182273
  • ladarevolution
    Az a baj h egész hétvégére esőt mondtak. Ha csak vasárnap lenne akkor izgalmas lenne a dolog.
    De ha szombaton is eső lesz netalán nem folyamatosan fog esni akkor sokan beszophatják már szombaton és akár az eső is eldöntheti a VB-t és akkor nem az embereken fog múlni hanem a szerencsén. :S

Hajrá Massa! És hajrá Kimi, Alonso, Kubica, Vettel! és h ne legyek igazságtalan: Az eddigiek után hajrá Hamiltonnak is a 6. helyre
  • Kit--Kat
    Most azért más a helyzet és a leosztás, mint ami tavaly volt.
    Tavaly Kimi magának kaparta ki a gesztenyét amellett, hogy Hamilton hibázott is.
  • ShaiHulud
    de elobb meg massanak is bekell futni a celba dobogora. elso ketto jo neki csak, ha hami kiesik ugye?
  • Firerock
    akkor lehet hogy visszavenne az arcából és akkor nem kéne neki akkora sisak..
  • bordy
    most örülnétek egy kamikazze satonak, mi? :D
  • Bullitt
    Az egyébként azért is lenne röhej, mert akkor már a második VB címet dobná el magától. Ez már egy új rekord lenne az F1-ben LOL
  • Firerock
    de jó lenne
    úgy röhögnék
  • Máté94
    Olvass vissza 3-at!
  • Aaell
    Főleg te, mert hamilton kiesik :)
  • Peppus
    Lesz nagy sírás itt vasárnap :D
  • Dark Angel 666
    a multkor visszaütött , most nem fog
    remélem :)
  • Máté94
    Az átók vissza fog ütni!
  • Dark Angel 666
    a legjobb az lenne ha a rajtnál összeakadna Alonsóval , és utána 3 keréken gurulnának tovább :D
  • Bullitt
    Inkább a versenyen szálljon el a motorja, vagy..vágja a falnak úgy, hogy ne menjen tovább a verda. Neki azért ne legyen baja természetesen, azt senkinek nem kívánnám, akármennyire is utálom :F
  • Zigdris
    remélem a csokifiúnak motorhiba lesz, és 10helyes büntit kap :)
  • Máté94
    Szerintem csak azért volt lassú mert írták,hogy visszább veszik a motorjának a teljesítményét és nem tudta kihasználni.
  • mscsscs
    Alonso Massa előtt nyert, Hamilton a középmezőnyben
  • Bullitt
    1. Alonso
    2. Massa
    többi nem érdekes annyira. Hamilton csak 8. vagy 9. már nem tudom..
  • baaka
    Mi lett a vége a második szabadedzésnek??? Nem tudtam végignézni!!!
  • mscsscs
    én is Alonsónak szurkolok, remélem összejön neki megint a jó eredmény!
  • Máté94
    Én meg az elsővel!:)
  • desigo
    én is :)
  • Bandee1987
    A második szabadedzés végeredményével kiegyeznék a vasárnapi futamon is :)))
  • Bullitt
    Hamilton most nagyon gyengus volt, így kell neki :P
  • Firerock
    ÁLonszóó :D
  • Firerock
    tudnál képet rakni róla?
  • Firerock
    Mikor kezdődik az új szízön?
  • Narusco
    bazz nem lehet csinálni az ellen valamit, hogy ne kaadjon ennyire? kibírhatatlanul szar
  • bardocz
    Lehet már a versenyre tesztelnek,meg több benzinnel mennek,és azért.
  • Norbi1990
    Ahányszor feljövök ide mindig azt látom, hogy Bourdais pörög eggyet
  • Gabor_(HSF)
    Látod én örülök neki,hogy mennyi ésszel meg vagy áldva,mert ha nem örülnék se lenne több
  • Bullitt
    Érdekes, hogy itt mennyivel jobbak voltak délelőtt a kemény keverékű gumikon, mint ezeken a lágyakon...
  • Minstrel
    jó ez a sisakkamera, végre itt is lett, CART-ban már 3-4 éve is láttam, de akkor azt mondták F-1-esek rá, hogy túl veszélyes vagy valami ilyesmi. bár ott bent volt a sisakban a szeme mellett, itt meg mintha a sisak alja felé lenne, úgy a plexi alatti résznél kb.
  • barmi
    Köszönnyük Emese!

Nem bírod ki hogy ne a tiéd legyen az utosó szó?

Senki sem kiváncsi már a nyavajgásodra! Hagyd abba a nyomorékságot légyszives. Köszi
  • bardocz
    Nemtudom melyik idióta sértődött meg egy egyszavas kérdésre,mert nem volt képes válaszolni,és kezdet el 10 éves szintjén írogatni ide...
  • barmi
    Köszönöm az összefoglaló tényálladékot! Teljes mértékben igazad van! A topik nem erről kellene hogy szóljon! Tettem egy félsoros megjegyzést és azonnal nekemrontottak öten hogy jól kiosszanak amiért nem az a kedvencem mint nekik. Itt be is fejeztem a sárdobálást! PONT

Elnézést kérek azoktól akiket esetleg megbántottam volna!
  • zsutyesz
    emberemre találtam! :D
  • barmi
    idiótákkal meg amúgy sem állok le vitatkozni...
  • b-type
    Nincs a megánvéleményeddel semmi baj, de ugye nem feltétlen kell hogy érdekeljen.
    Mindenki leírhatná, hogy ez utálom, meg azt szeretem...aztán akinek van kedve ezen idegelni az vitázhatna azon, hogy miért.
  • bardocz