FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Besúgó a Red Bullnál?

A legfrissebb értesülések szerint a Red Bull megtalálta a kémet, aki átadta a terveket Colin Kollesnek. Az önkéntes vagy megbízott besúgó maga is szabálysértést követett el.

Az idei esztendõben még tilos a kasztnik adás-vétele a Formula-1-ben. A Scuderia Toro Rosso biztos abban, hogy szabályos az autó, amelyet a Red Bull Technologies nevû cég tervezett, ahol Adrian Newey is dolgozik. A Malajziában lefoglalt terveket (amelyekbõl kiderül, hogy a Red Bull és a Toro Rosso azonos elemeket használ) azonban nem Red Bull Technologies-, hanem Red Bull Racing papírra nyomtatták ki.

A legfrissebb értesülések szerint a csapat megtalálta a "kémet" aki a titkos terveket átadta a Spyker fõnökének, Colin Kollesnek. Az érintett személynek vagy személyeknek súlyos jogi következményekkel kell számolniuk, ugyanis a tervek a Red Bull szellemi tulajdonát képezik.

Kolles állítása szerint nem õ bízta meg a "kémet", és a terveket postán kapta kézhez. Ez azért fontos, mert a perben az illegálisan megszerezett bizonyítékokat figyelmen kívül hagyják.

Christian Horner az autosport.com-nak elmondta: "Foglalkozunk az üggyel. Nem szabad félvállról venni ezt a témát."

Kolles sem lesz túl hosszú életû az F1ben... pitiáner ember.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
ez nagyon jó 😄
Count Adyn
😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

b-type
Kivéve mikor nem 😄D
Tube-s link

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

CHEAPBOY
szoval szerintem ez számukra a sajnos total kotelezo doguncsi, a hetvege legrosszabb rossz programja.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
kohognek ki magukbol.

CHEAPBOY
megtanulsz mindenféle nyelven?😊

Amugy szerintem ugyanazt a tokuncsi átlag sodert nyomjak amit angolul kohognekkigukbol (mely nyilatkozatokon erzodik mindig, hogy na oke nyertem, haggyatok mar megyek pijjalni, unnepelni, gyorsan lokok vmi tucatokosat, csak haggyatok mar na csao)

CHEAPBOY
neee ne alacsonyitsd le a mi Buminkat Lújjízz szintjére. Õ sokkal több s jobb volt ennél a kis fellángolásnál!!!😄DDD

Mindkettönek van két lába,illetve ebben nem,mert ugy látszik kettejüknek van két jobb,és két ballába,csak olyan eloszlásban,hogy Baumgartnernek jutott két bal,Hamiltonnak,meg két jobb.DDDDDDDDDDDDDD
INeedspeed
majd jön barca azt odabasznak a lovak közé mégkomolyabban.......amúgy hami is elismerte h hibázott ezért nem tudta befogni massat olvasni lehet az f1hireken

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

sharpshooter
érdemes olvasgatni az F1 honlapokat - Alonso és Kimi is elég korrekt módon elismeri, hogy b*lfaszok voltak a futamon...

tehát nem kell a beállításokra kenni, mindkettõ esetben jelentõs emberi hiba volt...

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Punker
õk úgy 2-en miben is hasonlók?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tetsuo
Hamilton az új Baumgartner!!!!!!! <#beka2>

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

leoon
Pedig kiváncsi lennék eccer arra h hogyan nyilatkoznak az anyanyelvükön!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

sharpshooter

passatgt
a

Kit--Kat
😄DDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

akyyy
de azt nem adná az rtl az tuti 😄DD

ne aggy isten megint lenne egy tesztpilóta, aki magyar, és, mint zsoltnak, lehetõsége van egy balesett miatt versenyezni. és 1. lenne..... nem hiszem h a klub leadná...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Mersant
nem igy van, eloszor angolul, es utana az anyanyelven ;-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Jagumo
Hemilton a legjobb😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

sharpshooter
Bumeráng, Sláger Rádió, ma reggel:

Bochkor: "Ralf Schumahert megkérdezték, hogy miért nem ment gyorsabban, erre Ralf azt válaszolta: Mert az autómnál kellett maradnom."

<#zavart1>

<#ejnye1> a MotoGP-ben mindenki az anyanyelvén ad interjút!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Istencsászár
Persze, jó reklám... de csoda nem történik, év eleje van még mindenki buzgó és mindent megtesz, bevállal. A szakadékok ugyan ugy megvanak mint elõzõ években, csak 1-2 csapat helyet cserélt... A dobogót kibérelte a Ferka és a Meki ( tavaly Ferka Rönó ). Uánuk jön a BMW ( tavaly a Meki ) és a többiek... ott középen közel egyenlõ a helyzet, ezért is láttunk sok csatát, pl a Williams, Toyota, RebBull és a Rönó közt, de Honda, Aguri, Torro Rosso már le van maradva a Syker pedig még 1 szintel lejebb...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DjDano
A Bridgestone azzal kérkedik, hogy az izgalmas verseny nekik is köszönhetõ, hát még ha a Michelint se túrják ki az F1 nagyurak akkor milyen izgalmas lenne

Istencsászár
Vagyis az hogy a komentárok nem szoltak mikor angolul mondta a dolgokat😊, mivel utána ugyis elmondja magyarul.

bocs #12-re ment

Pontosan ez történt talmácsival az interjúnál mikor nyert 😊

desigo
Alonso azt nehezen viselné...
Gyocsika
De szerintem ezen még ráérünk gondolkodni. Magyar versenyzõ elsõ háromba nem mostanában lesz. 😄

Gyocsika
Jah 😄

Count Adyn
😄 érdekes gondolat, a végén meg magyarul köszönti szurkolóit😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Gyocsika
Srácok lenne egy kérdésem ami érdekelne.
Tegyük fel hogy a Forma 1 ben most lenne egy magyar versenyzõ és benne lenne az elsõ háromba, és mikor mennének fel az intejrú szobába akkor neki is angolul kellene interjút adnia igaz? És akkor azért elég érdekes lenne hogy a szinkrontolmácsunk a magyar versenyzõ angol interjúját kellene magyarra fordítania.

Punker
srácok belegondoltatok hogy az ujjonc kölökból könnyen elsõ pilóta lehet a mercinél ha valami gond lesz alonso kocsijával, vagy baleset miatt kiesik 1-2 futamból? durva mi?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hát meg ja!! igaz meg is kellett volna elõzni,dehát miért is, hisz a Toyota most ugy kb a 3. leggyengébb csapat

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

sharpshooter
azért mikor Flavio rászólt, akkor megtalálta a gázpedált😊

Kimi védelmében: megbüntették a hétvégén a dubai rendõrök gyorshajtásért és most vigyázott😊))

Vitatkozni vitatkozhatsz vele,de ez egyenlõre nagyon kézenfekvõ..
Abban egyetértek,hogy Alonso nélkül már ez nem az a csapat..
Azért Fizimiksának csak-csak kiugrott 1-1 gyors kör,még futam gyözelem is,ettõl most kb olyan messze van mint én,hogy betud érni ponszerzõ helyre,az meg nem azért van mert a röno jó,hanem mert a többiek mégszarabbak..1 mp belül csak akkor tud kerülni,ha valaki hátúlról tolja...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Count Adyn
Jajó, akkor rosszul értettelek^^

Alonso nagy általlánosságban fél másodpercel jobb volt Fisiconál,ha leveszem ezt a fél percet az most is 5.-6. helyet ért volna.
Punker
anno mikor MS közölte ha az elsõ 3 futamot megnyeri akkor az egészet megnyeri (és meg is nyerte), ilyet nem lehetett elképzelni 😊

Count Adyn
Azt azért nemhinném😊

Punker
mióta én nézem rendszeresen ilyen még nem volt.....

Azért azzal vitatkoznék,hogy a Renault a Michelinre épült,azt használta a Meki,és a Bömös is,inkább a Renault Alonsora épült.
Fisico alig teljesit a tavalyi szint alatt,amikor is ugye ilyenkor alonso 30 pontot gyüjtött.
Szilárd megyözödésem,hogy a Spanyol ezzel a Renaultal is simán hozta volna a mostani eredményét.
Ha vannak jo statisztikusok itt a forumon,árulják el mikor volt ilyen hármas holtverseny három futam után,mert én nem emlékszem még ilyenre.
Lényegében teljesen nyitott a bajnokság,nem csak azért,mert hármas holtverseny van,hanem azért is,mert most négy hét felkészülés lesz,lényegében most kezdödik a hadddel-hadd,jo fejlesztésekkel bárki,Renault,BMW,más oda érhet a végére.

Valoban keveset mutattak a sztarok,Alonso,Kimi.Most még elég,de ha ilyen szoros marad továbbra is ez nagyon kevés lesz.
Most még Todt,és Ron is boldog,de hamarosan fog fájni a fejük rendesen.
littleNorbi
Attól még itt bentlehet !

leoon
Hát ja, Kimi-tõl én is többet vártam volna most is meg a múltkori versenyen is! Talán nem olyan erõszakos..., de azért idáig mindig dobogón végzett valamint 1. párhuzamban Hamiltonnal és Alo-val a világbajnoki versenyben! Ja és várom már h mikor durran el a mercik motorja az idei évben, mert már most is füstölgött Hami motorja... Amúgy naon jól küldi a Hami srác ezt nem gondoltam volna!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Bandee1987
Úgy érzem, a fiúk nem annyira erõltetik meg magukat, amennyire kéne. Ok, most Massa gyõzött, ami jó, de multkor nem volt valami jó, most Kimi gyengélkedett kicsit. Elején meg kellett volna vernie Alonsót(ok, taktikázással megoldotta, de mi lett volna, ha elején megelõzi õt, akkor sztem lehet hogy Hamiltont is megelõzi), és arra nem foghatja, hogy Alonsó nagyszerûen tud védeni, hisz Heidfeld úgy húzott el Alfi mellett, hogy öröm volt nézni. Kimi és Massa kezében van a mezõny jelenlegi legjobb autója, egy icipicit több erõkifejtést várok el tõlük. Bár hozzáteszem, azért igy is csinálják, amit tudnak.
Hamiltonnak meg amúgy gratula, eddig nagyon faszán teljesít, le a kalappal elõtte.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Kit--Kat
Remélem Kimi azért feltámad lassan-lassan.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
ebben (is) igazad van.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Szerintem részben igazad van, Fisichella tényleg nem olyan jó már (vagyis soha nem váltotta be a reményeket), de ettõl az idei Renault-tól sem lehet sokat várni, sztem pl. Alonso sem tudna többet kipréselni ebbõl olyan 4-6. helynél.

Hajrá Magyarország!

És még mennyien,velem együtt!!!
De mint mindennek a kritika a mozgató rugója,mert ha nem lenne,akkor érdeklõdés sem