FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Fisico alig teljesit a tavalyi szint alatt,amikor is ugye ilyenkor alonso 30 pontot gyüjtött.
Szilárd megyözödésem,hogy a Spanyol ezzel a Renaultal is simán hozta volna a mostani eredményét.
Lényegében teljesen nyitott a bajnokság,nem csak azért,mert hármas holtverseny van,hanem azért is,mert most négy hét felkészülés lesz,lényegében most kezdödik a hadddel-hadd,jo fejlesztésekkel bárki,Renault,BMW,más oda érhet a végére.
Valoban keveset mutattak a sztarok,Alonso,Kimi.Most még elég,de ha ilyen szoros marad továbbra is ez nagyon kevés lesz.
Most még Todt,és Ron is boldog,de hamarosan fog fájni a fejük rendesen.
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Hamiltonnak meg amúgy gratula, eddig nagyon faszán teljesít, le a kalappal elõtte.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hajrá Magyarország!
De mint mindennek a kritika a mozgató rugója,mert ha nem lenne,akkor érdeklõdés sem
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Hajrá Magyarország!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Nem õ az egyetlen akit vakon kikiáltottak sztárnak,aztán mégsem az..
Az már inkább érdekesebb amit már tavaly is kezdtünk feszegetni,hogy a röno mennyire a mislenre épült,hiába a tuti jó, gyors megbizható motor,a pöpec sasszé,ha nem találnak gumit alá...
ez inkább a ciki,nem egy újjonc beégése...
Voltam nyitás után!
1. Massa Ferrari (😎 1h33:27.515
2. Hamilton McLaren-Mercedes (😎 + 2.360
3. Raikkonen Ferrari (😎 + 10.839
4. Heidfeld BMW Sauber (😎 + 13.831
5. Alonso McLaren-Mercedes (😎 + 14.426
6. Kubica BMW Sauber (😎 + 45.529
7. Trulli Toyota (😎 + 1:21.371
8. Fisichella Renault (😎 + 1:21.701
9. Kovalainen Renault (😎 + 1:29.411
10. Rosberg Williams-Toyota (😎 + 1:29.916
11. Wurz Williams-Toyota (😎 + 1 kör
12. R.Schumacher Toyota (😎 + 1 kör
13. Barrichello Honda (😎 + 1 kör
14. Albers Spyker-Ferrari (😎 + 2 kör
15. Sutil Spyker-Ferrari (😎 + 4 kör
Leggyorsabb kör: Massa, 1:34.067
Kiesettek:
Davidson Super Aguri-Honda (😎 52
Webber Red Bull-Renault (😎 42
Coulthard Red Bull-Renault (😎 37
Sato Super Aguri-Honda (😎 35
Liuzzi Toro Rosso-Ferrari (😎 27
Button Honda (😎 1
Speed Toro Rosso-Ferrari (😎 1
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gondot okozhatnak a bajorok azzal, hogy pontokat vesznek el a Ferraritól és McLarentõl.
És az is érdekes lesz, ha Hamilton mégis gyorsabb marad, mint a spanyol, hogy ezt a problémát milyen diplomatikus húzással intézi el Ron😊
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Kimi nálam egyrészt azért is kezd kiábránditó lennei,mert soha nem elégedett semmivel,olyan nincs,hogy mindig minden sz@r..
Pedig ezen a futamon is hibát hibára haémozott és nem lehet mindent a kocsira fogni..
Most sem tudott jó rajtot venni,pedig most õ indulhatott a pálya tisztább részérõl...
Én ezt igy látom,pedig tavaly még a kedvenceim közé tartozott...
Ne haragudj, nem tudtam, hogy téged mindig hívnak a futam közben...
Én meg úgy gondolom, mint Wéber vagy Greg - a büdös életben nem fogják beismerni, ha hibáztak😊
a panaszkodás nem az eredménytõl függ, hanem az elvárt teljesítménytõl...
pl. Te végeztél volna egy munkanap a két betervezett autóval, de tudod, hogyha nem dumáltál volna a szomszédasszonnyal, akkor lehet elõkészíthetted volna a másnapi melódat...
érted, mirõl hablatyolok?😊
Wéber Gabi szavára én nem igazán adnék, egy tipikus okoska.
Volt szerencsém beleolvasni a januári F1 racing magazinba, aminek mellesleg pont õ a fõszerkesztõje. A Hamiltonos cikkben valami elképesztõ, hogy miket írnak le. Azt ecsetelik Hamilton-t szerzõdtetni hiba volt... választhatott volna a McLaren De La Rosa, Hakkinen, Montoya, Webber, Wurz közül csapattársat Alonsonak. Nagyon is reális hogy Hakkinen 38 évesen jobb választás mint Hamilton (idióták), Montoya meg szakított a F1-el, nem tudom hogy jön ide.
Fernando Alonso az ötödik helyen végzett a Bahrein Nagydíjon. A spanyol jól rajtolt, ám a boxkiállásnál, és a Heidfeld elleni csatában is veszített egy-egy pozíciót. A spanyol ennek ellenére a bajnoki tabella élén maradt - azonos pontszámmal mint Lewis Hamilton és Kimi Räikkönen.
Alonso nem aggódik a gyengébb szereplés miatt. "Eleinte mindig arra gondolsz, hogy a versenyen majd jobb lesz, de hat kör után tudtam, hogy nehéz futam vár rám. Nem tudom miért voltunk gyengébbek, de el kell fogadni, hogy vannak jó és rosszabb versenyek. Ez most egy rosszabb volt. Remélem ez volt az egyetlen ilyen az idén. De mindezek ellenére nincs ok az aggodalomra."
A kettõ nem ugyan az...
MS-nek is volt néha olyan futama, hogy Õ maga adta volna vissza a superlisence-t😊
Emberek ezek a kisgyerekek, nem robotok😊
Aki többet vár magától vagy a technikától, az meg panaszkodik?
...az más, hogy tenni is kell érte!
Ez egy olyan vagy-vagy, amire soha nem lehet tudni a választ, mert a fikázók váltig kiállnak az elsõ, a fanok meg a második eset mellett 😄
Tehát szerintem az idei szezon is Európában fog kezdõdni.
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
Alonso: 1, 2, 5
Kimi: 1, 3, 3
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Az a baj, hogy majd jön sok okos az összeesküvéselméletekkel, pedig az igazság az, hogy ez Massa, Lewis és Nick Heidfeld napja volt...
Alonso sem szakadt meg, nem autózott olyan szépen mint szokott (anno egy 80%-os Renaultval is többet tudott), Kimi meg végképp gyenge volt - azaz Gyula szavaival: "megfontolt"😊
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!