FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

INeedspeed
Alonso

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

akyyy
alfonzó

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

miilann
ennyi

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

dienesoft
Raikönnen olyan szerencsétlen. Mire összerakják a mercit, addigra elmegy onnét. Amúgy Raikönennt mindig üldözte a balszerencse sztem.

0ppika
na pont ezért nem, ott volt a lehetõség, de egyszerûen kevés volt hozzá, Salo legtöbbször gyorsabb volt nála, és el is engedte mindig ...

http://epica.nl

Zsolti9014
Irine=Irvine

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Véber aszongya a futam elõtt: Barrichello tudott volna VB-t nyerni, ha 1. sz. pilóta, de Irvine nem. Sztem 99-ben egész jól ment Irine, az idény második felében 1.sz. pilóta volt, az utolsó futamig versenyben volt a címért Hakkinennel.

Hajrá Magyarország!

és még utána elõbb kijöttek mint a többiek...
Count Adyn
Azis fura volt hogy miér tartott majd 10s a 2 ferrari elõs kiállása, mikor mindenki más elintézte 7.vmennyi alatt, bleh

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

passatgt
itt rögtön alattam

Räikkönen: nem volt tökéletes a motor

Mivel az évad elsõ versenyén túlmelegedett a Ferrari motor Kimi Räikkönen autójában, és a csapat úgy döntött nem cseréli ki, a finn pilóta nem tudott mindent kihozni a versenygépébõl és meg kellett elégednie a harmadik hellyel Malajziában. "Fontos pontokat szereztük és nem hibáztunk."

"Elégedett vagyok, hogy sikerült pontokat szerezni. De persze az ember csalódott, ha így alakul a hétvége. Nem akartunk kockáztatni. Ilyenkor lehetõség szerint megpróbálod a lehetõ legtöbbet kihozni az egészbõl. Ezen a hétvégén ennél többre nem volt lehetõség."

A csapat nem, Massa viszont hibázott. "Felipe egy kisebb hibát vétett, én pedig nem voltam elég gyors az egyenesben ahhoz, hogy nyomást gyakoroljak Lewisra." - tette hozzá a finn pilóta, aki nem akarta, hogy a motor felmondja a szolgálatot.

"Kompromisszumot kellett kötni. Tisztában voltunk azzal, hogy a motor nem tökéletes, így biztosra kellett menni. Nem akartunk butaságot elkövetni. De már az elsõ rajtkockát sem sikerült megszerezni. De még az évad elején vagyunk, és jó pozícióban, így nincs ok az aggodalomra. A következõ versenyen újabb kemény csata várható. Remélem, hogy legközelebb a gyõzelemért harcolhatunk."

http://gaborszantai.co.uk/

INeedspeed
már senki se haragudjon meg de palik tud hangulatot teremteni és a hangulatér van ott nem a szakértelme kell amiket elmond az mindenkinek nyilvánvaló.........

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Istencsászár
Írtam én olyat? -.-

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

melyik holdon van?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

passatgt
én a cctv 5-ön japánul

Te még mindig foglalkozól,hogy mit mondanak a szakbarbárok?
Én lehetõleg az ORF1 en vagy a német RTL en nézem,csak a reklámkor kapcsolom magyarra

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Istencsászár
David Coulthard: A második boxkiállás után problémáim támadtak a fékpedállal, aminek kettõs hatása volt. Egyrészt nem tudtam rendesen fékezni, másrészt, a kormány sem engedelmeskedett, mivel a fék súrolta a kormányoszlopot. Így nem maradt más hátra, le kellett állni.

Valami ilyesmit mondott amugy mikor Palikék nem értették, "Critical brake" ennyit hallottam belõle... szal nem DC-vel volt a baj, hanem a kocsival😞

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ezt Kiminek is meg kell tenni..
Megaztán Massanak ez egy új helyzet,õ idáig hátvéd volt..

akyyy
ha fizeted

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

hát nem erre számítottam. Grat a Mekinek, összeállt a csomag. Massa tanuljon meg elõzni, Ferrari meg mint csapat úgy együttesen tanuljon meg rajtolni, és beállítani.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Mi számít jónak? ha egy pályán csak a Ferrari nyer? buta megközelítés, hiszen akkor csak Ferrarinak kéne a pályán köröznie más csapatnak pedig nem. Tavaly s elõtte pl azért nem nyertek mer nem voltak elég gyorsak év elején, nem volt jó a kocsi, voltak jobbak, idén pedig nemtudom... volt akik jobbak voltak náluk, megesik az ilyen egy autó versenyben.

Punker
baleseteket is számolod? mert MS-t emlékeim szerint 1-szer itt kissé szétütötte monty ha már megelõzni nem tudta.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nézted?
Látod itt a baj,a statisztika azt nézegetitek és ebbõl itéltek,mig én emlékezetbõl,ahogyan az elmúlt 20 év versenyeit végignézem számtalanszor,minden télen

djfuge
Tehát 9 böl 4-szer nyert a ferka.Szerintem az nem olyan jo,ha azt vesszük hogy akkor amikor õk nyertek mennyire jo volt a ferka.

Hát rosszul!!
1999-tõl amióta megnyilt (és az nincs 10 év)2004-ig Ferka uralom volt..
Az utóbbi 2 évben nyert a rõno,de az leginkább a mislen miatt

djfuge
Ohhh.Ez igaz.Akkor én lehet valami más pályát néztem statisztikailag? 😊

DjDano
Malajziában 4x nyert a Ferrari (1999,2000,2001,2004)
2x Mclaren (2003, 2007)
2x Renault (2005,2006)
1x Williams (2002)

Ez tényleg nem a Ferrari pályája 😄

djfuge
Ez igy van.😊

Punker
nincs 10 éves a pálya 😊))))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Amugy ez gyönyörû amit Kimi és Alonso csinált. Egy teljesen uj csapatba igazoltak át hosszú idõ után, és õk ketten nyerték az évad elsõ két futamát, ez mutatja a kvalitásukat.

djfuge
Utobbi 10 évrõl beszéltem.De lehet hogy én emlékszem rosszul hogy ezen a pályán nem nyertek sokat a ferkák.

djfuge
Amugy mit szolnátok ha nyáron kimennénk együtt a Hungaroringre?Attol függetlenül hogy ki kinek szurkol.Biztos jol eldumcsiznánk😊

Mitõl is nem?
99,Irvine
2000,Suni
2001 Sumi
2002,sumi
az utonbi 2 évben meg röno a mislennel,meg volt ha jól emlékszem egy Kimi is

Istencsászár
Ezen kár lovagolni, Sumit 1szer megverhette volna, nem tette, utána az autón múlott, mint sokaknak, nem csak Kimi akart vébé lenni az utolsó 5 évben...

djfuge
Tehát ha szétküldi Kimi a kocsikat,akkor a ferka mért nem ment még szét alatta a motor? Érdekes.Biztos most nem nyomja annyira mint régen! Ez nevetséges.A meki egy nagy szar volt.Ezért nem lett még bajnok.

Count Adyn
😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

djfuge
Nem! Mint mondtam a Ferkának nem fekszik ez a pálya!

Inkább hányszor széthajtotta..
Kimi szerencsétlen,érzéketlen,megbizhatattlan,csak jó felvillanásai vannak,de nem stabil..ezek hiányában nem lehet vb-t nyerni,akár megkora zseni is...

Istencsászár
Jah, csak olyan természtes már tõle a Hamilton az isten ( ami igaz ) és Alonsot a szarba veri ( ami nem ) duma, h fel sem merült, h nem komolyan gondolja😊))

Én meg úgy látom maximum az év elsõfelében lehet harcban a vb -ért..
Ráadásul Alonsonak remek a hátvédje is,akit szintén nem lesz könnyû megverni,igaz idegileg hogy fogja bírni,azt igy 2 verseny után nehéz megállapitani,mint látható volt nagyon elfáradt Hemilton ezen a versenyen

Istencsászár
Tehát minden Ferrari pilóta anti Malajzia? -.-

djfuge
Végre valaki aki tisztán látja a dolgokat😊 EZ NEM A FERKA ASZFALTJA !!!

djfuge
Te nem tudom mit nézel,Kimi szerintem egy roppant gyors pilota.Ne feledjük már el hogy hányszor elromlott a kocsija és csak ezért nem lett világbajnok.Egyszer Alot majdnem megverte egyszer meg sumit is.Tehát ha jo a kocsi már 2 szeres bajnok és Alo csak egyszeres.De mindegy.Toljátok csak Alot.Majd az év végén koppantok😊

BaliBoy
Én viszont 1et értek vele. Ezen a pályán még Sumi is vergõdött mindíg. És ez azért sztem jelent vmit, Michelin ide-Michelin oda.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Count Adyn
Olvasd el a végét is annak😄

Én nemtom te mit nézel,de Kimi nyitvahogyott ajtót-ablakot,egyszerüen nem "Teamwork" a srác..
Massa megtanulta Sumi mellett ilyenkor hogy kell zárni..
Kimi az csak egy tehetséges faláb,akár milyen érzékenyen is érint

Istencsászár
Végülis Alonso adott 20 mpt nekik, nemszámít... majd ha ( remélhetõleg ) megnyeri a vébét talán belátod h jó döntés volt leszerzõdtetni, és nagyon jó pilóta. Kimi meg nem ment most, ahogy az elõzõ futamon, de õis hozta a dobogót ami fontos, és ez a lényeg. A vb Alonso és Kimi közt fog eldõlni, és ha hozzák ezt stabilan akkor izgalmas lesz leglább a pontverseny.

Ritka az amikor nem értek egyet veled,de ez most az...
Ez csak az utóbbi pár évben nem ferkás pálya,amikor is a mislen jobb gumikat csinált,de errõl itt most szó nincs...
Én még azt is megkockáztatom,hogy Kimi még a lengyel srácnál sem jobb,nem,hogy Alonsonál...és akkor még Hemiltomt szóba sem hoztam

na, én meg úgy látom 3×-ra is megnézve, hogy elMassatolták Kimi rajtját, Alonsonak meg esélye sem lett volna Massa bénázása és Lewis csodálatos védekezése miatt...

itt Kimi a leg-versenyzõ és Lewis, a többiek nem játszanak...

(amit írtam nem gondolom komolyan, de én is tudok akkora baromságokat, mint Te)

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
viszont csak 4 kocsi esett ki, pedig azért régen itt hullottak mint a legyek.....