FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
hát csinált már pár iszonyat bunkó dolgot feleselegesen

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

még jó hogy ezt nem ten döntöd el... 2x világbajnok

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

INeedspeed
Te szerintem nem ertessz a Forma 1 hez mar BOCCS!

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

mégegy ilyen idióta spanyol nem jut eszembe, de más sportból sem...

http://gaborszantai.co.uk/

Egyszer csinált végzetes hibát, de vagy 10x csinált olyat, amiért el kellett volna venni a szuperlicenszét...

Ezt most nem azért mondom, mert nem szeretem Alonsot, hanem azért, mert szerintem ez így van.
Ilyenek a spanyolok, túl indulatosak, nem valók a Forma1-be. Szerintem.
manutdzoli
Király volt a futam!!Bravo Raikonnen!!!!!

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

desigo
<#eljen><#eljen>
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
2 év alatt 1szer hibázott, de jó felemlegetni ha mást nemis lehet, de mivel szmájli van a végén nem veszem ugy h komolyan írtad 😛

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

logikus, mert Dennis átvette Biatore taktikáját: Alonso-t minnél több ponthoz kell juttatni, mert egyszer-egyszer a Ferrari is hibázhat egy nagyobbat és akkor hozhatnak rajta...
Tudja jól Ron, hogy Alonsonak ez a kivárásos versenyzés jobban megy, ha nyomás van rajta, akkor az olyan szûk pályák, mint Albert-park veszélyesek az idegeire, fõleg egy "lassabb csapattárs" mögött😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Shaman
nem tudom,ebben valószínüleg igazad van,én csak mint nézõi szempontot nézem,s nem teszik a dolog.
Esetleg csinálhattták volna,hogy megnézik az elsõ 2-3 futamot ki a jobb,s õt támogatják,mint ahogy anno állítólag még a Ferrari is csinálta.
De amúgy jogos igazad van,valószínüleg csapatfõnökként én is a világbajnokot támogatnám,persze ha látnám,hogy a másik pilóta mennyire jó....tudja a fene.
Valszeg azért morgok,mert Hamilton szimpatikus nekem,Alonso meg nem 😊

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Nyílván Hamilton nem örült,hogy a csapat "megcserélte " õt Alonsoval.
Utána szinte biztosra veszem,hogy a csapatvezetés közölte velük,hogy ne csatázzanak,ami valahol logikus is,nehogy ki essenek.
Akkor mi értelme lett volna nyomnia a végén a gázt? Szépen bekörözött 3. helyen,ezért lett a különbség szvsz.

desigo
Ha te lennél ott a csapatfõnök vajon kit segítenél?
Egy világbajnokot vagy egy újoncot?
Shaman
" mivel elsõ cserére Alo jött ki elõbb most Hamilton jött"

nem tudom ezen neked nem tünik fel a logikai bukfenc. Ha késöbb jön ki valaki,az tovább is tud kinnt maradni... számomra egyértelmû volt,hogy Alonso-t akarják második helyre hozni.
Ez nekem nagyon nem tetszik,mert Hamilton nagyon szipmatikus,de ha nem fogják hagyni,hogy megverje Alonso-t.....

INeedspeed
Ezt már láttam tavaly is láthatni milyen könnyüek egy pilótának a látási viszonyai szal......kéne 1 hét mig megszoknám 😄

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Me0w
Itt uvolt rendesen 😉)

http://www.youtube.com/watch?v=UNLKb4r091w

Together we'll fly someday...

Kit--Kat
Ez nagyon komoly😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Most olyan mintha a Renault meg a Mclaren kicserélte volna tavaly év végi autóját😄
Mármint egymás közt.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

DjDano
Tavalyhoz képest mindenképpen

Istencsászár
lol, ez neked szárnyalás?😊

Tomo15
DjDano
A McLaren is Michelines volt, most mégis szárnyalnak...

Kit--Kat
Ja te aztán annyira tudod. Mindenkinek új ez a gumi.

Honda and Renault legalabb 1 masodpercel gyorsabbak lennenek (az Albert Parkban) ha: a Michelin gumikak hasznalnak. Mikor Honda Michelin re valltott ha jol emlekszem 2003 ban, egybol lefaragott 1 masodpercet a Valencia idobol. Most mindket csapat szenvedni fog a kalapszarBridgestone miatt.

Kár hogy nem magyar a felvétel, Palik mekkorákat üvölthetett már 😄
Nem biztos, hogy õ volt akkor, már nem emlékszem, de ha õ volt, akkor biztos le kellett halkítani a TV-t 😄
INeedspeed
Meg alonsoval sincs roszban csak a sajtó nincs mibõl egyen soha azt kitalál pár dolgot!

Zsolti9014
Kimi megérdemelné már a VB-címet, pokoli gyors.
Amúgy a formula.hu-n volt 1-2 kép még a tesztekrõl. Nincsenek õk rosszban Schumival.

Hajrá Magyarország!

INeedspeed
arról h fisico elengedte sokszor alonsot Barichello es Massa is mindig elengedte schumit ahol lehetett errõl van szó

passatgt
most kirõl volt szó?

INeedspeed
Mer massa nem ezt tette Ó haggyá má eeee

mflex
Briós 😄

What about the forests?

itt miért nem elõzte meg fiszikella alonsót, volt rá lehetõsége. Istencsászár szerinted ki tartotta fel?

Jaja, nekem csak úgy eszembejutott 😊

erre emlékszem 2004 hockenheim Alonsonak szarakodott a motorja amikor buton megelõzte látványosan belasult és körönkén kpot 1-2 mpt

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

ez mekkora harc volt 😊 De már a honda sehol se van.

kulabácsi
ezt akartam hallani😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Istencsászár
Hogy a fenébe lett volna az a cél amikor pár után kiderült h közük sincs a Ferrarihoz.....

Azért bírom az alonzó búráját is, csak nem szeretem ha mindíg elengedik.

hol van Fisichella Hamiltonhoz Alonsohoz képest? egy senki ... végig megy a pályán azt csõ ha meg van valaki mögötte aki gorsabb elsírjamagát nem birja tartani! logikus is ha így volt

GregSB
Én csak azt nem értem a BMW mit baltázott el, Heidfeld a második volt sokáig. Mindenesetre a 4. hely is szép, ha Kubica nem rohad le mindketten a rönó elõtt végeznek.

kulabácsi
"Alonso ennyivel volt gyorsabb a végén, lehet végig taktikázott és nem is erõltette a dolgot mer minek"
én eddig aszittem h itt a futamgyõzelem a cél, de lehet h tévedtem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mindegy, a lényeg hogy kimi nyert, ha alonsó meg a kocsi jó lett volna akkor õ nyert volna. VOLNA.

Istencsászár
Mivel õ volt aki a Vb címér ment, nem is Fiscot nyomták volna😊)), azér hülyeségeket ne képzeljünk a dolgok mögé... minden csapatnál az van hátul akit arra utasítanak, nagyon kevés eset van amikor egymásnak engedik õket... most a Ferrari, Rönó, McLaren trióról beszélünk. De mondom itt nemvolt sorrend, Alonso ennyivel volt gyorsabb a végén, lehet végig taktikázott és nem is erõltette a dolgot mer minek, beállít egy tempóra, azt a végén kicsit odalépett... én igy láttam, ha Hamilton annyira ment volna az utolsó etapban akkor nem kapott volna 7 mpt, ha annyira tudta volna tartani akkor ott lett volna mögötte 1-2 mpre ahogy Alo elõtte végig ezt csinálta...

Hamilton nagyon jó, de mégsiscsak egy 2szeres vb a csapattársa, aki jóval tapasztaltabb és kifinomultabb, és nemkell arra számítani hogy Hamilton szénné alázza majd, fõleg nem az elsõ futamán...

tavaly is alonzót mindíg elengedte a fiszikella, mikor sumi volt az elsõ. Így alonzó csak 2 pontal maradt el tõle mindíg.

de miért kell egyenlõ bánásmód, kb ugyanannyit tankoltak mind a 2 mekibe, hamilton jött ki elõbb, alonsó késõbb, akkor hamiltonnak kellett volna megintk ijönnie.

2005 canada?

kulabácsi
ennyi😊

kulabácsi
mi ez a hangnem kérem szépen?

De az már köztudott, és a rönónál is az volt hogy alonso-t mindeig el kellett engedni a csapattársának. Ne magyarázzad hogy ez meg az, hanem el lett engedve, ennyi.

jol van hülyegyerek meglátjuk mit hoz az év nem mindig lessz heidfeld aki leszoritja alonsot a rajtnál