FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A Ferrari válasza a történtekre: Binotto lesz a góré, Arrivabenét menesztik. 😊
Remek stratégia! 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
semmiféle autizmus nincs ebben.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
racingarena.hu | gokartsopron.hu
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Megvettem a Kimi konyvet, eleg jo. Normalis meret, rendes tartalom, 8-10 oldalnyi tomor, nem terjengos tortenetek, eleg sok fekete-feher foto a a gyermekkoratol, es a vegen szines kepek. Aki rajongo/erdekli annak kotelezo, aki "nem szokott ilyet", annak meg erdemes raneznie.
Bar valszeg, sokan kertek ajandekba😄
A lényeg hogy nehezek a hibridek, nem csak a hibrid miatt, de faraghatnának egy 80kg-t egész nyugodtan, és akkor az autóval rendben is lennénk..
Aztán már csak a vészhelyzeti rádiózást kellene meglépni, körönkénti táblázás van azt pont.
A halálom amikor Hamilton nekiesne Verstappen-nek a VSC-s korai cseréje után, de a csapat azt mondja neki hogy maradj a seggeden, menj 1:xx.xx köridőt és jó lesz majd meglátod...és persze jó is lesz... a versenyző meg lassan megszokja hogy ez így van jól.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amiről én tudok súlyok az olyan 50kg + az erőforrás (150kg az előírt minimum, ICE+ERS), ennyi gyakorlatilag a hibrid sara, 20kg az akkupakk, 30kg az MGU-K, MGU-H, Turbó+CE. Tehát az összes kütyü meg a V6 az nem lehet könnyebb mint 150kg..és általában ennyi is.
Aztán a gumik, meg a HALO, és valamennyi egy biztonsági bevonatolás, Kimi balesete óta már az egész autót bevonják azzal a védőréteggel amivel régebben csak a futómű alkatrészeket.
..és persze a költségek csökkentésével vagy szabványosítják a felhasználható alkatrészt, és/vagy tiltólistára kerülnek a drága fémötvözetek.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.12.18. 19:01:58
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ami régen alumínium vagy fém volt az ma jó eséllyel carbon töredék súllyal, az a 60cm kaszni rész meg nem 200 kiló.
Szal a súly és teljesítmény miatt szélesedtek is, amíg '98-ban le nem szabályozták.
A leginkább gokart szerű élmény az '87 környékén lehetett, később is jó arányú autók voltak de akkor már megjelentek a vezetési segítségek, négykerékkormányzás, blokkolásgátló, kipörgésgátló, automata váltó..szivárogtak a '94-s tiltásig.Aztán megint visszaszivárogtak 2008-ig.
Én spec gyűlöltem a kipörgésgátlós időszakot, utáltam a hangját.
Persze a súly:lóerőarány miatt jó kis autó volt mind, az szinte mindent üt ha megvan a tömegközép.
A jelenlegiek brutál jó autók, két baj van, a súly, és az hogy a mérnökök távvezetik.
És érdekes módon még így se nagyon akarnak elférni a kaszni alatt.
(szerk.: mármint hogy a képen Ferrarik vannak e azt nem tudom, de hirtelen a Ferrarik tengelytávjainak néztem utána)
Utoljára szerkesztette: nearo, 2018.12.17. 19:31:36
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Bár nem igazán értem, hogy mi indokolta, hogy ennyire megnőjenek a kocsik,
A motorok kisebbek és könnyebbek lettek, az emberek se nőttek meg annyira, akkor csak az aero elemek miatt tették ezt.
De érdekes modon erröl nem hallani, hogy kisebb kocsikat kéne csinálni,
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: nearo, 2018.12.17. 18:21:48
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2018.12.17. 11:03:20
http://formula.hu/retro/2017/01/01/retro-az-egyetlen-magyar-f1-s-pilota
Vagyis én úgy értem hogy beígértek neki egy összeget és aztán nem akarta a Mol odaadni azért mert a Minardi szerintük nem ért annyit. De maga a Jordanes ülés csak úgy teljesülhetett volna(csak is akkor indulhatott volna ott 2004-be) ha beszáll az az Osztrák szponzor amit írnak és Zsolti nem magyar színekben indult volna. Legalábbis én így értelmeztem ezt a cikket.
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2018.12.16. 22:02:49
A Hungaroringen és Monzában is volt a Jordan orrán MOL logó.
Ez pl a ringről van:

Talmának is felhasználták az arcát a kampányhoz, aztán nagy lófax volt..és még szerencse, mert ha belerángatják a BalatonRing mocskába akkor még szégyenkeznie is kellett volna...
Baumgartner Zsolti fizetős versenyző volt, konkrétan kifizette az ülését, és ha megtörte az autót akkor azt is kifizette..kivéve ha nem ő volt a hibás, mert ebből volt valami cirkusz is Spa-ban..talán Button-l, hogy nagyon nem volt mindegy kit hoznak ki hibásnak, mert kemény euro milliókat kellett volna fizetni.
Szal kőkemény szerződést írt alá, nem csodálom hogy nem váltotta meg a világot, a tehetségétől függetlenül, nem tudom mennyi pénz volt a családi kasszába, de egy hétvégén elég sokat le lehet mínuszolni, sztem max 2-3 hétvégét bírtak volna ki ha minden edzésen autót tör.

Pl. a magyar filmekre evente a tobbszorose megy el (~10Mrd; aminek a nagyresze ugyanugy magan emberek zsebebe megy), ami 90%-os veszteseget termel (tavaly 1Mrd nyereseg, amibol 1,5%-ot adoztak😄), foss, kutyanak nem kell, meg itthon sem, nemhogy kulfoldon😉
Ennek a felebol betolhatnanak egy magyart a Red Bull vagy a Merci pilotakepzo sulijaba😄
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.