FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Nem tudok róla.. Mivel a Vodafone elpártolt a Ferraritól (megjegyzem kár volt az idei bajnok csapatól) Azóta nincs más sponzoruk.

Downhill!!

Shiwo
de úgy volt ,hogy az lesz majd szponzor, nem ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

gordon 24
A Ferrarinak a sponzora sosem volt a Coca cola. Az a Marbolonak a logója. De mivel tiltott a dohányreklám ezért van csak a "vonalkod" Olyan futamon ahol lehet a cigit reklámozni (asszem ilyen 1-2 van már) Ott rajta lesz a felirat is.

Downhill!!

Shiwo
biztos már kérdezték, de az utolsó 4 oldalt visszanézve nem láttam, szal felteszem kérdésemet...a ferrarin meg Kimi ruciján mi az a sok csík ? vagy újabban a vonalkód a fõ szponzoruk ? 😊 mi van a coca colával ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CattiBrie
Köszönöm!

Megvan: Google Map 😊

Bye!
Catti

[/spam]™

a.carkey
Azért az index is elmehet a francba! Szinte kárörvendtek azon a tesztek során, ha Massa elverte Kimit, most meg "tárgyilagosak".

A medve nem játék.

a.carkey
én, de pont faterral bort fejtettünk a pincében és nem volt stabil a térerõ😊

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
It was Michael (Schumacher)," Raikkonen confirmed in Australia, "but the line was not very good, so I could not understand."

LOL! 😊 Szegény Schumi. Õ jót akar, ez meg még nagydobra is veri, hogy nem értette ... 😊

A medve nem játék.

Firerock
Mrs. Kimi?😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

a.carkey
Majd belejön. Prost, Hakkinen, az újak közül Coulthard, Frentzen sem volt az az ünneplõ fenomén. Schumi, néha Alonso is sokszor rájátszott: ugrált, integetett a himnuszok alatt, stb. Kimi nem. Õ áll, mint egy fasz, és max. iszik a pezsgõbõl, minimálisan vezeti le a feszültségét ugrándozással. Nem mutogatja, hogy 1-2-3-4 ... Ahogy elnéztem befutáskor örült, aztán lehiggadt, és felváltotta az örömöt egy Monaco tipusú ünneplés. Mellesleg, attól még, hogy divat, nem feltétlenül jó, ha valaki a sajtótájékoztató alatt ragad a pezsgõtõl, mint egy állat. Õ inkább megissza. Végül is a pia arra jó, hogy igyák, nem arra való, hogy locsolják ... 😊 Már babérkoszorút ill. koszorút sem osztogatnak a F1-ben, pedig anno az is divat volt. (Máshol még igen.)

Amúgy ki hívhatta Kimit az ünneplés elõtt?

A medve nem játék.

Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy nem tudjátok véletlenül, mi volt a forma 1 közvetítések elõtt szóló zene, amíg a magyar tévé közvetítette a futamokat?

\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"

INeedspeed
Sot meglepodtem mikor alonso olyan jo kepu volt!nem szokasa megveregetni a vallat senkinek es kezet fogni sem szokasa na de szerintem megvaltozott egyenileg😄

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
Lonzi is gratulalt

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

persze kétszínû barátom - ha Alonso nyer, akkor most olvashatnánk a kommentedet egy mesteri, mindenen túlmutató versenyzésrõl...

engem az érdekelne, hogy Hamilton miért lett látványosan lassabb, mikor Ron az apjával beszélgetett a futam végén és nem láttam az öreg Hamiltont mosolyogni... - valószínûleg Õ is érezte, hogy porszem került a gépezetbe...
mindenesetre respect Hamiltonnak, nagyot ment és nem utolsósorban Õ legalább gratulált Kiminek a futam után...

Melbourne, Albert-park

ivott, majd Jean Todtot is megakarta itatni...

CattiBrie
Valaki elmesélné, hogy azonbelül hogy Ausztrália melyik városban van a forma 1 pálya? 😊
Köszi

[/spam]™

Firerock
császtok
végignéztem reggel
de a pódiumra már nemvolt lelkierõm😊
el tudn-átok mondani hogy mit csinált kimi??

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Csabesz6
felkeltem hogy megnézzem...lefeküttem a kanapéba, tv bekapcs aztán ugy a 2-3. kör után szépen elaludtam<#idiota><#gonosz1>aztan 15 körrel a vége elött felkeltem aztán megint visszaaluttam....de rémlik hogy kimi nyert-_-

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Kit--Kat
Azért nem tetszett, mert messze volt a Ferrari?😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ÁjjLe BoBBi
good race!
kockafej felébresztett az öngyilkosmerénylõ manõverével.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

INeedspeed
No COMMENT az a kerdes mikor torik meg a jeg a merci es ferka kozt mikor no fel a merci a ferkahoz?

GregSB
Visszafogott ember... valahol elõ van írva hogy a jó F1-es pilótának bohócnak is kell lennie?

buldozer99
Nah én megyek aludni,mindjárt megyek meccsre!😄

Forca Barca

Hamilton ugy beszél mint Sumi.
GregSB
Tök jók vagytok, hónapokon át itt spameltetek hogy jajj kezdõdjön már, aztán most meg ez a világ legsz@rabb versenye 😄DD

Count Adyn
Majd megszokja a dobogó tetjét lazább lesz😄 Biztos szédült olyan magasan, gyorsan inni kelett rá<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

buldozer99
Alfonzónak mivel nyirták meg a szemöldökét??😮
szövényvágóval?

Forca Barca

buldozer99
Jó ez!

Forca Barca

buldozer99
nem kell nézni...ennyi

Forca Barca

Istencsászár
De a másik kettõre is vonatkozik bár egy másodpercig próbálta Alonso, de hiába.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Az hát... tekarodjon a pódiumról minek veszi a fel a pezsgõt? Bezzeg Motogpbe egymást dobálják a dobogósok mer ünneplelnek de itt... F1 bazeg... szégyen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
Kiminek ez az ünneplése szánalom...
Count Adyn
Azért Coulthard csinálta a show-t meg Kova😊)
Meg Rosberg kamikáze elõzése😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Ez dög unalom volt megint, 1-2 kivételtõl... F1 az F1 csodák nincsenek... Grat az elsõ 3nak hozták a papír formát... Ha igazi verseny kell ott a Motogp, Wtcc... F1 R.I.P.

Count Adyn
Cg Kimi<#worship>
Szép volt Lewis<#worship>
Alonso felkötheti a gatyát a jövõben, Hamilton nagyon jó😄

desigo
Unalmas egy verseny volt😞
gart Kimi,Ali,Hami
buldozer99
ez durva volt:S

Forca Barca

Punker
szép ugratás 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
Coulthard😞((((((((((((
Punker
kimi tényleg képtelen spórolni a köv futamra......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ron 1 f@sz 😊

GregSB
Kova driftelni akart? 😛P

Punker
azért Massa már pontszerzõ.....

Punker
mi lett a BMW-vel? 😞

ja, a kis félvér nem rossz.

Punker
a feka kölök nem is rossz 😊

Tök jó a verseny ,hajrá massa, kimi 😊

Landren
ok, thx.

sose nyomd fullba a kretént