182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hát most azért ezt ne mond..
Én nem szeretem Alonsot sőt.. De ezt a gyözelmet nem lehet vitatni.
Kubica elötte volt meg kellett előzni, egy szép taktikával végig kellett versenyeznie 6x kört.
Szóval ezért rendesen megdolgozott.
Egyébként ha Hamilton ezért volt dühös, akkor csak egy emberre lehet, magára. Ő baszta el mindenki versenyét (Massa, Rai, Saját stb) Szóval... -
Kb az volt a baja, hogy Alonsonak megin az ölébe hullott a győzelem, és amúgy is roppant jóban vannak gondolhatod :D Szerencsére kezdtem elfelejteni milyen undorítóan tud örülni Alonso egy-egy győzelemnek mint anno amikor mutogatta hanyadik győzelme volt.. legszívesebben egyenként vágtam le volna a redvás ujjait :D Massára nemtudok mérges lenni, sajnos ennyire képes. Nincsenek meg benne azok a dolgok amitől világbajnok tudna lenni, és nem is lesz sohasem az tuti. Most van az utolsó esélye, de ezt is elcseszi 100% -
WNW #73062 En meg azon agyalok, hogy allandoan megy a siras, hogy nem tortent semmi.. Most aztan volt repules (Coulthard), egymas kikoccantasa (Hami/Kova/Kimi, Hami/Massa, Massa/Bourdais), csata (Kimi/Kubica), elozgetes (Kimi, es Massa), elfuseralt taktika (Webber), buntetesek amin lehet flamelni, meg ilyesmik...:) -
Srácok most megnéztem ezt a futamot..
Ennek a Hamilton gyereknek pl Alonsoval mi a franc baja volt itt végén??
Komolyen ez a srác én nem is tudom mit képzel. Le fogja tolni az elsőt a pályáról? Kiszoritja az egész mezőnyt? ÁÁ esküszöm, nem is tudom mit kéne ezzel csinálni..
Massa amit müvelt nem volt szép.. De szerintem már nekik is az van a szemük elött, hogyha Hamilton gyökér én miért ne legyek..
Na most ezért kapom majd a savat:D De igy gondolom, egyszerüne nem fair emberrel fairen nem lehet játszani.
-
Zigdris #73060 biztos te vagy massa, ha ennyire tudod hogy direkt volt. -
Bullitt #73059 Szép is lenne...megtanítaná ezeknek az autóversenyzés alapjait :) -
egyszerű a képlet, egyre kevesebben nézik ezt a mesterségesen befolyásolt, versenyezni nem engedő és mindent korlátok közé szorító vmit, amit ma forma1nek neveznek. ha schumi visszajönni az nem kevés nézőhozamot hozna -
mscsscs #73057 mert ezt olvastam: http://f1vilag.hu/cikk/20081006/Ecclestone_Schumacher_visszatereserol_almodozik -
na ilyet sem fogunk már soha látni :( -
Narusco #73055 nem -
mscsscs #73054 jó volt, lehet hogy Shumi visszajön jövőre a forma 1-be? azért raktad fel? -
Hamilton csak vissza akart vágni, ahogy a többiek is ő is nagyon későn fékezett, a legkésőbb... és mivel a gumik hidegek voltak és a poros részen taposott a fékbe azok blokkoltak és onnan ő már csak utas volt... de ilyen esetet milliót láttunk eddig is, az emberben fel sem merül hogy ez szabálytalan hiszen nem az... az a baj hogy a versenyek már csak arról szolnak hogy valaki keményen akciózik, akkor az mikor várhatja h vizsgálják őt és mikor kap büntetést... és ez nem tulzás hiszen a komentárok is erről beszélnek, ahelyett hogy versenyet látnánk.. a fórumok is ettől zengenek ahelyett hogy normálisan szurkolnánk és a média is ettől zeng ahelyett hogy érdemi információkat közöljenek és a sport szépségeivel foglalkozhassanak...
-
Ma nyugtatóak inkább a végén mutatott, rózsaszínbe öltöztetett ázsiai csajok voltak. :D -
Bullitt #73051 Na, nyugtatónak: :)
-
Maximum Massa ellen volt ma veszélyes ott előzni.
Ugyanott előzte meg Kimi Trullit, a különbség az volt, hogy Trulli nem vágta le a kanyart és ment bele Kimibe. -
Egy dolog versenybírónak lenni és akár telemetriát elemezve dönteni, és egy dolog a fotelből okosnak lenni:) -
Skyline #73048 Egy dolog megpróbálni belsőíven előzni és túlfékezni,és egy dolog valakit direkt kilökni!
Ennyi...
-
szerintem megmondták nekik hogy szorosabbá kell tenni a VB-t és csak az utolsó futamon dőlhet el a hogy ki lesz a bajnok, ezért van ez az egész :D -
Zigdris #73046 Hamilton meg direkt ki akart baszni velük a rajtnál... -
Skyline #73045 Remélem Massa kap egy 10helyes rajtbüntetést legalább köv futamra erős gusztustalan féreg húzás direktbe kilökni vkit+utánn azt nyilatkozni hogy őt lökéték meg amikor a videón lehet látni hogy az első kanyar elött vagy 1 méter van a két kocsi között...:D
-
Csak aztán 97 után már nem hagyhatták a keménykedést ha következetesek akartak maradni, ugye tudjuk miért:) -
szép volt Massa!!!!!!!!!!!!! 

-
régen picit nagyobb volt a F1 nézettsége, pontosan azért, mert küzdöttek a pilóták, és nem a sírás ment, hogy jajj bevágott elém a másik, meg jajj fékeznem kellett nagyot. Hagyták őket versenyezni, és ők tették is a dolgukat. Pedig akkor még a biztonság sem volt ilyen feljett mint manapság, mégis túlélték az ilyen összecsapásokat(valahogy :) ) Hamiltonban meg pont ez az egyik szimpi, hogy nem a biztonságra megy, meg nem számolgat hogy elég behozni pontszerző helyre a verdát, meg hogy Massa előtt végezzen, hanem nyomja neki mint az állat :) Mégha nem is úgy alakul a vége, ahogy szeretné. -
WNW #73041 Az nem jut eszetekbe, hogy azert buntetgetnek most, mert ha nem tennek, a vegen mar az osszes kocsin pengeg, tuskek, lovegek, es tololapatok lennenek..? Hami X ilyet meguszott az ev folyaman, de ahogy elesedik a vege, es a kuzdelem, ugy probaljak megfogni oket.. Pont a regi Prost/Senna, Schumi/Hill, es a tobbi csata mutat arra peldat, hogyha elengedik a gyeplot, akkor legazoljak egymast.... Ez meg senkinek nem tenne jot...
Amugy Hami ostoba.. Az lesz mint tavaly, ha nem szedi ossze magat.. A startnal csak arra kellett volna vigyaznia, hogy Massa elott legyen, felesleges volt Kimi kiszoritasara menni.. Aztan mikor Massat megelozte abban a kanyarban... Ilyen helyen piszok veszelyes elozni, kockaztatta hogy utkoznek.. No persze lehet hogy ugy szamolt, ha mindketten ottmaradnak, akkor marad a 7 pont kulonbseg, csak felremegy neki Massa, hat nem ment, es O huzta a rovidebbet.... -
Közbe rájöttem,hogy nem létezett de a design nem rossz:) -
NEM! -
Martini Claus F1 Team?
Létezik/létezett ilyen csapat?:D
-
Rengeteg ilyen volt, most büntettek, bár pont most nem kellett volna, mert így beleszóltak a vébécímbe, nem először. -
Ha Alonso és Kubica közt folyna harc a vébécímért és a FIA (Bernie) érdeke az lenne, hogy minél tovább NE döljön el a vébécím sorsa, és erre mindent bevetnének, az ugyanolyan durva volna, mint a mostani esetek. Megj. ha Massa vezetne, ugyanezt csinálnák ... -
Nem láttam a versenyt, csak a rajtot. Arra értem a mait mondok..
Az az igazság hogy egyre jobban azon az állás pontion vagyok, hogy ezt tök felesleges nézni. Ugyis ugy keverik a kártyákat,hogy kedvezenek..
Nem mondom hogy a mclarenek, vagy a Ferrarinak, mert mind 2 csapatot hol kdvező, hol kedvezőtlen itéletekkel szopatják:D
Ami viszont nagyon unalamas, hogy az f1 erről a két cspatról szól.. Elég szar ez, na de mind1.. Sajnos ez van..
De gondolom azért te sem érzed azt a rajtot, fairnek, és sport szerünek, mertha igen, akkor igazán nincs mit vitatkozni.. -
Zigdris #73034 olvass vissza -
HUmanHunter #73033 mivolt ma mer csak az utolsó 17 kört láttam? :( csodálkoztam a sorrenden de akkor már nem történt semmi -
ilyenkor sry -
Most már a tündérmesékben is felveszi a kesztyűt Felipe?!XD
De Komolyan ilyen kor hol van Colajanni, mert az tuti, hogy erről lemaradt.
Azóta persze kitépte a maradék haját is. E
Ezzel csak a Ferrarinak árt az igazmondó juhászunk, egy ilyen hétvége után csöndbe kéne lenni az ő részéről. -
Valami olyasmi van ezzel kapcsolatban még, és azt hiszem Spaban is ezért jutott el egyáltalán az elbeszélgetésig, mégha el is utasították a McLaren fellebbezését, hogy ha letölti, akkor alapból nem lehet, de ha nem, és utólag szabnak ki büntit, akkor elsőre eldöntik, hogy érvényes-e egyáltalán a fellebbezés, mert a versenyen kapott 25seces/boxutcaáthajtásos bünti ellen elvileg nem lehet fellebbezni, mert ugye a büntetések esetében sem a versenyző sem a csapat nem élhet fellebbezéssel, de ha eljut a "tárgyalásig" a dolog, és erre volt már példa, nemcsak Spaban, a fellebbezést adott helyzetben volt már, hogy jóvhagyták, az ítéletet törölték vagy plusz-mínusz irányban megváltoztatták. Szomorú, de tényleg barom jogi herce-hurca az egész, és ált. ha két pontnélküli mókus közti esetről vagy év eleji semmiségekről van szó, akkor más a végeredmény egy ilyen tárgyaláson, mint amikor a vébécímbe is kerülhet egy-egy FIA döntés. -
Örültem, mikor Massa adott Hamiltonnak XD -
Masakari #73028 aha,ez kimaradt nekem:D bocsesz -
[URL=http://www.formula.hu/f1/mclaren-per-charlie-whiting-a-kozeppontban-c22923.html]"A McLaren ügyvédje sikeresen elérte, hogy az FIA Fellebbviteli Bírósága elfogadja a fellebbezést, a 25 másodperces büntetés ellen. (Az áthajtásos büntetés ellen nem nyújthattak volna be óvást.)"[/URL]
[URL=http://www.xlsport.hu/showcikk.php?scid=1010341]"Indoklás: A FIA utólag meghozott döntése szerint le lehet vágni a kanyart az ütközés elkerülése érdekében, ám az így megszerzett előnyt vissza kell adni úgy, hogy azonnal vissza kell engedni korábbi pozíciójába a megelőzött riválist. Az újabb támadást pedig csak a következő kanyar után szabad megindítani."[/URL]
Miért nem lehet akkor fellebbezni? -
Masakari #73026 az alsó bmw-t már láttam régebben de a másik 2 se rosz:) -
Ha már Forma 1 akkor....
Egy kis feszültség oldás.
Szép képek:)