182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Bruno Senna a Honda színeiben tesztelhet -
Írjatok egy olyan évet amikor nem az lett a bajnok aki megérdemelte :)
Aki megnyeri az meg is érdemli, senkinek se adják oda csak úgy. -
madmanic #73182 *mad visítva markol arcába* -
Pont ezért érdemelné Ő meg,mert egy szar kocsival tudta hozni egész évben az eredményeket.A bmw meg tényleg nem érdemel semmit. -
nagyon kééész :DD -
Ez igaz, de ő hozta legstabilabban szerintem azt amit lehetett:) -
De beteg!:D -
ezt most akartam én is -.- -
-
Majd ha a BMW egész évben konstans teljesítményt tud nyujtani, küzdeni a győzelmekért, poleokért akkor meglátjuk hogy Kubica képes e rá... ehhez olyan gyors autó kell mint a Ferrari vagy McLaren és olyan gyors pilóták mint Kimi ( ha nem alszik ), Massa és Hamilton. -
Kubicának is van egy nagy hátránya, hogy esőben elég nyomi. Arra még gyúrhatna :) -
sajnos, hami lesz a világbajnok sztem... :( -
A BMW nem érdemelné meg, nagyon nem és ezt most szó szerint... messze nem jobbak a McLarennél és a Ferrarinál, persze Kubica nagyon jó, nagyon gyors, de totál esélytelenek, szóval az ölébe pottyant vb cím nem sokat érne egyesek szemében hiszen az autója, csapata jelenleg alkalmatlan rá, pedig az is kell hozzá. -
De sajna ez a csoki csilis milka, ezért esélye sem lesz a többieknek kóstolgatni :) -
Hajrá Kub.Ha a csoki kínában se szerezne pontos meg massa se akk jó lenne:D(szép álom:D) -
ennyi erővel massa meg nem bírta elviselni hogy megelőzték és kilökte =D
hogy is volt spaban a sikánt ne vágjuk le úgy menjünk mintha ott fal lenne?=P -
Narusco #73168 nem bírta elviselni a köcsög hogy valaki jobban rajtolt nála, és valamit tenni kellett. -
madmanic #73167 semmit...
ment volna tovább a verseny mindenféle büntetés nélkül..
-
johnny1030 #73166 Azért szerintem Hamiton versenytársai jobban tudják, mi az agresszív vezetés és a versenyzés közti külömbség, mint itt bárki. Nekik se tetszik amit néha művel. Amit hétvégén hozott össze az első kanyarba az meredek volt. Ennyi erővel mindenki elfékezheti magát, ha elrontja a rajtot. Ha pl. Heifeld megtette volna ugyan ezt akkor mit mondtak volna? -
nem akar már versenyzni, inkább kiesik az elején:) Nehogy már elfáradjon nyugdij előtt:) -
:DDD -
Mi volt veled vasárnap,hogy már az első kanyarban sok lett? -
coulthard007 #73162 Ha Kubica nyer, Lengyelország biztos majd futamot akar rendezni: lesz vízalatti, éjszakai, naplementés, 24-órás pályájuk, csak Bernie kedvében járjanak, hátha az öreg igent mond:D -
Mekkora poén lenne, ha Kubica nyerne! :D -
Kubica számomra mindközül a legnormálisabb, nincs elszállva magától, pedig mint ahogy a múltkori versenyen is mutatta ahogy kimit maga mögött tartotta, tud a srác -
szerintem igaza is van... -
WNW #73158 Hehehe Heidfeld...:
”Azt gondolom, hogy Hamilton nem tanult az előző évi leckéből, amikor nyert helyzetből bukta el a világbajnoki címet.” – mondta Nick Heidfeld.
”Amit a visszajátszásokból látni lehetett, Hamilton fölöslegesen volt ennyire agresszív a rajtnál, majd Felipe Massaval szemben. Igaz, sem a Mclaren, sem pedig a Ferrari nem tett szívességet egymásnak.” – tette hozzá a német.
-
engem nem győzött meg... -
coulthard007 #73156 Javít: ne adj isten Massa... -
coulthard007 #73155 Hamilton: Én is csak ember vagyok
Nincs ezzel a sráccal semmi baj, néha átmegy "Montoyaba" (vezetési stílus), amúgy meg jó srác. Csak ez a Ferrarisoknak fáj, és a Mclareneseknek ugyanez, ha Kimiről, de adj isten Massarol van szó. Csak nehogy Kubica legyen a nevető 3ik. -
. Lewis Hamilton 84p
2. Felipe Massa 79p
3. Robert Kubica 72p
4. Kimi Räikkönen 63p
5. Nick Heidfeld 56p
6. Heikki Kovalainen 51p
7. Fernando Alonso 48p
8. Sebastian Vettel 30p -
Azt Mondta Felipe a férfias csata belefér, ha faireXD
Tehát akkor ő másképpen definiálja, nem folytatom..:D
Barrichello is ugyanígy sírt 2005ben Monacoban amikor Schumi bealázta. -
Szándékos, meg leszorítás ... Max. Massapöttyös párnáitokon, álmaitokban! :D
Patkány manőverek tekintetében pösze barátotok hamiltoni nagyságokba emelkedett vasárnap, ami nagy dolog ... -
WNW #73151 Hehehe.... Ugy ugy...:))) -
? -
Csapattárs szándékos leszorítása a fűre ? :DDDDD -
Láttad már mire írta egy "rajongó", hogy Kimi patkány volt? :D -
Azért másik irányból te sem vagy semmi ... -
Pl Steve McQueen?:DDD -
Lesz,csak sokára:) Van pár tehetség,akit megnéznék.Makai Gyurit csak úgy,meg a Leon kupából pár embert,hogy mit alakít egy F1-es géppel.Biztos nem ütnék meg még a béka segge alati szintet sem a mostni vesenyzőkhöz képest,mert nem ahhoz vannak szokva,de azért megnézném őket.