FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
tudtok mondani olyan oldalt ami élõben közvetíti a versenyt?
online TV vagy hasonló..
elõre is thx!
Valamikor tavaly jött egy 5let hogy jó lenne üzemelni egy olyan oldalt amin vannak F1 cikkek , képek ,videok meg minden ami forma 1 (de késöbb lehet más autó sport is)
nos elkészült a honlap (alapjai:joomla lásd:joomla.hu) és szereztem domaint
az olal kinézetre valami ilyesmi lenne választható sablonokkal:
www.f1.env.hu
sajnos nem tudom hogy kik azok akik visszajeleztek hogy szivesen segitenek ezért az inulás elég nehéz lessz :S...
az edigi tagok msnt hasznának igy a legjobb az lenne ha a jelentkezõkkel is msnen lehetne beszélni mivel az amugy is egy könnyen beszerezhetõ dolog és jobban összefogná a késöbbi társaságot is (alapbol is van a windowsban egy messenger) ha valakit érdekel akkor privátban jelezze köszi!
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
reggel verseny, 10-kor meg megyek meccsre,azt este 9-kor érek haza:S
Forca Barca
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
03:40 FORMA 1 - Stúdió idõmérõ elõtt
04:00 Forma 1 - Idõmérõ edzés 2007
Forca Barca
1976 után újra meghódítják F1-es autóval a régi Nordschleifét, amikor Nick Heidfeld április 28-án, a BMW által rendezett emléknapon nekivág a 23 kilométeres körnek az idei F1.07 volánjánál. Az akciónak nem az lesz a célja, hogy Heidfeld megdöntse Niki Lauda 1975-ben elért, 6:58.6-os pole pozícióját, hanem az, hogy a BMW tisztelegjen a legendás pálya emléke elõtt. "Ezzel a nappal szeretnénk köszönetet mondani a szurkolóinknak a támogatásért" - mondta a BMW Sauber csapatfõnöke, Mario Theissen. - "Az F1-es autóval a Nordschleifén megtett néhány kör a BMW Motorsportnak szentelt nap fénypontja lesz. Nick bemutatója nem a rekordok felállításáról fog szólni, hanem arról, hogy tisztelettel adózzunk egy egyedülálló pálya emlékének - egy olyan pályáénak, amelynek története végérvényesen összefonódott a BMW Motorsport hagyományaival." A rendezvényen a BMW különféle sorozatokban induló gyári csapatainak versenyzõi egy M5-ös Ring Taxival, egy WTCC-s BMW 320si-vel, valamint egy Z4 M kupéval fogják autóztatni a szerencsés utasokat.
Egy ujabb rekord nem semmi lenne, bár ez attól függ hány kört mehet és be e vállalják.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
csak én a McLarent útáltam
és most Alonso után hajrá Mclaren
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
de azon nincs az óra,perc
1percre rá
ez rekord:)
tudátok adni 1 f1es naptárt?
ahol levan írva hogy mikor(dátum)és helyi idõ szerint mikor(óra,perc)
köszi
és engem nem zavar h schumi drukkerek vagytok mert ez "F1 Fórum" nem Fun Fórum
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

lol
nem is tudom ne is kerdezzetek.. gondolom valami montazs.. f1 off road
amugy vmi olyasmirol van szo hogy sotetben versenyezzenek
Szabad topikot! hamár 15.e volt:)