FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal rajta azért van teher Hamilton-nal szemben.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Meg arra a Hungaroringes versenyére is,amikor a gyözelemre 1 esélye volt amit menet közben kiszámoltak RB-al,hogy milyen átlagot kell mennie 17 körön keresztûl..Na ekkor született 17 leggyorsabb kör a versenyen és nyert,cóval nem is olyan nehéz választ adni erre a " mi lett volna akkor"...
De hamiltonból lesz valaki,ez egészen biztos...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
kb:..vigyázz a csapattársadra egyébként meg tekerd meg és élvezd.
Szal sztem könnyen virgázik most még, és hát benne van a lendület...a keserû dolgok késõbb jönnek, fõleg akkor ha Alonso erõs pontelõnybe kerül vele szemben.
Ha nem akkor is jön majd, egy autó fejlesztése és a szép lassan kialakuló elvárások...ki tudja talán még a 'fekete hatalom' is megtalálja <#idiota>#idiota> 😊
Szal most még babakék az ég, de lassan elvállik hogy mit kezd a nagy eséllyével. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
De ez nem a GP2-ö,itt 2x olyan hosszú a verseny és mint az elõzõ futamon is látható volt,fizikálisan még nem elég felkészült ekkora távra...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A hasznos szélárnyék megszünt,a kocsik is keskenyebbek..mára már csak a kifékezés és elfékezés maradt....
Erre ment a válasz.....
Én pedig úgy gondolom talán Alfonz lesz az egyettlen az elsõ 4-bõl,aki a keményebb keverékkel kezd,nagyon ezt sugalták az edzések,õ szinte alig ment a puhábbik gumival..
A másik,meg mintha itt nem is lenne akkora külömbség a 2 féle gumi között,talán a lágyabbiknak túl meleg az aszfalt...
Ki tudja! kiderül holnap,Bár tavaly is innen nyert
szvsz Massának nem lesz köze semmihez, szerintem kiüti Kimit vagy Alonsot és sima Hamiton-Heidfeld-Kubica befutó lesz😊
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Legjobb 3 pilóta: Kimi, Lewis és saját maga szerint Ralf😊))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Lewis ott sem sokat szarakodott, szerintem itt is csak Ron-nak köszönheti Alonso, hogy No1 a csapatnál...
Nem hinném,hogy megint elpancserkodná...
De a verseny egésszét tekintve nem lehet a végén vesztes pozicióban, mert az már nyomot fog hagyni.
Amikor vkit bekóstolnak (MS is bekínált az akkori nagyoknak, ..vagy pl. Monty is bekínált MS-nek),..szal azt vagy ott rögtön kell tisztázni, még akár ütközés árán is..ami nem tünik okos dolognak, de hosszabb távon mégis jobb,
vagy túl kell lépni rajta (jól kivitelezett elõzéssel, boxtaktikával, hibára kényszerítéssel..stb).
Ha viszont benyeli Massa ezt a futást is vereségnek, akkor gubanc van, mert onnan Hamilton picit sem fog tökölni, és Massa tudni fogja hogy neki kell engednie egy csatában.
Sõt a csapat is tudni fogja.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Bár van egy sejtésem, hogy Hemilton lerajtolja Massat, de akkor 3. versenyen akkor már nyerjen is, ha már egyszer elõrre halad.
1 F. Massa Ferrari 1:32.652
2 L. Hamilton McLaren 1:32.935
3 K. Raikkonen Ferrari 1:33.131
4 F. Alonso McLaren 1:33.192
5 N. Heidfeld BMW 1:33.404
6 R. Kubica BMW 1:33.710
7 G. Fisichella Renault 1:34.056
8 M. Webber Red Bull 1:34.106
9 J. Trulli Toyota 1:34.154
10 N. Rosberg Williams 1:34.399
11 A. Wurz Williams 1:32.915
12 H. Kovalainen Renault 1:32.935
13 A. Davidson Super Aguri 1:33.082
14 R. Schumacher Toyota 1:33.294
15 R. Barrichello Honda 1:33.624
16 J. Button Honda 1:33.731
17 T. Sato Super Aguri 1:33.984
18 V. Liuzzi Toro Rosso 1:34.024
19 S. Speed Toro Rosso 1:34.333
20 A. Sutil Spyker 1:35.280
21 D. Coulthard Red Bull 1:35.341
22 C. Albers Spyker 1:35.533
Mintha ez olyan globális probléma lenne😄
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nektek is feltûnt, hogy Gyula viszonylag kevesebb baromságot mondott, mint szokott?😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack