182273
  • poppe
    ilyen veszély nem nagyon van már kínában, ott az embereket is lelövik ha tilosba tévednek :D
  • MaSzKa

[IMG][/IMG]
  • MaSzKa
    oh deer hahaha :D

• MaSzKa
    A Renault versenyzője, Alonso Fudzsiban, majd Kínában is azt mondta, hogy bár a 12 pontos hátrányban lévő BMW-s Robert Kubicát szeretné világbajnoknak látni, ha lehetősége lesz rá, segíteni fog a világbajnoki cím megszerzésére a lengyelnél jóval esélyesebb Massának. Briatore pedig ugyancsak elárulta, hogy a Ferrarinak szurkol.
  • MaSzKa

2010-től egységes motorokat kell készíteniük az istállóknak!

Az egész Forma-1-re komoly hatással lévő bejelentést tett közzé az FIA pénteken. Egységesített motorokat és váltókat vezetnének be 2010-től, egy külső társaságot kérnének fel a részletek kidolgozására.
  • MaSzKa
    Jacques Villeneuve Robert Kubicának adná a bajnoki címet

Hamilton nem vállal kockázatot
    - Briatore: Hamilton könnyedén lepasszolja az öt pontos előnyét
  • MaSzKa
    Szombat
    3. edzés 05:00 - 06:00
    Kvalifikáció 08:00
  • MaSzKa
    http://www.youtube.com/watch?v=YOW-jngVoT4

lefordítaná valaki min röhögnek?
  • MaSzKa
    schumacher vs montoya
    kis nosztalgia :D
  • gordon 24
    Passz. Nem tudom.. Ha igy beirod valahol meg kellene lennie..

A Többi dologra nem irok.. Hülyeséget beszélsz, mondjuk mostmár 100%-ra veszem hogy csak azért csinálod hogy bosszants. Nem érted meg amiről beszélek beszélünk, fujod a saját elfogult véleményed.. Mondjuk engem nem érdekel innentől a dolog. Mond téged néznek butának ha ilyeneket mondasz nem engem..

Szoval én befejeztem ezt! Sőt megkérnélek te is fejezd be! Pláne az f1-topikba történő NASCAR-videók beillesztését.

Csak azt nem tudom miért kell eljutni eddig a szintig.. Erre szokták mondani hogy azzal játsz ami veled egyidős:D

• MaSzKa
    inkább azt mond nekem meg, hogy
    Montoya-ról hol van az a videó mikor a rajtnál kiugrott a BMW-ből és befutotta boxba a másikért és box-utcából rajtolt és pár kör után kizárták

amúgy a nascar kevésbé biztonságos, mint az F1
    állandóan kigyulladnak az ütközéstől az autók és sok a beleset is
    és ott 2001-ben volt haláleset is
    az F1-ben meg 1994 óta nem

• gordon 24
    Azon gondolkodtam, hogy azon kellene vitatkoznunk, hogy melyiket könnyebb vezetni, a harci helikoptert, vagy a vadászgépet..

Csak azért mert egyikünk se vezetett olyat, sőt azt sem tudjuk hogyan kell, de jó vita alap.. Szerinted?:D
  • gordon 24
    Wazz és nem unja:DD
  • MaSzKa

az F1-be nem szoktak ez miatt kigyulaldni az autók úgy tudom

• MaSzKa
    az mekkora szuperság lenne ha az utolsó versenyen elött mind3 pilótának ugyanannyi pontja lenne

és azé lenne a vb cím aki megnyerné az utolsó versenyt

• bardocz
    Mert a legjobbak?Gratulálok,bár a topik színvonalát megütöd te is.
  • kulabácsi
    és te hol voltál kb 2000től 2006ig? :|
  • Gabor_(HSF)
    Nem HINNÉM..
  • Count Adyn
    Majd felnősz te is:)
  • norbi56
    Hamilton gyakorol:D
  • norbi56
    Hát tavaly nekem is más volt róla a vélemyénem de ha visszacsinálhatnám akk nem mekibe lenne:D
  • Attila889
    tejel a Ferrarinak? :D
    Talán azért mert fizet az FIA-nak hogy pontokat szerezzenek?Ez az egész F1 a többi csapat ellen játszódik,mert csak az a fos Ferrari az isten....és a többi csapat holvan?Sehol!!Mindig csak a Ferrari!!!!Utálom őket.....
  • desigo
    Miért?
    Tavaly hibátlanul ment és szerényen.
    teljesen szimpatikus volt
    semmi gond nem volt vele

Monte Carloban pl a falat súrolva vette a kanyarokat...
  • norbi56
    Nem kellett volna a csokit betenni a McLarenbe hanem ülhetne pl. egy force indiába...
  • BaliBoy
    Én így írtan volna: ""balszerencse"". Főleg a hungaroringen tekintve azt, hogy ugyebár Massa motor hiba miatt nullázott ott. Vagy Melbourne-ben. Szóval Hami még a balszerencsében is szerencsés volt.
  • Kit--Kat
    De idén maga Hamilton volt személyesen a balszerencse Kiminek.

kb. 3 győzelmet vett el tőle.
  • Kit--Kat
    Azért balszerencséje neki is akadt, pl. Hungaroring.
  • BaliBoy
    Eddig sikeresen elkerülte őt a balszerencse/műszaki hibák. Amit sajnos a versenytársairól nem igazán lehet elmondani. Igazából ennek köszönheti, hogy vezet a pontversenyben.
  • desigo
    Épp ideje már,hogy műszaki gondja is legyen...
    a mázlistának egy sem jutott eddig
  • norbi56
    :D:D:D
  • zsutyesz
    jó ötlet :D
  • norbi56
  • Máté94
    Nem!:D
  • poppe
    mekinél nem akarják hétvégén tesztelni a lámpát a nyalóka helyett? :D
  • a.carkey
    Ez az egész "médiaháború" a McLaren érdeke, mert ha veszítene, akkor meg kell magyarázni, és így lesz rá muníció:
    -SPA
    -FUJI
    + a mostaniak

Ha viszont nyer, akkor géniusz a fentiek ellenére is, és még jobban elszáll.

Mindezek ellenére ez nagyon kaki szezonvége lesz, akárki is nyer. De Hamiltonban van azért patron, és vsz ő fog nyerni.
  • bordy
    most nem fog elgurulni a csavar szerintem a mekinél azért :D
  • Count Adyn
    ez benne a sokminden eldőlbe nem?:)
  • Istencsászár
    Vasárnap Massa is kieshet és Hamilton Vb is lehet akár... majd kiderül.
  • Count Adyn
    A hétvégén sok minden eldől szerintem, ha Massa tud hozni minimum 1 pontot akkor azért már lesz esélye VB-t nyerni, Brazíliában az elmúlt 2 évben fényévekkel jobb volt a Ferrari mindenkinél.

Ezzel az óvatoskodással meg az a baj, hogy éppúgy visszaüthet, mert kiesik az ember a ritmusból és megvan a baj. Kiderül van elég erős fejben Lajos, vagy kell neki még idő:)
  • zsutyesz
    ha a Meki is úgy akarja... :)