182274
  • ATi0021
    Büntetés várhat Hamiltonra?
  • madmanic
    sztem már ez megterheli, hogy csak harmadik sor...

aztán ha elcseszi a rajtot akkor meg ower
  • WNW
    Haaat, a Ferrari egyelore eltaktikazta szerintem az uzemanyag mennyisegeket, remelem a versenyen bejon.. Mert ha nem, ez megint csapat hiba lesz....
  • Peppus
    Holnap izgi rajt lesz :) Kimi feladata, hogy valahogy berobbanjon Hami elé, Massának pedig muszáj lesz előre verekednie magát, ha nemakar beszorulni Alonso vagy Kova mögé.. Huhh úgy is régen volt már rajtbaleset :P
    Viszont, ha Massa elnyomizza a rajtot, megint darabokra hullik agyilag, és ott kb vége is lesz a vb esélyeinek..
  • a.carkey
    Azért bírom amikor Zollner a saját vágyait vetíti ki, mint "tény". :D
  • desigo
    1-Hamilton
    2-Kimi
    3-Kova
    4-Alonso
    5-Massa
    6-Kubica
    7-Trulli
    8-Glock
    9-Vettel
    10-Bourdais
  • desigo
    Nah Nakajima bizonyíthat :)
  • Peppus
    Azt kifelejtetted, hogy Japánban is megtekintheti élőben :D
  • JGTC
    Itt kint lesz bannerban, ha nem tévedek.
  • bardocz
    Neten-.-
  • WNW
    Adja a TV.. Magyar RTL, nemet RTL, szlovak TV, es a tobbi......
  • bardocz
    Hol is tudom majd nézni holnap reggel időmérőt?Mert asszem ahol régen néztem az már nem működik...
  • Bandee1987
    gondolom nehéz lesz nekik kifizetni, el kell adniuk valamelyik autójukat :))))
  • M@TriX
    ez már a 2. szabadedzés volt? nagy így jár aki sokat alszik :)
  • desigo
    1-Glock
    2-Alonso
    3-Hamilton
    4-Massa
    5-Kimi
    6-Webber
    7-Nakajima :)
  • bardocz
    Tök jó,infofakton van mit nézni:D
  • WarIord
    most megy a szabadedzés?:o
  • Punker
    Alonso az élen???
  • MaSzKa
    http://www.formula.hu/f1/a-magyar-fogyasztovedelem-500-ezer-forintra-buntette-a-toro-rossot-c23234.html
  • MaSzKa
    http://www.deluxe.hu/cikk/20081009/bernie_ecclestone_lanya_a_peta_keresere_vetkozott_le/

lol
  • MaSzKa
    az utcai Mclaren F1 GTR-be js BMW motor van ami 400km/h felett megy állítólag :D

meg a Brabham BT-k be is BMW motor volt

időmérön akár 1500Le-t is tudtak 1500ccm.ből kihozni
    ezt soha semilyen autógyártó nem érte el a mai napig se

de versenyen vissza kellet venni, mert elolvadtak a dugattyúk az elég telen hűtés miatt

Hitler nehézbenzinjével (Basf-nál volt a licensz) érték el
    állítólag ha valakire ráfröccsent akkor megégette

1984-es szenzonba tiltották be a benzinhűtést amit a BMW alkalmazott a motorjaiba és 1983-ba Nelson Picquet vb címet szerzett vele

elég sok legenda van az akkori bmw-ről
    pl az világbajnok F1-es motort elhasznált 1500ccm-es BMW 1502-es és hasonló elkopott motorokból csinálták ami ott rohadt kint az udvaron

mert az bírja a magas fordulattszámot és ha eddig nem repedt meg akkor sose fog :D

azt is olvastam, hogy ezeket a motorokat néha a szerelők levizelték
  • coulthard007
    Szabadedzés ÉLŐ
  • MaSzKa
    http://www.f1hirek.hu/hir/Kanadaban_ertetlenul_allnak_az_FIA_dontese_elott_200810081216
  • Pharaoh
    A sivatagban nem lehet kiszáradt tómeder?
  • CheAteR88 #72720
    valaki tudna nekem segíteni hogy hol vagy honnan tudom leszedni az összes futamot,időmérőt,szabadedzést?(jó lenne ha rtl-s közvetítések lennének)
    HTX
  • bardocz
    Aki nem így gondolja,az nem versenyzőnek való.
  • SzocsA
    de ez nem sivatag hanem a kiszáradt tómederben mentek a fehér az só!

ja és !

"nem azért veszek részt a versenyeken hogy második legyek!" hamilton mondá!
  • bardocz
    Akkor jól emlékeztem,hogy monzában mentek 370 körül is.
  • M@TriX
    pont a Hondáról akart írni, bár ez nem pályán mennt, hanem sivatagban...

The fastest F1 car ever
  • Minstrel
    "Juan Pablo Montoya holds the record for highest straight line speed of 372.20 km/h in his McLaren while testing for the 2005 Italian Grand Prix."

Ezelőtt pedig Hakkinen és DC volt leggyorsabb Hockenheimben, 356,5 km/h-val.

A nemhivatalos rekordot pedig a Honda tartja, Mojave sivatagban 413.205 km/h-val ment Alan van der Merwe.

forrás
  • Kit--Kat
    Jó de ez az "utcai" McLaren rekordja, amit már amúgy is 1000éve megdöntöttek.
  • M@TriX
    Nem a hasamra ütöttem, hogy melyik a leggyorsabb F1-es autó, a Guiness könyvecskébe is benne van. Lehet azóta már megdöntötték, azt nemtom.

McLaren honlap
  • M@TriX
    bazze de ronda, inkább készítenék költséghatékonyabban mint hogy csak "hirdetik" bazze mi lesz még itt? lábbal hajtják majd akocsikat?

Amúgy talán a BAR-nak jól áll majd. :)
  • bardocz
    Erről a csodálatos zöldről nekem nem a környezetvédelem jut eszembe,hanem az idiota szmájli -.- És a véleményem is ez.
  • Pemack
    [URL=http://www.f1-live.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4429&Itemid=1]A Bridgestone támogatja az FIA-t a "zöldülésben"[/URL]
  • a.carkey
    Nem arról volt szó, hogy az éjszakai futam(ok) miatt lesz majd a "zöld" csík? :D
  • WNW
    Ezert rafestenek zold csikokat a gumira, hogy a festek eloallitasa is jot tegyen a kornyezetnek....:)
  • Pemack
    az FIA és a csapatok is támogatják a "zöldülést", magyarra lefordítva hirdetik a környezetvédelem fontosságát
  • Kit--Kat
    Elég Miami Vice-os:D
  • Christian88
    ez lenne a slick jövőre?