FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én viszont tévedtem,de nem kicsit,szinte tuti voltam benne,hogy Alonso 1 kiálláson van,rengeteg üzemanyaggal,azért nem áll meg idõben a verdája..
Mostmár kiváncsi lennék a tényleges igazságra,hogy vajon õ volt képtelen kellõ özhangot találni a mekivel,vagy tényleg folyamatos fékproblémái voltak az egész hétvégén...
Kimi...hát nem is mondok semmit,mert csak flémet generál,hozta a maláj formát,az a nem csinálok semmit,de nyagyon örülök, hogy itt lehetek....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Egy dolgon viszont hangosan felnevettem:
Figyeltétek, hogy a végén az interjúknál mit csinált? (Kimi?) Mind a három pilótának ki van ugye készítve 3 kancsó sárga lötty, amit Hamilton és Massa sûrûn ki is használt. Kimi viszont elõhúzott egy kis szürke flakont az asztal alól, és annak a tartalmával töltötte fel a pohárját 😄DD
Átlátszó volt, szal vagy ásványvíz, vagy színtiszta Finlandia volt benne... lehet tippelni melyik 😛
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Lewis is megette Kimit
Ez a 4 fickó eszi egymást ha nem lenne világos, jelenleg õk a legjobbak a mezõnyben, mint gyorsaságban mint fejben. Nemhsizem hogy akár csak egy kis szégyen is lenne akármelyikünkek a másiktól kikapni... már csak azért sem mer még jópárszor igy lesz abban az évben, oda-vissza... ez igy van rendjén.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
2. Kimi már megint balfaszoskodott, tudtam, hogy elengedi Alonsot, aztán késõbb is csak szerencsétlenkedett ott mögötte, meg úgy általában végig a versenyen.
3. Végre Massa nyert. Féltem, hogy a rajtot elrontja, de végre jó volt, és jól is ment. Csak így tovább.
4. A Hemilton gyerek most is jól nyomta. De szerencsére nem annyira, mint Massa. 😊
Jó kis évad lesz!
Tavaly megmondtam, Lewis megeszi a spanyolt - még várunk 4-5 futamot és ha látszik, hogy Ron elengedte a pórázt, akkor Massa, Kimi és Alonso lehet meglepõdik...
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Remélem Kimi nem marad ennyire "Schumis", az öreg szokott mindig boxban elõzni..., elég szánalom volt ez a futam, ráadásul meg sem izzadt a végén.
Mindhárom futamot az nyerte, aki a rajtot - ez így kicsit unalmas eddig.
Amúgy meg Nálam DC, Nico és Nick volt a nap hõse😊
A nap antihõsei: Kimi, Fernando, Fisico, Kova
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"...itt jön rõzberg..."<#idiota>#idiota>
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
De hála a Ferka tapasztalt box-kiállás taktikusainak már visszaelõzte Alnsot 😄
Heidfeld rulez egyébként, még mindíg ott lohol a nagyok mogött <#eljen>#eljen>
miért volt SC?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu