FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
WOW. <#buck><#nyes>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

passatgt
i-tv-n majd amikor szabadedzés megy nézegesd végig sport adókat, hátha szerencséd lesz😊

CHEAPBOY
nyeten semmi eselysincs arra hogy vhol ha nem is eloben de meg lehessen nezni a szabadedzéseket?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

(katt a képre a többiért)

http://gaborszantai.co.uk/

Count Adyn
Én már készítem a "felszerelést" Vasárnap hajnalra😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
"A Ferrarit az autósportban mítoszként emlegetik, így nem csoda, ha a legtöbb pilótának már gyerekkorában is az volt az álma, hogy egyszer majd a vörösöknél versenyezhessen.

Különösen igaz ez azokra, akik lehetõséget kapnak arra, hogy az olasz márkánál bizonyítsanak. Így volt ezzel annak idején a hat éves Kimi Raikkönen is, akinek vasárnap egy álma válik valóra, amikor az Albert Parkban kialszanak a rajtlámpák, és a mezõny megkezdi a száguldást."

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Firerock
felkelek a versenyre😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Kit--Kat
már közel a kezdés😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
Toyota elõny : + kifogyhatatlan kassza hát ez lol😊
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Forma-1 2007: Apa, kezdõdik! - nagyon jó összegzõ cikk, ajánlom!

Hajnal 4-kor lesz idõmérõ, és verseny, ennyi

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

passatgt
óriási probláma, inkább örüljünk hogy van😊

Firerock
ez a magyar idõ szerint??
mert a helyi idõ az inkább az Ausztrál...

kulabácsi
akkor ne msn-ez miközben nézed😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nekem 10mp hátrány van a számitógép és a tv között a tv javára 😛

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

regisztrálj!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

buldozer99
aha.. és itt hogy kell nézni?😄DD

Forca Barca

desigo
Útmutató a Forma-1 új szabályaihoz

Nincs többé harmadik autó
Változások dióhéjban
1. - Péntekenként is csak két autó használható
2. - A tesztpilóták szerepeltethetõk, de csak a versenyzõk rovására
3. - A pénteki szabadedzések hossza egyrõl másfél órára nõtt
4. - A pénteki edzésnapra nem vonatkozik a motorcsere-tilalom

Egyengumik, garmadával
Változások dióhéjban
1. - Az összes csapat egyforma Bridgestone gumit használ
2. - Egész évre négyféle specifikáció van
3. - 7/4/3 (száraz/esõ/extrém) helyett 14/5/4 szett gumit kapnak a versenyzõk
4. - A versenyen mindkét keveréket használni kell
5. - A lágy keveréket jól láthatóan megjelölik

Korlátozott motorok
Változások dióhéjban
1. - 2007 és 2010 között lényegében nincs motorfejlesztés
2. - Maximális fordulatszám: 19.000/perc

A Safety Car mögött nincs tankolás
Változások dióhéjban
1. - Az SC mögött a körhátrányban lévõk kikerülhetik az élbolyt
2. - Ha az SC bejön, csak külön jelzés után lehet tankolni
3. - 100 km/óra helyett 80 a boxban megengedett sebesség a verseny alatt

Büntetések
Változások dióhéjban
1. - A köridõ törlése helyett hátrasorolás a rajtrácson

Technikai szabályok és trendek
Változások dióhéjban
1. - Kötelezõ a távtartó a hátsó szárny terelõlapjai között
2. - Az autó minimális tömege 605 kg (600 helyett)
3. - Az érvényes zászlójelzéseket LED-ek mutatják a pilótafülkében
4. - Fényjelzés értesíti a sportbírókat a balesetek súlyosságáról

kulabácsi
hát erre most csak annyit tok mondani h "Curva Alonso "
de az h szobrot is állítanak neki hát az már kicsit dúrva na mind1....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
THX de én a szabadedzést akarnám nézni vhol😄

Istencsászár
Kanyart neveznek el Alonsóról

A Forma-1 egyik legkedveltebb tesztpályája, a valenciai Ricardo Tormo vezetõsége úgy döntött, a pálya egyik kanyarját az immár kétszeres hazai világbajnokról, Fernando Alonsóról nevezik el. A versenyzõk általában száz kilométeres sebességgel veszik be azt az eddig négyes számmal azonosított jobb kanyart, amit ezek után hivatalosan is Curva Alonso néven tartanak számon. Ezzel egyidõben egy bronz mellszobrot is állítanak a spanyol világbajnoknak. 2006 augusztusában Alonso szülõvárosában, Oviedóban döntöttek arról, hogy múzeumot alapítanak a huszonöt éves világbajnok számára, amit a kiállításon kívül egy gokart pálya egészít ki.

Curva Alonso xD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
háhá meg is van

http://www.i-tv.hu/

ott az RTL klub az új csatornák között😊
Istencsászár
f1.com
f1hirek.hu
formula.hu

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kulabácsi
na ez engem is érdekelne

desigo
Tudom esetleg neten nézni?
M@TriX
nem kellene valami baromi sokat visszaolvasni... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Firerock
hellosztok
a közvetítésrõl tudnátok adni infókat??
hogy mikor kezdõdnek az események(H)
és hogy követítik e(itt a szabadedzésekre gondolok)

én számoltam el 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

valami nem stimmel, nekem is 4 órát ír, pedig 9 órával vannak csak elõrébb. (Budapest GMT+1, Melbourne GTM+10) Tehát 14-9=5 óra sztem.

Az egyetlen ellenfelet, az Audit 😄DD Erre 50-50 esélyük volt 😊

Istencsászár
Azért nem csak F1 létezik... Mercedes a DTMben sikeres ahol 2006ban is nyert, és akármennyire rossz Haug ott sikerült nekik elég jól...

a.carkey
Majd Alonso is meglátja, hogy amíg a dagadt ott van, baszhatja!
Ahogy kiteszik Haug szûrét, jönnek majd az eredmények. Olyan helyzetben van a McLaren motor szinten, mintha egy jó gazdasági lehetõségekkel rendelkezõ országnak szar a gazdaságért felelõs vezetése. Hiába jó az alap, ha nem tudják helyesen kezelni az adatokat, akkor hibát hibára halmoznak. Hiába van 1-2 jó évük, hosszútávon baszhatja az ország, mert szar munkaerõk, és rövidtávú céljaik vannak.

Haug helyére olyan fickó kéne, aki képes a nulláról kezdeni, elfeledni mindent. Ugyanúgy, ahogy a Ferrarinál és a Renaultnál anno ez már bevált.

A Toyotánál sem jöttek még rá, hogy nem minden áron nyerni kell, hogy lenyomják a Hondát, hanem egy-két évig biztos pontokra, dobogókra kell hajtani, minimális motorhibákkal. Aztán ha meg van a megbízhatóság, jönni fognak az eredmények is ...

A medve nem játék.

Istencsászár
Volt hogy miatta nem nyertek, de a tavalyi vbre ilyet biztos nem mondtak.

Punker
Ron 1 patkány, a dagadt meg egyszerûen idióta 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ehhez képest Ron és Norbert azt mondta, hogy Kimi miatt nem nyertek...

Istencsászár
Nem mondott újat.

Snecie Smicie
Beteszem ha nem baj, sosem árt a pontosítás. (helyi idõ szerint)

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Istencsászár
Ez az idétlen oldalsó légterelõt hanyagolhatná már a Honda, azon is, ezen is ronda... még a kicsikkel nincs baj, de ezek a lapátok...

M@TriX
sorry érte, még amikor csináltam a helyi idõ átváltót néztem a formula1.com-on, lehet 1 órával mellészámolt.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Palikék ki fognak készülni a sok hasonló verda láttán 😉

nem lett rosz gép sztem.

Tévedtem,Aloso már a 6. helyel sem lett volna bajnok,az én pontozásom szerint,Sumi gyözelme esetén.
Tévedés ne essék,én Alonsonak szurkoltam.
Érdekes lenne megnézni igy a 2005-2003-as éveket is.
CHEAPBOY
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

El van irva itt az az 5 órási kezdés, Rtl klubon is 3:40 kor kezdödik a buli ha megnézed a tv müsorban.

A futam hungarise idö szerint 4-kor kezdödik.
Egy kis matematika.
Alonso 134 pontot gyüjtött,Sumi 121-t.a külömbség 13 pont,ha kivesszük az utolso futam eredményét,akkor 126-116 az állás,az az csak kiesés,és gyözelem esetén lehetett volna bajnok Sumi.
Az én általam javasolt pontrendszer szerint:
Alonso 183 pontot kap,Sumi 166-t,a külömbség 17 pont,ami több,Viszont!,
ha itt is kivesszük az utolso futamot,akkor 173-161 az állás,ami 12 pont külömbség,tehát ha Braziliába nyer Sumi,és Alonso 7. vagy rosszabb helyen végez a Német a bajnok.
Melyik az izgalmasabb?
kirol
Fent az van, hogy 5.00-kor lesz a Futam.
A mûsor szerint meg ez: 3:30 Forma 1 - Ausztrál Nagydíj

Most akkor 3.30 -tól mi lesz 5.00 -ig. Ennyivel hamarabb nem szokott kezdõdni.