182274
  • bardocz
    Múltkor még metro.Most komolyan,ki hiszi ezt el?:D
  • passatgt
    :O lol
  • MaSzKa
    http://www.f1hirek.hu/hir/Webber_valtojat_egy_villamos_vagta_haza_Szingapurban_200811030911
  • b-type
    Hibázott...de honnan bukott le belegondoltál? Hogy került akkora pontelőnybe? 12 pont előnye volt Alonso-val szemben az utolsó két futam előtt...17 Kimi-vel
    Ott már Alonso nem bizonyított semmit...utas volt a szerelvényen, Kimi legalább megnyerte a hátralévő két futamot.
    Szal lehet hogy teher volt Alonso vállán, bár én nem olyannak ismertem meg mint akit nyomaszt a VB terhe.
    Hamilton-nál pedig Kínában nagyrészt csapathiba volt...elég nehezen magyarázható miért hagyták még kint a foszló gumikkal, mikor körönként 2 mp-t bukott,...majd a következő körben már 5mp-t, és végül körbe lett autózva, majd beleállt a pitbejárat előtt a sóderba.

Lehet magyarázni, de a lényeg hogy magyarázni kell...
  • a.carkey
    Ezért regisztráltál, hogy megkérdezd? :D
  • dav1d
    Bárhogy is nézzük Alonso válán volt a nagyobb teher az ág is húzta mert neki kelett bizonyitania és nem Lewisnek mégis az utobbi hibázott a hajárban.

idén is megnyomhatná a varázsgombot
  • Aaell
    Mit tud?
  • desigo
    Remélem,hogy jövőre láthatjuk!
  • a.carkey
    Piquet nem volt szimpi soha. Neve miatt befutott, hát jó. De Sennát ki isteníti? Mert leírtam, hogy kiváncsi leszek rá és meggyőző? Ne nevettess már! :D
  • bardocz
    Kis Pikéz is kb így várták...Szerintem fölösleges már most isteníteni.
  • a.carkey
    Bruno Sennara leszek kiváncsi. Eddig meggyőzőnek tűnik a srác. Tényleg érdekes lenne Vettel helyén a STRben. Hamilton festhetné át a sisakját? :D
  • bardocz
    Hú,meg ha,nyert egy futamot indyben,és arról beszéltek már,hogy mi lenne ha jönne F1-be.Kár,hogy csak azt az 1 versenyét látták.
  • bardocz
    Vótmá:)
  • b-type
    Az előfordulhat hogy másként ítéljük meg a versenyzők tudását.
    Montoya szerintem nagyobb volt az Amcsi sorozatban mint Bourdais, de ez nem feltétlen jelenti azt hogy gyorsabb lett volna...motorozás világában ugye nehéz lenne Rossi-nál gyorsabb motorost mutatni, nekem viszont pl. Elias motorozási stílusa jobban tetszik.
    Az 500cc-ben még régen is volt ugye a Norick Abe..vagy inkább Kevin Schwantz féle, aztán a Biaggi féle,...vagy éppen most az Elias féle, az eltolom magam, az együtt dőlök, és a lelógok stílus.
    Hasonlóképpen nézem a négykerekeseket is....és nálam a felsoroltak viszik a prímet, de nem azt mondom hogy ők is a leggyorsabbak ezáltal.
    Tehát ha másként gondolod akkor nincs vita.
    Klasszisnak nem is neveztem egyiket sem...Hamilton-ban sztem nagy potencia van,..ahogy Montoya-ban is megvolt, de ő elkedvetlenedett félúton és onnan már nagyon hullámzott a teljesítménye.

Egyébként én nem gondolom, hogy Hamilton sokat tanulhatott Alonso-tól,...a teszteken még biztos hogy igen, de minden egészséges versenyző, ha látja hogy a másik gyors, akkor nem segít neki tovább,..a mérnökei valszeg igen....de aztán ők sem sokáig.
    Több olyan verseny volt, a Montreal-i val az élen ahol sztem Alonso nehezebben vezette a kocsiját mint Hamilton...márpedig ha Hamilton Alonso beállját használta akkor ez nem fordulhat elő max fordítva.
    Egyáltalán nem gondolom azt sem, hogy a McLaren Hamilton-t nyomta volna Alonso ellen...ez sztem képtelenség, eleinte egyértelműen a 2 világbajnoki címet szerző Alonso-ra támaszkodtak, majd szépen átálltak Hamiltonra...de nem Alonso ellenében. Ebben Alonso is, és Hamilton is szerepet játszott.
    Az ziher, hogy nem szerződtetek le tenger pénzért egy kétszeres világbajnokot, hogy aztán egy újoncal elnyomjam, majd az év végén gyakorlatilag közös megeggyezéssel 'kirugjam'.
    Itt volt valami amit mi valszeg nem tudunk, de szerepet játszott benne Hamilton gyorsasága, Alonso szereplése...és még valami a kémüggyel kapcsolatban.
    Az viszont tény hogy Hamilton mellett, Alonso nem szerepelt fényesen...az alap felállás ilyen esetben, hogy az újonc megy biztonsági taktikával a versenyen, a kétszeres bajnok perdig kihegyezett taktikával, majd ha úgy ítélik meg hogy az újonc is bírja a versenytempót, akkor ő is mehet szabadon...de neki az első év a tanulóéve...nem áll harcban a VB címért. Arra ott van a világbajnok.
    ...és itt Alonso egyértelműen gyenge volt szvsz,..nem szabadott volna esélyt sem adnia Hamilton-nak, képbe sem kerülhet hogy fordulhat a sorrend. Ezt meg lehetz próbálni cirkusszal is elérni, de korrektebb ha az eredményeivel támassza ezt alá.

Vettel-t nem félteném Hamilton mellet..már csak azért sem mert Vettel német, és így a McLaren-Mercedes tengely ki lenne egyensúlyozva :)
    Vettel nem is hiszem hogy hagyná magát...ő már kapoott ki Hamilton-tól...biztos hogy bízonyítani akar.
  • nearo
    igazából nekem nincs semmi bajom Zsoltival, bár lehet, hogy nem ez jött le a kommentemből :)
  • WNW
    Inkabb az agyamba...
  • Gabor_(HSF)
    Tavaly még egy picit "Hobo"-b volt:)
    ummm
  • a.carkey
    Ez volt az az ember, aki a közvetítések alatt folyamatosan azt mondta, hogy: katajama, ferrari, mökláren, arrovs. Ő az Eurosport (?) Vitár Róbert juniorja. :D
  • Norbi1990
    Jó lenne ha jönne az F1-be :)
  • coulthard007
    GABOR_HSF!!! ITT VAN ROSBERGED nagy ellenfele:D Danica Patrick

• M@TriX
    A banner "Visszapillantó" rovata frissült, a korábbi béna videó le lett cserélve, BigJoe újra aktivizálta magát. Érdemes megnézni... ;)
  • coulthard007
    Nézz utána miket mond, illetve miket ír! Nem minden az idő! Nem kis fa..ságokat mond! Attól még, hogy szókimondó, ez nem minden! De hát ő a "szakértő". Persze...
  • G_ArchAngel #72642
    kicsit tobb koze van az F1-hez, mint itt egyuttveve mindegyikunknek, felszorozva Farkas Peterrel (akinek az irasait egyebkent kedvelem...)
  • coulthard007
    De nem bírom ezt az embert... Dávid Sándor... édes Istenem...
  • G_ArchAngel #72640
    [URL=http://www.f1hirek.hu/magazin/David_Sandor_rovata__Alonso_a__mazlista__kiraly__200810021651]"De nem így Räikkönen. Aki a verseny, még normális részében sokat ígérően haladt, de akit a Ferrari, ha nem is annyira, mint Massát, de szintén a partra tett, és ekkor az ötödik helyen autózott, elkövette szokásos utolsó percek-beli hibáját. Belőle ugyanis gyárilag hiányzik az a fajta óvatosság, amelyet fentebb leírtam, és talán éppen ez teszi vonzóvá, szerethetővé."[/URL]

• coulthard007
    káosz ura...
  • Gabor_(HSF)
    Csak azért vagy ilyen negativ,mert még nem láttad őt gokartozni..
    Nem hogy a jelenlegi itthoni versenyzők között nincs keresni valója,de még a lelkes amatőrők közűl is igen sokan rávernek..
    Akárcsak mikor Imike motorozik Kakucson,kezet is foghatnának egy Városligeti csónakozás közben..
  • Gabor_(HSF)
    "Nagyon szeretném Rosberg-t vagy Vettel-t Hamilton csapattársának"
    Erre még reagálnék..
    Hát én meg pont abban a csapatban nem,mivel ennél a csapatnál halálra lennének itélve a jól ismert csapatszellem miatt..
    Ellenben akármelyik más csapatnál nagyon szivesen..
  • nearo
    ZSOTTI for president!
    mit akarsz, szerzett egy pontot indianapolisban a minardinak :)
  • Gabor_(HSF)
    Épp ezért mondtam,mert tudom kinél raktad le a voksodat az elmúlt pár évben és ez ellenkezik azzal az állításoddal,miszerint a pilóták vezetési stílusa és tudása szerint itélkezel..
    Nálam se Monti se Hami nem rakott le semmit olyat amitől klasszis szintre lehetne emelni..
    Az pedig ami a Mekinél tőrtént tavaly,az csak az érezheti át igazán,aki már szembesült ilyesmivel,mégpedig rettenetes érzés,mikor egy ifjonc a tőled tanultakat ellened forditja,ebben a szituban Alfonzt maximálisan megértettem és bár sosem csiptem,de mégis nagyon együtt éreztem vele..
    Tudom jól ilyen körülmények között képtelenség versenyezni..
    Emlékezz vissza Sumi vs Irvine,hasonló szitú,ill azért mégsem,mert Sumi ott rövidre zárta és elintézte,hogy Hakkinen legyen a vb..
    Annyiban viszont hasonló a 2 eset,mivel mind2 esetben a kellő tisztelet hiánya akadályozta meg őket a sikertől..

Ja! a #72615-ből Kubica kimaradt
  • MaSzKa
  • JGTC
  • desigo
    akkor minden este imába foglalod Zsolti nevét igaz?
    Alig várod,hogy visszatérjen...
  • MaSzKa
    mi ebben a rossz
    magyar vagyok :D
  • Istencsászár
    A németeket meg imádod:) erre nem lehet mit mondani...
  • desigo
    az,hogy utálod csak neked rossz
    köpködni meg menj a gumi topikokba kb...
  • MaSzKa
    utálom Alonsot, mert renault francia

Gallkakas gallok azok is franciák
  • Istencsászár
    Inkább ne... maradjon ilyen.
  • nearo
    ne aggódj, szerintem bele fog rázódni az f1 világába, csak idő kell neki...
  • G_ArchAngel #72625
    Hamilton jo gyerek es jo pilota - csak szar a marketingje...