182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #73664 lehet rosszul vettem ki, de en anno ugy olvastam, hogy kapnak egy szabvanytervet, ami alapjan kell legyartani a motorokat, de bizonyos dolgok egyediek lehetnek, mint pl. a szelepvezerles...
a Ferrarinak meg nagy a szaja, az F1 a legnagyobb reklam szamukra...
(kijott lehet megint rajtam az idenyvegi F1 utalat) -
madmanic #73663 túllihegik?
Hát ha egy idióta ( Mosley ) valamelyik alkoholgőzös átkurvázott éjszakája után előrukkol ezzel a baromsággal, ami gyakorlatilag értelmetlenné teszi az autógyártók jelenlétét az F1 ben, és a gyártók gyomra ezt nem veszi be, akkor ezt nevezzük túllihegésnek.
Millió lehetőség lenne a költségek csökkentésére, meg a pilóták motiválására, hogy élvezetesebb legyen egy futam.
De EZ??
-
Lehet, de attól ez még télleg egy baromság. Egységes motorok???? Pff... -
G_ArchAngel #73661 kicsit tullihegik az egeszet, szerintem senki nem tudja valojaban mirol van szo, csak duzzognak... -
hát ez egyre jobb -
az tuti :D -
sztem meg Sato
-
tévedsz... sutil meg fisichella volt a legkonstansabb :F -
Így van... Alonso is konstans teljesítményt nyujtott a BMWnél gyengébb autóval, tehát ő volt a legjobb? :) -
vass17 #73655 nem mind1 hogy hol volt konstans: az első helyen, vagy az élcsapatok mögött. Ilyen az egész BMW, nincs sok műszaki hibájuk, de elvannak a "tömegben".. -
amikor működik, akkor igen :) -
Narusco #73653 tudom hogy ma nem lesz, ettől függetlenül érdekel :) -
Narusco #73652 a bannerban lévő tv a szabadedzéseket is mutatja? -
Montreal polgármestere, Gerald Tremblay csütörtökön találkozott Bernie Ecclestone-nal, hogy megvitassák a Kanada Nagydíj jövőjét. A Formula-1 irányítója korábban azt állította, hogy elmaradtak a fizetéssel, és emiatt kerültek ki a versenynaptárból.
Tremblay a tárgyalás után bizakodó volt, hogy mégis megrendezésre kerülhet a futam. "Eredményes volt a megbeszélés. Tudjuk, hogy mi a probléma forrása. Még sok munka vár ránk, de továbbra is fennáll annak lehetősége, hogy 2009-ben lesz Kanada Nagydíj."
Az elkövetkezendő esztendőben nemcsak Kanada, de Franciaország is futam nélkül maradhat. Ecclestone szerint azonban nincs ok az aggodalomra. "Franciaország dobta be a törülközőt. Túl nagy anyagi kockázattal járt volna egy újabb verseny rendezése. Montrealban teljesen más a helyzet. Ha mégsem sikerül teljesíteniük a feltételeket, számos más jelentkező vár arra, hogy futamot rendezhessen." -
"... a McLarentől, amely David Coulthardot feláldozta Mika Häkkinen kedvéért ..."
Aha, lásd 1999-es belga nagydíj (Coulthard még a verseny után IS kétszámjegyű pontokkal volt lemaradva Mikától) ... ami a végén majdnem Mika vébécímébe került. (Még 10-6-4-3-2-1 pontokat kaptak a pilóták!) -
Webber: Kubica volt a legjobb az idén
Írta: Formula.hu Nyomtatóbarát verzió
Dátum: 2008.10.24. 10:04
Ha Mark Webberen múlna, Robert Kubica lenne az idei évad bajnoka. A BMW-Sauber versenyzője az utolsó előtti futamon búcsúzott a bajnoki címtől.
"Robert volt az egyetlen, aki mindenhol konstans teljesítményt nyújtott, és aki a legkevesebb hibát vétette. De mivel már nincs versenyben, így Hamilton és Massa között dől el a cím sorsa. Kettejük közül Lewis dolgozott jobban." - – jelentette ki Webber.
"Lewis remek munkát végez, de még sokat kell tanulnia, mivel ez a második évada. A legjobb tudása szerint teljesít, így elismerést érdemel. Ha ő nyer, akkor is megérdemelt lesz a siker." – tette hozzá a Red Bull Racing versenyzője -
madmanic #73648 végre valaki hasonlóan gondolkozik mint és.. -
SzocsA #73647 ez most mi?
ez elég egyértelmű volt ha massa kimi mögött lenne a versenyen úgyis átugorják majd kimit valahogy! mivel semmi eséje sincs már!
a mérnökök meg kitalálnak valamit! begörcsőlt az újja nem tudott váltani ! szar a gumi! stb
volt ilyen a mekinél is! -
Szabálykönyvet olvasd
??? te olvastad?
hol van ez? -
Bullitt #73645 Szabálykönyvet olvasd már el és azelőtt mondj ekkora ökörségeket... -
görbe tükör -
értesz a f-1-hez vagy csak nézed? -
csak akkor büntetik meg a pilótákat ha ÁTLÉPIK a záróvonalat -
coulthard007 #73641 Massa: Túl korán kerültem a Formula-1-be! -
madmanic #73640 azon hogy nem büntették meg MAssat..
-
vajon min lepődött meg ennyire a szerelő? :D
-
WNW #73638 Amiert Alonsot se Monzaban, a box bejaratnal......... -
http://www.formula1.com/services/play_video.html -
remélem ezt csak viccből kérdezted
-
FIA=Ferrari nem tudom mi
-
-
itt miért nem büntették meg massát?
záróvonal - veszélyes rész
-
jaja a sok szárnyat kiírtani! -
sztem pont a motorokat kéne meghagyni ahogy vannak!
én a kasztni-kat egységesíteném. akkor jobban együtt lenne a mezőny -
"Úgy gondoljuk, hogy a standart motor nem jöhet szóba. Az már nem lenne többé Formula-1!"
Ennyi a lényeg!
-
WNW #73629 Hihetetlen hogy lehet ilyen ostobasagot kitalalni.. Eloszor beszivtak a nagy autogyartokat az F1-be.. Felvasaroltak a kis magancsapatokat, es belenyomtak hihetetlen osszegeket.. Most meg lehetetlenne tennek, amiert bejottek, hogy magukat mutogathassak..:)) Egy Ferrari, vagy egy BMW miert menne mas motorjaval, nonszensz...?!?! -
coulthard007 #73628 Tanácskozás a csapatfőnökök között! -
egyet is értek vele, remélem Börniék is átérzik ennek a súlyát... -
Ezzel hogy elengedték Hirvonent mindketten, még van esélye, bár nem tartom sokra :) Kevesebb esélye van mint Massának :) -
még nem lett