FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem! ezt már tavaly kezdtem írogatni,amikor még Sumi után õ volt a másik akiért szoritottam..
Csak én a szemeiben már nem láttam a tûzet és versenyzésében a rutint,ennyi.. amibõl következtetek...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

GregSB
Azt mondta hogy Kimi egy helyben toporog. Ezt gondolom az idei teljesítményére mondta, mert a tavalyi meki enyhén szólva hulladék volt alatta...

Istencsászár
milyen kettõ? x éve már F1ben vannak:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

GregSB
és mindezt két verseny alapján vontad le?

Mindegy, én azt mondom hogy Alonso és Kimi is esélyes idén a VB-re, majd elválik melyiküknek volt igaza :)

Ferditettem?
HUH itt kellett volna lenned 2-3 éve is..olvasgathattál volna szépeket,amit Sumiról írtak...
Kimit én még akkor is a top5 piloták közé soroltam,amikor még Sumi versenyzett,sõt talán olyan idõ is volt mikor Alonsot is (szavaiddal élve) tulzottan makkernak találtam...
Csak hogy azóta változtak a dolgok,mig sztem Alonzo fejlõdõtt és nem keveset,addig Kimi egy helyben toporog..
Én ezt továbbra is fentartom és még úgy gondolom,ha Kimi idén nem lesz vb akkor már soha...
De azt érvként nem fogadom el,hogy azért jó versebyzõ,mert szereti a vodkát,mint ahogy azt sem,Alonso csak makis

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

sharpshooter
nem kellene személyeskedni, tata, egy 10-essel vagy talán öregebb(:

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Ez igy igaz..a pontos dátumot én juliusra tudom,bár nem néztem utánna.
De azt hiszem ha témánál maradunk,itt arról volt szó,hogy itt nem új konstrukcióról van szó,mégha nem is egyezik meg teljesen a tavalyi motorral,azt nem mondhatni azért ilyen jó a meki,mert tavaly olyan sz@r volt

INeedspeed

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

sharpshooter
régebben írtad, hogy autószerelõ vagy, tehát gondolom ezt szerelembõl csináltad, tehát akkor ne mérd magad egy szénbányászhoz, akinek tényleg kell szenvednie
a sportolók akár technikai akár atlétikai vagy csapatsportot ûznek egy nagy cirkusz mutatványosai, bár hozzájárulhatnak a tudományokhoz (fizikoterápia, stb), de marhára nem érnek fel azokkal akik mindennapi munkájukkal tekerik a világ kerekét
(tehát az autószerelõ munkádért respect, a versenyzés meg a magánügyed)

GregSB
Ok, én elhiszem, de ettõl függetlenül szerintem iszonyatosan nagyot ferdítettél Kimivel kapcsolatban. Véleményed lehet ez, csak akkor ilyen alapon ne sljál be azoknak, akik Alonsót mákkirályozzák...

Semmi természetesen,csak az ész érvek helyett átment a kiscsákó személyeskedésbe,amit ebben a topicban sem türtem el soha,régebbiek emlékeznek rá

Ne sértegess kérlek újságírókkal és riporterekkel!!!
Én a Maruzsi féle szenvedéses idõszakból származom,nekünk nem toltak a seggünk alá semmit..akkoriban minden egyes csavarért meg kellett szenvedni...

GregSB
Nem neked ment a válasz.

Count Adyn
:DD
ja és csak folytassátok jól szórakozok:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Részlet az FIA közleményébõl:

"A motorok a 2006-os Kínai Nagydíjtól stabilizálásra kerülnek. Az ott futó motorokat lehet majd használni a szezon utolsó két versenyén és a 2007-es idényben."

A két futam után leszabályozták a motrokat a teszteken, ennek tükrében modosítottak is rajtuk még 1-2 dolgot majd pár teszt után ( most pontos dátumot nemtudok ) le kellett adni a végeleges specifikációkat. Ez igy volt, ha van kedved keresgess vissza ezekre a hírekre, le lett irva mindehol!

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
És miköze ennek az F1hez?? Azért az kicsit komolyabb mint 1 magyar akármilyen bajnokság.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

INeedspeed
miköze czollnernek ehhez?

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

sharpshooter
na, lehet megvan Gyula SG-s nickje...:(

GregSB
Én erre nem lennék azért ennyire büszke.
Czollner Guszi is régóta versenyzik, mégis akkora f@szágokat tud mondani hogy sokszor borsódzik a hátam.

INeedspeed
vigyáztak rá de nem érted meg h nem az volt fõok istenem de gyenge a procid.....

Akkor ebbe maradtunk,csak tudod én már akkor versenyeztem ,mikor te még tervbe sem voltál

Pontositsunk..tavaly juliusig kellett leadni és szerkezetében nem lehet változtatni rajtuk..
Vagyis csak apró dolgokon lehet változtatni,aminek minimális kihatása van a teljesitményére

sharpshooter
inkább vagyok majom, mint egy beképzelt dilettáns...(:

az hogy vki 30 éve csinál vmit, az nem garancia, hogy ért hozzá - M.országon meg pláne

Gyocsika
Ha tudnál adni egy magyar kommentáros 2006-os Brasil nagydíjas linket nagyon megköszönném!

Istencsászár
Ezek nem a tavalyi motrok, ezek teljesen 2007es motrok amiket tavaly le kellett adni. Amit a tavalyi futamokon használtak azoknak egy továbbfejlesztett változataik használják, szvsz nem ugyan az!! az más h idén nem fejleszthetik, de nem mondanám rá h "tavalyi" motor.

hiába köteketsz te kis majom!
engem nehezen zavarsz össze,nem csak azért mert ez az egyik szakmám,de üzöm is 30 éve lassan...
Elõszõr tanulmányozd az robbanó motor müküdési elvét.talán utánna meg is értesz belõle valamit

bardocz
ne már pedig tavaly olyan jól szerepeltek :D
ugyanaz a motor, és még te értesz hozzá? No Comment

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

sharpshooter
ne zavarjátok össze, egész télen futamokat nézett - szerintetek tudja, hogy a Lotus idén nem indul?:)))

Nem! az ujságírókat.. és a rengeteg ködösitést meg vaklármát..
fingunk sincs mi van a kulisszák mögött,csak a kábitás megy orba-szájba...

Arról hallóttál,hogy idén is a tavalyi motorokkal lehet menni,mindenféle módositások nélkül?

Ember, hát rengeteg dolgot lehet módosítani, olvass már utána...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kit--Kat
Igen mert alkatrészeket lelehetett cserélni, Nefelejtesd ez a motor Montoya alatt úgy állt meg, hogy csak rázókõhöz csapta az alját.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

sharpshooter
most akkor Ross Brawn-t, Jean Todt-ot, Ron Dennis-t, Norbert Haug-ot, Pat Symonds-t, Flavio Biatore-t fikázod?
mert róluk van szó, ha Kimi leigazolásáról beszélünk, azaz az F-1 utóbbi éveinek legmeghatározóbb csapatainak vezetõirõl - talán figyelmesebben kellene olvasnod, mert én nem szagértõkre és újságírókra hivatkoztam

Arról hallóttál,hogy idén is a tavalyi motorokkal lehet menni,mindenféle módositások nélkül? vagy ugy gondolod más alkatrészekkel rakják össze,amitõl idén a meki moci megbizhatóbb...

djfuge
Onnan hogy Kimi jobb.Ennyi:)

sharpshooter
honnan tudod 2 futam után, hogy melyik lesz a jobb?

Ó hát persze!
Ezek a szakértõk azt is megírták anno,hogy Frenci nagyobb tehetség mint Sumi,meg a kis Ralf többre viszi mint a báttya..
Ha tudnád mennyi mindent írtak már csak az elmúlt 30 évben,nem állnál igy itt,mint Alice csodaországban...

djfuge
Akkor is mákos mert ugy került a mekihez hogy kapott egy megbizhato autot,mig szegény kimi szenvedett vele.

sharpshooter
azt írtam, hogy nem értek mindennel együtt, Alo nem mákos, hanem kihasználta a mekláren b*lfaszkodását, szerintem sem jó pilóta, de jó stratéga

djfuge
ezt nem értem! Most te ezt mért irod nekem hogy mindenki Kimit akarta megszerezni?Ezt én is tudom.Szerintem valamit félre értettél az irásomban.

sharpshooter
nem mindenben értek egyet veled, de valamivel kiegészítem:
az F1-ben a csapatvezetõk és managerek hozzáértõ emberek, igaz?
miért van az, hogy minden topcsapat az akkor már VB Alonsoval szemben Kimit szerette volna megszerezni vagy megtartani?

ja, persze!
nem olvasnak SG szakértõi tápigot:)

Istencsászár
Olvasd el ujra miket írtál és vond le a következtetéseket -.-

djfuge
Már nem azért de mindenki lehuzta a téli teszteken Kimit hogy tanuló év lesz ez neki!!! Az sok szakértõ,kérdem én,aki ezeket mondta,az most akkor mégsem szakértõ? Csak azért mert Kimi mindjárt megnyerte akkora fölénnyel a versenyt!!! Igaz Massa utolsó helyrõl indult,de ott volt Mákos meg Hami! Szóval hagyjuk már hogy Kimi nem akkora tehetség mint Mákos! 10-szer jobb pilotának tartom Kimit mint a Mákost! Mért hivja mindenki Alonsot mákosnak? Mert pl a Mclaren pár évig megbizhatatlan volt,most meg 2007-ben ugy néz ki összeált!Azt meg hagyjuk hogy Mákos miatt lett megbizható a Merci motor!Persze!!! Odakerült és mindjárt elkzdte szerelni a motort és kioktatta a merci gyárban a mérnököket hogy ti hülyék,hát nem igy kell motort épiteni!:) Ezen röhögnöm kell. Akkor is egy nagy Mákos,és Kimi lesz a bajnok 2007-ben.

djfuge
Én is igy gondolom!!! Hajrá Kimi

djfuge
"nem szükséges a motort kicserélni, inkább vigyázunk arra" szerintem Todt sem tudta mit beszél!!! Erröl ennyit.

Kit--Kat
nem vagy benne biztos

Az irasod,nagyban spekulativ,és vitára gerjesztö.
Nem vagyok biztos benne,hogy Kimi egy egészséges motorral jobb eredményt tudott volna elérni,söt ez a 3. hely köszönhetö inkább a Finn nyugodtságának,és rutinjának.
Valamiért a Ferrari sebessége a 10. körtöl nagymértékben vissza esett,mind kettõé.
Akár hogy nézzük Kimi még csak elözési távolságba sem került Hamiltonhoz,Massa meg.....,azért vártam ,hogy neki esik Heidfeldnek,mint Hamiltonnak,de mintha ö maga is érezte volna önön maga korlátatit.
INeedspeed
<#bohoc>

Punker
ott van Ron nem? :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Count Adyn
Akkora költségvetésbe beleférhetne már egy bohóc szerzõdtetése jó légkör teremtésére.<#idiota>

(amugy ja)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"