FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

INeedspeed
Az nem realis kulagép h alonsóra játszott a csapat láttad te is a nyilatkozatot szabadon mentek a fiúk!

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

kulabácsi
feltartották ,feltartottáûk, akkor is vagy 2 körrel elöbb jött ki hami, szal nemtom mit veritek a nyálatokat, egyszerûen mérnem lehet belenyugodni h a csapat nem akarta h alfinak elkennyék a száját? amúgy vki írta h haminak minden fel volt tolva és ezért többet fogyasztott az autó! hát nemtom ha azelött tudta úgy tartani alfit h még késöbb is jött ki akkor ezt nem látom reálísnak de mind1!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Istencsászár
A lényeges momentum nem az volt hogy ki jön ki elõbb, meg lehet nézni a futamot 10szer. Hamiltont annyira feltartották hogy Alonso mellette ment el amikor Hami a boxra ráfordult... szal az az elõnye semmi vált abban a pillanatban, Alonso ment utána 1 gyors kört, Hamilton szenvedett 1 kört a hideg gumikon, majd Alonso diktálta a tempót utána, valszeg h esélye se legyen Haminak támadási közelségbe kerülni... lehet ezt boncolgatni naphosszig, de minek...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kulabácsi
jó nézni ahogy vitáztok egy tök hülyeségen amit igazából soha nem fogtok megtudni h ki mennyit segített h ilyen lett akármelyik kocsi is, de csak így tovább:DDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

INeedspeed
jó nem vitatom tovább nektek van igazatok én alonsoval vagyok majd ha nyer nem érdekel h szidjátok, viszont ha kimi nyer én nem fogom szidni.

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

djfuge
Örülnék ha szép lassan mindenki hozzászokna hogy monstantól Kimi verni fogja a mezönyt.Élete legjobb döntése volt hogy elhagyta a Mclarent!!! Már rég megkellett volna tenni ezt a lépést. Kemény gumival menni 1.25.2-õt versenyben,elég alázó fõleg Alfonsora nézve. Hajrá Kimi!!!

Istencsászár
Téli teszteken már kész volt a kocsi, õk csak bele ültek, és mentek. A megbízhatóságot, az új elemeket tesztelték, szimulációkat futottak, beállításokat finomítottak stb...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
Igazából én sem igazán vágom hogy ez most mit is akar jelenteni.
Hamilton és Alonso látható távolságra mentek, ha Aloonso elkezd spórolni, akkor leszakad Hamilton-ról, márpedig a kerékcserére éppen hogy felért rá.
vagy akkor leszedte az autót spórba, de valójában mégis gyorsabb volt?
Hamilton meg össze-vissza tekergette a limitert mert nem is ért hozzá? :))

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Martin Whitmarsh, a McLaren ügyvezetõ igazgatója a hétvége után sietve kommentálta a csapat álláspontját, miszerint nincs szó arról, hogy Lewis Hamilton ne versenyezhetne élesben Fernando Alonso ellen.

„Semmi okunk arra, hogy bármiben is gátoljuk a versenyzõinket" -mondja a McLaren szakembere. „A célunk a világbajnokság megnyerése, és ehhez nem lehet érdekünk, hogy a versenyzõinket visszafogjuk. Jól tudjuk, hogy ha valakit hátraküldenénk, akkor az elvesztené a motivációját."

„Amíg nem okoz problémát a csapatteljesítményét tekintve, Alonso és Hamilton szabadon versenyezhetnek egymás ellen."

INeedspeed
Nem vágtam soha sem ilyen marhaságot a fejedhez arkangyal bátyó amúgy szerinted a téli teszteken lazult alonso meg lewis? lonzi minden tudását és ugynevezett trükköket szerinted nem mondta el a mercinek amit tudott azelõtt a renaultról! Ez csak vicc! És nem vagyok dilettáns mond valamejk családtagodnak.

Shaman
jó mind1,nem akarok vitázni,mert csak bajt szül.

Egyébként furcsa ez az idény. Én sosem kedveltem a Ferrarit,viszont Kimmit nagyon. Pici kettõség van bennem,hogy most szurkoljak-e neki,vagy sem :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Alonsonak kb. annyi köze van az új McLarenhez, mint Kiminek a Ferrarihoz - azaz szinte semmi...
Vagy szerinted a jószívû Biatore már tavaly tavasszal átengedte a Paragonba, hogy segítsen a technikusoknak?

Öcsém, Te ritka dilettáns vagy...

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Azér túlzásokba ne essünk, ez a kocsi nagyon kiforrott, közel 1 éve csinálták... a tavalyi modellet nem nagyon erõltették... ez az vagyis volt az új kocsi hátránya...

INeedspeed
Hála alonsonak és az egészen új brigádnak!

Istencsászár
Tavaly nem volt füstölõs, a teszteken nagyon megbízható volt, szvsz nemvolt sok probléma a Ferrari, Meki táján, az elsõ versenyt is mindkét autó hiba nélkül kibírta ( nemugy mint a Ferka ), szal lassan el lehet felejtni ezt a jelzõt, persze ebben is lehet bízni, de ugyfest ezek az idõk elmúltak.

INeedspeed
Dehogynem megmagyaraztam azert,mert az auto kormanyanak kozepen van egy olyan h RPM LIMITER 6 fokozata van, magas fokozaton az auto maximalis teljesitmenyt nyujt sok uzemanyag fogyasztassal, alacsonyan gyengebb es sporolja az uzemanyagot, na ez a magyarazat az amugy tenyleg logikusnak tuno kerekcserekre............

Shaman
továbbolvastam,látom már válaszoltál másnak hasonló kérdésre.

hagyjuk...

Shaman
"Nem azt bizonygatom de ha mar ir valaki akkor baromsagot ne mondjon! "

Tényleg nem értelek.
Magyarázd meg miért nem értek hozzá.
Tegyük most félre Alonsoékat. Legyen egy noname csapat.
Ha a két pilótából valaki késõbb jön ki tankolni,akkor logukisan a második kiállásnál is neki kéne késõbb jönni,hiszen,ha ugyanannyit kapott,akkor neki tovább bírja a tankja.
Te erre riposztoltál,hogy baromságot beszélek,meg nem értek hozzá. Ettõl függetlenül nem magyaráztad meg miért. Kíváncsian várom.

b-type
Nekem is nagyon tetszik a banner, szép munka <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

M@TriX
helyi idõ szerint... ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

INeedspeed
Ez igy van de nem alonso tehet rolla h az elmult evekben elbaxtak a mercit de o nagy segitseg les za javulasban

a.carkey
Ron is belehülyül? Ilyen baromságot az oviban szoktak mondani, mikor valaki elesik és a másikra fogja, aki valóban ott volt, csak éppen pisilt. :D

A Meki a mezõny jelenlegi 2. legjobb autója, de amint el kezd gyors is lenni, ismét állandó mûszaki gondokkal fog küzdeni, ahogy megjelenése óta teszi, ha gyors. Kérdés, hogy ez jó lesz-e neki? Mert így akár bajnok is lehet, ha pl. Alonso 2. vagy 3. örökké, és Kimi meg kiesik 1x 2x.

A medve nem játék.

A futam ápr 18án lesz, az idömérö meg 7én? Csak mert ez van a bannerban... :)

Count Adyn
Hát ezért maradjunk a realitásnál, ott még elég valószínûtlen, elég nagy ez a hátrány de Alonsonak lesz igaza, az év felére beérhetik. Láttuk tavaly
a Renault-ot mennyi idõ volt befogni...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BaliBoy
Nagyon király a banner. És még rejtve M. Schumacher is benne van. :D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

M@TriX
köszönet, be van linkelve mostantól a verseny "Live Timing" is. meg feltettem a Gmap logót is ha valakinek nem lenne egyértelmû a mûholdkép ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

DjDano
Szerintem meg füstölõs Mercibõl nem lesz egycsapásra megbízható autó... <#eplus2><#ravasz1>

Ja még egy gondolat.
A Ferrari rettenetesen gyors volt,de bár féltve jelentem ki,nem hiszem,hogy megismétlödne 2004,már csak azért sem,mert ehez Massának is lesz egy -két szava.
Nem azt akarom mondani,hogy a Brazil jobb lenne,hanem azt,hogy szerintem szabadon egymásnak eshetnek,és jóval kissebb közöttük a külömbség,mint anno Sumi-Rubens között volt.
I'm sorry.
Valo igaz Kimi közepes gumival futotta a leggyorabb körét.
Egy mentségem van,a rossz emlékezetem,ugyan is mindenkit le ellenöriztem aki a 40. kör tályán cserélt,csak Kimi-t nem,mert ugy emlékeztem,hogy ö már lágy keveréken volt. Még egyszer sorry.(elég sokat mutatták a verseny feléig a leggyorsabb köröket,és meglepetésemre akkor igen kis külömbség volt,igaz utána nagyon nagy lett.)
Nem kétséges,a Live-Timing szerint Kimi már az idömérön tudott volna 1.25-ös kört menni,csak gondolom rászoltak,mert az utolso szektort igen "elrontotta".A Mc-be meg ennyi volt.
Ron fogja be a száját,épp ezért jo ez a gumi szabály,mert lehet ilyeneket csinálni,mint a BMW csinált,jo hogy nem irja elö nekik,milyen taktikával induljanak.

Továbbra is az a véleményem,hogy ez csak egy pontért menö teszt volt.
Számomre feltünöen nyugodt volt mindenki,(kivéve DC),nem nagyon eröltették a dolgot,mint ha mindenki erösen tudatába lett volna,hogy nem itt döl el a bajnokság.
INeedspeed
Ezt most ugy mondtad mintha õ tehetne rólla szerinted h jó lett volna alatta az autó nem ment volna úgy mint az elmúlt két évben? Jah és jegyezzük meg h ez nem lonzi pályája tavaly se lett elsõ és tavaly elõtt sem tavaly elõtt 3. volt!

INeedspeed
Szerintem a merci már Bahrainban utólérheti a ferkát. És remélem év végéig izgalmas hatalmas összecsapást láthatunk majd.

Bezzeg ha massa nem esett volna ki, alonso 2. se lett volna.

Mindenki tudna nyerni, HA nem lenne elõttük senki...

Ja hogy a gumija jobb volt a rajtnál, és ezért tudta heidfeld megelõzni alonsot?
Volt itt lejjebb az esõemberes videó, abba azért tudta megelõzni a ferkát mert rossz volt a ferka gumija.

Ha alonso olyan jó, akkor miért hagyta hogy megelõzzék?

kulabácsi
lol ez kész, nade most mondta volna azt h semmiképpen nem tudták volna megfogni kimit?:D

Kit--Kat
"A McLaren csapatfõnöke, Ron Dennis neheztel a BMW-re, különösen Nick Heidfeldre és annak stratégiájára. A német lágyabb keverékkel rajtolt el Melbourneben, és a rajtnál megelõzte Fernando Alonsot. "A versenyünket nagyban befolyásolta Heidfeld stratégiája. Azért tették, hogy már a verseny elején menõzzenek."

Norbert Haug és Mario Theissen kívánsága, hogy a német gyártók a pályán, élesben mérjék össze tudásukat, már az elsõ versenyen vitával végzõdött... Hogy a McLaren a BMW nélkül megverte-e volna Räikkönent az kérdéses. "

Ezen beszarok, de komolyan:DDDDDDDDDDDDDDDD

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Pepsi Twist
ja, fõleg a bal oldal (jó az a szemüveg a csajon)<#banplz><#idiota>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kulabácsi
:O

desigo
Jó lett a banner <#eljen>
kulabácsi
azt kérdezted h ki nyert utoljára erõbõl vb-t:D erre vol a válasz h sumi, amúgy amikor voltak a harcok mikával meg vilnövvel az tényleg érdekesebb volt nemmondom, és pont ezért nem rakom olfi mellé, mert neki köze sincs ehhez, láttuk is tavaly, amikor nagyon kellett volna teljesíteni mert sumi ott volt a nyakán akkor csak sírni tudott a sajtóban, az eredmények nem nagyon jöttek...

Istencsászár
Sumi elõtt nem volt F1?:) hiszek neked, de akkor Villnöv, Mika szintén maki Vbt nyert és Alonso mellé rakod õket?

kulabácsi
hát bizony ilyen az f1 de akkor azt nem értem h mit sírtál x évig h jajj mindig a ferka nyer, hisz ilyen az f1!

Istencsászár
Button alatt mikor jó Honda volt ott volt a pódiumon sokszor. Szerintem képes lenne rá, mer stabil is tud lenni, persze nem ilyen trágyákkal mint amikell az elõzõ és ez évben megyeget.

kulabácsi
hát sumi de az nem ma volt az biztos! de errõl nem õ tehet, sajna ennyire jó a ferrari...

Istencsászár
Nem mondom, ölébe pottyant!! Ki nyert Vbt utoljára erõbõl? sorold légyszives ( ha már itt tartunk )

azért Button messze van, attól, hogy Kimi/Alonso szintjére hozzad...

amúgy az elõzõ 2 év olyan volt, mint a Keselyû vadászata - Alonso csak körözött-körözött a kihulló társak után és vigyorogva lakmározott a végén...

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Kimi is nyerhetett volna 1et ha pár évvel öregebb és megfontoltabb lett volna, de nemvolt, nemnyert. Jól mondod, amint a Rönó jó lett ki is használta... de megint csak erre mást nem lehet mondani mint hogy ilyen az F1.

kulabácsi
nem de azért ne mondd már azt h az elõzõ 2 vb-t végig erõbõl nyerte meg alonso, mert annyira mákos embert sztem még nem látott a forma 1

Istencsászár
pedig a kis angol gyerek, aki igencsak megérdemelé még a mákVB-t is, mert eddig kijutott neki a (technikai) balszerencsébõl bõven...

ezt bárkire rá lehet húzni, nem csak Alonso és Kimi van a mezõnyben aki ott lehente ah jó kocsija lenne... ilyen az F1, de még szerencse hogy nem szánalomból adnak címeket.