FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
nah, már megint kezdõdik?

Pepsi Twist
Tuggyátok ki volt a jó? Sumáher<#worship><#eljen><#worship>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kulabácsi
szvsz hamilton simán lenyomja bármikor alfonzót-.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

INeedspeed
Persze.....persze<#levele>Alonso Nem PRO? akkor kimi megannyira se<#eljen>

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

tudod hogyvan az ha egy ember nem tudja elviselni ha nem a kedvenc pilotája a PRO ::DDDDDDDD

REAL MADRID

INeedspeed
Sajnos elfelejtetted h Csalfonzo tehetseges es szerencsen is mullott de mi innen kivulrol semmit sem tudunk lehet latta denis h a 2-3 helyezes biztos es ezert beszolt lonzinak h menjen elore h tanuljon vagy vami meg ha ez nem is igaz amit most felteteleztem kivulrol mi semmit sem tudunk de tuti h ez nem "Csalfonzo" tehetseget mutatta meg marmint a mai nap hanem azt h igenis kitudta hozni a k*bszott mercibol a maxot! Mellekesen alonso miert csalfonzo 2004es monakoi incidense miatt? Mi van ha massa kovetkezo futamon kiloki alonsot akkor mi lesz a neve KAMASSA (kamikaze)

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Pepsi Twist
hát én akkor cobra 11-et nézek, de láttam reggel

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Amúgy aki lemaradt az ismétlésröl még mindig megnézheti a sportklubon este 7töl mert ott is megismétlik.

Csabesz6
jolvan, most láttam...tárgytalan

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
a wurz vs coulthardról van vmi video? nem láttam teljesen

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ez a czollner akkora egy <#lama> hogy azt már tanitani kellene

REAL MADRID

Count Adyn
<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
De végig kisértem az utóbbi 10évet 1eneseben, szóval tartaom amit mondtam.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
Wurz-nak hogyhogy "egyben" maradt a kocsija ütközés után?mertDC-jé széthullott darabokra de hogy még a tükör se tört le Wurz kocsijáról :D
bardocz
hu több mint 100 nem olvasott hsz...:D
ez a napom nem is indulhatott volna jobban úgy érzem :D
Count Adyn
Briós:D
Halottátok mien poént tolt?:D
Fisi meg Kova jól kijönnek egymással, de házasságról még szó sincs, fõleg hogy Ausztráliában nem is engedi meg ezt a törvény:DDD
Indexen meg fikázank akit csak érnek, hozzá kell szokni:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a.carkey
Más ...

A medve nem játék.

MaSzKa
látom páran felkeltek hajnalba

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

a.carkey
Ilyen cikk: "... Kimit azonban nem nagyon érdekelte a német mondandója.
- Schumacher volt a vonal végén, de nem értettem semmit a mondandójából, mert rossz volt a vonal – nyilatkozta a finn, akin látszott, hogy nem is mozgósít meg nagy erõket annak érdekében, hogy kiderítse, miket mondott neki Schumacher."

"akin látszott, hogy nem is mozgósít meg nagy erõket annak érdekében, hogy kiderítse, miket mondott neki Schumacher".

Nos, én azt láttam, hogy a hangzavarban - aki volt már díjátadón, az tudja mi van ott lenn - és kb. 7 mp-el a TÉVÉS EREDMÉNYHÍRDETÉS, DÍJÁTADÁS ELÕTT nem feltétlenül az a cél, hogy egy szar mobilon, Svájcból, Ausztráliába valaki éppen mit próbál vki tudtára adni, hanem, hogy odaérjen a díjátadásra, mert különben megbüntetik. Szerintem annyit tudott meg Todtól, hogy Schumi az, de hogy éppen mit akart, azt ekkora hangzavarban nem vehette ki. Gondolom nem azt adta a tudtára Schumi, hogy Te köcsög geci, hogy mertél nyerni az autómmal.

Jelezte is Todtnak Kimi, hogy nem érti és már ment is a dobogóra, mert kellett neki ...

Az már az újságírók pofátlansága, hogy ahol tudnak belérúgnak, és minõsítik a cselekedetét, akár igaz, akár nem. (Ls index cikkei, ill. a tesztszezon közbeni állásfoglalások, hogy Massa milyen gyors, meg hasonlók ...)

Szvsz egyszerûen bassza a csõrüket, hogy Kimi nem hozza az antiformáját, és ez nekik szar, mert tutira ellene fogadtak a fogadóirodákban, méghozzá Massára ... :)

Demonizálják, és ha lehet, csak rosszat írnak róla.

A medve nem játék.

MaSzKa
lehet hogy a vodafone miatt volt szar a vonal<#mf2><#mf1>

Count Adyn
Na megnézem még1x<#hehe>

Istencsászár
#45867... Kimi nem Massa, aki elfolyt volna ha Sumi felhívja:)))

Amugy életbén eddig is mosolygott, csak te nem nézegetted a Mekis dolgokat, hülyeséget ne beszélj már...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
JA te mert tudod, hogy szart rá...

Amúgy életében nem mosolygott Kimi ennyit, szal kezdik felolvasztani az olaszok a jégembert.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mflex

What about the forests?

én is sajnálom hogy a rajtnál beragadt Alonso heidfeld miatt különben esélye se lett volna elmenni melette (nem volt gyorsabb semmivel).viszont az tény h szép teljesitmény volt Lewistõl elsõ versenyén<#eljen>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Istencsászár
Sumi hívta, de Kimi szart rá egy „Túl rossz volt a vonal”-al elintézte a dolgot:))

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaSzKa
tényleg ki hívhatta raikönnen-t
rá akartam fogadni a tippmixen csak lusta voltam elmenni a postára

MaSzKa
BMW 4. hely javulunk:-)
azt hittem má hogy szájba kell rúgnom mario tyssen-t

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

kirol
Én csak azt sajnálom, hogy ennek a rohadt mákos Csalfonfónak már megint szerencséje volt, és megelõzte Hamiltont.

Persze legjobban azt, hogy nem tudtuk meg, hogy milyen lett volna a Massa - Kimi küzdelem.

Istencsászár
És kár beszólogatni, tudod hogy soha nem fogok egy Ferrarisnak sem szurkolni, mégha Kimi is az, persze õ nyerjen inkább, ha már a Meki nem, de ennyi, semmi több.

Count Adyn
Mérget énse, de õket kell legyõzni ha valaki VB akar lenni, és jelenleg elõnyben vannak technikát tekintve. Azt meg tavaly láttuk évközbe mien fejlõdést tudnak produkálni. Hamilton rajtja az embertelen jó megoldás volt, 2. kiállásnál meg pechje volt, ez van:)
A kommentátrok magukhoz képest jók voltak:D
Mondjuk azt nem vágták le hogy 29 körrel a vége elõtt Massát 12 secig tankolják, ezért 1 kiálláson van:D

INeedspeed
Én még nem innék erre mérget(Hogy a ferrari bajnok csapat lesz idén)

Istencsászár
Teljesen mind1 ki nyert, amugymeg azok álltak fel a dobogóra akiknek kellett, csak 57 körön keresztül semmi de semmi nem történt köztük ( mögöttük sem ), neked lehet ez izgalmas, de az nemitt kezdõdik.

Igen bekerült, kicsi különbség volt köztük kiállás elõtt, és Hamilton feltartották, Alo 1 körrel tovább volt kint és ez pont elég volt hogy megelõzze, mákos kis köcsög természetesen, mer ha ezek nem történnek, akkor lehet erõbõl kellett volna elmennie, de nemígy történt.

Count Adyn
Jut eszembe ING reklám a futamok közbe voda helyett:D

gordon 24
Nem tudok róla.. Mivel a Vodafone elpártolt a Ferraritól (megjegyzem kár volt az idei bajnok csapatól) Azóta nincs más sponzoruk.

Downhill!!

Shiwo
de úgy volt ,hogy az lesz majd szponzor, nem ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

gordon 24
A Ferrarinak a sponzora sosem volt a Coca cola. Az a Marbolonak a logója. De mivel tiltott a dohányreklám ezért van csak a "vonalkod" Olyan futamon ahol lehet a cigit reklámozni (asszem ilyen 1-2 van már) Ott rajta lesz a felirat is.

Downhill!!

Shiwo
biztos már kérdezték, de az utolsó 4 oldalt visszanézve nem láttam, szal felteszem kérdésemet...a ferrarin meg Kimi ruciján mi az a sok csík ? vagy újabban a vonalkód a fõ szponzoruk ? :) mi van a coca colával ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CattiBrie
Köszönöm!

Megvan: Google Map :)

Bye!
Catti

[/spam]&#8482;

a.carkey
Azért az index is elmehet a francba! Szinte kárörvendtek azon a tesztek során, ha Massa elverte Kimit, most meg "tárgyilagosak".

A medve nem játék.

a.carkey
én, de pont faterral bort fejtettünk a pincében és nem volt stabil a térerõ:)

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
It was Michael (Schumacher)," Raikkonen confirmed in Australia, "but the line was not very good, so I could not understand."

LOL! :) Szegény Schumi. Õ jót akar, ez meg még nagydobra is veri, hogy nem értette ... :)

A medve nem játék.

Firerock
Mrs. Kimi?:)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

a.carkey
Majd belejön. Prost, Hakkinen, az újak közül Coulthard, Frentzen sem volt az az ünneplõ fenomén. Schumi, néha Alonso is sokszor rájátszott: ugrált, integetett a himnuszok alatt, stb. Kimi nem. Õ áll, mint egy fasz, és max. iszik a pezsgõbõl, minimálisan vezeti le a feszültségét ugrándozással. Nem mutogatja, hogy 1-2-3-4 ... Ahogy elnéztem befutáskor örült, aztán lehiggadt, és felváltotta az örömöt egy Monaco tipusú ünneplés. Mellesleg, attól még, hogy divat, nem feltétlenül jó, ha valaki a sajtótájékoztató alatt ragad a pezsgõtõl, mint egy állat. Õ inkább megissza. Végül is a pia arra jó, hogy igyák, nem arra való, hogy locsolják ... :) Már babérkoszorút ill. koszorút sem osztogatnak a F1-ben, pedig anno az is divat volt. (Máshol még igen.)

Amúgy ki hívhatta Kimit az ünneplés elõtt?

A medve nem játék.

Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy nem tudjátok véletlenül, mi volt a forma 1 közvetítések elõtt szóló zene, amíg a magyar tévé közvetítette a futamokat?

\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"

INeedspeed
Sot meglepodtem mikor alonso olyan jo kepu volt!nem szokasa megveregetni a vallat senkinek es kezet fogni sem szokasa na de szerintem megvaltozott egyenileg:D

INeedspeed
Lonzi is gratulalt