FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Ha egy Meki nyerne az miatt akkor igen, de ha Meki mögül esne ki akkor nem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Tetszene mi?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Lehet hogy nem cserélik, és akkor elfüstõl alatta, igazad van az mégjobb lenne😊 remélem nem cserélnek😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

passatgt
lol már azt tervezitek, hogy fog a 11. helyrõl felmenni, aztán még nem is biztos , hogy kicserélték a motort😄

bardocz
ha azt veszük hogy mekivel hogy tudott menni utolsó helyrõl akoor most is menni fog neki
10. helyrõl is simán nyerni fog, legfeljebb lesz miért ordítoznia majd Paliknak 😊
bardocz
😄
Istencsászár
1 verseny 2 ferka, megbízhatatlan😊<#levele>

aha, 11. helyrõl rajtol, és beér 2.-nak, Massa meg nyer 😄D
de ha 3-4. akkoris milyen komoly baj, szörnyû 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

INeedspeed
Én se viszont ha igaz az a hûtõ viz elfolyás akkor komoly bajban lehet raikkonen...

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Count Adyn
Remélem kacsa<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Erre már igazán nem tudok mit mondani.
Ez rossz, de jó hír is szerintem. 😊

INeedspeed
Kimi Raikkönen és a Ferrari feje felett Demoklész kardjaként ott lebeg a motorcsere gondolata. Az idei elsõ versenyen, az Ausztrál Nagydíjon az olasz istálló másik versenyzõje, Felipe Massa már pórul járt. A brazil autójában a váltó mondta fel a szolgálatot, és csak 16. lett, majd a csapat motort cserélt nála, így a tízhelyes büntetés miatt csak a mezõny végérõl indulhatott, igaz a versenyen végül a hatodik helyig küzdötte fel magát.

Sepangban valami hasonló várhat a gyõzelmével jelenleg a vb-pontversenyben is listavezetõ Raikkönenre is. A Ferrari motorokért felelõs vezetõje, Gilles Simon elmondta, hogy a finn versenyzõ autójának hûtõrendszerébõl Melbourne-ben elfolyt a víz, így az utolsó körökre a nyolchengeres teljesen felforrósodott.

Mivel ez komoly károkat okozhatott abban a motorban, amit majd a maláj versenyen is használniuk kell, ezért megnõtt az esélye annak, hogy Raikkönen alatt az autó Sepangban egyszer csak megadja magát. Hogy ezt a Ferrarisok elkerüljék, minden bizonnyal erõforrást fognak cserélni a finn versenygépében. Ez pedig tízhelyes rajtbüntetést von maga után.

Ha viszont azt vesszük figyelembe, hogy az idénynyitón Massa a mezõny végérõl indulva hatodik lett, akkor nagy baj nem érheti Raikkönent sem...

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
LOL

Schumacher svájci paraszt lett

A hétszeres Formula 1-es világbajnok a svájci földmûvesek tevékenységét népszerûsíti.

A napokban indult reklámkampányban a jellegzetes, svájci népviseletbe öltözött ismert közéleti személyiségek között megtalálhatjuk az érdekes szerelésben feszítõ Michael Schumachert is. A Formula-1 hétszeres világbajnoka a kedvezõ adózás miatt hosszú évek óta Svájcban él, az alpesi országot második otthonának tekinti. Feleségével, Corinnával és két gyermekükkel természetesen nem egy alpesi parasztlakban élnek, hanem a Genfi-tó partján építtettek egy drága villát maguknak, ám ettõl még szívükön viselik a helyiek gondjait is.

- Az itt termelt élelmiszerek minõsége mindig is kiváló volt, és remélem, ez nem fog változni a jövõben sem - indokolta részvételét a kampányban Schumacher. - Meggyõzõdésem, hogy hihetetlen akaratuknak köszönhetõen a gazdák szép jövõ elõtt állnak, ezért is támogattam a kampányukat.

http://gaborszantai.co.uk/

Egyidõs a hogommal,a mondást meg gondolom ismered...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Nem biztos az,legfeljebb megdugom addig én............

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

M@TriX
akkor 20 órát írtam volna...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Gyocsika
köszi

Punker
reggel

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gyocsika
A Maláj nagydíj most este 8 vagy reggel 8 kor lesz?

bardocz
de csak egy pöppet 😄
én meg, hogy végre megdughassam Halle Berry-t, de szerintem a Maláj Nagydíj elõbb lesz valamivel😊))

De várom már a Maláj nagydíjat. 😊

bardocz
és hogy nyert!gyönyörû volt mint egy töbszörörs világbajnok ilyenre nem sokan képesek a mezõnyben
INeedspeed
Talmácsi nyert Hajrá igy tovább!

Istencsászár
Ez a Motogp 7vége izgalmasabb mint egy szezon az F1ben, ami örvendetes, de egyben szomorú is...

na remélem leadják nálunk is 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

INeedspeed
aha

INeedspeed
tehát roberto Cadizi kórházban van, ahol tegnap este átesett az elsõ komoly mûtétén ami a végtagjaival kapcsos.Az operáció teljes mértékben sikeres volt, és a doktorok meg állapitották hogy a "shinbone YhaY"-ja nagyon megsérült mikor a szallag korlátnak ütközött.Nem sokára át lesz szállitva egy hazai kórházba Olaszországba,Jelenleg Locatelli állapota válságos mivel mesterséges kómában van.(ez gondolom azért h ne érezze az erõss fájdalmakat) de nem biztos....nem kell leugatni!

ez legalább annyiban jó hír, hogy orvosi kómában van...

INeedspeed
Roberto is still in the reanimation division of the hospital in Cadiz, where yesterday night he has been undergone the first operation concerning the fracture-disclocation at his left ankle. The surgical operation has been completely successful and the doctors have reassembled the shinbone yhay was very damaged from the impact against the protection barriers. About his facial fractures, they will probably be reduced when he comes back to Italy, maybe in the next few days. Tomorrow a Tac is planning to exclude some possible brain harms. At the moment Loca is still kept in medical coma.

INeedspeed
ezért jó 4 kereken menni, biztonságosabb 😄 sajnálom a hozzátartozókat 😞

eltört a kulcscsontja, bokáján nyílttörés és súlyos agyrázkódása van...
asszem 130km/h-val csapódott a falba

INeedspeed
Hát igen A mezõny jelenlegi két legjobbja, szép videó!

INeedspeed
volt valami balesetje?😞

\"Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek.\"

tegnap esti 21.30-as hír az utolsó, hogy kómába esett...

INeedspeed
mi lett vele?

be 😊 TDU, én is úgy jártam mikor megjelent a full 😊 azóta sem játszok vele 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Kit--Kat
Ezt benéztem😛

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

passatgt
?

Kit--Kat
Wááá mennyire labilis ez a program. 2óra játék után úgy lefagyott, hogy a gépet is újra kellett indítanom. 2 óra munka elveszett....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BaliBoy
Íjj, de csúnya az Aston martin elején az a csókós száj. <#idiota>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Nem mindenki olvassa a MotoGP topicot: egyelõre semmi újat nem találok, Locatelli, miután újraélesztették, kómába esett - azóta sajnos nem javult az állapota...

desigo
A fatákolmányos kép az nagyon jó😊))))))
Kimi új weboldala - a privát fotókon majdnem beszartam😊))