182274
  • G_ArchAngel #73664
    lehet rosszul vettem ki, de en anno ugy olvastam, hogy kapnak egy szabvanytervet, ami alapjan kell legyartani a motorokat, de bizonyos dolgok egyediek lehetnek, mint pl. a szelepvezerles...

a Ferrarinak meg nagy a szaja, az F1 a legnagyobb reklam szamukra...

(kijott lehet megint rajtam az idenyvegi F1 utalat)
  • madmanic
    túllihegik?

Hát ha egy idióta ( Mosley ) valamelyik alkoholgőzös átkurvázott éjszakája után előrukkol ezzel a baromsággal, ami gyakorlatilag értelmetlenné teszi az autógyártók jelenlétét az F1 ben, és a gyártók gyomra ezt nem veszi be, akkor ezt nevezzük túllihegésnek.

Millió lehetőség lenne a költségek csökkentésére, meg a pilóták motiválására, hogy élvezetesebb legyen egy futam.

De EZ??

• zsutyesz
    Lehet, de attól ez még télleg egy baromság. Egységes motorok???? Pff...
  • G_ArchAngel #73661
    kicsit tullihegik az egeszet, szerintem senki nem tudja valojaban mirol van szo, csak duzzognak...
  • zsutyesz
    hát ez egyre jobb
  • zsutyesz
    az tuti :D
  • MaSzKa
    sztem meg Sato
  • nearoalregje
    tévedsz... sutil meg fisichella volt a legkonstansabb :F
  • Istencsászár
    Így van... Alonso is konstans teljesítményt nyujtott a BMWnél gyengébb autóval, tehát ő volt a legjobb? :)
  • vass17
    nem mind1 hogy hol volt konstans: az első helyen, vagy az élcsapatok mögött. Ilyen az egész BMW, nincs sok műszaki hibájuk, de elvannak a "tömegben"..
  • zsutyesz
    amikor működik, akkor igen :)
  • Narusco
    tudom hogy ma nem lesz, ettől függetlenül érdekel :)
  • Narusco
    a bannerban lévő tv a szabadedzéseket is mutatja?
  • MaSzKa
    Montreal polgármestere, Gerald Tremblay csütörtökön találkozott Bernie Ecclestone-nal, hogy megvitassák a Kanada Nagydíj jövőjét. A Formula-1 irányítója korábban azt állította, hogy elmaradtak a fizetéssel, és emiatt kerültek ki a versenynaptárból.

Tremblay a tárgyalás után bizakodó volt, hogy mégis megrendezésre kerülhet a futam. "Eredményes volt a megbeszélés. Tudjuk, hogy mi a probléma forrása. Még sok munka vár ránk, de továbbra is fennáll annak lehetősége, hogy 2009-ben lesz Kanada Nagydíj."

Az elkövetkezendő esztendőben nemcsak Kanada, de Franciaország is futam nélkül maradhat. Ecclestone szerint azonban nincs ok az aggodalomra. "Franciaország dobta be a törülközőt. Túl nagy anyagi kockázattal járt volna egy újabb verseny rendezése. Montrealban teljesen más a helyzet. Ha mégsem sikerül teljesíteniük a feltételeket, számos más jelentkező vár arra, hogy futamot rendezhessen."
  • a.carkey
    "... a McLarentől, amely David Coulthardot feláldozta Mika Häkkinen kedvéért ..."

Aha, lásd 1999-es belga nagydíj (Coulthard még a verseny után IS kétszámjegyű pontokkal volt lemaradva Mikától) ... ami a végén majdnem Mika vébécímébe került. (Még 10-6-4-3-2-1 pontokat kaptak a pilóták!)
  • MaSzKa
    Webber: Kubica volt a legjobb az idén
    Írta: Formula.hu Nyomtatóbarát verzió
    Dátum: 2008.10.24. 10:04
    Ha Mark Webberen múlna, Robert Kubica lenne az idei évad bajnoka. A BMW-Sauber versenyzője az utolsó előtti futamon búcsúzott a bajnoki címtől.

"Robert volt az egyetlen, aki mindenhol konstans teljesítményt nyújtott, és aki a legkevesebb hibát vétette. De mivel már nincs versenyben, így Hamilton és Massa között dől el a cím sorsa. Kettejük közül Lewis dolgozott jobban." - – jelentette ki Webber.

"Lewis remek munkát végez, de még sokat kell tanulnia, mivel ez a második évada. A legjobb tudása szerint teljesít, így elismerést érdemel. Ha ő nyer, akkor is megérdemelt lesz a siker." – tette hozzá a Red Bull Racing versenyzője
  • madmanic
    végre valaki hasonlóan gondolkozik mint és..
  • SzocsA
    ez most mi?
    ez elég egyértelmű volt ha massa kimi mögött lenne a versenyen úgyis átugorják majd kimit valahogy! mivel semmi eséje sincs már!

a mérnökök meg kitalálnak valamit! begörcsőlt az újja nem tudott váltani ! szar a gumi! stb

volt ilyen a mekinél is!
  • MaSzKa
    Szabálykönyvet olvasd

??? te olvastad?
    hol van ez?
  • Bullitt
    Szabálykönyvet olvasd már el és azelőtt mondj ekkora ökörségeket...
  • Punker
    görbe tükör
  • Anders
    értesz a f-1-hez vagy csak nézed?
  • Dark Angel 666
    csak akkor büntetik meg a pilótákat ha ÁTLÉPIK a záróvonalat
  • coulthard007
    Massa: Túl korán kerültem a Formula-1-be!
  • madmanic
    azon hogy nem büntették meg MAssat..
  • mflex #73639
    vajon min lepődött meg ennyire a szerelő? :D

• WNW
    Amiert Alonsot se Monzaban, a box bejaratnal.........
  • MaSzKa
    http://www.formula1.com/services/play_video.html
  • Count Adyn
    remélem ezt csak viccből kérdezted
  • Máté94
    FIA=Ferrari nem tudom mi
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    itt miért nem büntették meg massát?

záróvonal - veszélyes rész

• Punker
    jaja a sok szárnyat kiírtani!
  • oneal1
    sztem pont a motorokat kéne meghagyni ahogy vannak!

én a kasztni-kat egységesíteném. akkor jobban együtt lenne a mezőny
  • zsutyesz
    "Úgy gondoljuk, hogy a standart motor nem jöhet szóba. Az már nem lenne többé Formula-1!"
    Ennyi a lényeg!
  • WNW
    Hihetetlen hogy lehet ilyen ostobasagot kitalalni.. Eloszor beszivtak a nagy autogyartokat az F1-be.. Felvasaroltak a kis magancsapatokat, es belenyomtak hihetetlen osszegeket.. Most meg lehetetlenne tennek, amiert bejottek, hogy magukat mutogathassak..:)) Egy Ferrari, vagy egy BMW miert menne mas motorjaval, nonszensz...?!?!
  • coulthard007
    Tanácskozás a csapatfőnökök között!
  • M@TriX
    egyet is értek vele, remélem Börniék is átérzik ennek a súlyát...
  • autoszimulator
    Ezzel hogy elengedték Hirvonent mindketten, még van esélye, bár nem tartom sokra :) Kevesebb esélye van mint Massának :)
  • Minstrel
    még nem lett