182279
  • desigo
    Ez a három együtt sétálgató csapatfőnök képe nem túl szimpatikus
    Előre le van focizva itt minden :/
  • Peppus
    Kimit szerintem nemnagyon érdekli ki lesz a világbajok.. elautózgat majd a 2-3 helyen aztán megy nyaralni.
  • bardocz
    Megvan a taktika,Kimi rajtnál kiszorítja Hamiltont,belül elmegy a fél mezőny,és utána már csak fel kell tartania:)
  • kemgyuri
    de jó lenne, ha kiminek szurkolhatnék, és mclarennel menne. de így akkor, hajra hami.
  • akyyy
    most is minek két ablakba mutatják, ahelyett hogy a készülődést teljes képernyőm mutatnák, és halhatjuk őket.
  • akyyy
    van képük fényezni magukat, amikor tegnap nem adtál élőbe
  • Peppus
    Trullival jólesz vigyázni, remélem nem csinál valami nagy hülyeséget :(
  • Máté94
    Bátorság próbára megy a mezőny
  • mscsscs
    én az esőért szurkolok 50% az esély hogy lesz
  • Pemack
    ez a hsz szerintem mellément
  • Máté94
  • Máté94
    Lewisnak szerencséje van mert nem Raikonenn van előte így ha karja leelőzi simán Trulli-t és már 3-dik:)
  • BaLeeX
    Uramisten ez a topic milyen szintre süllyedt!?

Remélem Hamilton behúzza aztán ez a sok rasszista hülyegyerek eltakarodik innét.
  • Pemack
    igen a futam akkor, de az itv-n már gondolom agonizálnak, hogy szegény lewissal mi lesz és gondoltam tud valaki egy oldalt, ahol már lehet nézni az itv adását, te...
  • Máté94
    18.00 kezdődik te!
  • Pemack
    van már valahol élő közvetítés?
  • Punker
    LTB-nek hányingere van a topic-tól (teljesen érthető), én lemondtam, de ha kell ide hóhér Shado-nak szóljatok, kivág mindenkit :D
  • Count Adyn
    mondasz valamit:) régebben jártak ide modik és ezért nemvolt házigazda, de már nemmodik azóta:D
  • Máté94
    Repülni fogsz!
  • cargame
    Remelem kibannolnak.....
  • madmanic
    hogy ennek a topiknak miért nincs moderárora...?
  • cargame
    Esni fog es ez 100%, meg a radaron is megneztem es ott is azt mutatja...
  • bardocz
    Oké:D

De most mondtam imát,és jólett.
  • mflex #74046
    poén volt wazze:)
  • Máté94
    Mge lesz szerintem:D
  • passatgt
    még nem de alakul:

• Máté94
    Szerintem zárjuk be a topicot mert szerintem baj lesz
  • bardocz
    Nem a tv van elromolva,hanem nem jön adás.tv-knek semmi bajuk nincsen.
  • djfuge
    Azért Kimit se felejtsük el hogy szegény hány versenyt nem nyert meg mert Hami nekiment vagy a kipufogo mikor elszált stb.
  • Firerock
    esik már?
  • Firerock
    mer a feka olyan ász igaz...nem vagy te normális...ezt az oviba gondoltad ki hogy majd az ökör barátaiddal jót tudj röhögni?szánalom vagy...
    aki nem tud autót vezetni az szerinted ittlenne?NEM
    szerintem menj el innen és jobb lessz mindenkinek...
  • BaliBoy
    Hát ezzel a kijelentéssel most elég nevetségessé tetted magad.
  • Istencsászár
    Massa 5ször, Hamilton 4szer 0ázott, hogy miért lényegtelen... ketős mérce tudod.
  • BaliBoy
    Ne legyél már ilyen okos. Nézd már meg, hogy Haminak hány versenyt kellett feladnia a technika miatt... tehát hányszor NULLÁZOTT?
  • BaliBoy
    Az első versenyen motor hiba miatt kellett feladnia, mintahogy Kiminek is. Malayziában tény, hogy ő b@szta el.
  • Istencsászár
    Ezekszeint Hamilton tökéletes évadot futott ő sehol sem veszített pontokat? a mércének két oldal van.
  • passatgt
    nameg a első két versenyes nullázása:)
  • BaliBoy
    Miért ne érdemelné? Egyébként sem értem a kérdést. Hamilton egy személy aki az egyéni VB-re hajt, míg a Ferrari egy csapat. Szóval a kérdés inkább úgy helyes, hogy Massa megérdemli-e. És ebben az esetben Massa sokkal jobban megérdemli, hiszen ne feledkezzünk meg róla, hogy ha technikai hibák miatt nem esik ki annyiszor idén, akkor most bizony ő vezetné a pontversenyt és Haminak kellene irgalmatlanul kaparnia.
  • Peppus
    Massa elégedett lehet a VB 2 helyezéssel, az ő képességeivel, ez is szép eredmény :P
  • mflex #74030
    Rossz a tévéd? Már azt is a upc hibája? :DDD