FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként azért vagyok ilyen veled, mivel te ,,hülyéztél" le Alonso fikázókat, hogy csak üres szöveget nyomnak, jelenleg Kimivel ugyanazt csinálod éppen... És ezt utálom

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

nem vagy meggyõzõ Kimivel kapcsolatban... Beszélhetsz mellé továábbra is, hogy így meg úgy, de tényeket nem közölsz a Kimi nem ért az autókhoz témában. A tett többet ér minden szónál.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Te még nagyon új vagy itt,ahoz hogy engem minõsits..
Itt évek óta vannak komoly vagy komolytalan viták és hidd el elég kellemetlen,hogy szinte mindig nekem volt igazam.....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Persze hogy nem..
Ezek a meglátásaim,véleményem és mivel 25 éve vagyok az autó-motor sportban igy vagy úgy,még idekeverdik amirõl a mühelyekben beszélünk

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

sharpshooter
pedig lehet kevesebb hülyeséget írnál(:
nem a bulvárt kell olvasni, hanem a technikai cikkeket - persze ha neked közvetlen forrásod van Maranelloból, akkor én kérek elnézést

amúgy Honda technikai igazgatót keres, talán segíthetnél rajtuk

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Kit--Kat
A korodbólkiindulva sokkal többet láttál tényleg és sokat tudsz nagyon, de azért nem az a készpénz amit mondasz.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Talán túl sok ennyi információ neked egyszerre,annyit olvass el amit meg is értesz..
A másik! talán én vagyok itt az egyettlen,akit nem csak,hogy nem érdekel kirõl mit írnak,de még el sem olvassa...

sharpshooter
még Mika-t programoztak bele, meg Wurzot és PDLR-t(:
Kimi csak vezet meg iszik - nem külön, eccerre!(:

tehát ha nem megy jól Kimi, akkor biztos szarul állítja be az autót. Ha jól megy akkor csak az autó a jó? Hhogy van ez? Hogy van az, hogy Coulthardot agyba fõve verte anno ugyanazzal az autóval. Akkor nem õ állította be? Ki?

Talán nem kéne a bulvársajtó által feltételezett dolgokat tényként venni. Mert mi más a bizonyítékod? Nekem több kell, minthogy biztosnak veszed.

sharpshooter
asszem a naon lusta kimi mente a legtöbb tesztkört a felkészülési idõ alatt, és egyedül Õ tesztelte mindennap a Ferrarit...

ettõl lehet nem jó tesztpilóta, de adatot bõven szolgáltatott és az egy dolog, hogy MS/Senna/Prost csak egy volt(van), de nem is ez a dolguk a pilótáknak, fõleg mert szerintem MS-en kívül egy ember sem szólhatott olyan mélyen a fejlesztésekbe bele...
és tuti a jelenlegi mezõnyben közeltávolt nincs is senki, aki olyanszinten beletudni mászni az adatokba, mint MS...
tehát vagy 22 lúzer van, vagy egysem...

Hidd el,én sem akarlak megismerni

sharpshooter
az vagy, egy szürke<#alien2>

Nem nem hinném,én egy egyszerû kis szürke zseni vagyok...

Gondolod? hát rosszul...én tényekrõl beszélek,mig itt 90%-ig feltételezésekrõl..
Csodálom,hogy még idáig nem jutott el,hogy sajnos Kimi az egyik leggyengébb testpilota õ csak jól megy,egy minden szempontból alárakott jó verdával..
Abban is biztos vagyok,hogy kevesen utálták nálam jobban Alonsot,meg abban is,Kimi nagyobb tehetség volt mindig is..
De Manselhez kell hasonlítanom,mert õ is innkább nagyon megtanulta mint hogy született rá,amit pályafutaása végén leis nyilatkozott..És ez az ami miatt tiszteletet érdemel szememben a korábbi utálatból..
Ez ilyen tipusu sportra,lehet születni,vagy meglehet tanulni..DE AZ AKI MIND"-õt birtokolja,abból (lesz,volt,van) Prost,Senna Sumi és hasonlók..
És még 1 apróság,hamár szóba került Rossi-Talma párhuzam..
Igen Rossi minden szempontból arra született amit csinál.
Nekem volt szerencsém elég sokszor menni velük pályán és bizony Gergö elég sokszor volt jobb, meg abban az idõben nagyobb tehetségnek is tartották, a végeredményt meg tudjuk..
Persze eszem ágába sincs Gábort minõsiteni,csak példáztam a siker 2 útjáról...

sharpshooter
3 héttel ezelõtt pedig Kimi jól hangolt, most meg pont elfelejtette...
2003-ban Kimi jól beállította a Mercit Sepangra, 2004-ben MS a Ferrarit, aztán utána egyik sem értett az autókhoz vagy Sepanghoz...

loál

Punker
az tény hogy MS nagyon vágta hogy állítsák be ajárgányt, ami éveken keresztül rá volt építve, szal ez nem új infó.....de õ már elment szal lényegtelen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Abban is biztos vagyok Sumi ebbõl a ferkából akár még 1 mp-t is kihozna körönként..

Biztos vagy. Oké értjük, ez elég érv nekünk földi halandóknnak...
Nem hiszel kicsit sokat magadról? Már bocs hogy rákérdezek

Azért vagyok szüklátókörû mert pár évvel ezelõtt sokkal többet láttam Kimiben? és csaldás a szereplése?
Nem hinném,hogy ez az aminek gondolod..
Abban is biztos vagyok Sumi ebbõl a ferkából akár még 1 mp-t is kihozna körönként..
Attól hogy egy autót nem tudnak a pályára hangolni,az nem a kocsi hibája,a mekinél is ez volt a helyzet tavaly...
Ugye ezek a motorok múlt év végére,már nagyon kiegyenlitettek voltak,a külömbségek leginkább a gumik,pilóták és beállításokon múltak..
2 csapat változott tavalyhoz képest,a röno megdöglött a mislen nélkül,a honda meg teljesen eltévett,motorikusan és mechanikailag egyiknél sem lehet probléma a gomik is egyformák már,tehát 2 dolog marad,a kaszni és a pilóták...
De nem ragozom tovább,mert itt minmdenki fujja a magáét,mint ahogy én is..
De én legalább jót mulatok............

Kit--Kat
Anno Enzo Ferrari direkt saját iskolát hozott létre, hogy kinevelje a jó szerelõket, szakembereket.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hát még ott se nagyon, pl. Talma elsõ versenye

bardocz
jah,ez nem motogp ahol rosz rajtnál is lenyomhatsz mindenkit(rossi,néha talma)
figyelni kellett volna a rajtnál, remélem a leckét megtanulták

a.carkey
Azért ez a pálya nem egy old Hockenheim vagy Monza, ahol rakat elõzési lehetõség van.

Emlékezzetek arra, hogy Verstappen is képes volt feltartani anno Hakkinent, de nem azért, mert az Arrows jó autó volt, hanem mert egyszerûen nem lehetett elõzni.

Ráadásul idén minden kocsinál ugye két különbözõ típusú gumira kell megtalálni a beállítást, nem egyre. Ez is tovább nehezíti a dolgokat, és ugye mindig annak van elõnye, aki elõl megy.

Ha Alonso nem tudja rötön Massát megelõzni, vagy Massa leelõzi Hamiltont, akkor a Meki jár ugyanígy, ahogy most a Ferka. Alonso is ugyanezt nyilatkozta.

A medve nem játék.

a.carkey
Ismeretség, barátok, stb. A komolyabb melókra meg pályáztatás.

A medve nem játék.

Hy.
Minap fel vetõdött bennem egy kérdés még pedig a következõ hogy mi szükségeltetik ahhoz h valaki be kerüljön egy F1-es csaptba? Speciel engem az érdekelne h a kerékcserés,nyalokás,benzintöltõs emberkék milyen végzetséggel kerülnek oda, so Õk is valamilyen mérnökök vagy milyen szakma kell oda? Vagy csak van ki írva néha pályázta és pont mákja volt?
Kössz elõre is

DjDano
Ha és Volna szót el kell felejteni a F1-ben! 😊

GregSB
Ezt senki nem írta. Ha kimi motorja jó lett volna akkor csata lett volna az elsõ helyért, mert a Meki és Alo is nagyon jó volt SZVSZ.

nem ezt mondtuk... Alonsot így nem lehetett volna megverni, így elb*szott rajt után fõleg

Istencsászár
Köszönom hogy a Ferka engedte a Mekit nyerni, élmény volt! Thx Kimi!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Jóvan, Kimi nyert volna Massa lett volna a 2. csak direkt nem nyomták<#worship><#worship>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

GregSB
Pontosan ezt írtam én is. Motort cserélni, és feljönni 10 helyet az egyik legforróbb és legpáradúsabb pályán, majd rá 1 hétre Bahreinben indulni ugyan azzal a motorral... enyhén szólva hülyeség lett volna.

hagyjad, Alonso szavait meginná

hát ezaz, de ezt nem ismeri be...

djfuge
Mint látod többen látják ugy mint én! Ez azért mond valamit,nem? Ezek a motorok nem utcai motorok,itt egy kis vizfolyás is tehet olyan kárt,hogy nem üzemeltethetik 100%-ban!!! Nagyon nagyon jo döntés volt.Biztos 6 pont,mint lehet hogy a semmi.

Punker
malájzia aztán arab homok vihar, minden motornak durva lenne, nagy hülyeség lett volna cserélni.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kit--Kat
Mintha te tudnád jobban... 10. helyrõl rajtolni rizikós, kiüthetik már rajtnál is, nagyon 1szerû.

Istencsászár
Akkor miért nem cseréltek?😊 nemérted mi? ha a motor nem lett volna 100%os akkor biztosan cseréltek volna... na mind1, hidd azt biztos jobban elszol este majd, hogy "HA az lett volna".

djfuge
De utol érhette volna ha a motort nem kellett volna kimélnie!!!

Istencsászár
Versenyen tényleg spórolt, mer tudta hogy a McLareneket nem érheti utol... ebben sincs semmi extra dolog.

djfuge
Én meg ezt nem igy látom.Kimi mindig megmonja az igazat.Soha nem kertel mint egy két pilota.Megmondta:Kiméltük a motort.Ennyit hozhattam ki ma a motorbol!Képzeld el én ezt is elhiszem neki mint mindent.Mert pl Ausztriáliában is mikor elgondolkozott és picit lecsuszott,akkor is bevallotta hogy õ hibázott.Hát ezt elég sok pilota azzal magyarázta volna hogy "a fék,meg a gumi,az nagyon kopott volt már,huuu haaaa". Szóval én elhiszem,és kész.

Istencsászár
Az a baj az írásoddal, hogy ha olyan jóllett volna a Ferrari mint 3 hete akkor simén cserélhettek volna motort és 10. helyrõl simén nyeri a versenyt Kimi és Massa. Itt nem a motor volt a gond, az a motor ami nem károsodott az elõzõ futamon, az a motor amit nem cseréltek ki, az a motor amitõl nem tartottottak a Ferrari mérnökei. Ez egy jó kifogás, de Kimi és Massa is tudja hogy Alonsot nem tudták volna megfogni, ez igy alakult, ahogy elõzõ futamon épp a fordítotja a történt. Ezt a Kimi alázza Alonsot - Alonso alázza Kimit szerintem el kéne felejteni, mindketten bebizonyították, hogy ha összeáll a csomag akkor ember nincs a pályán hogy megfogja õket.

djfuge
2 napig nem voltam itt,most olvastam vissza miket irkáltatok Alonso pártiak! Hát komolyan mondom nem hittem a szememnek.Itt mindenki irkálta beérte a Mclaren a Ferrarikat.Hát végre kiderült,mert Kimi lenyilatkozta hogy nem terhelhette ugy a motort ahogy szokta,mert ez volt a biztos hogy pontot szerezzen.Nagyon jol döntöttek a Ferrarinál (mint mindig és nem ugy mint a Mclaren-nél)amikor inkább ezt választották hogy kimélõbe rakták Kimi motorját mint hogy kicserélték volna!!! A lehetõ legjobb döntés volt. Már alig várom hogy jöjjön a következõ nagydij,és Kimi lealázza Alonsot.Ha most minden rendben lesz az uj motorral és mindennel,akkor Kimi most nagyon megfogja mutatni mért is õt szerzõdtette le a Ferka. Hajrá Kimi

Kit--Kat
Ennyit ér Massa, én sosem tartottam 1 átlagosnál jobbnak, nem is értettem miért akarja a Ferrari leigazolni.

Istencsászár
Addig sem volt túl gyors, feltartotta Kimit, miközben elõtte bénázott és próbálta Lewist megelõzni, amit csak szélárnyékból tudott a hosszú szakaszon. Utána is ugyan azt mente, csak hátrébb.

nem az a baj, de a BMW is ott volt, arra már nincs magyarázat mi?
Kérdés, Massa a kicsúszása után rohadt lassú lett, miért vajon?

úgy gondolták kitart a lendületük amíg visszatérnek európába, tévedtek 😊
DjDano
A Ferrarit meglepte a McLaren teljesítménye

Megjegyzésem a cikkhez: A Ferrari óriási hibát követett el, hogy 3 hétig szinte csak ûlt a babérjain, miközben a McLaren veszettül fejlesztett... az eredmény kézzel fogható. Remélem ezt a hibát mégegyszer nem követik el!

Massa nem tud elõzni, ez is benne van

egy részét nem is, de már bosszant Gábor hülyesége - iszonyatosan szûklátókörû, pedig a kora miatt kicsit óvatosabbnak kellene lennie, picit többet látott, mint mi, de én még sem írnék ekkora baromságokat

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Most is oda írhattad volna h nem gondolod komolyan <#idiota><#idiota>