FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
David Coulthard: A második boxkiállás után problémáim támadtak a fékpedállal, aminek kettõs hatása volt. Egyrészt nem tudtam rendesen fékezni, másrészt, a kormány sem engedelmeskedett, mivel a fék súrolta a kormányoszlopot. Így nem maradt más hátra, le kellett állni.

Valami ilyesmit mondott amugy mikor Palikék nem értették, "Critical brake" ennyit hallottam belõle... szal nem DC-vel volt a baj, hanem a kocsival:(

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ezt Kiminek is meg kell tenni..
Megaztán Massanak ez egy új helyzet,õ idáig hátvéd volt..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

akyyy
ha fizeted

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

hát nem erre számítottam. Grat a Mekinek, összeállt a csomag. Massa tanuljon meg elõzni, Ferrari meg mint csapat úgy együttesen tanuljon meg rajtolni, és beállítani.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Mi számít jónak? ha egy pályán csak a Ferrari nyer? buta megközelítés, hiszen akkor csak Ferrarinak kéne a pályán köröznie más csapatnak pedig nem. Tavaly s elõtte pl azért nem nyertek mer nem voltak elég gyorsak év elején, nem volt jó a kocsi, voltak jobbak, idén pedig nemtudom... volt akik jobbak voltak náluk, megesik az ilyen egy autó versenyben.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
baleseteket is számolod? mert MS-t emlékeim szerint 1-szer itt kissé szétütötte monty ha már megelõzni nem tudta.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Nézted?
Látod itt a baj,a statisztika azt nézegetitek és ebbõl itéltek,mig én emlékezetbõl,ahogyan az elmúlt 20 év versenyeit végignézem számtalanszor,minden télen

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

djfuge
Tehát 9 böl 4-szer nyert a ferka.Szerintem az nem olyan jo,ha azt vesszük hogy akkor amikor õk nyertek mennyire jo volt a ferka.

Hát rosszul!!
1999-tõl amióta megnyilt (és az nincs 10 év)2004-ig Ferka uralom volt..
Az utóbbi 2 évben nyert a rõno,de az leginkább a mislen miatt

djfuge
Ohhh.Ez igaz.Akkor én lehet valami más pályát néztem statisztikailag? :)

DjDano
Malajziában 4x nyert a Ferrari (1999,2000,2001,2004)
2x Mclaren (2003, 2007)
2x Renault (2005,2006)
1x Williams (2002)

Ez tényleg nem a Ferrari pályája :D

djfuge
Ez igy van.:)

Punker
nincs 10 éves a pálya :)))))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Istencsászár
Amugy ez gyönyörû amit Kimi és Alonso csinált. Egy teljesen uj csapatba igazoltak át hosszú idõ után, és õk ketten nyerték az évad elsõ két futamát, ez mutatja a kvalitásukat.

djfuge
Utobbi 10 évrõl beszéltem.De lehet hogy én emlékszem rosszul hogy ezen a pályán nem nyertek sokat a ferkák.

djfuge
Amugy mit szolnátok ha nyáron kimennénk együtt a Hungaroringre?Attol függetlenül hogy ki kinek szurkol.Biztos jol eldumcsiznánk:)

Mitõl is nem?
99,Irvine
2000,Suni
2001 Sumi
2002,sumi
az utonbi 2 évben meg röno a mislennel,meg volt ha jól emlékszem egy Kimi is

Istencsászár
Ezen kár lovagolni, Sumit 1szer megverhette volna, nem tette, utána az autón múlott, mint sokaknak, nem csak Kimi akart vébé lenni az utolsó 5 évben...

djfuge
Tehát ha szétküldi Kimi a kocsikat,akkor a ferka mért nem ment még szét alatta a motor? Érdekes.Biztos most nem nyomja annyira mint régen! Ez nevetséges.A meki egy nagy szar volt.Ezért nem lett még bajnok.

Count Adyn
:))

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

djfuge
Nem! Mint mondtam a Ferkának nem fekszik ez a pálya!

Inkább hányszor széthajtotta..
Kimi szerencsétlen,érzéketlen,megbizhatattlan,csak jó felvillanásai vannak,de nem stabil..ezek hiányában nem lehet vb-t nyerni,akár megkora zseni is...

Istencsászár
Jah, csak olyan természtes már tõle a Hamilton az isten ( ami igaz ) és Alonsot a szarba veri ( ami nem ) duma, h fel sem merült, h nem komolyan gondolja:)))

Én meg úgy látom maximum az év elsõfelében lehet harcban a vb -ért..
Ráadásul Alonsonak remek a hátvédje is,akit szintén nem lesz könnyû megverni,igaz idegileg hogy fogja bírni,azt igy 2 verseny után nehéz megállapitani,mint látható volt nagyon elfáradt Hemilton ezen a versenyen

Istencsászár
Tehát minden Ferrari pilóta anti Malajzia? -.-

djfuge
Végre valaki aki tisztán látja a dolgokat:) EZ NEM A FERKA ASZFALTJA !!!

djfuge
Te nem tudom mit nézel,Kimi szerintem egy roppant gyors pilota.Ne feledjük már el hogy hányszor elromlott a kocsija és csak ezért nem lett világbajnok.Egyszer Alot majdnem megverte egyszer meg sumit is.Tehát ha jo a kocsi már 2 szeres bajnok és Alo csak egyszeres.De mindegy.Toljátok csak Alot.Majd az év végén koppantok:)

BaliBoy
Én viszont 1et értek vele. Ezen a pályán még Sumi is vergõdött mindíg. És ez azért sztem jelent vmit, Michelin ide-Michelin oda.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Count Adyn
Olvasd el a végét is annak:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Én nemtom te mit nézel,de Kimi nyitvahogyott ajtót-ablakot,egyszerüen nem "Teamwork" a srác..
Massa megtanulta Sumi mellett ilyenkor hogy kell zárni..
Kimi az csak egy tehetséges faláb,akár milyen érzékenyen is érint

Istencsászár
Végülis Alonso adott 20 mpt nekik, nemszámít... majd ha ( remélhetõleg ) megnyeri a vébét talán belátod h jó döntés volt leszerzõdtetni, és nagyon jó pilóta. Kimi meg nem ment most, ahogy az elõzõ futamon, de õis hozta a dobogót ami fontos, és ez a lényeg. A vb Alonso és Kimi közt fog eldõlni, és ha hozzák ezt stabilan akkor izgalmas lesz leglább a pontverseny.

Ritka az amikor nem értek egyet veled,de ez most az...
Ez csak az utóbbi pár évben nem ferkás pálya,amikor is a mislen jobb gumikat csinált,de errõl itt most szó nincs...
Én még azt is megkockáztatom,hogy Kimi még a lengyel srácnál sem jobb,nem,hogy Alonsonál...és akkor még Hemiltomt szóba sem hoztam

na, én meg úgy látom 3×-ra is megnézve, hogy elMassatolták Kimi rajtját, Alonsonak meg esélye sem lett volna Massa bénázása és Lewis csodálatos védekezése miatt...

itt Kimi a leg-versenyzõ és Lewis, a többiek nem játszanak...

(amit írtam nem gondolom komolyan, de én is tudok akkora baromságokat, mint Te)

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
viszont csak 4 kocsi esett ki, pedig azért régen itt hullottak mint a legyek.....

djfuge
Egy kicsit renbe raknám a dolgokat!!! Nézzétek már meg visszamenõleg az utolso 10 évet hogy ezen a pályán a ferka hogy szerepelt!!! Ez nem a Ferrari aszfaltja! Vannak bizonyos pályák ahol bármit is csinálnak nem kedvez az autónak! Ez a páya nem a Ferrari kedvence! Azt gondoljátok hogy beérte a Mclaren Kimiéket? Ugyan már.Kimi meg is mondta hogy nem tökéletes az autó ezen a pályán mert nem találja a beállitást! És mért gondolom ezt? Mert Massa is elég gyengén ment.Szóval a sok Alonso drukkernak mondom hogy Kimi lesz a bajnok.Az meg hogy Kimi nem volt erõszakos az elsõ kanyarban az azért volt mert biztos vagyok benne hogy az elsõdleges taktikája az hogy nem keveredni semmi balesetbe,csak hozni a pontokat mert az a végelszámolásban neki fog kedvezni. (amugy meg Alonso is elõször beleivott a pezsibe és utána locsolta csak) Nyugodtan lehet boritékolni hogy Kimi lesz a bajnok,sokkal jobb pilótának tarom Alonál.Õ már mutatott olyan elõzéseket amit Alonso csak tv-ben lát. Ennyi....

Punker
1. F. Alonso 18
2. K. Raikkönen 16
3. L. Hamilton 14

azért szép ez így :)

Massaval is az a gond,hogy õ is mint az elõdei,csak SUMI mellett tudott jó lenni,az õ beállitásai,a technikája..nem azt mondom,hogy egy senki,mert szimpi a srác,de már ezt is elemezgettem tavaly,ha nincs a csapatban olyan versenyzõ aki érti is az autót,hamar a röno sorsára juthat

INeedspeed
Teljes mértékben igy van. Szerintem Bahrainba Ferka lesz elõl

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Count Adyn
Úgyis Sato lesz a bajnok hiába pattogtok<#idiota><#idiota>

Én nem csipázom Alfont,de mint ahogy már tavaly is fejtegettem,nagyon kitanulta ezt a szakmát és messze a legjobb kvalitás a mezõnyben,bár erre a Hemiltonra senki nem számolt,mert õ egy nem akár ki és nem is a papa vagy bátyó árnyéka....

INeedspeed
Õ tehetséges a neve meg Alonso nem Alfonzó és 2 bajnoki cim nem utal egyáltalán arra h mákkos........Mindenki a stilusa miatt utálja alonsot viszont a tehetségét meg letagadják ezt nem értem ha nyer akkor mákkos ha valami nagyot mutat há biztos szerencséje van nem értem meg az ilyen embereket soha.

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Gyocsika
Massa lesz a bajnok!!! <#mf1>

Bughalmaz? pontosan ez az a pont amig még elõnyük van a ferkára írt gumik miatt..
Ez az év második felére csak rosszabb lehet,mire a volt mislenesek is megtalálják a jó egyensúlyt az új helyzettel...

INeedspeed
Egyetértek.....Hamarabb lesz Hamilton bajnok,mint kimi .....;)

Na végre valaki aki nézte is a közvetitést...

Matthewpamer
ott a pont

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Count Adyn
Hát szerintem ez butaság hogy alonso miatt jó a meki és rossz a renault.
Nézd meg Hamiltont és Kova-t, ég és föld a különbség a 2 autóhoz, ehhez a pilótáknak nem sok közük van, az uj szabályoknak annál több...

kirol
Elsõ mondatod hülyeség, utóbb is tökéletesen igaz, én is ezt írtam.

Mit akarsz te Kimivel?
Kezdjük ott,hogy a rajtot õ kurta el,ráadásué õ még megtámadni se tudta a negrót....
Mikór látjátok be végre,hogy Kimi csak egy örök tehetség marad...

véletlenül se gondoljunk arra hogy estleg pont miatta megy jol a meki illetve hiánya miatt esik vissza a renault.inkább csalonzóz egy sort te <#alien>THX

amugy hamilton manõverein kivül egy majonézes üveg bámulása is izgalmsabb a mai f1nél, uncsi volt vagy ezek csak a tesztkörök? ...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"