182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
madmanic #73024 EEEEEEEEEEEEEEeeeeezhülyeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!444négynégy
omg ezt a kamu csávót

még egy autó közéjük fért volna -
Masakari #73023 látszik nagyon figyeled a dolgokat..fellebezhetik valóban de semmi értelme mivel a box utca áthajtásos büntetést nem lehet megfellebezni(Hamilton-Spa,rémlik valami?) -
Teljesen egyetértek Burdais-val.
-
Masakari #73021 a nyilatkozat valóban kicsit khmm..de igazából nemis az ütközéssel van a baj mert ez tényleg benne van főleg hogy pozicióért mentek,hanem a versenybírókkal..ma eléggé hyperaktívak voltak..biztos kapták az utasítást fentről... -
Az meg, hogy "kívül" meg "mellette" volt még bőven hely önmagában nevetséges, hisz versenyhelyzetben nyilván nem fog a bukótérben fordulni...csak éppen annyi helyet hagy ami feltétlen szükséges a másik félnek. -
Ahogy én látom Massa a külső ívet választotta amit ő meg is tartott, ellenben Bourdais annyira belül kezdte meg a kanyart, hogy a kanyar középső részénél már nem bírta bent tartani az autót. A lenti videónál közvetlen a kép megállása és a zoom-in után nagyon úgy tűnik, hogy bőven volt majd egy teljes autónyi hely Bourdais és a kő között!
Az eset szerintem pontosan ugyanolyan mint a Hungaroringi első kanyar, ahol Massa ugyanezt csinálta, ellenben Hamilton bent maradt a belső íven, így nem volt baleset.
Szerintem nem érdemelt büntetést, Massa nagyon agresszív volt, így ez benne is volt teljesen a helyzetben...ellenben Bourdais a nevetséges nyilatkozatáért egy nyakast simán megérdemelne! -
Redvin #73018 Nem azért, de Bourdais volt a belső íven, igy övé volt az ív, és elég helyet hagyott Massanak aki egyszerűen ráhúzott. Ez kb. olyan volt, mintha mennel az autopalyan 130-al, es a becsatlakozasnal hülye módon ráhuznád az autódat a meletted levo lovaskocsi-ra, annak ellenére hogy simán elférnél melette. -
Masakari #73017 és??attól hogy massa volt a gyorsabb??pozicióért mentek jóhogynemár bourdais lefékez és kiszáll a kocsiból csakmert jön massa nem?? -
Ez jellemző-Egyik se vallja be,hogy hibázott.
Megint mutogatnak. -
WNW #73015 Hihihi Massa atvette Hami nyilatkozasi taktikajat, O se szokott semmit latni, csinalni, es ott se szokott lenni...:))) -
SzocsA #73014 -
SzocsA #73013 lol -
SzocsA #73012 Felipe Massa állítja: Lewis Hamilton lökte ki őt a pályáról
hihihhihiihihihhahahahahahahahuhuhuhuhuhhöhöhöhöhöhhöhöhöhehehehehehe! -
WNW #73011 Nem.. Massa volt a gyorsabb, O ment az iven, O volt elorebb.. Ez kb. olyan volt, mintha mennel az autopalyan 130-al, es a becsatlakozasnal bekocogna keresztbe eled egy lovaskocsi, es jol fellokne a szallagkorlatra...:)) -
Felipe Massa állítja: Lewis Hamilton lökte ki őt a pályáról
Lewis Hamilton szóvá tette, hogy Massa, aki belehajtott autójába, ugyanazt a büntetést kapta, mint ő a Räikkönennel történtek után -
Masakari #73009 bocs de a hamiltoni büntetése jogos volt mert ott totál hátulról találta el hamiltont aki jóval jobb pozicóban volt,bourdais-nál viszont 1általán nem volt előrébb csak amikor már annyira rázárt hogy bourdais nem tudott hova menni és emiatt megpördült(gonolkozni is lehet néha),az egész pálya ott volt massanak abba a szaros kanyarba de ő le akarta szoritani bourdaist szóval épp emiatt teljesen 1értelmű hogy itt massa volt a hibás -
Gondolkodj a másodperctörtrész alatt és mindjárt meggondolod.
Versenyeznek.-.- -
Zigdris #73007 Szerintem olvasd el mégegyszer
-
Szerintem jogosan büntették Massát nem tudom ki ment a fűben-.- -
Zigdris #73005 Így van!
-
Zigdris #73004 Elloptad a hsz-em :) én akartam tékelni :P -

-
WNW #73002 Nemaaaa.... Ezt hogy csinaltam..?:))) -
Zigdris #73001 Jó a monitorod. Lehetek a barátod?
-
WNW #73000 Bourdaisnak nem lett volna muszaj a boxbol kijove bedugni oda az orrat, mikor verseny iven jott egy masik kocsi gyorsabban.. Kockaztatott, mert poziciot akart fogni.. Massa mar elotte volt felig, mikor eltrafalta a Ferrari hatuljat... Egyertelmu a bunti.. A Ti logikatok alapjan Massat se kellett volna megbuntetni Hami miatt, mit keresett ott Hami, miert akart befordulni Massa elott, ennyi erovel felre is huzodhatott volna, hogy Massa siman visszaelozze.... A gondolkodas nem artalmas am...... -
Szerintem már sokan unják,hogy ki fikázza ezt ki azt.Menjél ki az utcára az ott szónokiolj! -
Zigdris #72998 14éves gyerektől mit vársz? -
De nevetséges ez az utálkozás! -
ez pont nem jött ide..nembaj
biztos van olyan topic ahol gyakorolhatod az idióta képeid berkását -
Akkor Massa egy kis segdugasz aki kilök másokat!Megérdemelné a 10 rajthelyes büntetést! -
-
miért is? -
És most te vagy a király mi? -
csak Hamilton essen ki,egyre jobban utálom a hülye fejét,visszafoghatná már magát,nem tudom hogy most mi lesz apucival,egyszer se láttam azt a normálatlan fejét a versenyen,lehet hogy depis lesz -
Végre megkapta a feka
nagyon röhögtem,kíváncsi vagyok hogy most miért fogja kiverni a hisztit,mert hogy kifogja az biztos,mert egy majom
végre Massa megadta neki amit megérdemelt -
Ha olyan vagesz csapatnak tartják magukat ... -
Kevesen tudják valószínű... -
Gondolom fellebbezni fog a Scuderia Toro Rosso Ferrari... 

Naívság a köbön. -
Fellebbezhetnek, a döntés a futam vége után érkezett. Szerintem volna esélyük egy másfajta döntésre ha hideg fejjel nézik a tényeket. -
Én Hamilton meg Massa mindig kiesik:D