182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
Huhh:D Na mind1 oké ugyse látod be:D
A Stock Car az ugye azt jelenti amit irtál tehát Gyári utcai autok versenye.
A Turing Car-nak igazából semmi értelme. Mivel Tura auto kifelyezés nem igazán takar semmit. Azért nevezik annak, mert az utcai autokból (stock carokból) alakult versenysorozat.
Igy tulajdonképpen egy stock car sorozat amit Turing cars nak beveztek el.. A NASCAR nem talált ki uj nevet hagyták a Stock car kifejezsét.
Tehát mind 2 gyári utcai autók versenyét takarja, Ugy ahogy a DTM, A BTCC stb.. Magyarul ugyan az mind1-ik.. -
Túraautó Világbajnokság (World Touring Car Championship)
http://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%BAraaut%C3%B3-vil%C3%A1gbajnoks%C3%A1g
mind2 angolul van írva
Stock Car az nem egyenlő a Touring Car -al -
Hát akkor miért is nem tura autó?? Ne akasz ki te!:D
Wazz a Wtcc is Gyári utcai autok. Az elnevezés a különbség. Mind 2 stock car. Tehát ugyan az a kategória..
Szóval nincs igazad:D -
ne akassz ki már le van írva:
Széria (gyári) Autók -
madmanic #73219 Forma-1: törölhetik a Francia Nagydíjat
-
A stock Car az szerinted mit jelent?? -
http://hu.wikipedia.org/wiki/NASCAR
:d ez :D
(National Association for Stock Car Auto(mobile) Racing, azaz Széria (gyári) Autók Versenyének Nemzeti Szövetsége
de ezt neked kellene tudnod -
Hanem mi?? Érdekelne:D -
Te is tudod, hogy jövőre eltűnnek az előzést hátráltató szárnyacskák és jön a slick.
A jövő év nagyon jónak ígérketik. -
Nem csak a szabályok miatt alakult ki ez a helyzet... a szabályok arra vannak hogy az egészet kordában tartsák, de a fejlődést nem lehet megállítani, azt hogy ide jutotott az F1 hogy minden évben új szabályokat kell hozni hogy kicsit összerázódjon a dolog, izgalmas legyen az a fejlődés, és a pénz miatt van... a szabályokat lehet vitatni, de ha nem lennének akkor még ennyi sem lenne ebből... -
DTM mint a neve is mutatja Német túrakocsi bajnokság, a WTCC pedig Túrakocsi Világbajnokság... a két széria közt nagy az eltérés szabályokban, autókban stb... persze a DTMben erősebb autók vannak, vagyis ugy vannak kialakítva. -
a régi F1-es versenyek izgalmasabbak voltak 80-as évek
mert akkor nem volt ennyi hülye szabály -
Másfél óra vonatozás komoly dolog? utolsó 40 percet szinte végig lehet aludni, mert szét szakad a mezőny, nincs semmi akció... mindenki a boxra vár hátha lesz valami csoda, de nincs... hót unalom. A 2 futamos, fordított rajtos versenyeket rettentő izgalmasak, hiszen nincs arra idő hogy unalomba torkolljon. -
vótmá -
nascar az nem túra kocsik!
-
ezek f@szok -
WNW #73207 A turakocsik legje a DTM, illetve amcsi verzioban a NASCAR...:)) -
tudom, de ez a 3 verseny ez arra a szintre vinné le. Ezt mindig is komolytalannak tartottam.
A Forma1 komoly, szóval szó sem lehet 2 futamról. -
Hát jah.. És kb zongorázni lehet a különbséget:D inkább 1000Wtcc mint egy F1.. De nem akarok flémet egy vélemény csak. -
WTCC a túrakocsik legje... az F1 a forma kocsik legje... a kettőnek semmi köze egymáshoz, teljesen más vonal. -
World Touring Car?? Ha nem rakod a végére a Champioshipet akkor csak ennyi:D -
Death Race? :D -
WTC az mi?
world trade center vagy mi? :D -
ez utóbbi hszed sem tartalmazott semmi konkrétumot."
?
olvass vissza pont te linkelted #73189
ott benne van, hogy a MC Mercedes és a Ferrari nem volt minden versenyen pontszerő
amúgy a reteklubon Mario T nyilatkozta és Palik is elmondta párszor, hogy eddig mindig pontszerző volt a BMW -
Ez ledegradálna a forma1-et az ilyen WTC-k szintjére. -
2 futam? áááá soha!! az a legundorítóbb szerintem.. szerintem üres tankkal kellene indulni, és felvehető üzemanyagtartályok lennének szétszórva a pályán :D:D meg esetleg egy két rakéta, meg ledobható olajfolt :D nemértem ezeket idáig miért nem vezették be :) -
Vagy 1x kelljen tankolni kötelezően és kész -
Tankolást én is, vagy a gumicserét vagy mind a kettőt... talán két rövidebb futamra bontanám az egészet ahogy más sorozatokban és így több akció lenne a pályán, rövidebb de izgalmasabb futamok = jól szórakozok... -
[URL=http://sportgeza.hu/forma1/2008/10/15/megtiltanak_a_tankolast_a_forma-1-ben/]"Idén nincs is baj az izgalommal, majdnem minden nagydíj szórakoztató." Megtiltanák a tankolást a Forma-1-ben ...[/URL] -
Erről van szó... -
Dehogy érdemli meg a Bmw, a VB címért harcolni kell, de a Bmw nem harcol érte, csak leeshet neki.
A megbízhatóság nem minden...még Le Mans-ban sem.
Baumgartner Zsolt-nak leeshetett egy VB pont pusztán azért mert végigment, de általában a pontokért nagy csatákat kell vívni.
A VB cím meg VB cím, a 8. helytől azaz az említett 1 ponttól, piszok messze van. -
Ha megnyeri az uccsó két futamot Kubica akkor megérdemli:D Azért az igaz, hogy kicsit érdekes lenne, hogy olyan nyer aki egy futamgyőzelmet szerzett egész évben, aztis csak a Fekete Torpedó jóvoltából:DD -
csak akkor nagyobbrészt kiszáltak a kocsiból vagy büntit kaptak, de mivel te BMW drukker vagy így nem állok le vitatkozni, ha nem baj.
ez utóbbi hszed sem tartalmazott semmi konkrétumot. -
mercedes és a ferrarinál volt olyan hogy egyik pilóta se szerzett pontot asszem -
ha kiestek... :)
tudom a táblázat részletkérdés, de emléxem, hogy nagy kezdés után vártam őket az élvpnalban és az időmérőkön is a Q2-ig jutottak szinte mindig és a futamokon is épphogy ha fel tudták verekedni magukat.
A véleményem tartom, de a sajátom. Én így láttam.
Pontszerzések -
mindig hozott pontot a csapat a ferrari és mc-vel szemben -
mi az hogy stabil már bocs, szezon közepén eléggé hullámzott az autó teljesítménye. Az év elején nagyon jók voltak, az kétségtelen... -
most találtam
nemreklám :I
Tervezd meg álmaid F1-es autójá -
amúgy miért ne érdemelné meg a BMW mikor atomstabil volt idén
az nyer aki nyer és kész
aki meg azt mondja nem érdemelte meg
annak meg azt mondom ezen vitatkozni hülyeség