FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

INeedspeed
Nem tudom mi lett heidfeldel nem áll jól neki az a szakáll szó mi szó :D:D<#love12>

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Akkor bocsi,hogy félreértettelek.
Ezt írtan én is,csak másképpen fogalmazva...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

De ha ebböl a gyors körböl indulunk ki,akkor nagyon szoros a 2. Kimitöl a 8. Rosbergig 4 tized van.
Vártam a hiradásokat,hogy most miután meg vannak jelölve a gumik,majd irják ki milyen keverékkel érte el a jobb idöt,valamit mennyire volt gyors a másikkal.
A meg tett körökböl mennyi volt az egyik,mennyi a másik keverék?
Gábor,elméletileg te szerelö vagy,neked kellene a legjobban tudni,hogy egy gyors körrel az ég világon semmit nem lehet nyerni,még ha az a kör pole-t ér sem.
Igaz kilencel se.
Az fog nyerni vasárnap,aki legjobban alkalmazkodik az uj gumiszabályhoz,és mind a két keveréken megfelelöen gyors lesz,megfelelö ideig lesz fenn a keményebb,ezáltal lassabb gumi.
Kit--Kat
Álljál már le a folytonos flame keltéseddel. Senki nem mondott ilyet.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kas123
a keze h áll má :D:D: lool :D

Count Adyn
Fiscó súlyos:D
Eza obi van kenobi DC melett heidfeld?:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Ez se rossz páros:D

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Alonso :DDDD
Fisco :DDDDDDD

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Má mind1, meg lett állapítva hogy mindeki szar, Froza Ferrari meg miegyebek<#idiota><#zavart2>

Count Adyn
Igazából a szabadedzés se jelent sokat, mjad az idõmérõ után lehet spekulálni:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

INeedspeed
aki nem látta leszedheti az Endless Torrent oldalról fel van rakva 50 seeder

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Ráadásul,ezektõl az idõktõl,kb 2 mp-el lesznek gyorsabbak (egyesek)holnap,feltéve ha nem esik az esõ...
Ma csak az derült ki,ki milyen gyorsan alkalmazkodik a körülményekhez,ebben viszont Massa és Alonso volt a jó,õk már az edzés elején megfutották a jó köröket,mig a többiek csak a vége felé tudtak felzárkozni....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Igen! egyik alapvetõ külömbség közöttünk,amit én látok,azt értem is

Istencsászár
Ja hogy te így megállapítod:) nemszámít hogy 9 körös etapban a rönó nagyon jó, végülis 1 körön múlik majd a verseny...

Én nézek okostojás, nem olvasok...
Az utolsó 10 percben már alig voltak a pályán és lehetett gyors köröket menni,fõleg a pálya állapota is ekkor volt a legjobb..
a nagyágyuk már csak 1-1 körre jöttek ki a végén.ráadásul mint írtam mindezt tök üres tankal tette,ettõl eltekintve a picsába se voltak a rönók..

Istencsászár
"Leghosszabb, 9 körös etapjának utolsó 5 körét Fisichella 1:28.357, 1:28.787, 1:28.515, 1:28.344 és 1:28.500 alatt tette meg, márpedig ilyen következetes teljesítményre egyik riválisa sem volt képes. Fernando Alonso saját 8 körös etapja során nem tudott tartósan 1:31 alá kerülni, Kimi Räikkönen körideje pedig egy szintén 9 körös etapban 1:28 és 1:31 között ingadozott."

Olvasol is amugy?:)

Érdekes? Nos én néztem a szabadedzést és semi még hasonlót se véltem felfedezni,az igaz hogy fisico a végén kijött üres tankal körözgetni(a pálya közepén ki is fogyott neki)De én semmilyen erõt nem láttam,hogy képviselne a rönö,õk sztem a mislen nélkül idén sehol sem lesznek....

A Renault a leggyorsabb.
Érdekes meglátás.
Egyenlöre tetszik.
Ha igy maradna mindenképp formabonto lenne egymás ellen látni a két Ferrari pilotát.
Az tény..De ez már nem vonatkozik Kimi-re is....

BaliBoy
ááá nem értem. Ilyen nagy különbség lenne a gumik között, hogy így a tesztek után, 2 nappal az elsõ futam elõtt még mindíg nem szoktak hozzá?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

INeedspeed
na meg Sauber

INeedspeed
sztem egyértelmüen Ferrari és Meki

Istencsászár
Majd versenyen kiderül, amuyis attól függ ki milyen keverékekkel ment, lágy vagy kemény stb... még a beállítások sem tökéletesek, a pálya vizsonyok sem ideálisak... hajnali 4kor kiderül ki milyen gyors, addig marad a találgatás h Ferka, Meki, Rönó vagy BMW.

Amugy a Rönó is nagyon szenved a Bken, az elsõ edzésen nem kicsiket csúszkûltak... de hát láttuk tavaly a B milyen nagyszerû gumit csinált az Ausztrál aszfaltra.

GregSB
Setanta Sports... lehet hogz otthon nicsen.

Egyébként SZVSZ az év elsõ felében Massa dominálni fog. Õ az egyetlen tapasztalt Bridgestoneos, aki alatt jó autó van. A szabadeddzés alatt Raikonen és Alonso is többször kicsúszott kerékvetõre, többször meg kellett fogniuk az autójukat egy rossz manõver miatt stb míg Massa egyszer se hibázott. Egyszerûen még nem szoktak hozzá a BS-hoz, ez nagyon látszik.

BaliBoy
200€. Looool :DD

djfuge
Hosszu etapokat vizsgálták,és a Renault elég jo idõket ment,mig a McLaren elég rosszakat!!! katt

ÁjjLe BoBBi
hello all
im back <#ravasz1>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

kulabácsi
azért mert õ kapta az év elsõ büntetését, most kezdtéék volna úgy h fisichella nagy büntetést kapott amúgy kimi volt az év elsõ kihágója?
tudjátok ez olyan mint a vb-n az elsõ gól...lehet h zimbabve lövi de azt sok helyen mutatják...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Na igen

DjDano
Azért elég érdekes egy cikk, Fisichella sokkal nagyobbat vétett mégis Raikkonen-re helyezik a hangsúlyt csak mert nagyobb név és így többen elolvassák a cikket... szánalmas

Év elsö büntetései :)

Istencsászár
2 edzés volt, homlok egyenest más eredménnyel... idõmérõn kiderül.

a.carkey
Az a fél az négy tized (sincs). Alonsot meg lazán veri Hamilton. És? Ettõl még Alonso sokkal jobb versenyzõ, mint Hamilton.

A medve nem játék.

Érdekes hogy most is megvan az a fél mp különbség Kimi és Massa között nagyon kiváncsi leszek az idöméröre

Istencsászár
Fõleg hogy a tartalék kocsival ment...

Agurik mindkét edzésen a középmezõnyben voltak, ami igazán szégyen a Hondának...

És úgy tûnik DC-nek fexik az RBR-Renault

http://gaborszantai.co.uk/

BaliBoy
Hajrá Massa! :D

a.carkey
"... de rögtön ezután leadott egy figyelmeztetõ lövést Massa felé, amikor a levezetõ körében megfutotta az abszolút legjobb részidõt a melbourne-i Albert Park középsõ szektorában."
:)

A medve nem játék.

kirol
Melyik csatornán adják? Német RTL-en nem látom, hogy lenne.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

CHEAPBOY
barrichello csuszott ki a celegyenes raforditoban, illetve masutt (az elso szektormérõ pont elotti kanyarnal) Kovalainen alatt allt meg a renault.

Jelenleg tovabbra is Hajra Fernando:)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Hali.
Hurrá elindultunk.
Épp most törte össze magát valaki,legalább is a Live-Timing szerint a felénél megállt az edzés.
GregSB
2 óra múlva kezdõdik a szabad edzés (amit közvetítenek legalábbis). Holnap szabadnapos vagyok, szal le sem fekszem és megnézem :D

passatgt

passatgt
mármint williams-toyota

passatgt
jah megvan toyota tesztpilóta

Istencsászár
Williams tesztpilótája...

passatgt
ki az a k. nakajima?