FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
A McLaren Hakkinen távozása után már nem ez volt ami elõtte, Kimi jólment minden évben, de a csapat nem állt össze teljesen, valamivel mindi baj volt és ez oda vissza igaz, volt amikor a gép nem ment volt amikor a pilóták nem mentek, nomeg Monty leszerzõdtetése és szenvedése sem tett jót a csapatnak, ezt igy utólag be kell látni. Ilyen hangulatban nem lehetett nyerni vbt, sõt ez a visszaesés tavaly látszódott a legjobban, Monty elment, Kimi is el akart már mer teljesen bele szürkült az ottani légkörbe, nemcsoda h mégcsak futamot sem nyertek, a kocsival sem foglalkoztak anniyt mint a riválisok. Erre az évre készültek ez titsztán látszik, az egész csapat megújult és van motíváció ez köszönhetõ a csapat embereinek és a pilótáknak is.

A guminak is nagy szerepe van, de miben is? h õk nem estek vissza... ez az ideális, nem pedig az amit a Rönó vagy a Honda mûvel. A Rönó biztos jobb lenne Alonsoval, nekik nagy csapás hogy elment aki két éven át a csúcson tartotta õket. Ott biztos nagy a tétlenség, Kova az szenved még, Fisico szintjét sem hozza, aki pedig nem tudott semmit alakítani az uj kocsival, ami nem lehet olyan rossz, mint amit õk ketten mûvelnek vele.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nem érdemes...
Alonso szarta az F-1-et, többiek lúzerek...
csak azt felejti el mindenki, míg Kimi küzdött, addig Alonso mindent a hátvédeknek, vagy az ellenfél technikai hibáinak köszönhet - soha semmiért nem kellett megdolgoznia...

most is egy "elsõidényesnek" köszönheti az 1. és 2. helyét - Hamiltont amint szabadjára engedik könnyedén ledarálja a csórit, de az rosszat tenne az image-nek - az F-1 egy üzlet, nem sport...

mindegy, a magyarok mentalitásához ez is hozzátartozik, annak kell nyalni a seggét aki sikeres, mégha nem is tett az eredményeiért semmi rendkívülit...

http://gaborszantai.co.uk/

DjDano
"Tavaly meg mitõl volt szar a Meki? semmitõl szinte ugyan az az autó idén is,csak éppen Kimi birka ahoz,hogy maga alá tudta volna szabni.."

Úristen és még te beszélsz itt arról hogy mekkora hülyeségeket írnak? Ilyet még egy óvodás se írna le.... Tavaly szar volt a Meki és nem csak Kimi alatt, hanem a csapattárs alatt is. A katasztrófáls szerepléshez Kiminek volt a legkevesebb köze... gondolom megvolt a fejmosás a Mclaren vezetõségében, egy pár csókát kipenderítettek, õrûl fejlesztésbe kezdtek aminek meglett a gyümölcse. Én még azt is hozzátenném, hogy a Bridgestone gumi is közrejátszhatott az óriási javulásban, ami a Renault-nál éppen az ellenkezõ hatást váltotta ki.

...Massa meg ott folytatja ahol a pályafutását kezdte, még pár év kell neki ...a nyugdijhoz ? <#buck>
Istencsászár
Azér örüljünk h Massa nem kente a felnak Hamiltont, bár elõzõtt de legalább magát tett csak ki😊 Massa amugy egész futamon erõbõl ment, amit ezen a szinten nem lehet mint mondottam... Kimi pedig a végén ésszel ment, de nem volt annyival gyorsabb a verseny elsõ szakaszában... kezdem azt hinni h Kimi felnõ a feladathoz, Massa meg ott folytatja ahol a pályafutását kezdte, még pár év kell neki.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Érdekes futam volt,szerintem,most Massa a helyére került.Azért igy régen etettek meg pilotát,ráadásul egy újonc.
Azt látni,hogy Hamilton nem egy ilyedös pilota,ha Palik szerint volt olyan eset,amikor Kimi pulzusa már meghaladta a 65-t,akkor hamilton még 60 járt,és szemmel láthatolag tud gyorsan gondolkodni is.
Arra leszek még kiváncsi milyen lesz,ha neki kelesz elözni.
Count Adyn
Mivolt itt éjjel?😄 Alonso "funok" gyülekezete?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
ezzel vitatkoznék. Salo edzésen is csak 2x verte meg, és abban az évben az idénynyitót (még Schumival a mezõnyben) Irvine nyerte. Az meg nem az õ hibája volt, hogy Hakkinen akkor a mezõny legjobbja volt (Schumi mellett).
De ne érts félre nem akarok vitatkozni, csak szerintem Irvine egy nagyon jó képességû versenyzõ volt.

Hajrá Magyarország!

"Bahreinben meg szerintem pontot se szerez majd Alonso..."

következõ verseny után rögtön várlak itt a fórumban , lehetõleg a befutásakor fényképezd le nekem az arcod had röhögjünk 1 jót...

hogy lehet ilyen elvakult valaki<#szomoru1><#wow3>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Engem csak az zavar, itt mindenki felháborodik, ha Alonso képességeit néhányan vitatják. Ez sztem is hülyeség. De azt meg én kérem ki magamnak, amikor ti itt prédikáltok, hogy Kimi ebben-abban béna. Ezzel s*gget csináltok a szátokból, már ne haragudjatok.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Még meg se probálta elõzni Hamiltont nem volt bevállalós vagy egyszerûen béna. Hajrá Massa!!

Kimi béna, Massa meg hajrá. 😄DDD Enyhén besz*pta Massa... Ennyit a bevállalásról...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

,,Az meg már tényleg vicc,hogy Alfonz folyamatos szerencséjérõl beszél mindenki,ez már rég nem az..."

Épp úgy idióta sztereotípia a részedrõl az, hogy Kimi nem ért az autóbeállításhoz... Számomra ez a vicc, vedd észre magad

érdekes, szétfolyt hûtõvíz, mégis ment két futamot a motor...

INeedspeed
Végre jött egy ember aki megmondta a való igazságot.......

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
a Motra miatt nem ment szerintem de lehet h télleg nem merte bevállalni vagy egyszerüen nem látta értelmét.....

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Zsolti9014
Egy F1-es pilótának nem tudod azt mondani ha megy az autó, hogy lassítson (ha nincs semmi jel, ami meghibásodásra utal, mint pl. most).
Elõtte lévõ években Schumi sem egyszer körözte le a 2. 3. helyezetteket.
Kiminek ez a habitusa, így kell elfogadni. Õ gyõzni akar, mindig és mindenek felett. Ha fut egy gyors kört akkor a köv. célja egy még gyorsabb.
Meg ha van 20+ mp elõnye, akkor tud a saját tempójában menni igazán, és az az amit nem bírt a meki. Ilyenkor azért gondolni kell a boxkiállásokra is.

Hajrá Magyarország!

CHEAPBOY
s mivel Alo drukker vagyok valoszinu szart se er amit irok, de jobban elvezem a VBt ha hetrol hetre az ideg szetbasz hogy mi lesz mintsem hogy az menjen mint eddig, hogy oké van 30 pont elonyunk ki nem szarik az aktualis nagydij eredmenyere.... tul konnyu ugy az egesz. MS tavaly kokemeny volt, s ami nagyon faj hogy iden o nincs, s nem hiszem hogy a Ferrarinal ez a 2 "sztarocska" felnone a feladathoz. Nem verseny szinten, hanem ha tegyuk fel a Ferrari zuhanoban van, osszerazzak a csapatot s ujitsanak fejlodjenek azonnal ahogy az tortent MS idejeben, aki a lelket kidolgozta a sikerert...... szoval lehet uncsi lesz a Vb... de remélem nem.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
szerintem nem volt mindig szethajtva az a meki, sokszor kurva nagy pechje volt. De az is teny hogy sokszor valoszinu benne volt o is. Pl. mi a f*sznak tapossa a leggyorsabb koroket amikor mar 20+Mp elonye van, mint tette ezt az evekben sokszor? Hpgy megmutasaa o a fasza gyerek, vagy mert keptelen tempot valtani? Orulok hgy most finomabb volt, mert a 6 pont sokkal tobb mint a palyaszeli 0. S most csak 2 pont a hatranya nem pedig 8.

CHEAPBOY
sztem sohasem nyilatkozott unszimpin, bar mitagadas voltak neha (s csak rohadtul neha!!) elkapott nyilatkozatai (vagy azt is a sajto forgatta ki), de mint versenyzo a palyan sohase tanusitott olyan viselkedest ami csalást feltételezett volna. Ha meg integet a lekorozotteknek... Uristen akkor mi van? a lekorozottek b*sszák meg amugy is, s orulok hogy o nem olyan is behuzodo f*szkalap mint a tobbi aki csak a sajtoszobaban sir 1 mondatot amugymeg szarik az egészre. S tovabbra is o az egyetlen vilagbajnoka mezonyben (mindemellett 2*es) masokon nemigen volt 1 es rajtszam sohasem, lehet ez sokaknak uvoltoen faj, de az is nagyon valoszinu hogy elvisgi a 3ikat is.... mert o mar csak ilyen kis rohadt makos, veletlen sem verda belet kihajto, minden masra szaro pilota ugyebar......

En persze nem ertek loszart se az egeszhez , hiaba josoltam meg immaron 7 eve hogy ki lesz a VB az ev vegen (igen, Alonsonak 2004 kozepén josoltam 2005re cimet) , nekem is csak makom van😄

LOOLLLLL.

GregSB
Annyira jó, amikor Kimi széthajtotta a Mekit és szétesett alatta, akkor azért fikáztátok mert felelõtlen meg nem tud spórolni, most meg amikor kímélte a ferkát nehogy elfüstöljön a motorja egybõl béna b@lfasz aki nem merte betámadni Hamiltont. Valahogy úgy érzem innentõl kezdve teljesen felesleges vitatkozni veletek... (ugyan ez igaz azokra is, akik Alonsót állandóan mákkirályozzák)

Ja ja..Gábor barátom már nagyon elrugazkodott a valóságtól,vagy csak már nagyon el van keseredve,mert a végét látja a kis kedvencének..
És mind ezt úgy írom,hogy csipem Kimit és drukkolok neki,képzeld ha nem szeretnémm
Az meg már tényleg vicc,hogy Alfonz folyamatos szerencséjérõl beszél mindenki,ez már rég nem az....egyszerüen felnõtt a feladathoz,ráadásul szimpin is nyilatkozik már,jót tett neki,hogy brios leszállt a válláról..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Látom te is igen magas szinten müveled a szakmát..
Bár nem csodálkozom,mert ma belehalgattam a dutáni f1 elõzetesbe,ahol is az 5 tudor megálapitotta,hogy itt szenved a ferka..
Hát akkor innen veszitek azt a rengeteg zöltséget amit leírtok..
Elõszõr is mielõtt megfogalmazod a faszságaid,vegyél annyi fáratságot,hogy érdeklödsz..
ad1, A Maláj nagydijjatt 6 éven keresztûl a Ferka uralta,nem egyszer kettõs gyözelemmel,ez mind addig igy volt,amig a mislen az utóbbi 2 évben nem csinált jó gumit ide..
Kimi azaz a meki egyszer tudott itt gyõzni és azt is szerencsével..
Még hogy Irvine vb esélyes..
Hát ez egy lol,mint te.. 99 ben is csak azért nyerhette itt az elsõ futamot,mert Sumi az utolsó körben átengedte neki,mivel abban az évben volt a kettõs lábtõrése és erre a versenyre tért vissza..
Tavaly meg mitõl volt szar a Meki? semmitõl szinte ugyan az az autó idén is,csak éppen Kimi birka ahoz,hogy maga alá tudta volna szabni..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

CHEAPBOY
mitagadás érti a dolgát a srác s nekem leginkább a hozzáállása ( a pályán) tetszik, annak idején amikor Alonsoka debutalt hasonlo stilusa miatt lett a kedvencem, még 2004ben (szóval nem azonnal😄).

CHEAPBOY
az Alonso csak mákkal nyer, meg ugye CSALonso kinyilatkozasokkal Te lehetsz a fõguru ugye?😄

CHEAPBOY
Todt szerint ez össz vissz 1 tizedet jelentett körönként, s nem ez döntötte el a végeredményt ugyebár.

Shaman
látom sok embernek más-más a véleménye,de 1 valamiben szinte mindenki egyetért!

Hamilton egy faszagyerek,kedvencem lett :-pp

És örömmel látom,hogy nektek is!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ez a topic nem az észérvekrõl szól, ne is próbáld meggyõzni õket...

egyszer már írtam: az SG termeli a legtöbb F1-technikai igazgatót...

http://gaborszantai.co.uk/

Gyocsika
Így van!!!

GregSB
Szerintem ez volt a logikus választás neki. Melyik a rizikósabb, elindulni egy hendikeppes motorral, és biztosan beérni jó pontszerzõ helyen majd a köv héten friss mocit kap, vagy motort cserélni és átgázolni az egész mezõnyön, kihajtva a motor belét a legforróbb pályán, amit következõ héten is használnia kéne? Szerintem egyértelmûen a második.

GregSB
Aha, akkor csak hazudott amikor azt nyilatkozta hogy "Tisztában voltunk azzal, hogy a motor nem tökéletes" (#46794). Valszeg így akarja leplezni a bénaságát. LOL.

desigo
Ha nem lett volna 100%-os akkor kicserélték volna a futam elõtt...
GregSB
#46822 😊

GregSB

A motorja nem volt 100%-os, azért nem sikerült jól neki a rajt és ezért nem tudta betámadni Hamit. Errõl ennyit.

Gyocsika
Szerintem meg Kimi bénázott! Még meg se probálta elõzni Hamiltont nem volt bevállalós vagy egyszerûen béna. Hajrá Massa!!

leoon
Biztos sokkal jobbak lesznek a ferrarik, mert nyilatkozta Kimi, hogy a motorral gond volt csak nem lehetett kicserélni! És még szerencséje volt hogy nem gyulladt ki a motor vagy valami...Lehet hogy a végelszámolásnál majd az õ malmára hajtja ez a 6 pont a vizet! Amúgy naon jók lettek a Mercik ez tény nem gondoltam volna h ennyit fejlõdnek majd és nekik lesz a legnagyobb költségvetése az f1-ben! Ez a Massa...egyelõre annyit, hogy nem gondoltam, h ilyen amatõr, a kis Hamilton jól megleckéztette! Sztem nem kellett volna annyira elkapkodni azt az elõzést és akkor néhyány körrel késõbb biztos meg tudta volna elõzni! Na mind1. Hajrá Ferrari! Hajrá Raikonnen!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

CHEAPBOY
Hótbiztos😄

CHEAPBOY
Sajnos ez igy van még idén is divat szidni, de ha vkinek erre all fel...

En se szidom Kimit vagy a tobbieket...

Meg ez a Csalonzo név... nem tudom hanyszor csalt versenyen de en nemigen emlekszem ilyenre....

CHEAPBOY
Akkor miert nem elozott sztar modjara a verseny egyetlen pontjan sem?😊

CHEAPBOY
kiváncsi vagyok mennyi gyozelem kell meg Alonsonak ahhoz hogy ne mondjak ra az ilyen szuperagyak hogy mákos gyozelem... egyszeruen vicc. Az a MClaren magatol javult fel a télen s a nagydijhetvegen is magatol allitodott be, sot a rajtot is magatol csinalta meg Alonsot csak a 20ko tajekan ebresztettek fel hogy most mar azert Te jossz....

S Alonso utobbi ket evben megnyerte a Bahraini viadalt a Mekk is erosek voltak ott (tavaly utolso helyrol 3 hely Kiminek), de biztos egy db pontot nem fog szerezni Alonso, minden jel erre utal😄DD

Atyauristen.😄

INeedspeed
Ezen az alapon nem is értem miért van 1általán forma 1 h egyiket jobban gyûlöljük mint a másikat olyanoknak mondjuk azt h tehetségtelen vagy h"Alonso mennyen a rákba idegesitõ egy feje van "vagy stb. elõsször is ezek az emberek akik f1 be vannak általában nem szerencsébõl vannak ott hanem tehetségük miatt és akkor jön egy pár ember és le semmizi õket szerintem a pilóták többsége sokkal többre vitte az életben mint az aki lemarházza meg elküldi melegebb éghajlatokra õket azért mindenki gondolkozzon el ezen........

Alonso mennyen a rákba idegesitõ egy feje van a ferrarik most nem mentek jól de legközelebb biztos kettõs ferrari siker lessz.