FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
na megy az edzés, lehet nézni...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ezt is kössz!

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Kit--Kat
Német RTL-en 3tól adják a sima edzést.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nagyon köszönöm segítséged!

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

www.i-tv.hu van rtl klub ott meg tudod nézni az idöméröt illetve magát a versenyt is

sziasztok!
tudtok mondani olyan oldalt ami élõben közvetíti a versenyt?
online TV vagy hasonló..
elõre is thx!

DjDano
elég 4:30-tól nézni... addig úgyis tömény unalom lesz

Forma 1 portál

Valamikor tavaly jött egy 5let hogy jó lenne üzemelni egy olyan oldalt amin vannak F1 cikkek , képek ,videok meg minden ami forma 1 (de késöbb lehet más autó sport is)
nos elkészült a honlap (alapjai:joomla lásd:joomla.hu) és szereztem domaint
az olal kinézetre valami ilyesmi lenne választható sablonokkal:
www.f1.env.hu
sajnos nem tudom hogy kik azok akik visszajeleztek hogy szivesen segitenek ezért az inulás elég nehéz lessz :S...
az edigi tagok msnt hasznának igy a legjobb az lenne ha a jelentkezõkkel is msnen lehetne beszélni mivel az amugy is egy könnyen beszerezhetõ dolog és jobban összefogná a késöbbi társaságot is (alapbol is van a windowsban egy messenger) ha valakit érdekel akkor privátban jelezze köszi!

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

buldozer99
nah megyek 03:30 kor jövök:D
addig is bye

Forca Barca

passatgt
bazz még 4 óra:)

Count Adyn
Bleh inkább fentmaradok énis:D Tulságosan is várom mi lesz nemlehet igy aludni<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hm. Talán le se kéne feküdnöm. Most ha elalszok nem tudok felkelni 4kor :(

Kit--Kat
Jó lenne újból ott nyomni.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
nem 4?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

buldozer99
olyat én is szoktam:D de beálítottam a telefont.. órát stb...:D

Forca Barca

passatgt
én nem fekszek le, mert akkor nemtudok felkelni 3-kor:DÁlmomba kinyomom ébresztõt:)

Punker
na nyomás szunyálni, 4-kor kezdõdik :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

buldozer99
nekem délután kell aludnom...:D holnap
reggel verseny, 10-kor meg megyek meccsre,azt este 9-kor érek haza:S

Forca Barca

Count Adyn
Én lefekszek korán ma, kelek 13.00 kor holnap,megnézem felvételrõl aztán versenyig meg fentmaradok:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

buldozer99
én is megyek kajálok:)
azt 03:30 kor kelek...
pia már bekészítve...:D

Forca Barca

kirol
Megyek is nemsokárra alszok egy kicsit addig.

buldozer99
mindjárt kelni kell:D
03:40 FORMA 1 - Stúdió idõmérõ elõtt

04:00 Forma 1 - Idõmérõ edzés 2007

Forca Barca

Istencsászár
Újra F1-es autó száguld a régi Nürburgringen

1976 után újra meghódítják F1-es autóval a régi Nordschleifét, amikor Nick Heidfeld április 28-án, a BMW által rendezett emléknapon nekivág a 23 kilométeres körnek az idei F1.07 volánjánál. Az akciónak nem az lesz a célja, hogy Heidfeld megdöntse Niki Lauda 1975-ben elért, 6:58.6-os pole pozícióját, hanem az, hogy a BMW tisztelegjen a legendás pálya emléke elõtt. "Ezzel a nappal szeretnénk köszönetet mondani a szurkolóinknak a támogatásért" - mondta a BMW Sauber csapatfõnöke, Mario Theissen. - "Az F1-es autóval a Nordschleifén megtett néhány kör a BMW Motorsportnak szentelt nap fénypontja lesz. Nick bemutatója nem a rekordok felállításáról fog szólni, hanem arról, hogy tisztelettel adózzunk egy egyedülálló pálya emlékének - egy olyan pályáénak, amelynek története végérvényesen összefonódott a BMW Motorsport hagyományaival." A rendezvényen a BMW különféle sorozatokban induló gyári csapatainak versenyzõi egy M5-ös Ring Taxival, egy WTCC-s BMW 320si-vel, valamint egy Z4 M kupéval fogják autóztatni a szerencsés utasokat.

Egy ujabb rekord nem semmi lenne, bár ez attól függ hány kört mehet és be e vállalják.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

buldozer99
jaja!
FORZA;)

Forca Barca

ForzaInter
FORZA FERRARI!!!!!

Yo, Bitch!

Kit--Kat
A legjobbakat sokszor utálják irigységbõl<#hehe>

Firerock
nálam is u.e van
csak én a McLarent útáltam
és most Alonso után hajrá Mclaren

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
talátam olyat ami nyomtatható
de azon nincs az óra,perc

Firerock
de olyat tudnáéto kadni amit ki tudok nyomtatni és látszik rajta minden?

DjDano
Furcsa lesz az idei évtõl számomra, világ elétemben utáltam a Ferrarit, de Kimi drukkerként most kénytelen leszek nekik szurkolni :)

Firerock
kössz a gyors választ
1percre rá
ez rekord:)

www.f1.com

Firerock
császtok
tudátok adni 1 f1es naptárt?
ahol levan írva hogy mikor(dátum)és helyi idõ szerint mikor(óra,perc)
köszi

igen, ilyen helyen mindig tanul az ember <#vigyor3>
Istencsászár
<#wave> idetévedtél a pokol kapujába?:D

<#wave>
Istencsászár
Hát ha a Rönó sehol sincs Gabor_(HSF) szerint, márpedig kihez mérten sehol? A Ferrári vagy a McLaren akkor miért nem esett szü róla?:) ja nem lett leírva a neve konkrétan... de ott a szmájli a végén és Arch nemtudom hogy a képbe, amugyis tökmind meg kapcsolja ki és písz.

INeedspeed
Sztem nem kéne vitázni gyerekek mindenki szurkol valakinek Én pl alonsónak
és engem nem zavar h schumi drukkerek vagytok mert ez "F1 Fórum" nem Fun Fórum

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Kit--Kat
"Má mind1, meg lett állapítva hogy mindeki szar, Froza Ferrari meg miegyebek" 1 kurva szó nemsett végig a Ferrariról, mellesleg Arch akivel mostanáben a legtöbbet vitázol nem is ferrari drukker...

INeedspeed

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
Na a hangulat oldás kedvéért felteszek pár Funny F1 Képet:D

kas123
hát ha sötétben kéne versenyezniük se így oldanák meg...ez naon kaka ^^

INeedspeed
A Nap vicce!!!!

Istencsászár
Esti verseny elvileg lesz, de autókon nemlesz világítás.

CSOCSO

lol
nem is tudom ne is kerdezzetek.. gondolom valami montazs.. f1 off road

amugy vmi olyasmirol van szo hogy sotetben versenyezzenek
INeedspeed
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>IgaZ!!!!

Istencsászár
Az a baj hogy ebben a topikban semmit sem lehet írni, még viccbõl sem mer mindeki mindekinek esik... ide sem ír azt 1szer csak befröcsög valamit a nay semmibõl... azt hittem ezen már túlvagyunk, de ucstünik valakinek ez a hobbija....

Szabad topikot! hamár 15.e volt:)

Istencsászár
Ki szólt hozzád? az ok h 90%os Ferrari fanboy uralom van itt, de mit kell kötözködni, amikor te benne sem voltál a támában? majd ha én szólok hozzád ilyen módon akkor te is megteheted addig shát áp, hameg semmi mondani valód nincs a témával kapcsolatban akkor is shát áp, vagy mond.

INeedspeed
Nem tudom mi lett heidfeldel nem áll jól neki az a szakáll szó mi szó :D:D<#love12>

Akkor bocsi,hogy félreértettelek.