FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.11.26. 12:20:07
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A fékhibái ellenére elég jól tartotta még magát körkökön keresztül Verstappen ellen, de sebaj. Mostanában ha megelőzi a RB a Mercit akkor nekik mindig műszaki bajuk van az tudjuk. Lásd Barzil futam.
De tökmindegy ez mellékes. Ha műszaki baj miatt ha nem, levágta a kanyart. Engedje el akkor a másikat és kész vagy kapjon büntit mint mások. Ocon már túlvolt az előzésen mikor hibázott, szerencsétlen Alonsonak meg már tökmindegy volt minden mert senki nem volt mögötte, utolsó köröket tette meg az utolsó F1es futamán és mégis mind a ketten megkapták a büntit.
A Bottas esetet meg ennyire szapulni .... Szegénynek fékproblémái voltak, és a büntetés nem változtatott volna semmit. Az előzte aki akarta.
Ilyen logika alapján Hülkenbergnek kellett volna adni legalább egy 10 mp-es stop and go büntit <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: gpFan, 2018.11.26. 08:24:14
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Egyébként a jó öreg sóder lenne a megoldás ezekre "jajj elrontottam,de hát mi baj lesz belőle,semmi" féle problémákra. A sóder mindig pártatlan és büntet. Egészen más a pálya pszichéje, ha ott van a pilóta fejében hogy ha elrontja akkor akár a futama is rámehet és ez főleg akkor izgalmas ha még üldöznek is. Ezek a mély féktávos villogások egészen más kockázati szintre ugranának.
És biztos lehetne sóder helyet más fizikai vagy akár virtuális megoldást találni. Pl simán lehetnének pirosra festett zónák ahova ha betévedsz akkor gyűjtöd a bünti másodpercet automatikusan amit le kell hogy adj 1-2 körön belül vagy még többi bünti jön.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.11.25. 21:13:24
Isten nem bottal, hanem VMware.
A szakmához igazán közel állók, mondhatni benfenntesek (=internetes fórumozók túlnyomó többsége... <#kocsog>#kocsog>) és a konteó-hívők szerint mindig az éppen jópár éve domináns csapatokat segíti "hátszéllel" a FIA...
Alonso senkit ne tartott fel és kapott 5 másodpercet. Bottas körökön keresztül tartotta fel Verstappent és semmit nem kapott.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Per Aspera Ad Inferi.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
na ja 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2018.11.25. 16:02:46
Utoljára szerkesztette: simonl, 2018.11.25. 15:54:59
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Bottas (merci) megúszta....megint.
Ennyit is ér ez a VB cím egy rakás szart.....
Meg még Ricciardora is ráhúzta az autót.
Fasszopó banda.
Ez a manőver is elsunnyogva....
Per Aspera Ad Inferi.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.