182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"Rob Smedley, Massa versenymérnöke viszont kerek perec tagadta, hogy Räikkönen csapatutasításra engedte el Massát.
""Számomra az volt a verseny legjobb szakasza, erősen mentem, utolértem, és megelőztem (Räikkönent)" - mondta Massa."
"Mint ismert, egy hosszú kanyar vezet a hátsó egyenesre, és (Räikkönen) alulkormányzottsággal küszködött, ezért Felipe bekerülhetett a szélárnyékába. Nem történt csapatutasítás, egyáltalán nem. Sportszerűen, a pályán előzte meg" - jelentette ki Smedley. "
Mint zsák a foltját....
Jól összeillenek a mérnökével:D -
Dede,és a kis pályamunkás ott ugrált rajtuk,hogy melyik a rossz:) -
Sajnálom nem értek egyet. Nem véletlenül választotta Schumit. Lehet, hogy most nem abból a megközelítésből beszélt, de nem véletlen, hogy őt választotta. Voltak bőven olyan emberek az F1-ben akiket hasonlóképpen nem szerettek. Sőt! Most is van akit ugyancsak sokan utáltak/utálnak. (Alonso) -
Valahogy meg sem tudtam ezen lepődni :D
Nem itt volt az pár éve, hogy öntudatára ébredt egy rázókő és elmozdult a helyéről? Amikor 2005ben elbukta a McLaren a csapat vb-t. -
Rohadt egy unalmas futam volt...
Serleg meg igazi kínai gagyi széthullós
-
Ez így elég nagy répaság, az mellett hogy azt csinál amit akar hiszen a történetét ő alakítja.
Szal mindemellett amit írsz az nem áll....hiszen ő nem MS ilyen irányú eredményeihez hasonlítja magát, nem is a világbajnoki címekhez, vagy az életútjához...semmi ilyesmi.
MS kritikusai sem akkor kezdtek el höbörögni, amikor már a Ferrari-ból VB-t csinált...szapulták már előtte is, és akkor miről beszélünk?
-
Majd akkor, hogyha fogja magát és a Brazil nagydíjon félre áll, kiszáll az autóból, felbontja a szerződését a meklárennel és mondjuk át megy a Torro rosso-hoz vagy a Toyotához és velük nyer VB-t. Majd akkor hasonlítgathatja magát Schumihoz. Addig pedig psszt... és ne nagyképűsködjön! (lehet pont ebben a cikkben nem volt az, de szokott olyan nyilatkozatokat is tenni) -
Skyline #73577 Ebben a cikkben kb semmi képmutatás,önsztárolás nincs,azt mondja ami a valóság,semmimást,ha tudsz mindenistálló rádfigyel,ha nem akkor hátul kullogsz mint fizikella és társai,ennyi....
A versenyzés pedig nem barátgyűjtésről szól...
A cikkíró is elmehet nyugodtan a rákba,pont az ilyen barmok miatt hozzák mindenhol hogy Hamilton képmútató,meg öntelt...Nem,egyik sem,a mezőny legjobbja,és versenynzik...Az ilyen barom cikkek/írások miatt terjedt anno Schumiról is el rengeteg emberben az a kép hogy Schumi öntelt/nafyképű...Gratulálok gyerekek,annak is aki bőrszín alapján utálja Hamiltont!
-
Börtönből is nyilatkozhat nem?:DD:D -
Ez még szabadlábon van? már rég be kellett volna zárni, mocskos csaló... persze a világ nem igy működik, pénzel el lett intézve:I -
Képmutató? Lófaszt! :D -
gyulus visszaszolt :D
hamiltonnak ez mmár meg lesz...bár jo lenne ha alonso nyerne :D -
coulthard007 #73572 Weber: Először nyerjen, aztán sztárolja magát! -
tudna vki adni egy oan linket ahol letom tölteni az összes futamot? -
mscsscs #73570 igazad van ezt nem kell mégegyszer megnézni -
Kapni fogsz tőlem karácsonyra egy tükröt, hogy nézegethesd magad benne.... kedves képmutató barátom. -
Azért ne felejtsük el, ha nincs a FIA, Hamilton pont most világbajnok ... -
Elkezdte ... -
Narusco #73566 hoppááá ez hamar ment, nemszóltam -
Narusco #73565 és amit hamilton kimitől? :)
lehet ezt még fokozni -
De a Forma-1 egyébként sem a jópofizásról szól.. -
És amit múlthéten Massa elvett Hamiltontól azt visszaadta valaki??
ennyi -,- -
ShaiHulud #73562 es amit hami elvett raikkonentol azt nem adta vissza senki :\ -
ShaiHulud #73561 tenyleg baz alul-t irt:D automatikusan tulkormanyozotnak olvastam mivel palik azt is mondta:D nah mindegy. az en reakciom a tulkormanyzottsagra ment:D -
Tehetségkutatóprogramja majd minden csapatnak van az F1-ben..például.
...vagy Red Bull tehetségkutató programot nem kell bemutatni (sok sportban müködnek), és a többi és a többi.
Angliának kell egy jó versenyző: ez tény
szponzoroknak kell egy jó versenyző: ez tény.
Anglia-i szponzoroknak meg pláne: ez is tény
....
..és ez hol nincs így??!
Japánnak nem kellene egy autóversenyző, meg a japán óriásszponoroknak?
..vagy most melyik országot mondjami..
Ettől függetlenül, és minden felül Hamilton-nak ki kellett emelkednie a gokartól elkezdve a nemzeti bajnokságokon át a nemzetközi bajnokságokig.
...hasonló utat járt be egyébként Heidfeld is, ő végül még is máshol kötött ki.
Szal szerintem ez egy korlátok közé szorított vélemény, Hamilton nagyon jól vezet...sőt mivel én Kovalainen-t is egész jó képességű vezetőnek tartom, így hajlok arra hogy a Ferrari-k jobbak mint a McLaren.
...és ezen felül a FErrari tud csapatként müködni versenyzők terén, míg a McLaren nem...még ha kiesik is Kovalainen, általában a Ferrari-k mögül esik ki.
Alonso elverte a versenyben is, és a Tabella-n is, jelenleg Kovalainen a 7.... -
Ehh, de unalmas futam volt b+ :D -
Ok értem, lehet van benne valami, de még nem egyértelmű, lehet csak jobban fekszenek Kiminek ezek a pályák. -
Figy ezek amiket leírtam a Ferrari és Kimi oldaláról megerősített tények, kár ezzel vitázni.
Elemezd a bajnok apsiránsod. -
Talmáról lemaradtam,már későn ébredtem.Úgynézki ez ilyen nap volt mindenki simán nyert(Talmának külön
). Jah,angliának kellene egy bajnok,de várjuk meg az uccsó futamot!
-
Az időmérőből indulok ki, eddig csak szenvedett ott Kimi, mostanában sokkal jobb.
Ma Hamilton és a McLaren volt a jó, ezt nem kérdés, viszont nehezebb kocsival bucira verte Kimi a Massát, mint tavaly oly sokszor.
És ezt úgy, hogy Massának kellett volna szétkennia Ferrari agyát és púposkodnia Hamiltonon ő megy a VB címért.
Ebből indulok ki. -
Ha két hét múlva ismét nem fog neki menni akkor újra gumi melegítési problémái lesznek........? -
Egyettértek! -
Már a nagy között van... ő egy igazi versenyző, persze annak örülnék hogy ha látnám harcolni versenyezni a többek ellen, tudod olyan unfair, beképzelt módon:D -
én 04.50-kor keltem Talma miatt, meg is érte... de ha nem kelek korán valszeg akkor is bealszom, több mint 20 kört aludtam végig és az eredményhirdetést, de ahogy elnézem nem maradtam le semmiről...
hamilton gyors gyerek, de emberileg egy szánalmas kis surmó, kár hogy nincs senki aki megszorítsa...
ha vb is lesz, ilyen mentalitással soha nem emelkedhet az igazi nagyok közé, csak egy név lesz egy táblázatban, akit a mercedes kiemelt a tömegből, mert angliának kellett egy bajnok a szponzorok miatt... lol -
Szerintem is.. Kimi kb ott volt ahol lenni szokott, Massa meg nagyon béna volt most Kínában .... -
"Megoldották Kimi gumimelegítős porblémáit, fél év után."
Kihez képest? Hamiltonra nem volt veszélyes, Massa meg kritikán aluli volt. -
Alul ...? :DDDDDDDD
Amúgy tényleg szereti, mint ahogy Alonso is meg még sokan az F1-ben...
Igazából az alulkormányozottat ki szeretné ? :DDDD -
De megmagyarázta, hogy ő akkor futotta a leggyorsabb köreit és akkor nagyon jól ment neki, hát igen ütötte vágta a futamon a motiválatlan KimitXD
Ma Hamilton uralta a futamot, Kimitől többet vártam, de szokás szerint az lassította a pályán aki csak tudta.
Megoldották Kimi gumimelegítős porblémáit, fél év után.
Ugye ugye, a teteves alvós lassú finn...
-
remélem, neked lesz igazad... -
Speciel én most azt tippelem,hogy nemlesz Hamilton bajnok az idén sem.
Bár nagy sansza van,de csak akkor lesz ha Felipe kiesik,mert szerintem nemfogja befejezni a versenyt.
Túl sokan vannak ellene,és ugye Massa hazájában nemlehet biztosra menni.