182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #171531 ilyen alapon, amit Verstappen muvelt az csoda volt kb...nezzuk meg Gasly hol van hasonlo technikaval -
ShaiHulud #171530 hamit hasonlittotad verstappenhez meg a gumijukat, masik oldalon meg leclercet vettelhez meg a gumijukat. na ugye vettel es leclerc eseteben az auto ugyanolyan fos volt. mig hamilton es verstappen eseteben a merci magasan jobb volt vegig mint a redbull, nem veletlen tudta midnig utolerni seperc alatt, elozes meg ugye mas teszta. tehat nem csak a gumikulonbseg szamitott, hanem a merci folenye a redbullal szemben. -
pr3cious #171529 Ha rám céloztál kifejthetnéd hogy én mit nem értek
-
IXEMGabeo #171528 Mercedes es a Ferrari 2 kulon liga iden...Bottas tempoja szinten nem volt rossz csak forgalomban autozott mindvegig -
Taníts mester , ha te annyira tudod.
DE legyen meg az örömöd, azt se nagyon értem, hogy verstappen ha egyböl kijön lágyakért, akkor nála lett volna gumi elöny, amivel azt a 2mp-et ami a gumicsere miatt ujra második lett volna le tudta volna dolgozni és elég elönyt is ki kellett volna tudnia autózni a fennmaradó 20 kör alatt. mások 30at elmentek lágyon akkor a 20 simán ment volna. -
argo001 #171526 Egyrészt beosztotta a gumikat, hogy ne zabálja fel őket idő előtt, másrészt a Ferrari ma nem volt egy ligában se a mercedessel, se a Red Bullal. -
greenkawa #171525 Ha már ezt sem érted,akkor kezet foghatsz az alattad kommentelővel...
-
vettel és a ferrari tempoját nem értettem.
Hamilton mikor feltette az egyel puhább gumikat több mint 1 mp-et hozott körnként verstapenen.Vettel kettövel puhább gumit rakott fel mint leclerc elöbb mint hamilton és csak az utolsó elötti körbe tudta megelözni, mikor nem is volt anynival lemaradva egymáshoz a 2 ferka.
Ha a 2 gumi keverék között ekkora különbség van akkor vettelnek simán elöbb meg kellett volna elöznie leclerket és még akár veszélyesnek is kellett volna lennie Hamiltonra mikor ö kiállt a közepesért.
Ehelyett 1 perc hátrányt sikerült összeszednie. -
pr3cious #171523 Teljes mértékben szurkolok a Hondának hogy ez megtörténjen, idén már nem fog, de jövőre... bármi lehet. -
pr3cious #171522 bakker meg most esik le hogy rászóltak a fülére hogy nyomja mint a meszes ezek után a gumikezelést a szemérehányni... és ez már nem is az első eset idén hogy a csapat hibájából kerül elé Vettel... (Monaco, Bahrain) -
argo001 #171521 Nem fogok vitatkozni, különösen a "friss gumik" miatt. -
Más taktika, felesleges most ezért mellett verni, mert a friss gumikon megtudta előzni Lec-et, a Ferrari egész hétvégén híg fos volt. És amikor kiment Lec az első kerékcserére, akkor volt köztük 2-3 mp, majd a box után 19 volt a lemaradása Lec-nek, de az után lévő körökben ledolgozta 14-15 mp-re, szóval tök mindegy. -
argo001 #171519 Leginkább a Ferrari éghet a teljesítménye miatt, Vettel utolsó két versenye pedig a csapaton belüli sorrendet tekintve az ő szemszögéből biztató volt. Tulajdonképpen csak arra vagyok kíváncsi, hogy Verstappen és a Red Bull képesek lehetnek-e stabilan megszorongatni az atyaúristenéket, vagy ugyanezt a szart kell néznem 2021-ig. -
pr3cious #171518 Maradjunk annyiban hogy hogy?: sehogy. Még mindig bőven éghet az idei teljesítménye miatt, és ez már saját gondolat de Leclerc szerintem most kicsit le van eresztve a Német nagydíj miatt. -
argo001 #171517 Ez Hamiltonnak köszönhető, meg a Jézuskának. -
argo001 #171516 Ja, hogy arra a helyzetre célzol, amikor önerőből sikerült magát majdnem teljesen kiírni az időmérőről? -
IXEMGabeo #171515 hat ez erdekes volt, hogy a vegere elfogytak a gumik...maskor siman kibirja a benzin mennyiseg csokkenesevel, de most szart sem ert ez a kemeny gumi...Verstappen sokkal jobban ment pedig kapja be a nem is mondok ra semmit...
Mercedes huzasa ismet bejott bar mikor a Schumi-Rosberg paros akkor is ilyen osszeszedett csapat lett volna -
argo001 #171514 Mint mondtam, sokat segített, hogy Vettel életben tartotta a gumikat, ha emlékszel, nagyon sokáig nem is (vagy alig) közeledett Leclerc-re. Ez most a Ferrari helyzetét ismerve szép munka volt tőle. Verstappent viszont sajnálom, minden egyes pont, amit elvesz/elvett volna Hamiltontól, a szezonba vetett maradék hitem erősítette volna. -
pr3cious #171513 btw akkor tegnap a Német lett helyretéve egy sérült autóval is gyorsabb tudott lenni 
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.08.04. 16:58:56 -
IXEMGabeo #171512 volt ott mas is...2000-es Kanadai futamot nezd meg a 2001-es Malaj es Osztrak futamokat, ezeken huzott nagyokat...es pl 2000-ben Nurburgringen is szenzaciosan ment majd osszetorte csunyan:D -
pr3cious #171511 Ha ez a verseny lett volna a Franca nagydíj után akkor közel sem tűnt volna olyan unalmasnak, magas volt a léc. -
Fenéket, nem is médium, hanem hardon volt. Akkor 30 körös kb, tök mindegy, így is nagy volt a különbség. Max sem tudott védekezni egy másodpercet sem. -
argo001 #171509 Nekem úgy tűnt, ezen a hétvégén a Ferrari nem találja az egyensúlyt, mind a két versenyzőjük "fantasztikusan" ment. -
pr3cious #171508 Egész hétvégén nem találta az egyensúlyt a "Monacói" de ja egy felületes nézőnek csak annyi megy át hogy "hogy helyre lett téve", azért még mindig ő a gyorsabb (sokkal). -
argo001 #171507 Nem túlzás a 20 kicsit?
Mindegy is, ez a futam pont olyan szar volt, mint az elmúlt 3 futamot leszámítva az év eddig. -
Jó, de most érted, 40 körös médium gumik, kontra 20 körös super lágyak, mit szerettél volna látni? :D -
argo001 #171505 Vettel legalább beosztotta a gumijait, nem is hallottad annyit rikácsolni mint az első két helyezettet. -
Médium gumikkal a leglágyabb ellen, hát iszonyatosan helyretették. :D -
argo001 #171503 Haha a monacói hogy helyre lett téve. :DDD -
Stockbauer33 #171502 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
argo001 #171501 Micsoda pocsék pálya. -
Stockbauer33 #171500 Szerinted? -
Hamilton hátrányára 10,5 másodpercet írnak a közvetítésre, a hivatalos F1 app -ban meg 9,5 -t írnak....
-
argo001 #171498 Nem nagyon tud mit csinálni egy olyan kocsival, amely teljesítményben közelebb van a Mclarenhez mint a Mercedeshez. -
Grosjean -al mi lett? :O -
Inkább át kéne végre alakítani. :D -
Kiváló "C" taktika. Mondjuk lehet érdemes lenne megcserélni Lec-el, hogy a végelszámolásban csak 145 ponttal legyen lemaradva. :D -
argo001 #171494 Alig várom, hogy ez a pálya kikerüljön a naptárból, iszonyat. -
pr3cious #171493 Kubica +11mp... az utolsótól :D -
simonl #171492 Ezt a beijesztést nem tiltották be korábban?