FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak én a szemeiben már nem láttam a tûzet és versenyzésében a rutint,ennyi.. amibõl következtetek...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mindegy, én azt mondom hogy Alonso és Kimi is esélyes idén a VB-re, majd elválik melyiküknek volt igaza :)
HUH itt kellett volna lenned 2-3 éve is..olvasgathattál volna szépeket,amit Sumiról írtak...
Kimit én még akkor is a top5 piloták közé soroltam,amikor még Sumi versenyzett,sõt talán olyan idõ is volt mikor Alonsot is (szavaiddal élve) tulzottan makkernak találtam...
Csak hogy azóta változtak a dolgok,mig sztem Alonzo fejlõdõtt és nem keveset,addig Kimi egy helyben toporog..
Én ezt továbbra is fentartom és még úgy gondolom,ha Kimi idén nem lesz vb akkor már soha...
De azt érvként nem fogadom el,hogy azért jó versebyzõ,mert szereti a vodkát,mint ahogy azt sem,Alonso csak makis
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
De azt hiszem ha témánál maradunk,itt arról volt szó,hogy itt nem új konstrukcióról van szó,mégha nem is egyezik meg teljesen a tavalyi motorral,azt nem mondhatni azért ilyen jó a meki,mert tavaly olyan sz@r volt
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
a sportolók akár technikai akár atlétikai vagy csapatsportot ûznek egy nagy cirkusz mutatványosai, bár hozzájárulhatnak a tudományokhoz (fizikoterápia, stb), de marhára nem érnek fel azokkal akik mindennapi munkájukkal tekerik a világ kerekét
(tehát az autószerelõ munkádért respect, a versenyzés meg a magánügyed)
Én a Maruzsi féle szenvedéses idõszakból származom,nekünk nem toltak a seggünk alá semmit..akkoriban minden egyes csavarért meg kellett szenvedni...
ja és csak folytassátok jól szórakozok:)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"A motorok a 2006-os Kínai Nagydíjtól stabilizálásra kerülnek. Az ott futó motorokat lehet majd használni a szezon utolsó két versenyén és a 2007-es idényben."
A két futam után leszabályozták a motrokat a teszteken, ennek tükrében modosítottak is rajtuk még 1-2 dolgot majd pár teszt után ( most pontos dátumot nemtudok ) le kellett adni a végeleges specifikációkat. Ez igy volt, ha van kedved keresgess vissza ezekre a hírekre, le lett irva mindehol!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Czollner Guszi is régóta versenyzik, mégis akkora f@szágokat tud mondani hogy sokszor borsódzik a hátam.
Vagyis csak apró dolgokon lehet változtatni,aminek minimális kihatása van a teljesitményére
az hogy vki 30 éve csinál vmit, az nem garancia, hogy ért hozzá - M.országon meg pláne
engem nehezen zavarsz össze,nem csak azért mert ez az egyik szakmám,de üzöm is 30 éve lassan...
Elõszõr tanulmányozd az robbanó motor müküdési elvét.talán utánna meg is értesz belõle valamit
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
fingunk sincs mi van a kulisszák mögött,csak a kábitás megy orba-szájba...
Ember, hát rengeteg dolgot lehet módosítani, olvass már utána...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
mert róluk van szó, ha Kimi leigazolásáról beszélünk, azaz az F-1 utóbbi éveinek legmeghatározóbb csapatainak vezetõirõl - talán figyelmesebben kellene olvasnod, mert én nem szagértõkre és újságírókra hivatkoztam
Ezek a szakértõk azt is megírták anno,hogy Frenci nagyobb tehetség mint Sumi,meg a kis Ralf többre viszi mint a báttya..
Ha tudnád mennyi mindent írtak már csak az elmúlt 30 évben,nem állnál igy itt,mint Alice csodaországban...
az F1-ben a csapatvezetõk és managerek hozzáértõ emberek, igaz?
miért van az, hogy minden topcsapat az akkor már VB Alonsoval szemben Kimit szerette volna megszerezni vagy megtartani?
ja, persze!
nem olvasnak SG szakértõi tápigot:)
Nem vagyok biztos benne,hogy Kimi egy egészséges motorral jobb eredményt tudott volna elérni,söt ez a 3. hely köszönhetö inkább a Finn nyugodtságának,és rutinjának.
Valamiért a Ferrari sebessége a 10. körtöl nagymértékben vissza esett,mind kettõé.
Akár hogy nézzük Kimi még csak elözési távolságba sem került Hamiltonhoz,Massa meg.....,azért vártam ,hogy neki esik Heidfeldnek,mint Hamiltonnak,de mintha ö maga is érezte volna önön maga korlátatit.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
(amugy ja)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"