FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
REAL MADRID
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
REAL MADRID
<#idiota>#idiota>\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ez a napom nem is indulhatott volna jobban úgy érzem :D
Halottátok mien poént tolt?:D
Fisi meg Kova jól kijönnek egymással, de házasságról még szó sincs, fõleg hogy Ausztráliában nem is engedi meg ezt a törvény:DDD
Indexen meg fikázank akit csak érnek, hozzá kell szokni:D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
- Schumacher volt a vonal végén, de nem értettem semmit a mondandójából, mert rossz volt a vonal – nyilatkozta a finn, akin látszott, hogy nem is mozgósít meg nagy erõket annak érdekében, hogy kiderítse, miket mondott neki Schumacher."
"akin látszott, hogy nem is mozgósít meg nagy erõket annak érdekében, hogy kiderítse, miket mondott neki Schumacher".
Nos, én azt láttam, hogy a hangzavarban - aki volt már díjátadón, az tudja mi van ott lenn - és kb. 7 mp-el a TÉVÉS EREDMÉNYHÍRDETÉS, DÍJÁTADÁS ELÕTT nem feltétlenül az a cél, hogy egy szar mobilon, Svájcból, Ausztráliába valaki éppen mit próbál vki tudtára adni, hanem, hogy odaérjen a díjátadásra, mert különben megbüntetik. Szerintem annyit tudott meg Todtól, hogy Schumi az, de hogy éppen mit akart, azt ekkora hangzavarban nem vehette ki. Gondolom nem azt adta a tudtára Schumi, hogy Te köcsög geci, hogy mertél nyerni az autómmal.
Jelezte is Todtnak Kimi, hogy nem érti és már ment is a dobogóra, mert kellett neki ...
Az már az újságírók pofátlansága, hogy ahol tudnak belérúgnak, és minõsítik a cselekedetét, akár igaz, akár nem. (Ls index cikkei, ill. a tesztszezon közbeni állásfoglalások, hogy Massa milyen gyors, meg hasonlók ...)
Szvsz egyszerûen bassza a csõrüket, hogy Kimi nem hozza az antiformáját, és ez nekik szar, mert tutira ellene fogadtak a fogadóirodákban, méghozzá Massára ... :)
Demonizálják, és ha lehet, csak rosszat írnak róla.
A medve nem játék.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amugy életbén eddig is mosolygott, csak te nem nézegetted a Mekis dolgokat, hülyeséget ne beszélj már...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amúgy életében nem mosolygott Kimi ennyit, szal kezdik felolvasztani az olaszok a jégembert.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
What about the forests?
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
rá akartam fogadni a tippmixen csak lusta voltam elmenni a postára
azt hittem má hogy szájba kell rúgnom mario tyssen-t

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Persze legjobban azt, hogy nem tudtuk meg, hogy milyen lett volna a Massa - Kimi küzdelem.
A kommentátrok magukhoz képest jók voltak:D
Mondjuk azt nem vágták le hogy 29 körrel a vége elõtt Massát 12 secig tankolják, ezért 1 kiálláson van:D
Igen bekerült, kicsi különbség volt köztük kiállás elõtt, és Hamilton feltartották, Alo 1 körrel tovább volt kint és ez pont elég volt hogy megelõzze, mákos kis köcsög természetesen, mer ha ezek nem történnek, akkor lehet erõbõl kellett volna elmennie, de nemígy történt.
Downhill!!
Downhill!!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A medve nem játék.
http://gaborszantai.co.uk/
LOL! :) Szegény Schumi. Õ jót akar, ez meg még nagydobra is veri, hogy nem értette ... :)
A medve nem játék.
Amúgy ki hívhatta Kimit az ünneplés elõtt?
A medve nem játék.
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"