182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ilyen veszély nem nagyon van már kínában, ott az embereket is lelövik ha tilosba tévednek :D -
[IMG][/IMG]

-
oh deer hahaha :D
-
A Renault versenyzője, Alonso Fudzsiban, majd Kínában is azt mondta, hogy bár a 12 pontos hátrányban lévő BMW-s Robert Kubicát szeretné világbajnoknak látni, ha lehetősége lesz rá, segíteni fog a világbajnoki cím megszerzésére a lengyelnél jóval esélyesebb Massának. Briatore pedig ugyancsak elárulta, hogy a Ferrarinak szurkol. -
2010-től egységes motorokat kell készíteniük az istállóknak!
Az egész Forma-1-re komoly hatással lévő bejelentést tett közzé az FIA pénteken. Egységesített motorokat és váltókat vezetnének be 2010-től, egy külső társaságot kérnének fel a részletek kidolgozására.
-
Jacques Villeneuve Robert Kubicának adná a bajnoki címet
Hamilton nem vállal kockázatot
- Briatore: Hamilton könnyedén lepasszolja az öt pontos előnyét -
Szombat
3. edzés 05:00 - 06:00
Kvalifikáció 08:00 -
http://www.youtube.com/watch?v=YOW-jngVoT4
lefordítaná valaki min röhögnek? -
schumacher vs montoya
kis nosztalgia :D
-
Passz. Nem tudom.. Ha igy beirod valahol meg kellene lennie..
A Többi dologra nem irok.. Hülyeséget beszélsz, mondjuk mostmár 100%-ra veszem hogy csak azért csinálod hogy bosszants. Nem érted meg amiről beszélek beszélünk, fujod a saját elfogult véleményed.. Mondjuk engem nem érdekel innentől a dolog. Mond téged néznek butának ha ilyeneket mondasz nem engem..
Szoval én befejeztem ezt! Sőt megkérnélek te is fejezd be! Pláne az f1-topikba történő NASCAR-videók beillesztését.
Csak azt nem tudom miért kell eljutni eddig a szintig.. Erre szokták mondani hogy azzal játsz ami veled egyidős:D
-
inkább azt mond nekem meg, hogy
Montoya-ról hol van az a videó mikor a rajtnál kiugrott a BMW-ből és befutotta boxba a másikért és box-utcából rajtolt és pár kör után kizárták
amúgy a nascar kevésbé biztonságos, mint az F1
állandóan kigyulladnak az ütközéstől az autók és sok a beleset is
és ott 2001-ben volt haláleset is
az F1-ben meg 1994 óta nem
-
Azon gondolkodtam, hogy azon kellene vitatkoznunk, hogy melyiket könnyebb vezetni, a harci helikoptert, vagy a vadászgépet..
Csak azért mert egyikünk se vezetett olyat, sőt azt sem tudjuk hogyan kell, de jó vita alap.. Szerinted?:D -
Wazz és nem unja:DD -
az F1-be nem szoktak ez miatt kigyulaldni az autók úgy tudom
-
az mekkora szuperság lenne ha az utolsó versenyen elött mind3 pilótának ugyanannyi pontja lenne
és azé lenne a vb cím aki megnyerné az utolsó versenyt

-
Mert a legjobbak?Gratulálok,bár a topik színvonalát megütöd te is. -
és te hol voltál kb 2000től 2006ig? :| -
Gabor_(HSF) #73406 Nem HINNÉM..
-
Majd felnősz te is:) -
Hamilton gyakorol:D -
Hát tavaly nekem is más volt róla a vélemyénem de ha visszacsinálhatnám akk nem mekibe lenne:D -
tejel a Ferrarinak? :D
Talán azért mert fizet az FIA-nak hogy pontokat szerezzenek?Ez az egész F1 a többi csapat ellen játszódik,mert csak az a fos Ferrari az isten....és a többi csapat holvan?Sehol!!Mindig csak a Ferrari!!!!Utálom őket..... -
Miért?
Tavaly hibátlanul ment és szerényen.
teljesen szimpatikus volt
semmi gond nem volt vele
Monte Carloban pl a falat súrolva vette a kanyarokat... -
Nem kellett volna a csokit betenni a McLarenbe hanem ülhetne pl. egy force indiába... -
Én így írtan volna: ""balszerencse"". Főleg a hungaroringen tekintve azt, hogy ugyebár Massa motor hiba miatt nullázott ott. Vagy Melbourne-ben. Szóval Hami még a balszerencsében is szerencsés volt. -
De idén maga Hamilton volt személyesen a balszerencse Kiminek.
kb. 3 győzelmet vett el tőle. -
Azért balszerencséje neki is akadt, pl. Hungaroring. -
Eddig sikeresen elkerülte őt a balszerencse/műszaki hibák. Amit sajnos a versenytársairól nem igazán lehet elmondani. Igazából ennek köszönheti, hogy vezet a pontversenyben. -
Épp ideje már,hogy műszaki gondja is legyen...
a mázlistának egy sem jutott eddig -
:D:D:D -
jó ötlet :D -
-
Nem!:D -
mekinél nem akarják hétvégén tesztelni a lámpát a nyalóka helyett? :D -
Ez az egész "médiaháború" a McLaren érdeke, mert ha veszítene, akkor meg kell magyarázni, és így lesz rá muníció:
-SPA
-FUJI
+ a mostaniak
Ha viszont nyer, akkor géniusz a fentiek ellenére is, és még jobban elszáll.
Mindezek ellenére ez nagyon kaki szezonvége lesz, akárki is nyer. De Hamiltonban van azért patron, és vsz ő fog nyerni. -
most nem fog elgurulni a csavar szerintem a mekinél azért :D -
ez benne a sokminden eldőlbe nem?:) -
Vasárnap Massa is kieshet és Hamilton Vb is lehet akár... majd kiderül. -
A hétvégén sok minden eldől szerintem, ha Massa tud hozni minimum 1 pontot akkor azért már lesz esélye VB-t nyerni, Brazíliában az elmúlt 2 évben fényévekkel jobb volt a Ferrari mindenkinél.
Ezzel az óvatoskodással meg az a baj, hogy éppúgy visszaüthet, mert kiesik az ember a ritmusból és megvan a baj. Kiderül van elég erős fejben Lajos, vagy kell neki még idő:) -
ha a Meki is úgy akarja... :)