FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
"FIA: Legális a Ferrari fenéklemeze" Fhirek ma du, azt jött az alant linkelt hír, tehát az a legújabb, ami a formulán is kint lesz hamarosan sztem.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
Nem baj, így is úgyis gyorsabb a Ferrari a McLarennél, hozzászokhattak volna már.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
szerintem az elem felfele hajlik így kisebb a kocsi homlokfelülete és gyorsabban tud menni mivel kisebb a légellenálás,de kanyarban meg amiko lelassula kocsi akkor lehajlik az elem és így nõ a leszorító erõ amire egyenesben nem sok szükség van ha gyorsak akarunk lenni
Istencsászár
Szerintem lefele, vagyis lefele mozdul el vagy mire gondolsz?

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

passatgt
na már épp ideje volt:)
sokat úgyse érnek vele

Nem értem,de én ehez kicsi vagyok,most felfelé,vagy lefelé tér el?
Istencsászár

INeedspeed
B*tok de unalmas ez a nap.........:(

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

bardocz
csak ebbõl nehogy a többi csapat szerezzen elõnyt...
INeedspeed
na ja

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

b-type
ehh por a szélben. :))
Sztem hibás a Super Aguri bal oldalán a matrica, FIA megvizsgálja, szte rendben van.
Csak nehogy már azt higyje a közvélemény hogy egyszerûen gyorsabb volt egy autó a másiknál...annak van vmi oka, nem tudni hogy mi, de sztünk nem szabályos az tuti.
Van hogy elsõ szárny, van hogy mozgó aerodinamikai elemnek minõsülõ lengéscsillapítást szolgáló alkatrész...mindegy.
Évkezdet az ilyen ahol szabályalkotási hézag van ott befigyel egy fejlesztés,...aztán majd eldõl hogy le kell szedni vagy nem.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

INeedspeed
Ebben csak azt nem értem h mi lett a BmW-vel hát messze se volt közel a Ferrarihoz...meg a mercihez se.....

Istencsászár
A Melbourne-i verseny után a McLaren-Mercedes csapatfõnöke, Ron Dennis egyik nyilatkozatában azt firtatta, hogy szerinte a villámgyors Ferrarik flexibilis fenéklemeze nem felel meg a szabályoknak.

A futam után a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) technikai delegátusának vezetõje, Charlie Whiting a parc fermében szemügyre vette az autókat, és kiderült, a BMW-k is hasonló alkatrésszel vannak felszerelve, mint az F2007-esek.

Alapos vizsgálat után azonban a FIA kedden bejelentette, hogy a Ferrari és a BMW által használt fenéklemezek nem sértik a szabályokat, így legálisnak minõsítette azokat.

Érdekes... na nembaj, most már mindenki felrakhatja...

Istencsászár
Pos Driver Make Time Laps
1. Kubica BMW-Sauber (B) 1:36.187 92
2. Raikkonen Ferrari (B) 1:36.302 54
3. Wurz Williams-Toyota (B) 1:36.334 89
4. Barrichello Honda (B) 1:36.826 82
5. De la Rosa McLaren-Mercedes (B) 1:37.106 60
6. Montagny Toyota (B) 1:37.267 73
7. Sato Super Aguri-Honda (B) 1:37.389 72
8. Coulthard Red Bull-Renault (B) 1:37.609 82
9. Piquet Renault (B) 1:38.199 32
10. Speed Toro Rosso-Ferrari (B) 1:38.503 69

INeedspeed
igy van nagyobb az eselye h elfustol;)

Kit--Kat
ez nem motorhiba amúgy sem, csak kihat rá

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
"Finn lapértesülések szerint a 2007-es szezon elsõ futamán, Ausztráliában magabiztosan nyerni tudó Kimi Raikkönen nehéz helyzetbe kerülhet a következõ versenyen, Malajziában."

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
"A Ferrari motorokért felelõs vezetõje, Gilles Simon elmondta, hogy a finn versenyzõ autójának hûtõrendszerébõl Melbourne-ben elfolyt a víz, így az utolsó körökre a nyolchengeres teljesen felforrósodott."

INeedspeed
tavaly elmult most egesz mas technologiaja van a motruknak nem tudni soha......szerintem ne irjunk le meg senkit mig el nem tellik egy par verseny.....

Count Adyn
Azért én még remélem hogy nincs gond, ez ien megírta a blikk szerû hír:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Egy dolog jut az eszembe,ugye 2005 miatt sokan Alonsot szerencsésnek hivják.
Most ki a szerencsés,Kimi mert mégis csk nyert,vagy talán Alonso,mert talán pontban utolérheti.
Ki lett volna a szerencsésebb,ha akkor 4 körrel hamarabb folyik el a viz,és kiesik,de Sepangban nem kerül hátrányba?
DjDano
Lehet akármit mondani, de fogadok hogy a Meki elõbb elfüstöl mint a Ferrari

INeedspeed
Xd

bardocz
ott lesznek alonso szurkolók XD nem 17 hanem 23!
újabb tapasztalatot?

http://gaborszantai.co.uk/

INeedspeed
Meki nyer sepangban:D

kulabácsi
:DDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Istencsászár
LOL<#idiota>

Kit--Kat
Mert õk voltak összesen, akik neki drukkoltak Ausztráliában:DDDD

Istencsászár
És mit csinál az a 17 ember?:) mitõl különbek mint bárki más?... mindem országban van fanklubb, ha csak õk nem kaptak akkor õ bajuk, ha mások sem akkor mit rinyálnak.

olvasd el kik nem kaptak - talán rájössz miért van hírértéke...

kicsit gáz, hogy elutazik addig a hardcore fanclub és le sem szarják õket - megjegyzem a McLaren közeledik a rajongóihoz, igazán barátságos, fiatalos, emberközeli arculatot dolgoztak ki...

Istencsászár
A többi ezer rajongó sem kapott... az kap akinek szerencséje van és ottvan az ilyen autógrammos osztogatós rendezvényeken... szopás, sajnálom õket de igazán... -.-

Az ilyen dolognak mióta van hírétéke?:D Majd Hunring után énis sírok egy sor h nem kaptam nem hogy Alonsotól hanem senkitõl sem:D:D:D

Gondolom Kimi szívesebben osztogatta az aláírt képeket a futam után, mint a hispán:)

Az El Mundo Deportivo értesülései szerint Fernando Alonso rajongói klubja, a Pena Asturias F1 ott volt az ausztrál futamon, hogy támogassák kedvencüket. A 17 rajongó azonban csalódottan tért haza. A klub elnöke, Manuel Rodriguez elmondta, hogy a kétszeres bajnok csúnyán bánt velük, és sem közös fotózásra sem autogram osztásra nem volt hajlandó. A jelenlévõknek be kellett érniük Kimi Räikkönen és Bernie Ecclestone fotókkal. Rodriguez a történtek ellenére ott lesz a következõ versenyen is.

bardocz
nekem alonso anyira unszimpatikus hogy én akkor is 9rülnék ha ferka mögül esne ki...hamilton meg hagy nyomja õ vele semmi bajom :)
Istencsászár
Ha egy Meki nyerne az miatt akkor igen, de ha Meki mögül esne ki akkor nem.

Count Adyn
Tetszene mi?:D

Istencsászár
Lehet hogy nem cserélik, és akkor elfüstõl alatta, igazad van az mégjobb lenne:) remélem nem cserélnek:))

passatgt
lol már azt tervezitek, hogy fog a 11. helyrõl felmenni, aztán még nem is biztos , hogy kicserélték a motort:D

bardocz
ha azt veszük hogy mekivel hogy tudott menni utolsó helyrõl akoor most is menni fog neki
10. helyrõl is simán nyerni fog, legfeljebb lesz miért ordítoznia majd Paliknak :)
bardocz
:D
Istencsászár
1 verseny 2 ferka, megbízhatatlan:)<#levele>

aha, 11. helyrõl rajtol, és beér 2.-nak, Massa meg nyer :DD
de ha 3-4. akkoris milyen komoly baj, szörnyû :DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

INeedspeed
Én se viszont ha igaz az a hûtõ viz elfolyás akkor komoly bajban lehet raikkonen...

Count Adyn
Remélem kacsa<#idiota>

Erre már igazán nem tudok mit mondani.
Ez rossz, de jó hír is szerintem. :)

INeedspeed
Kimi Raikkönen és a Ferrari feje felett Demoklész kardjaként ott lebeg a motorcsere gondolata. Az idei elsõ versenyen, az Ausztrál Nagydíjon az olasz istálló másik versenyzõje, Felipe Massa már pórul járt. A brazil autójában a váltó mondta fel a szolgálatot, és csak 16. lett, majd a csapat motort cserélt nála, így a tízhelyes büntetés miatt csak a mezõny végérõl indulhatott, igaz a versenyen végül a hatodik helyig küzdötte fel magát.

Sepangban valami hasonló várhat a gyõzelmével jelenleg a vb-pontversenyben is listavezetõ Raikkönenre is. A Ferrari motorokért felelõs vezetõje, Gilles Simon elmondta, hogy a finn versenyzõ autójának hûtõrendszerébõl Melbourne-ben elfolyt a víz, így az utolsó körökre a nyolchengeres teljesen felforrósodott.

Mivel ez komoly károkat okozhatott abban a motorban, amit majd a maláj versenyen is használniuk kell, ezért megnõtt az esélye annak, hogy Raikkönen alatt az autó Sepangban egyszer csak megadja magát. Hogy ezt a Ferrarisok elkerüljék, minden bizonnyal erõforrást fognak cserélni a finn versenygépében. Ez pedig tízhelyes rajtbüntetést von maga után.

Ha viszont azt vesszük figyelembe, hogy az idénynyitón Massa a mezõny végérõl indulva hatodik lett, akkor nagy baj nem érheti Raikkönent sem...