FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
És én továbbra se csipem Alonsot..elõbb mondhatnám,hogy Kubica vagy Massa drukker vagyok..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Index.hu-n olvashato:)
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Igy van logikusan gondolkozva 1 80%-os motorral nem 1 tizedet kapsz körönként.Todt is bevallotta h nem ez volt a gáz,lehet kimivel volt a gáz mivel õ evvel takarózott nem érdekes?Kimi azt mondja h megvolt kötve a keze,(nem használhatta az autót 100%-ban)ellenben todtal aki azt mondta h evvel 1 tizedet vesztett kb körönként.........
De vedd már észre magad. Alonsoról is csak véleménye van sok embernek, mégis szinte kioktattad õket, téged nem lehet?? Ez itt a gond. Számomra éppóúgy sztereotípi Kimit autókhoz nem értõnek nevezni, mint Alonso mákernek nevezése. Éppúgy baromság mindkettõ. Csinálj továbbra is seggget szádból, engem nem érdekel
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
esetleg annyit,hogy szimpatikusabb..
Azt már viszont igen,hogy Alonso precizebb érettebb..
Az is igaz ebben a topicban ment a sok duma,hogy Irvine vagy Barichello vagy akár Massa is,megtudná verni Sumit,csak nem engedik.....
Egy 80% os motort meg a bontóba visznek,nem pedig versenyezni....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
- adott volt egy Kimi és egy 80%-os motor, amivel hoztak 6 pontot (és mivel a csere nem történt meg, ezért a következõ forró futamon új motort, nem pedig egy szétgyilkoltat kell használni), és ezzel a technikával Kimi hozta Alonso sebességét az utolsó harmadban...
- adott volt egy Massa új motorral, aki sokak szerint MS mellett kiforrt tehetség, beért 5. helyen, egyrejobban leszakadva Nick-tõl, megsem közelítve Kimi takarékos tempóját...
most akkor hogy is van ez, uraim?
Azt egy szóval sem mondtam,hogy okos lennék,max annyit saját véleményem van ami mellett kitartok..
Az a tûz amirõl meg beszélsz,már régen kihalt Kimibõl...
Persze fel is támadhat még,csak én látok erre kevés esélyt..
De hát futtasátok Kimit nyugodtan,szakmai meglátásodról nekem bõven elég annyi,ahogy anno Sumi-ról nyilatkozgattatok...
Kimi bajnok lesz az tuti! 2003-ban is a Scumacheristáknak köszönhetõen maradt le a VB címrõl, az emlékezetes szabálytalan visszatolás miatt.
Emlékszem amikor Schumacher egyszer kiesett az egyik versenyen, utána futamokon keresztûl csak vergõdött, míg Kimi minden balszerencsés futam után olyan tûzzel hajtott mint ha az elõzõ futamot megnyerte volna. Ez teszi õt erõssé, nincs hatással rá semmilyen külsõ körülmény. Vagy ha van is ez a pályán nem látszik
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
„Mindannyian tudják, hogy aggódtunk a motor miatt, mert Ausztráliában elfolyt a hûtõvíz. Viszont úgy éreztük, nem szükséges a motort kicserélni, inkább vigyázunk arra, azonban körönként mindössze csak egy tizedmásodpercrõl beszélhetünk” – tette hozzá Todt.
Nem tudja véletlen valaki honnan tudnám megszerezni a 2006 os Brasil naygdíjat? Magyart!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
definiáld légyszíves a "szerencsét" - iszom szavaidat, Mester
A szerencse pl az,hogy éppen nem a fejedre léptem,hanem pár cm-el mellé,ez semminek sem a következménye,csak épp akkor pont igy jött ki
minden vmi következménye, olyan nincs hogy "szerencse"...
ha Alonso nyert nem azért nyert, mert szerencsés, hanem mert vki balfék volt a mclarennél és nem ellenõrzött vmit - de ilyen nincs hogy "szerencse"
Te ide túl sokszor még nem írtál és öszintén szólva nem is emlékszem,hogy korábban jártál ebben a topicban..
Egy szenzációs pilóta,ehez nem is férhet semmi kétség,de ez még kevés ahoz,hogy bajnok is legyen..
3 dolog minimum hiányzik belõle ami mindenképpen kellene a vb cimhez.
1 szerencse..2 megbizhatóság(ide tartozik a taktika,észverseny,stabilitás,koncentráció)
3. pedig egy jó fenék,amivel még azelõtt érzi ha baj van,mielõtt a cumputerek már kiírják..
Ez utóbbit nem lehet megtanulni,de az elsõ kettõ már sikerre vihetné,ha párosulnak....
követem a fórumot és csak akkor írok be, ha vki nagy hülyeséget enged ki a billentyûzetbõl:)
faterom 2× idõsebb, mint én - nem ért már az újabb autókhoz, nem ért az IT-hez, nem ért semmihez ami digitális, ha vki életkora magassabb, az nem azt jelenti, hogy egy adott dologhoz jobban ért
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Itt évek óta vannak komoly vagy komolytalan viták és hidd el elég kellemetlen,hogy szinte mindig nekem volt igazam.....
Ezek a meglátásaim,véleményem és mivel 25 éve vagyok az autó-motor sportban igy vagy úgy,még idekeverdik amirõl a mühelyekben beszélünk
nem a bulvárt kell olvasni, hanem a technikai cikkeket - persze ha neked közvetlen forrásod van Maranelloból, akkor én kérek elnézést
amúgy Honda technikai igazgatót keres, talán segíthetnél rajtuk
A másik! talán én vagyok itt az egyettlen,akit nem csak,hogy nem érdekel kirõl mit írnak,de még el sem olvassa...
Kimi csak vezet meg iszik - nem külön, eccerre!(:
Talán nem kéne a bulvársajtó által feltételezett dolgokat tényként venni. Mert mi más a bizonyítékod? Nekem több kell, minthogy biztosnak veszed.
ettõl lehet nem jó tesztpilóta, de adatot bõven szolgáltatott és az egy dolog, hogy MS/Senna/Prost csak egy volt(van), de nem is ez a dolguk a pilótáknak, fõleg mert szerintem MS-en kívül egy ember sem szólhatott olyan mélyen a fejlesztésekbe bele...
és tuti a jelenlegi mezõnyben közeltávolt nincs is senki, aki olyanszinten beletudni mászni az adatokba, mint MS...
tehát vagy 22 lúzer van, vagy egysem...
Csodálom,hogy még idáig nem jutott el,hogy sajnos Kimi az egyik leggyengébb testpilota õ csak jól megy,egy minden szempontból alárakott jó verdával..
Abban is biztos vagyok,hogy kevesen utálták nálam jobban Alonsot,meg abban is,Kimi nagyobb tehetség volt mindig is..
De Manselhez kell hasonlítanom,mert õ is innkább nagyon megtanulta mint hogy született rá,amit pályafutaása végén leis nyilatkozott..És ez az ami miatt tiszteletet érdemel szememben a korábbi utálatból..
Ez ilyen tipusu sportra,lehet születni,vagy meglehet tanulni..DE AZ AKI MIND"-õt birtokolja,abból (lesz,volt,van) Prost,Senna Sumi és hasonlók..
És még 1 apróság,hamár szóba került Rossi-Talma párhuzam..
Igen Rossi minden szempontból arra született amit csinál.
Nekem volt szerencsém elég sokszor menni velük pályán és bizony Gergö elég sokszor volt jobb, meg abban az idõben nagyobb tehetségnek is tartották, a végeredményt meg tudjuk..
Persze eszem ágába sincs Gábort minõsiteni,csak példáztam a siker 2 útjáról...
2003-ban Kimi jól beállította a Mercit Sepangra, 2004-ben MS a Ferrarit, aztán utána egyik sem értett az autókhoz vagy Sepanghoz...
loál
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"