FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár, hogy a Tesla Roadsterből már több mint 100at legyártottak 2008ra, az F1-be meg 2009-be kezdték bevezetni a KERSt és sokan még akkor is sokan csak lendkerekes megoldással nyomultak. De persze, a Tesla is az F1 érdeme.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2018.12.12. 11:28:48
\"If in doubt, flat out!\"
De szerintem az, hogy lehet nem ütötte volna meg a fejét sem indok a halo ellen. Majd mindenki megszokja 1-2 év alatt és végre nem lesz téma ez a hülyeség. Ha lenne elég csata mindenki tojna arra hogy néz ki a halo.
Ezt a képet még nem is láttam. Visszapillantót is letörte a kerék, akár csak az animáción.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.12.10. 13:42:35
Nem tudom miért kell még mindig a Halo sikerességén vitatkozni. Szerintem a Liberty parádésan oldotta meg a kihasználását. Nekem már szinte fel se tűnik, nem zavar. Persze aki siránkozni akar, az mindig talál valami indokot.
Egyébként szerintem meg pontos a videó.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
..és ez csak egy eset, nem is értem hogy lehet ellene bármiféle érvet felhozni...hogy ez vagy az majd nem történik meg mert nem azt kész,..vagy mi?
csúnya? csúnya...dolgozzanak rajta hogy szebb legyen,..de a létjogosultságát nem kell alátámasztani, mert az nyilvánvaló.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ott a videó, tessék nyitott szemmel megnézni. A halo elejét érte a kerék és nem fentről lefele érkező, hanem oldalirányú ütést kapott. Az animáció direkt a halo javára dönti a mérleg nyelvét.
Csinál jobbat ha megvan összehasonlítjuk.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.12.10. 07:57:19
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.
https://f1statblog.co.uk/f1-penalty-points/
Ő 4-et szerzett összesen eddig, de RIC meg csak 2-t. Nekem a lista első ránézésre korrektnek tűnik, bár Bottas fura módon elől van a maga összesített 12 pontjával.
Per Aspera Ad Inferi.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
😄
Azt irták, hogy nagy valószínűséggel a kerék nem találta volna el a fejét, csak az első szárny.
A videon meg az elsö szárny sehol sincs a sisakhoz képest.
Meg a sisakokra is azt irták, hogy kibirják a puska lövést is a rostélya, akkor a szárnnyal való találkozát is elvileg birnia kellett volna.
Volt egy hasonlo eset amikor Grosjean esett rá Alonsóra még a halo elött, az nagyobb veszély volt mégse csináltak akkor utánna semmit ellene.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Meg minek, igazolni nem kell a HALO-t, arra ott van Surtees esete.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Per Aspera Ad Inferi.
De ahogy most csinálják az nem jó.
Emlékszünk a renault 2 orros megoldására vagy a bmw rozmár orrára? Sok idöt belefeccöltek, hogy ahhoz igazitsák a kocsit , erre jött a FIA és elkaszálta , lehetett valamit gyorsba összeütni ami megfelel a FIA szájizének is.De igy már az egész évre hátrányba kerültek a nagy csapatokkal szembe.
Pedig az ilyen eltérő megvalósitásokkal lehetne keresnivalója a kiscsapatoknak a nagyokkal szemben.
De ha nem lehet fejleszteni akkor egyszer félrement valami akkor az egy fél szezonig ugy marad esély sincs rá , hogy kijavítsák .
Meg ha sikerül is fejleszteni egy elfüstölt motor után akkor adjunk nekik büntetést , hogy még véletlenül se legyen esélyük jó eredményt elérni a javitott verzióval.