiltonról mit írnak, hanem, hogy "egyesek" mit nyomnak Kimiről nap, mint nap. Erre ment a reag. Az illető tudja miről van szó (állandóan). -
Max miatta ptróbáltak olyan szabály hozni,amitől izgalmasabb lesz.De nem lett. -
madmanic #72606 nem értem miért szoktak le róla a modik...
tavaly simán kaptam vagy hármat csak mert leírtam a véleményem Alonsoról..
lehet a rágcsálókat ki kellett volna hagynob belőle?
-
Akkor ha valaki fikázza másik versenyzőt az kapjon egy szép elakadásjelzőt azt kész. -
Érdekes cikk sok igazsággal. Könnyen lehet hogy most bukták el a vb-t. Sokan fikázzák Kimit is meg Hamiltont is. Lehet. De attól még ők kiválóak abban amit csinálnak. Sokunk számára érthetetlen ami Kimivel történik. Amikor beindul, megy és zúz. De van hogy fél versenyen békésen autókázik valaki mögött, és nem is próbálkozik semmivel. Pedig tud, ha éppen akar, ezt már sok "alázós" előzéssel bizonyitotta mikor az ellenfél köpni nyelni nem tudott úgy ment el mellette. Hamilton most olyan mint a régi Kimi volt anno. Megy előre és hajtja a gépet. Csakhogy akkor még a mekláren khmm.. rossz volt :) És széthullott a terheléstől. Viszont az "új" Alonso szimpatikusabb nekem, mint a régi, aki sivalkodott a rádióba hogy ő gyors és engedjék el azonnal :) Ami viszont biztos, szerintem, hogy a ferrárinak (ami a kedvenc csapatom mellesleg :) ha valamit keresni akar a vb körül akkor változtatnia kell. Pl minden pénzet összeszednek és visszaszerzik Brawn-t. És/Vagy Todt-ot. -
MS már rég megnyerte volna a VB-t ezzel a Ferrarival. Lazán -
a fos szabályoknak nincs köze MS-hez. -
egyetértek.
És nekem egyáltalán nem hiányzik Schumacher. -
WNW #72600 Elolvastam a Gorbe Tukrot.. Egy megjegyzes... Mig Schumi ment, azon sirtak a szakertok, hogy unalmas a verseny, agyonyomja az F1-et a folenye... Most meg azon sirnak, hogy nincs Schumi, micsoda osszevisszasag van, meg milyen szar, hogy ilyen tomorules van, mennyit zuhant a szinvonal azert, mert tobb pilota is ott tolakodik, es veszik el egymastol a pontokat... Hat nem tudom, ha van sapka az a baj, ha nincs az... -
?
végignézted a leírt hozszólásokat,...emeljem ki a Hamilton-ra nem gyengén sértőket, meg nem gyengén hülyeségeket....ez a helyzet, az más kérdés hogy nem kell mindent megvitatni.
Pl. lehet azt gondolni, hogy Hamilton nem robbant be 2007-ben, hiszen zsinórban az első 9 versenyen dobogón végzett, abból azért 2-t meg is nyert...csak hülyeség.
..vagy lehet ordenáré alja hangnemben beszélni róla, arra egy mukkot sem szólsz...de ellenben Kimi ellen ne beszéljen senki.
Ezért nincs alapja höbörögni...ez egy F1 topik, ha valaki hülyén viselkedik benne akkor ne akarjon rendet tenni. -
Suliban? Ne magadból indulj ki, hogy a kisegítő iskolában, ahová most jársz betüvetést tanulni, az idén jutottatok el a már az oviban is nevetséges szintig ("bibibi, ez a bácsi szemüveges/szakállas/öreg/nagyorrú/finn ...), amikor még mások állandó "fikázásával" is ki lehet tűnni a sok ovisszintű között. Mert tudod te mást se csinálsz, csak az anti-Kimi butaságaidat öntöd magadból. Tudom, hogy ez fórum, de talán le lehetne állni a napi anti-Kimi adaggal! -
Figyelj, az emberek véleménye szerencsére eltérő. Gondolj bele, ha mindenkinek úgy gondolkodna mint te, milyen beteg világban élnénk. Én megtisztellek azzal, hogy megindoklom általában, miért is látom így a dolgokat, és külön nem szólok be semmi rosszat. Viszont neked ezek a rövid velős beszólásaid picit már uncsik. Tudom számodra ez nagy dolog, hogy végre van net a faluban, és végre kiélheted az ilyen hajlamaidat, de próbálj meg értelesen hozzászólni a témához inkább. Vagy legalább próbáld vicces formába önteni, ha valami nagyon okosat akarsz írni.
Majd segítek, ha kell. -
Szót sem érdemel szegényke. -
Úristen valaki színesbőrű ezért elítélni valakit.. az már szint..
-
Jól megértetted.. Látom igazán jó felfogásod van. Suliban gondolom nem az első padban ülsz :D -
Úristen, azért elitélni valakit, mert más a vérmérséklete mint az átlag embereké, az már szint...
-
Te azért fikázod Kimit, mert más Hamiltont? Nagy logika! Eddig is szánalmas voltál, ezek után ... -
Szines bőrű elnök, színes bőrű F1es bajnok. Hogy melyik lesz előbb, majd kiderül. :) -
G_ArchAngel #72590 -
az nekünk csak jó :D
BWM M-Power -
dehogy is :))
Nagyon félrenézel valamit. Én egyvalamit nézek,..hogy hogy megy a pályán. A többi nem érdekel, az hogy olyan dolgokon vagyok kénytelen néha vitázni, az azért van mert másokat viszont igen.
Ez természetes..ha az időmbe belefér vitázok.
Én ugye (vagy nem ugye, mindegy) tavaly Monaco óta csípem...ahogy tette az autót pusztán azért. ...és ez azóta sem változott.
Kevés versenyző vezetése tetszik enyire...talán Alonso stílusa közelíti meg...egyébként ez a stílus nem feltétlen eredményes, de nálam nem ezen múlik. Tetszik amit látok.
A bőrszínével élből nem foglalkozom, a myílatkozatokkal meg megint csak nem....a média mozgatása jóval összetettebb annál, hogy én az alapján ítéljek meg valakit. Szal én úgy gondolom, hogy a bőrszinével való foglalkozás a saját korlátaimmal, a médiaval való foglalkozás pedig a manipuláció lehetőségével szembesít.
Egyikre sincs szükségem.....ahogy az emberek zömének a 70'-s években sem volt...volt tv meg autó-motor.
-
Gabor_(HSF) #72587 Azaz igazság,hogy igaza van,még annak ellenére is,hogy szinte soha nem értek 1et Sanyoval,de amit a Ferkáról írt az rendben van..
Azt hiszem 1.5 éve írhattam ide,hogy a 3 ember hiánya elöbb-utobb vissza zülleszti a Ferrarit a 90' év elejének szinjére..Nos már nem kell sok hozzá -
Gabor_(HSF) #72586 Az tény amit korábban írtál,hogy Hami tavaly került az F1 be..
Nos hogy robbant volna,azt már vitatom,mint ahogy azt is,hogy szavaiddal élva,"mint nagyon kevesen"
ad1, azt nem vitatom,hogy egy nagyon jó pilóta,de csak 1 a sok közül.
Vilnöv is ülhetett kezdésből a legjobb verdába,a képességeit ismerjük,mint ahogy azt is mit ért el..
Számtalan példa van még,amit felesleges felsorolni.
Viszont az is biztos,hogy a legjobb autóban kezdte,(mint nagyon kevesek)és Alfonz által a legjobban beállitottba is..
Nos eddig ez még rendben is volna,de mint oly sokszor leírtam már,az ellenszenvet azzal váltotta ki(és itt jön a vére,olyan mint a cigányé)ahelyett,hogy alázattal beállt volna a sorba,mint a többiek,elkezdett visitozni mint egy rossz qurva,Nos ha rajtam múlt volna,már akkor a helyszinen fejbe löttem volna,az idétlen apjával együtt..
És ha mégis vb lesz idén,azt se magának köszönheti -
remélem a metróvezető kapott egy stop and go büntit :)
Lehet Massa lámpája is miatta váltott előbb zöldre :)