FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Vártam a hiradásokat,hogy most miután meg vannak jelölve a gumik,majd irják ki milyen keverékkel érte el a jobb idöt,valamit mennyire volt gyors a másikkal.
A meg tett körökböl mennyi volt az egyik,mennyi a másik keverék?
Igaz kilencel se.
Az fog nyerni vasárnap,aki legjobban alkalmazkodik az uj gumiszabályhoz,és mind a két keveréken megfelelöen gyors lesz,megfelelö ideig lesz fenn a keményebb,ezáltal lassabb gumi.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Eza obi van kenobi DC melett heidfeld?:D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Fisco :DDDDDDD

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Ma csak az derült ki,ki milyen gyorsan alkalmazkodik a körülményekhez,ebben viszont Massa és Alonso volt a jó,õk már az edzés elején megfutották a jó köröket,mig a többiek csak a vége felé tudtak felzárkozni....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Az utolsó 10 percben már alig voltak a pályán és lehetett gyors köröket menni,fõleg a pálya állapota is ekkor volt a legjobb..
a nagyágyuk már csak 1-1 körre jöttek ki a végén.ráadásul mint írtam mindezt tök üres tankal tette,ettõl eltekintve a picsába se voltak a rönók..
Olvasol is amugy?:)
Érdekes meglátás.
Egyenlöre tetszik.
Ha igy maradna mindenképp formabonto lenne egymás ellen látni a két Ferrari pilotát.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Amugy a Rönó is nagyon szenved a Bken, az elsõ edzésen nem kicsiket csúszkûltak... de hát láttuk tavaly a B milyen nagyszerû gumit csinált az Ausztrál aszfaltra.
Egyébként SZVSZ az év elsõ felében Massa dominálni fog. Õ az egyetlen tapasztalt Bridgestoneos, aki alatt jó autó van. A szabadeddzés alatt Raikonen és Alonso is többször kicsúszott kerékvetõre, többször meg kellett fogniuk az autójukat egy rossz manõver miatt stb míg Massa egyszer se hibázott. Egyszerûen még nem szoktak hozzá a BS-hoz, ez nagyon látszik.
im back <#ravasz1>#ravasz1>
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
tudjátok ez olyan mint a vb-n az elsõ gól...lehet h zimbabve lövi de azt sok helyen mutatják...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A medve nem játék.
És úgy tûnik DC-nek fexik az RBR-Renault
http://gaborszantai.co.uk/
:)
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Jelenleg tovabbra is Hajra Fernando:)
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Hurrá elindultunk.
Épp most törte össze magát valaki,legalább is a Live-Timing szerint a felénél megállt az edzés.