FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legfrissebb értesülések szerint a Red Bull megtalálta a kémet, aki átadta a terveket Colin Kollesnek. Az önkéntes vagy megbízott besúgó maga is szabálysértést követett el.
Az idei esztendõben még tilos a kasztnik adás-vétele a Formula-1-ben. A Scuderia Toro Rosso biztos abban, hogy szabályos az autó, amelyet a Red Bull Technologies nevû cég tervezett, ahol Adrian Newey is dolgozik. A Malajziában lefoglalt terveket (amelyekbõl kiderül, hogy a Red Bull és a Toro Rosso azonos elemeket használ) azonban nem Red Bull Technologies-, hanem Red Bull Racing papírra nyomtatták ki.
A legfrissebb értesülések szerint a csapat megtalálta a "kémet" aki a titkos terveket átadta a Spyker fõnökének, Colin Kollesnek. Az érintett személynek vagy személyeknek súlyos jogi következményekkel kell számolniuk, ugyanis a tervek a Red Bull szellemi tulajdonát képezik.
Kolles állítása szerint nem õ bízta meg a "kémet", és a terveket postán kapta kézhez. Ez azért fontos, mert a perben az illegálisan megszerezett bizonyítékokat figyelmen kívül hagyják.
Christian Horner az autosport.com-nak elmondta: "Foglalkozunk az üggyel. Nem szabad félvállról venni ezt a témát."
Kolles sem lesz túl hosszú életû az F1ben... pitiáner ember.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tube-s link
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Amugy szerintem ugyanazt a tokuncsi átlag sodert nyomjak amit angolul kohognekkigukbol (mely nyilatkozatokon erzodik mindig, hogy na oke nyertem, haggyatok mar megyek pijjalni, unnepelni, gyorsan lokok vmi tucatokosat, csak haggyatok mar na csao)
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
tehát nem kell a beállításokra kenni, mindkettõ esetben jelentõs emberi hiba volt...
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ne aggy isten megint lenne egy tesztpilóta, aki magyar, és, mint zsoltnak, lehetõsége van egy balesett miatt versenyezni. és 1. lenne..... nem hiszem h a klub leadná...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Bochkor: "Ralf Schumahert megkérdezték, hogy miért nem ment gyorsabban, erre Ralf azt válaszolta: Mert az autómnál kellett maradnom."
<#zavart1>#zavart1>
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Tegyük fel hogy a Forma 1 ben most lenne egy magyar versenyzõ és benne lenne az elsõ háromba, és mikor mennének fel az intejrú szobába akkor neki is angolul kellene interjút adnia igaz? És akkor azért elég érdekes lenne hogy a szinkrontolmácsunk a magyar versenyzõ angol interjúját kellene magyarra fordítania.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Kimi védelmében: megbüntették a hétvégén a dubai rendõrök gyorshajtásért és most vigyázott😊))
Abban egyetértek,hogy Alonso nélkül már ez nem az a csapat..
Azért Fizimiksának csak-csak kiugrott 1-1 gyors kör,még futam gyözelem is,ettõl most kb olyan messze van mint én,hogy betud érni ponszerzõ helyre,az meg nem azért van mert a röno jó,hanem mert a többiek mégszarabbak..1 mp belül csak akkor tud kerülni,ha valaki hátúlról tolja...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Fisico alig teljesit a tavalyi szint alatt,amikor is ugye ilyenkor alonso 30 pontot gyüjtött.
Szilárd megyözödésem,hogy a Spanyol ezzel a Renaultal is simán hozta volna a mostani eredményét.
Lényegében teljesen nyitott a bajnokság,nem csak azért,mert hármas holtverseny van,hanem azért is,mert most négy hét felkészülés lesz,lényegében most kezdödik a hadddel-hadd,jo fejlesztésekkel bárki,Renault,BMW,más oda érhet a végére.
Valoban keveset mutattak a sztarok,Alonso,Kimi.Most még elég,de ha ilyen szoros marad továbbra is ez nagyon kevés lesz.
Most még Todt,és Ron is boldog,de hamarosan fog fájni a fejük rendesen.
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Hamiltonnak meg amúgy gratula, eddig nagyon faszán teljesít, le a kalappal elõtte.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hajrá Magyarország!
De mint mindennek a kritika a mozgató rugója,mert ha nem lenne,akkor érdeklõdés sem