FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Williams tesztpilótája...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

passatgt
ki az a k. nakajima?

passatgt
jah szerintem is

Istencsászár
Felrakta a száraz gumit... szvsz

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

passatgt
webber vezet 5 másodpercel😊

passatgt
lol jelen pillanatban sato a 4.😄😄

Istencsászár
Mivel a többiek a boxban ülnek... nézzed is ne csak bámuld😊

kulabácsi
jah THX ezt nem vágtam

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

passatgt
ja szárad a pálya egyre jobbak idõk, most alonso részideje durva😊

Istencsászár
Olvasd át a 2007es szabályváltozásokat, csak 2 autó tesztelhet, elõre le kell adni a nevét h ki ül az autókban... a 2. edzésen már Kubica lesz.

CHEAPBOY
KOSZ a SOPCASTos tippet!😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

passatgt
már 2 másodpercel vezet 2. elõtt

kulabácsi
kubica mé ül kinn? összetörte a gépet vagy mi?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Istencsászár
Már akinek, semmi meglepõ sincs benne, de várjuk meg a végét... mondom ezek az idõk még javulni fognak, a pálya is vizes és ki tidja milyen gumival mentek ki... amint láttad valaki kiment és fél-egy mpt vert a másikra...

passatgt
bazz ez a heidfeld nemnormális folyamatosan körröl körre jobb idõket megy, megse tudják közelíteni

passatgt
1 másodpercel elverte raikonnent most😊

passatgt
bmw sauber meglepõen jó

oks meg van thx😛

ALien

Istencsászár
Felesleges beirkálni, ezek még semmi idõk, pár kört mentek... meg amugyis mindeki nézi...

kulabácsi
ezt már nemtom, keress rá goglin, meg fogod találni, ingyenes😊

sopcast eszt a progit hol lehet leszedni???

ALien

passatgt
1. button
2. vettel
3. alonso

Istencsászár
Vizes a pálya.

Istencsászár
Oh, megy, kösz!

passatgt
2.. alonso

passatgt
heten mentek eddig button vezet

kulabácsi
sopcast progiban van egy olyan h kimi54 nevû adó és ott adja a szabadedzést, énmá nézem, de jó volt meghallani végre a motorhangot😄

Istencsászár
f1.com

buldozer99
és orf1-et lehet valahol neten nézni?

Forca Barca

desigo
Nézed is valahol?
kulabácsi
engem is érdekelne

valaki nem adja élöben?

ALien

buldozer99
mármint neten

Forca Barca

buldozer99
nem adja valahol?

Forca Barca

Istencsászár
Elkezdõdött a szabadedzés!

desigo
Kit--Kat
ORF1 adja elvben a 2. szabadedzést.
Íme!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Woww.Gyönyörü.
Naon jo az idö eltolodás.
Reggel 5-kor kell munkába indulnom,akkorra vége az idömérönek.
BaliBoy
WOW. <#buck><#nyes>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

passatgt
i-tv-n majd amikor szabadedzés megy nézegesd végig sport adókat, hátha szerencséd lesz😊

CHEAPBOY
nyeten semmi eselysincs arra hogy vhol ha nem is eloben de meg lehessen nezni a szabadedzéseket?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

(katt a képre a többiért)

http://gaborszantai.co.uk/

Count Adyn
Én már készítem a "felszerelést" Vasárnap hajnalra😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
"A Ferrarit az autósportban mítoszként emlegetik, így nem csoda, ha a legtöbb pilótának már gyerekkorában is az volt az álma, hogy egyszer majd a vörösöknél versenyezhessen.

Különösen igaz ez azokra, akik lehetõséget kapnak arra, hogy az olasz márkánál bizonyítsanak. Így volt ezzel annak idején a hat éves Kimi Raikkönen is, akinek vasárnap egy álma válik valóra, amikor az Albert Parkban kialszanak a rajtlámpák, és a mezõny megkezdi a száguldást."

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Firerock
felkelek a versenyre😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Kit--Kat
már közel a kezdés😊

desigo
Toyota elõny : + kifogyhatatlan kassza hát ez lol😊
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Forma-1 2007: Apa, kezdõdik! - nagyon jó összegzõ cikk, ajánlom!