182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Skyline #72984 Vicc az egész F1,Massa egy féreg ezutáni húzása után....Az pedig hogy ugyanazt a büntetést kapja mint Hamilton aki gyk nemokozott semmi komolyat...Az egy vicc...Remélem még lesz visszhangja és kap egy 10helyes rajtbüntetést next futamra a kispösze...
-
úgy legyen!
-
Persze ez kicsit szabadabban mint ahogy ő mondta:D -
"Nem tudom, miért büntettek meg, nem tudom, mit csináltam. Nem
hiszem, hogy bármi rosszat tettem volna ebben az esetben.
Tönkretették a hétvégémet, a csapat elvesztett három pontot,
Felipe meg kapott még egyet. Nagyon örülök neki, nyilván. Nem
tudom, mit kellett volna csinálnom. Ki kellett volna teríteni a
vörös szőnyeget és elengedni? Ezt választhattam volna" - dohogott
Bourdais."
... -
Én azon se lepődök meg ha Alonso nyeri meg a többi 2 versenyt:) -
Ez egy ilyen idény, és azért sem a Ferrari, sem Kimi versenymérnöke, sem pedig Kimi nem volt tk. Németország óta a helyzet magaslatán. Ostoba gyerekes hibákat követett el, mindehhez borzalmas Q3 és versenystratégiák jöttek a csapattól, valamint olyan vezetési hibák amiket nem volt szokása elkövetni korábban ilyen sűrűn. Ha nem ideg és behozza a Ferrarit PONTSZERZŐ HELYEKEN csak ott ahol mostanában jó pozícióból vezetési hiba miatt kiesett (SPA 2. hely ami ugye tul. képpen 1. lett volna, és Szingapúr 5. hely), akkor ha van is hátránya, az a mai futammal max 5-7 pont lenne kettővel a vége előtt és nem Massa, hanem ő lehetne a kedvezményezett a Ferrarinál ... -
A zárt kasztnis versenysorozatokat én sehogyan sem tudom összehasonlítani a nyitott kerekesekkel.
Ott meglehet játszani a koccolást, itt azért nem kifizetődő.
Nekem nem attól jó a verseny, hogy 1 tökös legény elszúrja a kedvenc pilótám futamait.
Jövőre slicken meg aero csökkentéssel úgy is 1000x jobb lesz az idény. -
Kubica lesz a VB, én mondom:) -
Ti nem néztek más technikai sportot? ahol van veseny, előzés, adok kapok is? vagy az F1ben ez tilos? hibázni is tilos? semmi gond nem lenne ha az FIA nem nyúlna bele állandóan... érdekes módon más szériákban nem csinálja ezt... ott a WTCC az is FIA, mégse görcsöl a versenyeken, max 1-1 igencsak durva esetet büntetek, a többit a versenyzőkre hagyják...
Egyeseknek az F1 arról szól, hogy bámulják az ótót, de szép, de jó... jajj a szar V8, miért nincs v12 turbó, jajja az aero csökkentés, jajj ez már nem F1 ez trabantverseny stb... ugyamár, versenyt akarunk látni ezekkel a pilótákkal, vagy nem? -
madmanic #72975 éééértem -.- -
Miért? Ez a Hamilton folyamat 1 része, úgy ahogy a mai balhéja. -
Masakari #72973 teljesen 1értelmű még látni is lehet hogy Bourdais már a kerekévetőn fordult...2 dolog világos,az első: a versenybírók idióták,második:Massa így az évvégére olyan kapkodós és hülye lett mint karrierje elején..ez a versenye 1 katasztrófa volt,Hamiltont is teljesen feleslegesen lökte ki(szerk,Massat imádom Hamiltont utálom,de amit most csinált az felháborító márcsak azért is mert Bourdais az 1ik kedvenc pilótám) -
Gyuszi csak engem idegesít most már hihetetlen módon? Nem tudom mit keres még ott... -
Ugyanúgy megérdemelte mindkét jómadár a büntit... Hiába szenvedett Hamilton fanboy Gyuszi...
Az a nemmind1, hogy Alonso lenyomta erőből Kubicát -
Narusco #72970 akkor te meg mondd már el hogy miről nem tehet hamilton -
madmanic #72969 Hagyd már kanadát a csába könyörgöm!
És ha lehet a tolvajMcLarenezést is mellőzd..
Erről a futamról van szó.. -
Narusco #72968 miről nem? arról hogy egy fasz és nem bír lenyugodni? de igen arról ő tehet, arról is ő tehetett hogy kanadában belement. -
madmanic #72967 erről mondjuk nem Hamilton tehet... -
Hát minden nézőpont kérdése. Kiminek számtalanszor tette tönkre a futamát Hamilton, most is, és hiába büntették meg ,Kimi nem profitált belőle semmit.
-
Nevetségesek egytől egyig.
Megértem, hogy fele annyi ember nézné a futamokat ha már eldőlt volna a VB cím sorsa de lassan már 1 győzelemnyi ajándékpontot adtak Massának, hogy versenyben legyen...
Vagy már elkészítették a VB serleget és ráírták a nevét és nem akarnak újat csináltatni vagy mi a franc van már?
Mostantól ha valaki elvét egy féktávot és kizavar pár autót a bukótérbe akkor kap majd bónusz áthajtásos büntetést? Erre szerintem még soha nem volt példa.
Kezd egyre szánalmasabb lenni ez az egész f1 cirkusz. -
madmanic #72964 
-
És ez honnan jött? -
hmm?! ez elég kacifántos -
Azt tudod, hogy minden csapat tejel a Ferrarinak, hogy az F1-ben legyenek? Ez van. C'est la vie. -
Narusco #72960 meg is érdemelte ami ma történt vele, elég nagy volt a pofája és az egója, most visszakapta. és remélem a következő két futamon sem szerez pontot. -
Gondolom akkor Prost és Senna is ugyanolyan gané, mint most Massa.
Hami ismét terelni akarta Massát, mint ahogyan másokat is szokott. Most beszopta, mert a kis brazilt nem lehet csak úgy terelgetni...
-
javítva:
..pedig Kimi még előrébb is volt (mint Glock Monza-ban), mégsem hagyott neki helyet.
-
látom csak az hogy Kubica kirakta Kimi-t a fűre az fel sem tünt....pedig Kimi még előrébb is volt, mégsem hagyott neki helyet.
Massa meg egy az egyben beleugratott Hamilton-ba....ők azok akik tudna keményen de sportszerűen versenyezni?
Ja igen, Hamilton hideg gumikon elrontotta a visszatámadást és blokkolt.
Látom már neki is bele kellett volna ugratnia Spa-ban Kimi-be...25mp így is úgy is..nem ő vágott, aztán még megpróbálta vissza is adni, de hát mivel megelőzte jó ember nem lehet.
Itt is megelőzte Massa-t teljesen rendben, csak nem fért bele MAssa-nak.
-
Jah,miattuk butították le a motorokat,hogy a hős angoloknak legyen valami esélyük ellenük.De lehet te 2 hete nézed. -
Látom gyerekek megint elpattant egy ér az agyatokban.Nem baj,majd begyógyul. -
úristen...szét unnád az agyad ha csak ferrarik lennének benne szóval ilyen baromságokat sose jelents ki.Örülj hogy az FIA nyalja a Ferrari szaros seggét.Ennyi..... -
Webber előzésében nem volt semmi,tökéletesen csinálta. -
A Ferrari az maga a Forma 1. 
-
Nagy kép_DDD -
a ferrarit mindig is nagyon nyomták a forma1ben :S -
Nem tudom hogy jöhetett elő az, hogy Kimi is elfékezte, köze nincs a dolgokhoz.
Ez a büntetés meg komolyan nevetséges.
Ennyi erővel Kimit is megbüntethették volna azért ahogy Webber mellé vissza jött a boxból és kerék a keréken csatáztak.
Az a baj, hogy pár pilóta nem fogja fel, hogy ez nem arról szól hogy a másik vigyázzon, hanem kölcsönösen figyelni kéne egymásra.
-
Persze, enyhe ívből ki tudta venni egyenesbe, ami nem még jelenti a jó féktávot- persze az ellenkezőjét se- csak azt, hogy még éppen nem csúszott meg a kerék. Szerintem benne volt a lehetőség, hogy ha nincs ott "nagyképű" Hamilton akkor sem tudja tisztán bevenni azt a kanyart(csak ő nem terel ki senkit ezzel), de ezen a forumon senki se ült akkor azokba a kocsikba, így senki se tudja biztosan akkor ott mire volt még lehetőség.
Bourdais-tól nem is értem mit vártak. Nem lekörözött versenyző volt, a pozicióját akarta megőrizni Massához képest. Nem várhatja el senki, hogy feladja a pozicióját azért mert egy Ferrari jön mögötte, szűkebben ennél már nem lehetett fordulni, Massának lett volna elég helye. :-/ -
őőő bazz ez az arckifejezés meg a fehér anyag a fejénXD
de tudjátok rossz az aki rosszra gondolXD -
Ebből a kamerából nézve tényleg jogtalan volt a büntetés. Azért érdemes lenne megnézni egy légi felvételt mert nekem úgy tűnik, hogy volt Bourdais-nak helye, csak kiegyenesítette a kanyart. -