182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Az a baj h egész hétvégére esőt mondtak. Ha csak vasárnap lenne akkor izgalmas lenne a dolog.
De ha szombaton is eső lesz netalán nem folyamatosan fog esni akkor sokan beszophatják már szombaton és akár az eső is eldöntheti a VB-t és akkor nem az embereken fog múlni hanem a szerencsén. :S
Hajrá Massa! És hajrá Kimi, Alonso, Kubica, Vettel! és h ne legyek igazságtalan: Az eddigiek után hajrá Hamiltonnak is a 6. helyre
-
Most azért más a helyzet és a leosztás, mint ami tavaly volt.
Tavaly Kimi magának kaparta ki a gesztenyét amellett, hogy Hamilton hibázott is. -
ShaiHulud #73821 de elobb meg massanak is bekell futni a celba dobogora. elso ketto jo neki csak, ha hami kiesik ugye? -
akkor lehet hogy visszavenne az arcából és akkor nem kéne neki akkora sisak.. -
most örülnétek egy kamikazze satonak, mi? :D -
Bullitt #73818 Az egyébként azért is lenne röhej, mert akkor már a második VB címet dobná el magától. Ez már egy új rekord lenne az F1-ben LOL -
de jó lenne
úgy röhögnék -
Olvass vissza 3-at! -
Aaell #73815 Főleg te, mert hamilton kiesik :) -
Lesz nagy sírás itt vasárnap :D
-
a multkor visszaütött , most nem fog
remélem :) -
Az átók vissza fog ütni! -
a legjobb az lenne ha a rajtnál összeakadna Alonsóval , és utána 3 keréken gurulnának tovább :D -
Bullitt #73810 Inkább a versenyen szálljon el a motorja, vagy..vágja a falnak úgy, hogy ne menjen tovább a verda. Neki azért ne legyen baja természetesen, azt senkinek nem kívánnám, akármennyire is utálom :F -
Zigdris #73809 remélem a csokifiúnak motorhiba lesz, és 10helyes büntit kap :) -
Szerintem csak azért volt lassú mert írták,hogy visszább veszik a motorjának a teljesítményét és nem tudta kihasználni. -
mscsscs #73807 Alonso Massa előtt nyert, Hamilton a középmezőnyben -
Bullitt #73806 1. Alonso
2. Massa
többi nem érdekes annyira. Hamilton csak 8. vagy 9. már nem tudom.. -
Mi lett a vége a második szabadedzésnek??? Nem tudtam végignézni!!! -
mscsscs #73804 én is Alonsónak szurkolok, remélem összejön neki megint a jó eredmény! -
Én meg az elsővel!:) -
én is :) -
A második szabadedzés végeredményével kiegyeznék a vasárnapi futamon is :))) -
Bullitt #73800 Hamilton most nagyon gyengus volt, így kell neki :P -
ÁLonszóó :D -
tudnál képet rakni róla? -
Mikor kezdődik az új szízön? -
Narusco #73796 bazz nem lehet csinálni az ellen valamit, hogy ne kaadjon ennyire? kibírhatatlanul szar -
Lehet már a versenyre tesztelnek,meg több benzinnel mennek,és azért. -
Ahányszor feljövök ide mindig azt látom, hogy Bourdais pörög eggyet
-
Gabor_(HSF) #73793 Látod én örülök neki,hogy mennyi ésszel meg vagy áldva,mert ha nem örülnék se lenne több
-
Bullitt #73792 Érdekes, hogy itt mennyivel jobbak voltak délelőtt a kemény keverékű gumikon, mint ezeken a lágyakon... -
jó ez a sisakkamera, végre itt is lett, CART-ban már 3-4 éve is láttam, de akkor azt mondták F-1-esek rá, hogy túl veszélyes vagy valami ilyesmi. bár ott bent volt a sisakban a szeme mellett, itt meg mintha a sisak alja felé lenne, úgy a plexi alatti résznél kb. -
barmi #73790 Köszönnyük Emese!
Nem bírod ki hogy ne a tiéd legyen az utosó szó?
Senki sem kiváncsi már a nyavajgásodra! Hagyd abba a nyomorékságot légyszives. Köszi
-
Nemtudom melyik idióta sértődött meg egy egyszavas kérdésre,mert nem volt képes válaszolni,és kezdet el 10 éves szintjén írogatni ide... -
barmi #73788 Köszönöm az összefoglaló tényálladékot! Teljes mértékben igazad van! A topik nem erről kellene hogy szóljon! Tettem egy félsoros megjegyzést és azonnal nekemrontottak öten hogy jól kiosszanak amiért nem az a kedvencem mint nekik. Itt be is fejeztem a sárdobálást! PONT
Elnézést kérek azoktól akiket esetleg megbántottam volna! -
emberemre találtam! :D -
barmi #73786 idiótákkal meg amúgy sem állok le vitatkozni...
-
Nincs a megánvéleményeddel semmi baj, de ugye nem feltétlen kell hogy érdekeljen.
Mindenki leírhatná, hogy ez utálom, meg azt szeretem...aztán akinek van kedve ezen idegelni az vitázhatna azon, hogy miért.
-