FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://epica.nl
Hajrá Magyarország!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mivel az évad elsõ versenyén túlmelegedett a Ferrari motor Kimi Räikkönen autójában, és a csapat úgy döntött nem cseréli ki, a finn pilóta nem tudott mindent kihozni a versenygépébõl és meg kellett elégednie a harmadik hellyel Malajziában. "Fontos pontokat szereztük és nem hibáztunk."
"Elégedett vagyok, hogy sikerült pontokat szerezni. De persze az ember csalódott, ha így alakul a hétvége. Nem akartunk kockáztatni. Ilyenkor lehetõség szerint megpróbálod a lehetõ legtöbbet kihozni az egészbõl. Ezen a hétvégén ennél többre nem volt lehetõség."
A csapat nem, Massa viszont hibázott. "Felipe egy kisebb hibát vétett, én pedig nem voltam elég gyors az egyenesben ahhoz, hogy nyomást gyakoroljak Lewisra." - tette hozzá a finn pilóta, aki nem akarta, hogy a motor felmondja a szolgálatot.
"Kompromisszumot kellett kötni. Tisztában voltunk azzal, hogy a motor nem tökéletes, így biztosra kellett menni. Nem akartunk butaságot elkövetni. De már az elsõ rajtkockát sem sikerült megszerezni. De még az évad elején vagyunk, és jó pozícióban, így nincs ok az aggodalomra. A következõ versenyen újabb kemény csata várható. Remélem, hogy legközelebb a gyõzelemért harcolhatunk."
http://gaborszantai.co.uk/
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Én lehetõleg az ORF1 en vagy a német RTL en nézem,csak a reklámkor kapcsolom magyarra
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Valami ilyesmit mondott amugy mikor Palikék nem értették, "Critical brake" ennyit hallottam belõle... szal nem DC-vel volt a baj, hanem a kocsival😞
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Megaztán Massanak ez egy új helyzet,õ idáig hátvéd volt..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Látod itt a baj,a statisztika azt nézegetitek és ebbõl itéltek,mig én emlékezetbõl,ahogyan az elmúlt 20 év versenyeit végignézem számtalanszor,minden télen
1999-tõl amióta megnyilt (és az nincs 10 év)2004-ig Ferka uralom volt..
Az utóbbi 2 évben nyert a rõno,de az leginkább a mislen miatt
2x Mclaren (2003, 2007)
2x Renault (2005,2006)
1x Williams (2002)
Ez tényleg nem a Ferrari pályája 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
99,Irvine
2000,Suni
2001 Sumi
2002,sumi
az utonbi 2 évben meg röno a mislennel,meg volt ha jól emlékszem egy Kimi is
Kimi szerencsétlen,érzéketlen,megbizhatattlan,csak jó felvillanásai vannak,de nem stabil..ezek hiányában nem lehet vb-t nyerni,akár megkora zseni is...
Ráadásul Alonsonak remek a hátvédje is,akit szintén nem lesz könnyû megverni,igaz idegileg hogy fogja bírni,azt igy 2 verseny után nehéz megállapitani,mint látható volt nagyon elfáradt Hemilton ezen a versenyen
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Massa megtanulta Sumi mellett ilyenkor hogy kell zárni..
Kimi az csak egy tehetséges faláb,akár milyen érzékenyen is érint
Ez csak az utóbbi pár évben nem ferkás pálya,amikor is a mislen jobb gumikat csinált,de errõl itt most szó nincs...
Én még azt is megkockáztatom,hogy Kimi még a lengyel srácnál sem jobb,nem,hogy Alonsonál...és akkor még Hemiltomt szóba sem hoztam
itt Kimi a leg-versenyzõ és Lewis, a többiek nem játszanak...
(amit írtam nem gondolom komolyan, de én is tudok akkora baromságokat, mint Te)
http://gaborszantai.co.uk/