182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
3x post lol :( -
Grta Massa, bebizonyitotta hogy ö volt idén a legjobb.
Hamiltonrol meg ennyit:

-
akkor mégjobban megutáltam a familiát
ekkora nagypofájúságot 8xos világbajnok szóval Scuminál jobb. Ő????Soha nem lessz jobb nála se ALonsónál,Vettelnél,Kubicánál....ő marad eg nagypofájú,hisztis kislány -
vettel egybkt elég durván versenyzett... főleg hogy nyári gumi volt rajta (?) -
Glock száraz gumikkal volt kint a szakadó esőben, persze, hogy nem bírt menni, 12mp hozható, hát menni nem bír szerencsétlen -
ha minden igaz ezt nyerte Hami
-
ja igen:D
MASSA VOLT A LEGGJOBB EBBEN AZ ÉVBEN,HAMILTON EGY SZARLÁMA ÉS NEM ÉRDEMELTE MEG
köszönöm:D
:D -
1 szaros pont. 1x ne basztA volna el massa versenyét a ferrári. -
a ferrarisok öröme mikorátcsapott a felismerésbe
-
miért is?
tavaly megérdemelte volna
most csak a hiszti és a szemétsége miatt nyert -
Hibátlan autót raktak alá idén az biztos... -
szerintem elírtad srác de IGAZAD van ha arra gonolsz amire én:D -
ha nem csúsztatnak vettel nem előzi meg hamiltont -
SzocsA #74328 mondtam 7 pont elény még mindig jobb mint hátrány!
most nyert 1et hami de többet nemfog nyerni nemhogy 8szoros világbajnok lesz még kétszeres sem! -
minek akarsz látni pár besz@ri arcot? :) -
DEhogy nem!-.- -
Megérdemelte szerintem is, csak nem a mai teljesítménye miatt. Megint ugyanúgy szétesett a végén mint tavaly, csak most neki adott a gép:) -
Na hát ez izgalmas év volt!
Hamilton megérdmli ugyan ugy mint eddig bármyelik világbajnok.
Én Ferraris vagyok, de nincs mese fejet kell hajtani, Hamilton jobb volt, ennyi.
Szóval Grat neki, majd jövőre! -
WNW #74323 Na Vettel versenyzett ugy, ahogy egy Ferrarisnak kellett volna................ Szegeny Glock, nem tehett rola... Kubicat ne szidjak az RTL-esek, Vettelt is visszaelozte, az hogy Hami zavarodott meg tole, az Hami gyengeseget mutatja.............. -
te hülye vagy
törődj bele
nyert te nem érdemelte meg -
homeless #74321 kurvára nem, mert tavaly hamilton baszta el, nem Kimi mákolta be, most is hamilton baszta el csak most visszamákolta 10 mp-el a vége előtt. -

-
LOL... mentél már hóban nyári gumival?? hasonló az élmény mint esős pályán szárazon. -
Pff. ilyenkor senkinek eszébe nemjut hgyo Hamitól elvettek két helyet Spa-ban, indokolatlanul büntették Japánban...Szvsz ma Trullit is büntetni kellett volna...LÁtszik hogy a Ferrari alá dolgoztak a bírok.... -
igen, 12mp előnye volt a kör felénél kb. na most ha ennyire szar a szitu akkor nem nyomom ennyire, és legalább feltartom a mezőnyt... de nem, kb félreállt mintha kékzászló effect -
Hamilton helyében a mai gázsit lottóra költeném -
valakinek megvan videoba az utolsó kör
ron denis és massa és hamilton boxba levő szurkolóinak képe érdekelne ?D
-
eggyüttérez a Brazilokkal:D
HAMILTON VOLT A LEGGJOBB EBBEN AZ ÉVBEN,HAMILTON EGY SZARLÁMA ÉS NEM ÉRDEMELTE MEG -
Közben nézem itt skóciában a futamot, körbevették a brit zsurnaliszta hiénák Hamit, lökdösték jobbra balra.
Fater megszólalt: iszunk egyet, utána nyilatkozat.. :)
-
Szép volt Massa!!!
Ő nyert,megtett mindent! Végülis nemnagy kunszt egy Hamiltonnak,jó autóval bejutnia az első 5-be. Szóval gondoltam,hogy ez lesz,Felipe nyer,Hamiltom meg beevickél..de nagy mákja volt az tény! Az egész szezonban! Nézzétek meg hány versenyző volt az F-1 ben,aki nemvolt világbajnok,és mégis nagyszerű pilóta volt.
Az eső közbeszólt,sajnos. -
Ne búsuljatok. Jövőre majd az ideinél is jobban nyomatja majd a FIA a Ferrarit és meglesz a cím! Hajrá!
-
Szerintem ezért a hsz-ért kapsz egy gyönyörű banánt:) -
Aaell #74309 miért írod be percenként? -
Hogy lehet vkinek ekkora szenrencséje ???? ILYEN NINCS !!!!!!! -
Ennyire szoros se volt sose mióta én f1 et nézek. Szép verseny volt, a Ferrari Világbajnok^^ -
kemgyuri #74306 gyerekek, ne mondjuk azt, hogy glocknak beszóltak, tegye mindenki a szívére a kezéz, hami megérdemelta -
Semmi érzéke? Azért tavaly mutatott ezt-azt, az elején mindenképp -
hány éves vagy? 11? micsoda "visszavágások", lol :) -
Nandusz #74303 Hogy-hogy Glock egész végig bírta, de 10mp-vel a vége előtt lelassult?
Én csapatok közötti korrupciót sejtek... -
monodm, kommentárotok is monjdák, ha nem csusztatnak és elkezdik, massa nyer hamilton 6-ik