FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit akarsz te Kimivel?
Kezdjük ott,hogy a rajtot õ kurta el,ráadásué õ még megtámadni se tudta a negrót....
Mikór látjátok be végre,hogy Kimi csak egy örök tehetség marad...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

véletlenül se gondoljunk arra hogy estleg pont miatta megy jol a meki illetve hiánya miatt esik vissza a renault.inkább csalonzóz egy sort te <#alien>THX

amugy hamilton manõverein kivül egy majonézes üveg bámulása is izgalmsabb a mai f1nél, uncsi volt vagy ezek csak a tesztkörök? ...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

kirol
De mint írtam, pont Kimi engedte el Hemiltont, ami mindent elrontott.
Totál szabad utat hagyott neki!
Massa meg nem rajtolt egy cseppet sem rosszabbul. mint pl. Kimi.

DjDano
Az hogy Kimi nem tudott elõzni a bughalmaz Ferrarinak köszönhetõ, Massa amatõr hibát vétett abban a bizonyos kanyarban... nem beszélve a csúnyán elrontott rajtról

DjDano
Kimi is jókor hagyta ott a Mekit... bár õszintén szólva nem sokan fogadtak volna arra, hogy a McLaren vb esélyessé lép elõ

kirol
Na hát ki is mondta, hogy majd Kimi lenyomja Massát?
Az oké, hogy Massa beszopta Hemilton mögött, de õ legalább csinált valamit. Ennyi izgalmas rész volt az egész versenyben. Kimi, még odáig se jutott el, hogy megpróbáljon elõzni.
A rajtnál is elbénázta Massa, meg Kimi is, aki mint a lassításnál jól látszott, a kis idióta pont beengedte Hemiltont, aki megelõzte még Massat is. Persze ha nem balfaszoskodott volna Kimi, és lezárja a szöget, akkor Hemilton nem tudta volna fogni õket, és totál más lehetett volna a verseny.

Massat nagyon sajnálom, hogy megint nem jött neki össze. Meg azt is, hogy Alfonzó nyert. Viszont Hemilton jó srácnak tûnik, jól nyomja.

Nem értem, hogy lett ilyen jó a merci, a renault meg hogy lett ilyen tré ilyen rövid idõ alatt.

Milyen mákos ez a Csalfonzó, hogy pont most jött el a renaulttól.<#szomoru1>

Szóval jövõ héten megint futam? Bárcsak alkotna valami maradandót Massa!

más is azt látta, hogy Massanak a rajtnál az volt a legfontosabb, hogy Kimi ne kerüljön elé?
simán lezárta az utat a finn elõtt - görcsösen Õ akar lenni az elsõszámú pilóta és ebbe bukik bele...

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
Jövõ héten mikor kezdõdik a futam?
mert már nem az F1 írja a sportmûsort...
nagyon sok országban "futottak még" kategória - MotoGP-re is többen kíváncsiak ls sokkal többen mennek a futamokra (oké, olcsóbb is a jegy)

ráadásul a fõ vásárló körzetekben, mint India, Kína, Amerika, stb..., szerintem a Top10-ben sincs az F1...

http://gaborszantai.co.uk/

CHEAPBOY
ha nem szenved is izzad, 50 fok feletti hosegben odabent akarmi van megdoglesz:)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Count Adyn
eh, nemár ekkora szünetet:(

# Bahreini Nagydíj
2007. április 15.
# Spanyol Nagydíj
2007. május 13.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
Szegény Hamilton izzad nagyon.Megküzdött azért a második helyért...
JoeGunn
Majd meglátjuk, ez nem itt dõlt el. Szerintem még fog meglepetést okozni ;)

buldozer99
minek kellet törölni a hozzászolásom?:SSS

Forca Barca

Bandee1987
dehát ez mindig ugyanaz a márka,fajta nem? :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

buldozer99
Amúgy meg szép volt Meki<#worship>
Gogo Ferrari

Forca Barca

allock
mert elõször megkóstolja és ha nem izlik szétlocsolja :Dd

#hhwnd

buldozer99
jaja:D

Forca Barca

Bandee1987
de a pezsgõ hamar az ember fejébe száll ilyenkor :)

Már a himnuszok alatt is mutatta hogy szomjas :)

desigo
MEgszomjazott útközben:)
Punker
meleg van na :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Bandee1987
ok, csak nehéz nem reagálni erre...

Bandee1987
Räikönnen megint elõször beleivott a pezsgõbe, csak utána locsolt :)

Punker
na akkor a ferrari logós emberkéket megkérem hogy ne reagáljanak a provokációra!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Bandee1987
érdekes kijelentés egy olyan szurkolótól, akinek a csapata állítólagos csalás ürügyén sírja ki mind a két szemét, ha nem õk az elsõk...(csalás az mondjuk nem volt, de mind1...)

Count Adyn
Ja tényleg hol az esõ meterológus kollégák?^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Punker
azért én örültem volna 1 jó kis esõnek :)

desigo
Grat Meki <#worship><#worship>
buldozer99
tényleg...

Forca Barca

Count Adyn
Nembirtad ki hogy ne szolj be mi?:D
Ezt most elbaltázta massa, meg hamilton jol végezte a dolgat.
amugy unalmas volt, mint tottinak melbourne xD

Punker
ja hogy rohadjanak meg, milyen tetves idõbeosztás ez, jövõhéten vasárnap itthon se leszek :(

Szamárfület mutatott hehe :D

Nézem a következö futamokat, jövöhéten megint lesz verseny aztán 1 hónap szünet :(

GregSB
Massa pedig bebizonyította, hogy nincs egy szinten az Alonso-Kimi-Hamilton hármassal. Sokkal gyorsabb volt mint Hami az elején, hideg fejjel simán meg tudta volna elõzni.

buldozer99
és nyert a sövény szemöldökü:S

Forca Barca

GregSB
Egyik szemem nevet, a másik sír.

Egyrészt jó hogy a meki jól szerepelt ma, kicsit izgalmasabbá teszi a pontversenyt. Ugyanakkor remélem nem azt fogjuk látni az évben, hogy az egyik versenyet a maki a másikon meg a dferka dominál, mert ez igí dögunalmas, kiélezett harcot akarok az élen! :)

Istencsászár
Izgalmas, bár a verseny sokat nem javult, elsõ kiállásig elvannak, azt szétesik a mezõny...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Biztos szabálytalan az ö padlólemezük is :D

Punker
nincs itt semmi, elb@szták és kész, mókás lesz ez a 3-as pontverseny így mert senki nem húz el az elején.

INeedspeed
Nah mi van ferka szúrkolók....most mit találtok ki?azt h csalt a merci?

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

passatgt
nemsokára kész lesz új olda, és beszerzek mindenféle sport csatornákat még, hogy valahol tuti lehessen nézni-.-

b-type
Gyula rágyógyúlt a Live Timing-re, meg van lepve hogy Heidfeld-Massa 1mp-vel lassabb mint Alonso-Kimi-Hamilton...
Az nem számít hogy közben 2 körben három lekörözés volt, ami mindenképpen feltartás.
Nézni a fát nem látni az erdõt..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

tudod milyen gyorsan mennek?

nem milyen?

nagyon

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

REAL MADRID

akyyy
hát próbálgass azon az oldalon külföldieket, esetleg még itt
http://azbest.extra.hu/hunmedia/azbmedia.htm?0
én is szivesebben nézném gépen... :D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

desigo
Jah most nem megy:(
jaja namindegy azért thx

ha valmi más van azis jo :)

nem kell magyarnak lennie

REAL MADRID

akyyy
hmm úgy látom levették az rtl-t:(

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
http://www.i-tv.hu asszem

tudnál linket küldeni? privátba is akár

REAL MADRID