FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A guminak is nagy szerepe van, de miben is? h õk nem estek vissza... ez az ideális, nem pedig az amit a Rönó vagy a Honda mûvel. A Rönó biztos jobb lenne Alonsoval, nekik nagy csapás hogy elment aki két éven át a csúcson tartotta õket. Ott biztos nagy a tétlenség, Kova az szenved még, Fisico szintjét sem hozza, aki pedig nem tudott semmit alakítani az uj kocsival, ami nem lehet olyan rossz, mint amit õk ketten mûvelnek vele.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Alonso szarta az F-1-et, többiek lúzerek...
csak azt felejti el mindenki, míg Kimi küzdött, addig Alonso mindent a hátvédeknek, vagy az ellenfél technikai hibáinak köszönhet - soha semmiért nem kellett megdolgoznia...
most is egy "elsõidényesnek" köszönheti az 1. és 2. helyét - Hamiltont amint szabadjára engedik könnyedén ledarálja a csórit, de az rosszat tenne az image-nek - az F-1 egy üzlet, nem sport...
mindegy, a magyarok mentalitásához ez is hozzátartozik, annak kell nyalni a seggét aki sikeres, mégha nem is tett az eredményeiért semmi rendkívülit...
http://gaborszantai.co.uk/
Úristen és még te beszélsz itt arról hogy mekkora hülyeségeket írnak? Ilyet még egy óvodás se írna le.... Tavaly szar volt a Meki és nem csak Kimi alatt, hanem a csapattárs alatt is. A katasztrófáls szerepléshez Kiminek volt a legkevesebb köze... gondolom megvolt a fejmosás a Mclaren vezetõségében, egy pár csókát kipenderítettek, õrûl fejlesztésbe kezdtek aminek meglett a gyümölcse. Én még azt is hozzátenném, hogy a Bridgestone gumi is közrejátszhatott az óriási javulásban, ami a Renault-nál éppen az ellenkezõ hatást váltotta ki.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azt látni,hogy Hamilton nem egy ilyedös pilota,ha Palik szerint volt olyan eset,amikor Kimi pulzusa már meghaladta a 65-t,akkor hamilton még 60 járt,és szemmel láthatolag tud gyorsan gondolkodni is.
Arra leszek még kiváncsi milyen lesz,ha neki kelesz elözni.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De ne érts félre nem akarok vitatkozni, csak szerintem Irvine egy nagyon jó képességû versenyzõ volt.
Hajrá Magyarország!
következõ verseny után rögtön várlak itt a fórumban , lehetõleg a befutásakor fényképezd le nekem az arcod had röhögjünk 1 jót...
hogy lehet ilyen elvakult valaki<#szomoru1>#szomoru1><#wow3>#wow3>
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Kimi béna, Massa meg hajrá. 😄DDD Enyhén besz*pta Massa... Ennyit a bevállalásról...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Épp úgy idióta sztereotípia a részedrõl az, hogy Kimi nem ért az autóbeállításhoz... Számomra ez a vicc, vedd észre magad
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Elõtte lévõ években Schumi sem egyszer körözte le a 2. 3. helyezetteket.
Kiminek ez a habitusa, így kell elfogadni. Õ gyõzni akar, mindig és mindenek felett. Ha fut egy gyors kört akkor a köv. célja egy még gyorsabb.
Meg ha van 20+ mp elõnye, akkor tud a saját tempójában menni igazán, és az az amit nem bírt a meki. Ilyenkor azért gondolni kell a boxkiállásokra is.
Hajrá Magyarország!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
En persze nem ertek loszart se az egeszhez , hiaba josoltam meg immaron 7 eve hogy ki lesz a VB az ev vegen (igen, Alonsonak 2004 kozepén josoltam 2005re cimet) , nekem is csak makom van😄
LOOLLLLL.
És mind ezt úgy írom,hogy csipem Kimit és drukkolok neki,képzeld ha nem szeretnémm
Az meg már tényleg vicc,hogy Alfonz folyamatos szerencséjérõl beszél mindenki,ez már rég nem az....egyszerüen felnõtt a feladathoz,ráadásul szimpin is nyilatkozik már,jót tett neki,hogy brios leszállt a válláról..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Bár nem csodálkozom,mert ma belehalgattam a dutáni f1 elõzetesbe,ahol is az 5 tudor megálapitotta,hogy itt szenved a ferka..
Hát akkor innen veszitek azt a rengeteg zöltséget amit leírtok..
Elõszõr is mielõtt megfogalmazod a faszságaid,vegyél annyi fáratságot,hogy érdeklödsz..
ad1, A Maláj nagydijjatt 6 éven keresztûl a Ferka uralta,nem egyszer kettõs gyözelemmel,ez mind addig igy volt,amig a mislen az utóbbi 2 évben nem csinált jó gumit ide..
Kimi azaz a meki egyszer tudott itt gyõzni és azt is szerencsével..
Még hogy Irvine vb esélyes..
Hát ez egy lol,mint te.. 99 ben is csak azért nyerhette itt az elsõ futamot,mert Sumi az utolsó körben átengedte neki,mivel abban az évben volt a kettõs lábtõrése és erre a versenyre tért vissza..
Tavaly meg mitõl volt szar a Meki? semmitõl szinte ugyan az az autó idén is,csak éppen Kimi birka ahoz,hogy maga alá tudta volna szabni..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Hamilton egy faszagyerek,kedvencem lett :-pp
És örömmel látom,hogy nektek is!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
egyszer már írtam: az SG termeli a legtöbb F1-technikai igazgatót...
http://gaborszantai.co.uk/
A motorja nem volt 100%-os, azért nem sikerült jól neki a rajt és ezért nem tudta betámadni Hamit. Errõl ennyit.
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
En se szidom Kimit vagy a tobbieket...
Meg ez a Csalonzo név... nem tudom hanyszor csalt versenyen de en nemigen emlekszem ilyenre....
S Alonso utobbi ket evben megnyerte a Bahraini viadalt a Mekk is erosek voltak ott (tavaly utolso helyrol 3 hely Kiminek), de biztos egy db pontot nem fog szerezni Alonso, minden jel erre utal😄DD
Atyauristen.😄