FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bármiről? Kb. itt semmiről sem megy normális diskurzus, ha azt akarok olvasni, akkor a PH-ra megyek.
Magnum PI
LOWE: A FORMA-1 NÉLKÜL MA NEM LÉTEZNE A TESLA

Kár, hogy a Tesla Roadsterből már több mint 100at legyártottak 2008ra, az F1-be meg 2009-be kezdték bevezetni a KERSt és sokan még akkor is sokan csak lendkerekes megoldással nyomultak. De persze, a Tesla is az F1 érdeme.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2018.12.12. 11:28:48

maffioso
Fejezd már be ezt a primitív stílust. A többiek miért tudnak normálisan beszélgetni bármiről?

\"If in doubt, flat out!\"

__Jacek__
Aktuális pont, pff régen mi volt.

Négy kerékkel a halál...
Az neki nem számít, mert ő bizonyította....
vektort nezzed es azt ha nem lett volna ott a halo, amin iranyt valtoztat.

RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Magnum PI
Én úgy érettem, hogy a videó arról szól hogy ha nincs ott a halo akkor nem pattan fel róla az autó és az első szárny véglapja találta volna el nagy eséllyel a fejét.

De szerintem az, hogy lehet nem ütötte volna meg a fejét sem indok a halo ellen. Majd mindenki megszokja 1-2 év alatt és végre nem lesz téma ez a hülyeség. Ha lenne elég csata mindenki tojna arra hogy néz ki a halo.

maffioso
Ezt a stílust meg felejtsd el légyszives. Én nem siránkoztam, hanem közöltem a tényt, miszerint az animáció pontatlan. Szerintem nem azzal voltam elfoglalva, hogy cseszi a szemem a halo.

maffioso
Állítottam valamit és bizonyítottam is. Erre belinkelsz egy ilyet, ahol látszik hogy a pilóta fejéhez közel sem volt a kerék és ezzel akarsz ellentmondani nekem. Más is állítja, amit én, de te csak kötöd az ebet a karóhoz. A képeiden is látszik, hogy hol érte a glóriát a kerék. Függetlenül az eszköz létjogosultságától, ezzel az esettel példálózni nem túl okos dolog, főleg egy direkt elcsalt animációval. Valószínűleg csak azt látod a fotókon és a videón is, amit akarsz látni.

Ezt a képet még nem is láttam. Visszapillantót is letörte a kerék, akár csak az animáción.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.12.10. 13:42:35

Nem tudom miért kell még mindig a Halo sikerességén vitatkozni. Szerintem a Liberty parádésan oldotta meg a kihasználását. Nekem már szinte fel se tűnik, nem zavar. Persze aki siránkozni akar, az mindig talál valami indokot.
Aki állít valamit bizonyítsa is.
Egyébként szerintem meg pontos a videó.
Pluskast
Hááát. Azért Vettel is megér egy misét ezzel a Mansel/Magnum bajusz féleséggel 😄 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

adam46
Nézd meg az eredeti felvételt a glória elején ott a fekete nyom a kerékről, az animáción meg jóval bentebb mutatja. Rohadtul eltoltál csak azért, hogy megint fényezzék a glóriát.
b-type
semmi értelme nem lenne, nem kell a Halo-t magyarázni, ha lett volna régebben akkor a Surtees srác most is élne, elnézve az animációt, vagy a videót, nekem totál egyértelműnek látszik hogy mi a biztonságosabb uez szitu HALO-val vagy nélküle.
..és ez csak egy eset, nem is értem hogy lehet ellene bármiféle érvet felhozni...hogy ez vagy az majd nem történik meg mert nem azt kész,..vagy mi?
csúnya? csúnya...dolgozzanak rajta hogy szebb legyen,..de a létjogosultságát nem kell alátámasztani, mert az nyilvánvaló.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

maffioso
Nem tudom miért is kéne nekem animációt kreálni csak azért, mert kijelentem, hogy nem így történt.

Ott a videó, tessék nyitott szemmel megnézni. A halo elejét érte a kerék és nem fentről lefele érkező, hanem oldalirányú ütést kapott. Az animáció direkt a halo javára dönti a mérleg nyelvét.

Bizonyára...<#crazya>
Csinál jobbat ha megvan összehasonlítjuk.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.12.10. 07:57:19
maffioso
Hát ez rohadtul nem így történt. 😄

allock

Utoljára szerkesztette: allock, 2018.12.09. 11:51:53

#hhwnd

Vettelnek az a bajusz aaaa😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

RatBaG
kicsit meg kell vágni és mehet a bannerba.

Per Aspera Ad Inferi.

Magnum PI
Közben megtaláltam

https://f1statblog.co.uk/f1-penalty-points/

Ő 4-et szerzett összesen eddig, de RIC meg csak 2-t. Nekem a lista első ránézésre korrektnek tűnik, bár Bottas fura módon elől van a maga összesített 12 pontjával.

Magnum PI
Ezt hol látod?

mcmoha
<#taps>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
<#idiota>
__Jacek__
Láttam <#nyes>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

__Jacek__
Tartósít , beülnek a szaunába berugva aztán mesztelenül szaladgálnak a hóban 😄
vicces de ezen a csavon nem is latszik h oregszik...lehet a sok vodka teszi

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

__Jacek__
Kimi stabil nem változik 😄
😄
repvez
ez az animáció semmit se ér, mert összevetve a leirással nem passzol.
Azt irták, hogy nagy valószínűséggel a kerék nem találta volna el a fejét, csak az első szárny.
A videon meg az elsö szárny sehol sincs a sisakhoz képest.
Meg a sisakokra is azt irták, hogy kibirják a puska lövést is a rostélya, akkor a szárnnyal való találkozát is elvileg birnia kellett volna.

Volt egy hasonlo eset amikor Grosjean esett rá Alonsóra még a halo elött, az nagyobb veszély volt mégse csináltak akkor utánna semmit ellene.
b-type
? a pontot nem vágom, de ha az idei év megrendezett, akkor azt nem Hamilton büntijein rendezték meg...akkor azt a Ferrari rendezte (+Vettel).

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

2018: Hamilton penalty points 0, PFFFFFF ezmii????? lehozzák még ennek a 8vb címet is (angol). Bocs de ez már olyan megrendezett hogy...<#levele>

racingarena.hu | gokartsopron.hu

b-type
valszeg korrekt, sokan megnézik, és ha gagyiznának vele akkor csúnya balhét csaphatnának..elég egy szakblogger.
Meg minek, igazolni nem kell a HALO-t, arra ott van Surtees esete.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

allock
hát elég csalóka az eredeti videóval összevetve..

#hhwnd

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Magnum PI

allock

#hhwnd

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Egyik hozzaszolast a cikk alatt: "Put a darn halo on those bikes already!" <#zavart1>

uborka😄DD barki is tette ki nagy fazon <#banplz>

adam46
😊
repvez
ésszerű keretek között leszabályozva nem kellene, hogy így legyen.
De ahogy most csinálják az nem jó.
Emlékszünk a renault 2 orros megoldására vagy a bmw rozmár orrára? Sok idöt belefeccöltek, hogy ahhoz igazitsák a kocsit , erre jött a FIA és elkaszálta , lehetett valamit gyorsba összeütni ami megfelel a FIA szájizének is.De igy már az egész évre hátrányba kerültek a nagy csapatokkal szembe.
Pedig az ilyen eltérő megvalósitásokkal lehetne keresnivalója a kiscsapatoknak a nagyokkal szemben.
De ha nem lehet fejleszteni akkor egyszer félrement valami akkor az egy fél szezonig ugy marad esély sincs rá , hogy kijavítsák .
Meg ha sikerül is fejleszteni egy elfüstölt motor után akkor adjunk nekik büntetést , hogy még véletlenül se legyen esélyük jó eredményt elérni a javitott verzióval.
Magnum PI
Braw bemutatója lapján most már izgulni sem lehet majd a versenyen mert a gép megmondja helyetted mi lesz. Én nem akarom látni mekkora esély van az előzésre hiszen ezért nézem hogy ezen izguljak.